ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1129
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1129 of 1380 FirstFirst ... 12962910291079111911271128112911301131113911791229 ... LastLast
Results 16,921 to 16,935 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τι έγινε πάλι;;;; αφού δεν σε πειράζει κανείς γιατί απειλείς;;;;
    Ποιών θες να κάνεις τα νεύρα κροσσια;;;;
    δεν αναφερθηκα σε σενα αναφερθηκα σε κατι εξυπνους που προσπαθουσαν να με ψαρωσουν με οτι τροπο εβρισκαν επειδη απλα ελεγα τις αποψεις μου για μια χρονικη περιοδο στο μελον και επειδη δε τους συμφερουν και πολυ οσα ελεγα επειδη ανοιγουν τα ματια στο κοσμο προσπαθουσαν με τον τσαμπουκα και τη καταχρηση εξουσιας να με κανουν να το ραψω

Senior Member
    Με τη τελευταία παράγραφο τα είπες όλα και μάλιστα θεαματικά Κατάλαβα πως το εννοείς. Ο πάτερ Μεσογαίας Νικολαος έχει κάνει ανοιχτούς διαλόγους με εφήβους. Του εθεσαν ωμά όλα όσα ακούγονται ξανά και ξανά για την εκκλησία κτλ και απάντησε με ψυχραιμία. Τον έχεις ακούσει ποτέ; έφτασε στη NASA ο άνθρωπος αλλά πάλι δεν βρήκε απαντήσεις. Νομίζω είχε αναφέρει πως στα παιδιά μπορεί ο γονέας να διαβάσει μια παραβολή ( σε κατανοητά ελληνικά) και από τις ερωτήσεις του ίδιου του παιδιού να αναπτύξει διάλογο. Μου αρέσει ως σύνολο απόψεων ο συγκεκριμένος. Στο γιουτιουμπι έχει και συνεντεύξεις του.
    δεν τον έχω ακούσει, άμα μου ρθει όρεξη θα βάλω να πάρω μια ιδέα. Αν και δεν έχω καμιά συμπάθεια στο συνάφι τους, εκτιμώ πολύ μερικούς- φωτεινές εξαιρέσεις τους λέω

Δεν κατάλαβαν ακριβώς το ύφος και το περιεχόμενο του πνεύματος σου. Σταμάτησε αυτό όμως Αλέξανδρε. Έγινε κουβέντα σε αυτό το νημα εδώ!! Απάντησες στην Καλυψω άκομψα ενώ μπήκε να βρει βοήθεια. Εκείνη τι έφταιξε; άνοιξε ένα thread και γράψε όλες σου τις απόψεις. Όποιος συμφωνεί θα έρθει και θα μιλήσετε. Πάντως εδώ κόπηκε το πειραγμα!!!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν αναφερθηκα σε σενα αναφερθηκα σε κατι εξυπνους που προσπαθουσαν να με ψαρωσουν με οτι τροπο εβρισκαν επειδη απλα ελεγα τις αποψεις μου για μια χρονικη περιοδο στο μελον και επειδη δε τους συμφερουν και πολυ οσα ελεγα επειδη ανοιγουν τα ματια στο κοσμο προσπαθουσαν με τον τσαμπουκα και τη καταχρηση εξουσιας να με κανουν να το ραψω
    πες βρε Αλεξανδρε ομως με ποιον τα έχεις να καταλάβουμε κι εμείς.
    Ειναι εδώ αυτοί που σε ενοχλούν ή εννοείς έξω στην ζωή σου;

Senior Member
    Η θεωρία της εξέλιξης και γενικά η επιστήμη δεν αντιτίθεται με τη Θρησκεία μας, συμπληρώνουν η μία την άλλη.

https://www.google.com/amp/s/frapres...vi-simera/amp/

Ένα πρόχειρο search και βρίσκεις ένα καλό αρθρακι

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά το βλέπεις από την σκοπιά κάποιου που δε πιστεύει. Δηλαδή, λες άσε με να επιλέξω , όπως πχ επιλέγω φαι, όπως επιλέγω ομάδα κτλ
    Αμ δεν είναι το ίδιο, αν εμένα μου αρέσει ο σολομός κι εσύ επιλέξεις μακαρόνια, δε τρέχει τίποτα, αν όμως επιλέξεις υδροκυάνιο θα πεθάνεις, σαν πχ πατέρας σου δε μπορώ να σε αφήσω να το κάνεις.

Το ίδιο είναι και με την θρησκεία μας, δε είναι διαλέγω κάτι από τον μπουφέ, αφού πιστεύεις , σημαίνει ότι θέλεις να βάλεις και τον άλλο στο καράβι της Αλήθειας, πιστεύεις αλήθεια ότι με το δηλητήριο πεθαίνεις, ε πιστεύεις αλήθεια ότι μακριά από Τον Χριστό θα χάσεις την ψυχή σου, δες το απο αυτή τη σκοπιά, μα θα πεις άσε με να κάνω ότι θέλω, τι σε νοιάζει? Ε εσένα δε σε νοιάζει αν κάποιος πάει να πιει δηλητήριο? Γιατί είσαι σε αυτό το φόρουμ ? Γιατί νοιάζεσαι. Γιατί νομίζεις κάποιος θέλει να σου μιλήσει για Τον Χριστό? Για να σε πάρει στην ομάδα του? Σιγά , μην ασχολείται κάποιος να κάνει τον άλλο ΠΑΟΚ, πιο πολύ να του την πει και να επιβληθεί θα θέλει. Άρα δεν είναι οπαδικο ζήτημα, το κάνει γιατι ΟΝΤΩΣ πιστεύει στη σωτηρία , και σκέφτηκε ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

Δυστυχώς μερικοί το βλέπουν σαν κάτι οπαδικο, μα ο άλλος δεν έχει κίνητρα, αλλά βλεπει-πιστευει στη βάρκα Σωτηρία που μας προσφέρει ο Χριστός, και λέει να πείσω όποιον μπορέσω να έρθει ....
    Θα ήταν λογικό να έλεγε διάλεξε βάρκα ? Αφού πραγματικά πιστεύει ότι αυτή είναι η σωστή βάρκα, δε θα τρέξει να στο πει? Αυτή τη βάρκα , αυτό το φαγητό, άσε το δηλητήριο. (Φυσικά δε το επιβάλει )

Banned
    Αυτό δεν δείχνει ότι θέλεις να εκδικηθείς; με ποιο τρόπο επιλέγεις να το κάνεις; δεν είδες ότι σταμάτησαν οι εντάσεις; γιατί επιμένεις;
    εγω θα σταματασω οταν σταματησουν και οι ιδιοι να προσπαθουν με οτι τροπο βρουν να με κανουν να το ραψω ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΜΟΥ να εκφραζω τις αποψεις μου την ωρα που δεν εχω δημοσιευσει οσα λεω και αυτοι ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ και ο τσαμπουκας τους δε θα περασει επειδη εχουν συνηθισει ατομα χαμηλης νοημοσυνης να τα εξουσιαζουν και να τα κανουν οτι θελουν

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    δεν τον έχω ακούσει, άμα μου ρθει όρεξη θα βάλω να πάρω μια ιδέα. Αν και δεν έχω καμιά συμπάθεια στο συνάφι τους, εκτιμώ πολύ μερικούς- φωτεινές εξαιρέσεις τους λέω
    Και εγώ μέχρι τώρα κάνα δυο έχω ξεχωρίσει. Αν ακούσεις ποτέ τον συγκεκριμένο αν θες πες μου τη γνώμη σου.

Δεν απαιτεί κανεις να αλλάξεις απόψεις και τα προσωπικά σου πιστεύω για τη ζωή και το παραφυσικο. Εδώ σου λέω στο νήμα αυτό σταμάτησαν όλοι να σε πειράζουν. Αν εσύ το βρίσκεις σωστό να απαντάς σε ανθρώπους που έρχονται για βοήθεια με άκομψο τρόπο δικαίωμα σου. Μην απειλείς όμως γιατί θα αρχίσουν πάλι οι φαγωμαρες!!!! Σταμάτησαν να σου γράφουν ή να σου απαντούν

Ελισσαβετ διαφωνώ με τη μουσική υπόκρουση αν θες take a view https://youtu.be/e7HB3fRpJ6Y

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Η θεωρία της εξέλιξης και γενικά η επιστήμη δεν αντιτίθεται με τη Θρησκεία μας, συμπληρώνουν η μία την άλλη.

https://www.google.com/amp/s/frapres...vi-simera/amp/

Ένα πρόχειρο search και βρίσκεις ένα καλό αρθρακι

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά το βλέπεις από την σκοπιά κάποιου που δε πιστεύει. Δηλαδή, λες άσε με να επιλέξω , όπως πχ επιλέγω φαι, όπως επιλέγω ομάδα κτλ
    Αμ δεν είναι το ίδιο, αν εμένα μου αρέσει ο σολομός κι εσύ επιλέξεις μακαρόνια, δε τρέχει τίποτα, αν όμως επιλέξεις υδροκυάνιο θα πεθάνεις, σαν πχ πατέρας σου δε μπορώ να σε αφήσω να το κάνεις.

Το ίδιο είναι και με την θρησκεία μας, δε είναι διαλέγω κάτι από τον μπουφέ, αφού πιστεύεις , σημαίνει ότι θέλεις να βάλεις και τον άλλο στο καράβι της Αλήθειας, πιστεύεις αλήθεια ότι με το δηλητήριο πεθαίνεις, ε πιστεύεις αλήθεια ότι μακριά από Τον Χριστό θα χάσεις την ψυχή σου, δες το απο αυτή τη σκοπιά, μα θα πεις άσε με να κάνω ότι θέλω, τι σε νοιάζει? Ε εσένα δε σε νοιάζει αν κάποιος πάει να πιει δηλητήριο? Γιατί είσαι σε αυτό το φόρουμ ? Γιατί νοιάζεσαι. Γιατί νομίζεις κάποιος θέλει να σου μιλήσει για Τον Χριστό? Για να σε πάρει στην ομάδα του? Σιγά , μην ασχολείται κάποιος να κάνει τον άλλο ΠΑΟΚ, πιο πολύ να του την πει και να επιβληθεί θα θέλει. Άρα δεν είναι οπαδικο ζήτημα, το κάνει γιατι ΟΝΤΩΣ πιστεύει στη σωτηρία , και σκέφτηκε ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

Δυστυχώς μερικοί το βλέπουν σαν κάτι οπαδικο, μα ο άλλος δεν έχει κίνητρα, αλλά βλεπει-πιστευει στη βάρκα Σωτηρία που μας προσφέρει ο Χριστός, και λέει να πείσω όποιον μπορέσω να έρθει ....
    Θα ήταν λογικό να έλεγε διάλεξε βάρκα ? Αφού πραγματικά πιστεύει ότι αυτή είναι η σωστή βάρκα, δε θα τρέξει να στο πει? Αυτή τη βάρκα , αυτό το φαγητό, άσε το δηλητήριο. (Φυσικά δε το επιβάλει )
    Τι λες ρε Τζορτζ? Δηλαδή το παραμυθι του Αδαμ κ της Έυας δεν αντίτιθεται στην επιστήμη;; Τι άλλο θα ακούσουμε σήμερα;

Και πάλι αλλάζεις θέμα και το πας αλλού. Τώρα μου λες για αυτούς που θέλουν να μου μιλήσουν για τον Χριστό. Λέγαμε για τα σχολεία. Θα κάψεις και τα δικά μου εγκεφαλικά κύτταρα έτσι όπως το πας.
    Στο δημόσιο σχολείο που είναι για όλους εγώ δεν δέχομαι το παιδί μου να μαθαίνει για καταραμένα φίδια και κιβωτούς. Αν εσύ θες το δικό σου παιδί να τα μάθει αυτά έχεις κάθε δικαίωμα, αλλά πες του τα εσύ ή στείλτο στο κατηχητικό.

Banned
    εγω δεν απειλω κανενα στο προηγουμενο επεισοδειο ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ οτι τα νευρα τους εγιναν αγνωριστα και τους το λεω μπας και το καταλαβουν και σταματησουν πριν χρειαστουν οι ιδιοι ψυχαναλυση για να τους προστατεψω το λεω

Senior Member
    Ελισσαβετ διαφωνώ με τη μουσική υπόκρουση αν θες take a view https://youtu.be/e7HB3fRpJ6Y
    Τον έχω ακούσει αυτόν. Καλός φαίνεται.
    Χωρίς να σημαίνει πως συμφωνώ σε όλα, στα περισσότερα διαφωνώ, αλλά φαίνεται συμπαθής.

Εντάξει Αλέξανδρε. Ο γουαι και η φαντασία δεν έχουν ξανά γράψει κάτι πάντως. Δεν ξέρω πως έχεις σκοπό να δείξεις πόσο σε πείραξαν κάποια λόγια αλλά αν μπορείς μην παίρνει η μπάλα και άσχετα νήματα θέματα κόσμο. Έχεις γνώσεις γράφεις τις απόψεις σου βοηθάς με τον τρόπο σου όλα οκ. Αν θέλεις να προκαλέσεις συνέχεια βεντέτας με τον why τι να σου πω; αν νιώθεις πως θα λυτρωθείς. Δεν ξέρω πια. Την έχασα τη μπάλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω δεν απειλω κανενα στο προηγουμενο επεισοδειο ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ οτι τα νευρα τους εγιναν αγνωριστα και τους το λεω μπας και το καταλαβουν και σταματησουν πριν χρειαστουν οι ιδιοι ψυχαναλυση για να τους προστατεψω το λεω
    αλέξανδρε εγώ βλέπω οτι είσαι σε ένταση τελευταία.
    Ο, τι κι αν συμβαίνει, ξέρω πως δεν ψαρώνεις, οπότε καλύτερα να είσαι κουλ. Αφού ούτε εσένα σου αρέσει να είσαι σε ένταση.

Banned
    και επισης να μη παραφραζεις τα λογια μου σκεφτομαι πολυ καλα πριν οτι λεω δεν απηλεισα κανεναν τους προηδοποιω απλα οτι θα βλαψουν την υγεια τους