ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1141
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1141 of 1380 FirstFirst ... 14164110411091113111391140114111421143115111911241 ... LastLast
Results 17,101 to 17,115 of 20693
    Αναρωτιέμαι αν πράγματι θα γυρίσει ο εξουθενωμενος με νέο ψευδώνυμο αλλά θα πει ότι είναι ο ίδιος.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aυτοι που χρειαζονται περισσοτερο διακοπες , ειναι αυτοι που μολις γυρισαν απ αυτες !!! οι αλλοι εχουν συνηθισει ....
    Φτάνει να μη σου γίνει εμμονή να βγαζεις φωτογραφιες με το κινητό... αλλιως, πραγματικά αλλαζεις παραστάσεις και απολαμβάνεις παραστάσεις. Λάθος μας αυτη η υπερβολή με το κινητό.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μεχρι τωρα εχουν δοκιμασει τα παντα αλλα δε με πιανει τιποτα
    Φτάνει να σαι ευχαριστημένος - ευτυχισμένος μ αυτο που εισαι. Τοτε οτι και να δοκιμάσουν πραγματικα δε θα πιάνει.

Βέβαια, αμα κάποιος μας αντιπαθεί ή μας πολεμά σημαίνει οτι μας αναγνώρισε αξία την οποία ζηλεύει.

Μπουχτισα να μου παρουσιάζουν ως πολύ ωραία αυτά που οι ίδιοι δεν θα θέλαν να κάνουν.

Banned
    δεν ειναι ο σκοπος αυτης της ζωης η ευτυχια ο σκοπος αυτης της ζωης ειναι η δυστυχια αφου οι τελευταιοι θα βγουν πρωτοι το να μην αρεσεις σε αυτη τη ζωη ειναι ο σωστος δρομος

Senior Member
    αντε ευτυχως μερα ηταν και χτες και περασε.σημερα δεν ενοιωσα κατι τετοιο!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    για το μονο πραγμα που ειμαι σιγουρος πλεον ειναι οτι βαδιζουμε ολοταχως προς μια εποχη που οποιος φοβαται δε θα εχει απολυτως κανενα δικαιομα αφου τοσο καιρο αφου απετυχαν πληρως στο να με κανουν αλτσχαιμερ οπως ονειρευοντουσαν εγω απλως περιμενα να περασει ο καιρος για να τους πω οτι δεν αλαξα ουτε στο ελαχιστο και ολα αυτα τα τεχνασματα που εβλεπα τα πηρα βερεσε και αν αυτοι προσπαθουν με καθε τροπο να καταχραστουν οτι δυνατοτητα τους δινει η σημερινη τεχνολογια εχοντας κανει τα παντα διατρητα για να ειναι οσο δυνατον περισσοτερο σε μεγαλυτερο ελεγχο τα παντα εγω θα τους δειξω τον ιδια ακριβως σεβασμο που μου διχνουν τοσο καιρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ορεστη αλλάζεις θέμα κάθε φορά που λέμε τι μπορείς να κάνεις.
    Εσύ έχεις πει νομίζω ότι δεν μπορείς πια να απεγκλωβιστείς από αυτή τη σχέση με τους γονείς σου και να ζήσεις ανεξάρτητος. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με.

Εφόσον δεν μπορείς σημαίνει πως χρειάζεται βοήθεια για να μπορέσεις. Δεν είπα απαραίτητα φάρμακα, αλλά μπορεί να χρειάζονται κι αυτά, πού είναι το κακό αν είναι να σε ελευθερώσουν;

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή μπορείς να το κάνεις οπότε...απλά κάντο ή δεν μπορείς οπότε χρειάζεται να λάβεις βοήθεια για να μπορέσεις. Θες να φύγεις απο κει; Θες να δουλέψεις πχ να ζήσεις ανεξάρτητος;
    Δεν ξερω αν θα με βοηθησουν να γινω ανεξαρτητος ή αν θα μου κανουν κακο.

Banned
    εξακολουθουν να κανουν αλεπαληλες προσπαθειες να με τρομοκρατησουν γιατι ακομα δε το εχουν παρει χαμπαρι οτι δε χαζεψα αλλα στο παρελθον εκαναν τοσα πολα λαθη και ξεπεσαν τοσο στα ματια μου που ειναι πολυ αργα και αυτοι που αναφερομαι καταλαβαινουν τι λεω

και αφου εχουν συνηθισει να εξουσιαζουν ατομα κακιστης νοημοσυνης και εχουν μαθει να τους χειριζονται οπως ακριβως ενα κοπαδι οσο με προκαλουν τοσο περισσοτερα θα λεω και αυτοι εξακολουθουν να το παιζουν μαγκες και νομιζουν οτι θα μου πουν τι θα κανω να απευθυνθουν σε οσους εχουν συνηθισει και τους πιστευουν

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Μετά από τόσα χρόνια λεκτικής κακοποίησης και ταμπέλας ως ψυχικά διαταραγμενου οφείλεις νομίζω στον εαυτο σου μια επίσκεψη σε ειδικό έστω για το Γαμωτο!!! Εκείνος τι θα πει; Έχεις να χάσεις κάτι αν τα πεις σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας;; μπορεί να έχεις μια αναμενομενη κατάθλιψη λογω της συμπεριφοράς τους απέναντι σου. Δεν μπορεί να κάνει την άρρωστη για να μην βγαίνεις να μην έχεις προσωπική ζωή και να είσαι ουσιαστικά εγκλωβισμένος λόγω δικών τους ανασφαλειων. Από όσα έχεις γράψει ξέρεις τι σου γίνεται.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μετά από τόσα χρόνια λεκτικής κακοποίησης και ταμπέλας ως ψυχικά διαταραγμενου οφείλεις νομίζω στον εαυτο σου μια επίσκεψη σε ειδικό έστω για το Γαμωτο!!! Εκείνος τι θα πει; Έχεις να χάσεις κάτι αν τα πεις σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας;; μπορεί να έχεις μια αναμενομενη κατάθλιψη λογω της συμπεριφοράς τους απέναντι σου. Δεν μπορεί να κάνει την άρρωστη για να μην βγαίνεις να μην έχεις προσωπική ζωή και να είσαι ουσιαστικά εγκλωβισμένος λόγω δικών τους ανασφαλειων. Από όσα έχεις γράψει ξέρεις τι σου γίνεται.
    Μια επίσκεψη σε ειδικό, εννοώ σε ψυχολόγο, θα σου κάνει καλό, απλά για να πάρεις τα μεθοδολογικά εργαλεία χειρισμού της σκέψης τα οποία χρησιμοποιοντας τα σε βαθμό πεισματικό θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα. Αλλά κάντο νωρίς διότι όσο τα χρόνια περνάνε οι δυνατότητες να επιτύχουμε αλλαγές στη ζωή μας λιγοστεύουν! Η κατάθλιψη έρχεται όταν οι δυνατότητες αυτές εκ των πραγμάτων λιγοστέψουν!
    γιάννης

Ο ένας δεν με πήρε καν τηλέφωνο. Ο άλλος μου παρουσίαζε ως τις καλύτερες επιλογές αυτά που ο ίδιος δεν διανοήθηκε να κάνει. Ο τρίτος θα με παιρνε τηλέφωνο κι ακόμα θα πάρει. Με τον άλλο μιλάμε μόνο όταν εγώ τον πάρω τηλέφωνο, σχεδόν ξεκόψαμε. Όλοι αυτοί δεν είναι οι περιπτωσάρες από τους οποίους ξέκοψα. Μετάνιωσα που διέγραψα κάποια άτομα από το τηλέφωνο μου με τα οποία παρότι απλά ήταν περασμένα στις επαφές και επικοινωνία μηδέν εντούτοις είναι πραγματικά καλοί χαρακτήρες. Απλά η μοναξιά συνεχίζει, μόνο που σήμερα με ενοχλεί λιγότερο εν σχέσει με το παρελθόν.

Στο μεταξύ βλεπω άτομα με πολύ λιγότερο κόπο από μένα να έχουν προχωρήσει αρκετά στη ζωή τους, κι αυτό με πονεί όχι σαν ζήλια αλλά σαν πόνο για μένα που δεν πέτυχα σχεδόν τίποτα.

Ένας που βασανίζεται στα 8 του, θα βασανίζεται και στα 18 και στα 68 του.
    γιάννης

Ψυχαναγκασμοί είναι τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας που έρχονται στη μνήμη μας είτε όπως ακριβώς συνέβησαν είτε παραφουσκωμένα με αρνητική φαντασία και τη μολύνουν οποτεδήποτε και οπουδήποτε, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε ικανοποιητικά στη δουλειά μας, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και σε ευθύνες που μας ανατίθενται, αφου μολυσμένη σκέψη σημαίνει σκέψη που δεν αξιοποιεί το άπαν των δυνατοτήτων της, στα δε μάτια του τρίτου δίνεται η εντύπωση πως υστερείς σε γνώσεις, είσαι ασυνάρτητος στα λόγια και στις σκέψεις και δεν είσαι εύστροφος. Έτσι έχασες την εμπιστοσύνη του. Στις δε διαπροσωπικές σχέσεις δεν δείχνεις καθόλου αυθόρμητος, αλλά αφαιρείσαι, δείχνεις συγκρατημένος και το ύφος δείχνει άγχος ή μελαγχολία όπως κι η φωνή σου. Κι αυτούς δλδ τους έχασες.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εχει πολλα προβληματα υγειας η μητερα μου, αλλα χρησιμοποιει τις ενοχες για να περναει το δικο της.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πρεπει να με πείραξε στο στομάχι ο καφες που ηπια!