ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1148
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1148 of 1380 FirstFirst ... 14864810481098113811461147114811491150115811981248 ... LastLast
Results 17,206 to 17,220 of 20693
    Senior Member
    Πάλι ξύπνησα μεσημέρι ενώ κοιμήθηκα νωρίς.....Δεν θα στρώσω ποτέ πρόγραμμα με τα χάπια;Δε θέλω να χάνω όλη την μέρα...πφφφφ
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    σκεφτομαι οτι η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να κινητοποιηθω...να βρω μια δουλεια και να μπω σε μια ταξη....γενικα σαν ανθρωπος βαριεμαι πολυ ευκολα και μπαινω σε κατασταση κενου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kavkaz12 View Post
    σκεφτομαι οτι η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να κινητοποιηθω...να βρω μια δουλεια και να μπω σε μια ταξη....γενικα σαν ανθρωπος βαριεμαι πολυ ευκολα και μπαινω σε κατασταση κενου...
    Τελείωσε με το καλό τη θεραπεία σου,να πάρεις και λίγο τα πάνω σου από τις παρενέργειες και μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα..Στο εύχομαι ολόψυχα.

Banned
    νοσηρη φαντασια να σαι καλα ευχαριστω για τις ευχες και εγω ευχομαι τα καλυτερα για σενα....αυτο περιμενω ναι μετραω τις μερες που θα τελειωσει...

Senior Member
    νοσηρη φαντασια να σαι καλα ευχαριστω για τις ευχες και εγω ευχομαι τα καλυτερα για σενα....αυτο περιμενω ναι μετραω τις μερες που θα τελειωσει...
    Θα τελειώσει αγόρι μου,δεν έμειναν πολλές μερούλες...

YokoChoco
    Guest
    Αυτό που σκέφτομαι, είναι να φορέσω την υπερ-ηρωϊκή στολή μου, και να σώσω τον κόσμο, αυτόν τον εικονικό, από το ψέμα της πραγματικότητας!
    Yoko..
    https://www.youtube.com/watch?v=g2ZR...twdUC&index=13

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που να νοιάζονται για τον σύντροφό τους παρά μόνο για την πάρτη τους, το πώς θα βολευτουν πως θα κάνουν τα γούστα τους οπότε σημασία έχει μόνο το χρήμα, η "κοινωνική θέση" και πόσο καλό σκυλάκι είναι, ... Αηδία ... Sad but true.
    Σήμερα κέρδισε η καταναλωτική μανία, τσαντάκια μπλουζάκια , ταξιδακια, βραχιολακια, παπουτσάκια και έχασε η συντροφικότητα, συναίσθηση, στοργικοτητα, ενότητα και θυσία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Σκέφτομαι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που να νοιάζονται για τον σύντροφό τους παρά μόνο για την πάρτη τους, το πώς θα βολευτουν πως θα κάνουν τα γούστα τους οπότε σημασία έχει μόνο το χρήμα, η "κοινωνική θέση" και πόσο καλό σκυλάκι είναι, ... Αηδία ... Sad but true.
    Σήμερα κέρδισε η καταναλωτική μανία, τσαντάκια μπλουζάκια , ταξιδακια, βραχιολακια, παπουτσάκια και έχασε η συντροφικότητα, συναίσθηση, στοργικοτητα, ενότητα και θυσία.
    Μη τσουβαλιαζεις Γιώργο δεν είμαστε όλες ετσι

YokoChoco
    Guest
    Σκέφτομαι συχνά την μάχη με τον ''κακό'' μου εαυτό, με τους ''δαίμονες'' μου υπαρκτούς και μη.
    https://www.youtube.com/watch?v=EOBsObAhJ6M

Banned
    ωραιος ο Venom στην καινουρια ταινια εχει πλακα...

george1520
    Guest
    εγώ ακούω αυτο: https://www.youtube.com/watch?v=ww9N...&start_radio=1

άσχετο αλλα ήθελα να το πω!

Banned
    ελισαβετ καλησπερα πως εισαι σημερα?

Senior Member
    ελισαβετ καλησπερα πως εισαι σημερα?
    Καλα ειμαι καβ, ευχαριστώ
    τι στο καλό, σεληνιάζομαι μαλλον

Πέρα απτην πλάκα έχω καταλάβει πως επειδή ζορίζομαι γενικώς από πολλά αυτή την περίοδο, έχω γίνει κάπως υπερευαίσθητη... απ όπου και να με ακουμπήσεις πονάει. Πράγματα που πριν τα περνούσα στο ντουκου χωρίς να δώσω πολύ σημασία, τώρα με πονάνε

Banned
    οπως το πες θα συμφωνησω μαλλον ζοριζεσαι...και εγω το παθαινω οταν πιεζομαι με ενοχλουν τα παντα και γενικα ειμαι πιο νευρικος..

Senior Member
    οπως το πες θα συμφωνησω μαλλον ζοριζεσαι...και εγω το παθαινω οταν πιεζομαι με ενοχλουν τα παντα και γενικα ειμαι πιο νευρικος..
    ειναι πολλά που έχουν πέσει μαζί και πρέπει να λυθούν άμεσα και έχω πνιγεί λίγο γιαυτό το παθαίνω. Και δεν ζητάω κάποιος να μου τα λύσει, μπορώ να τα κουμαντάρω και μόνη μου απλά πού και πού θέλω λίγο χώρο να αναπνεύσω και λίγη κατανόηση.

Ο πατέρας μου είχε έναν μαγικό τρόπο όταν ερχόταν τα δύσκολα κι έκανα και καμιά βλακεία να μου λέει "έλα, όλα καλά θα πάνε, μια χαρά τα καταφέρνεις" και μου λείπει αυτός ο μόνιμος "υποστηρικτής" τώρα που συνεννοούμασταν με τα μάτια.