ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1151
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1151 of 1380 FirstFirst ... 15165110511101114111491150115111521153116112011251 ... LastLast
Results 17,251 to 17,265 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by V for vendetta View Post
    Μήπως να βρεις κάτι άλλο; Ή το έχεις προπληρωσει; Τώρα για τα τζιτζίκια δε νομίζω να γίνεται κάτι.
    Όχι δεν έχω προπληρώσει ευτυχώς. Θα πάω κάπου αλλού, αν και στο μπάτζετ μου, ούτε αυτό θα είναι καλό, αλλά τι να κάνουμε...

Banned
    συνεχως διαμορφωνουν τις αποψεις του κοσμου με τεχνασματα σα να τους λενε το Α γιατι ξερουν οτι θα σκεφτουν το Β και δε παει καν το μυαλο τους οτι οσα σκεφτονται ειναι πληρως προβλεψημα πχ οταν βλεπεις στο δρομο μια μπουλντοζα να σου κλεινει το δρομο ειναι αναμενομενο οτι θα σκεφτεις το αντιθετο καπως ετσι εξουσιαζουν τους ανθρωπους λεγοντας τους ασπρο για να σκεφτουν μαυρο ενω δεν εχουν ιδεα τι συμβαινει

Banned
    οπως λεει το ονομα γρηγορης αρχισε στα γρηγορα κατεβατα των κατεβατων δοξασι κυριε αληλουια

Senior Member
    δυστυχως περναω αλλη μια μερα πολυ δυσκολα. δεν μπορω να μην δεν κλαιω. ασταματητα. την σκεφτομαι συνεχεια. μου λειπει η αγκαλια της οι βολτες μαζι ετσι να περπαταμε μονο η μυρωδια της ο τροπος που κοιταει. μου λειπει να μην κοιμαμαι μαζι της. η σχεση μας. να μην την νιωθω διπλα μου. με στεναχωρει αρκετα πολυ. ποναει ολο το κεφαλι απο το κλαμα. εμετους. δεν μπορω να την ξεπερασω. αλλα ουτε και να το απαλυνω. χειροτερα καθε μερα. πιστευω δεν θα μπορεσω να κανω οτιδηποτε αλλο μετα απο αυτην. ουτε φλερτ ουτε φαση ουτε φιλι ουτε καν να κοιταξω αλλο ατομο δεν θελω. ουτε καν να το σκεφτω. θελω να ειμαι μονο μαζι της και μακαρι να την βαριομουν μακαρι να ημουν μαζι της και να περνουσε ολη αυτη η κατασταση και ας χωριζαμε ετσι. τελος παντων δεν βλεπω λυση.

Banned
    Κουράγιο αδερφέ οι χωρισμοί είναι πακέτο το ξέρω...

Banned
    Παρανοια...

Senior Member
    οταν πηγα πανεπιστημιο πηγαινα σε μια εκκλησια και μιλουσαμε με τον πατερ. μας ειχε μιλησει και θυμαμαι με υπερβολικο ζηλο για τον μαξιμο βαρβαρη. σε σημειο που πιστεψαμε πολλοι οτι επρεπε να κανουμε κατι για να περιμενουμε την δευτερα παρουσια 25η μαρτιου 2018 με το παλαιο. μας εκανε να στειλουμε με φαξ υπευθυνες δηλωσεις να μην δεχτουμε την καρτα του πολιτη. θυμαμαι στο κεπ να μας ρωτανε αν οντως ισχυει κατι τετοιο τοτε με την καρτα και να απανταμε οτι ετσι μας ειπε να κανουμε ο πατερ. πολυ πλανη. ο καθενας να κοιταει τον εαυτο του. να πιστευει οπου και οπως θελει. μονο να προσεχουμε. επισης απο οταν πηγαιναμε στον ιδιο πνευματικο αρχισε μια ψυχραδα απεναντι μου. δεν θελω να πιστεψω οτι μπορει να συζητησαν το οτι μου αρεσουν οι γυναικες. ευτυχως βρηκα εναν αλλον πνευματικο πιο ανθρωπινο. εκοψα καθε επαφη με τον ιερεα. εμαθα οτι τον εδιωξαν απο εκεινη την εκκλησια και τον πηγαν σε αλλη.

Banned
    τι της εχεις βρει δε μπορω να καταλαβω.. γραφεις και εδω ετσι και αλλιως δεν εισαι και ντιπ μονος.

YokoChoco
    Guest
    Τι σκέφτομαι;
    Ότι παρά τους απόκρυφους φόβους μου, κρύβω βαθιά μέσα στην καρδιά μου ένα υπερ-ηρωικό άνδρα έτοιμο να νικήσει τις Σκύλλες και τις Χάρυβδες του (ίσως και όχι τόσο) μάταιου τούτου κόσμου.

Banned
    απο οτι βλεπω εκτος του οτι επαναλαμβανουν τα ιδια ακριβως λαθη που εκαναν στο προηγουμενο επεισοδειο ενω υποτιθετε ειναι αλαγμενοι φαινονται οτι θα μηχανευτουν οτιδηποτε κολπο προκειμενου να με δουλεψουν οπως νομιζουν μονο που αυτη τη φορα τους υποσχομαι οτι θα γινω πολυ πιο αμεσως απο πριν και θα απαντω κατευθυαν.

Banned
    σιγουρα εχω γινει πολυ συμπαθης με τις πεποιθησεις μου στα πολυκαταστηματα και το τροπο που ψωνιζω σηκωστε τα ολα και μετα γεια χαρα νταν δηλαδη με το ζορι θα συμετασχω στην υπερκαταναλωση? τοσους πελατες εχουν ετσι και αλλιως.η θα λογοκρινουν το τροπο που ψωνιζω μηπως? δε θα μου πουν αυτοι τι θα ψωνισω αυτο να το χωνεψουν.

Senior Member
    Kavkaz πώς είσαι; Πώς πάει η θεραπεία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Λοιπόν παιδιά τα κατάφερα. Βρίσκομαι σε ένα νησί.

Υπάρχει όμως πρόβλημα. Περνάω απαίσια. Η πανσιόν που μένω είναι χάλια. Το δωμάτιο βράζει απ' τη ζέστη το μεσημέρι και το απόγευμα. Το στρώμα είναι πέτρα. Κάτω από το μπαλκόνι περνάει δρόμος και ακούγονται οι γουρούνες. Και από την άλλη πλευρά ακούγονται τα τζιτζίκια. Έβαλα ωτασπιδες για να κοιμηθω λίγες ώρες. Γενικά το μέρος είναι καταθλιπτικό.
    Μπράβο που τα κατάφερες και πήρες την απόφαση να πας!!!
    Είναι πολύ μεγάλο βήμα αυτό που έκανες και δεν ψάρωσες από τις φοβίες και τις ανασφάλειες!

Τα υπόλοιπα που λες διορθώνονται. Ελπίζω να βρήκες αλλού και να περνάς καλύτερα..
    Αλλά να ξέρεις είναι και το τίμημα του να παίρνουμε αποφάσεις και την ευθύνη τους. Μπορεί να μας βγει , μπορεί και όχι..

Το σημαντικό είναι οιτ τόλμησες να κάνεις το βήμα και δεν άκουσες την φωνή που σου έλεγε να μείνεις καθηλωμένος στο σπίτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    πως γινεται η διαγραφη λογαριασμου εδω; θεωρω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να ειμαι στο site. το προβλημα μου το ειπα και δεν βλεπω βελτιωση. χρησιμες οι συμβουλες μερικων αλλα δεν θελω να συνεχισω αλλο εδω.
    Δεν υπάρχει λόγος να διαγράψεις το λογαριασμό σου. Μπορείς απλά να μη συμμετέχεις, ή να μην παρακολουθείς καν τις συζητήσεις. Πού ξέρεις, μπορεί στο μέλλον να αλλάξεις γνώμη.

Αν όμως πραγματικά επιθυμείς διαγραφή, νομίζω ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Δεν υπάρχει λόγος να διαγράψεις το λογαριασμό σου. Μπορείς απλά να μη συμμετέχεις, ή να μην παρακολουθείς καν τις συζητήσεις. Πού ξέρεις, μπορεί στο μέλλον να αλλάξεις γνώμη.

Αν όμως πραγματικά επιθυμείς διαγραφή, νομίζω ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές.
    σε ευχαριστω για την απαντηση δεν ξερω αληθεια τι να κανω γενικα και πουθενα. δεν βρισκω ηρεμια πουθενα ουτε να κανω οτιδηποτε.