ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1154 of 1380 FirstFirst ... 15465410541104114411521153115411551156116412041254 ... LastLast
Results 17,296 to 17,310 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Δηλαδή μη κλάσει κανένας δίπλα σου, είσαι και νευρική τσαμπουκαλου, την έκατσε. Χαχα

Μη τα ξαναλέω , επαρχία και μάλιστα βόρεια, δροσιά με λίγους ανθρώπους, παράδεισος [emoji14]

Έλα πες την αλήθεια, δε σου τη σπάνε κι εσένα κάποιοι που μοιάζουν (ή προσποιούνται) κάπως άνετοι, σε ακουμπάνε χωρίς λόγο σχεδόν τρίβονται σα να μη το καταλαβαίνουν (όντως νομίζω δε το καταλαβαίνουν) σε λερώνουν ή σε πατάνε χαχα περνάνε και καλά (λογικό αφού αυτός είναι που ενοχλεί και δε τον ενοχλεί κανείς )

Σκέφτομαι να τυλιχτω με ηλεκτροφόρο σύρμα για να μη πλησιάζει κανείς χαχα
    Αυτο το παθαινω μόνο στα μεσα μεταφοράς αλλα δε με ενοχλεί εκτός αν ειναι κανας βρωμιλος. [emoji23]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Σκέψεις με βασανίζουν, καιρό είχε να μου κάνει επίσκεψη και η αϋπνία, σε λίγο θα έρθουν και οι τύψεις μέσα στο παιχνίδι.....
    Σκέφτομαι πως άφησα να με πάρει από κάτω και δεν το είδα να έρχεται, πως για μια ακόμα φορά επαναπαύτηκα ενώ θα έπρεπε να ήμουν σε εγρήγορση.....

Σκόρπιες σκέψεις από έναν άυπνο το πρωί με συντροφιά έναν καφέ.....

Καλή σας μέρα .
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ήρθε μια πολύ καλή εξέλιξη για τα επαγγελματικά μου που περίμενα χρόνια και ενώ χαίρομαι, η χαρά μου μένει μισή

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Σκέφτομαι ότι ήρθε μια πολύ καλή εξέλιξη για τα επαγγελματικά μου που περίμενα χρόνια και ενώ χαίρομαι, η χαρά μου μένει μισή
    Γιατί μένει μισή ενώ την περιμενες χρόνια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Γιατί μένει μισή ενώ την περιμενες χρόνια;
    γιατι δεν μπορει να την μοιραστει με τον πατερα της

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μπράβο που τα κατάφερες και πήρες την απόφαση να πας!!!
    Είναι πολύ μεγάλο βήμα αυτό που έκανες και δεν ψάρωσες από τις φοβίες και τις ανασφάλειες!

Τα υπόλοιπα που λες διορθώνονται. Ελπίζω να βρήκες αλλού και να περνάς καλύτερα..
    Αλλά να ξέρεις είναι και το τίμημα του να παίρνουμε αποφάσεις και την ευθύνη τους. Μπορεί να μας βγει , μπορεί και όχι..

Το σημαντικό είναι οιτ τόλμησες να κάνεις το βήμα και δεν άκουσες την φωνή που σου έλεγε να μείνεις καθηλωμένος στο σπίτι.
    Έχεις δίκιο. Τελικά όσα φοβόμουν αντιμετωπίζονται. Οι διακοπές μου ήταν ταλαιπωρία κούραση και απογοήτευση. Ίσως στην ηλικία μου είναι αργά για να ζήσω αυτα που θέλω. Τώρα αυτά που μου έλεγαν οι γονεις μου περί κινδύνων για να μου απαγορευσουν να πάω στο χωριό μου για διακοπές ήταν φυσικά μπαρουφες. Απλά ο πατέρας μου σκεφτόταν αυτά που κάνουν οι νέοι στο νησί, που διασκεδάζουν, που ερωτεύονται, που γελάνε και ένιωθε μεγάλο φθόνο στη σκέψη να τα κάνω εγώ. Εμένα έπρεπε να με έχει σπίτι για να με εξευτελίζει και να με κάνει να αισθάνομαι δυστυχισμένος γιατί αυτό μου "αρμοζε".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι δεν μπορει να την μοιραστει με τον πατερα της
    Πολυ λυπηρό να χάνεις γονεις.. Αλλα ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός..

Senior Member
    σιγουρα...

Senior Member
    Μπα...τελικά αυτό με τον χρόνο κι ότι είναι γιατρός είναι μεγάλη μαλακία.

Τίποτα δεν γιατρεύει ο χρόνος, ίσα ίσα όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο σου λείπει ο άλλος.

Απλά συνηθίζεις να ζεις με τον πόνο νομίζω. Γίνεσαι πιο ανθεκτικός στον πόνο κάπως

Senior Member
    ο χρονος ειναι βλακεια. δε γιατρευει. σταματαει εκει που ησουν ευτυχισμενος με ατομα δικα σου. μετα απλα περναει κυλαει. ωρες μερες μηνες χρονια. και εσυ θα νιωθεις τα ιδια εκτος απο καποιους που εχουν δυνατοτητα να ξεπερασουν καταστασεις. και μεγαλο μπραβο τους. ολοι μεσα μας ειμαστε ξεχωριστοι. ισως να εχουμε κοινα σημεια αλλα καπου θα διαφερουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    ο χρονος ειναι βλακεια. δε γιατρευει. σταματαει εκει που ησουν ευτυχισμενος με ατομα δικα σου. μετα απλα περναει κυλαει. ωρες μερες μηνες χρονια. και εσυ θα νιωθεις τα ιδια εκτος απο καποιους που εχουν δυνατοτητα να ξεπερασουν καταστασεις. και μεγαλο μπραβο τους. ολοι μεσα μας ειμαστε ξεχωριστοι. ισως να εχουμε κοινα σημεια αλλα καπου θα διαφερουμε.
    Όλοι μπορούμε να ξεπερνάμε, δεν είναι ικανότητα κάποιων μόνο.
    Μαθαίνουμε να ζούμε και με τις απώλειες και με όλα.

Banned
    ..........................................

Banned

Senior Member
    υπαρχει λογος δημοσια να αναφερουμε ποτε αυνανιζομαστε τον τροπο το ποτε κανουμε σεξ τον τροπο παλι; λιγο εμετικο. ευτυχως υπαρχει και εδω το μπλοκ. αλλα υποτιθεται εδω μεσα αναφερομαστε συζηταμε για το καθετι που επηρεαζει την ψυχολογια μας νομιζω. δεν ξερω ισως ειμαι λαθος.

Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    υπαρχει λογος δημοσια να αναφερουμε ποτε αυνανιζομαστε τον τροπο το ποτε κανουμε σεξ τον τροπο παλι; λιγο εμετικο. ευτυχως υπαρχει και εδω το μπλοκ. αλλα υποτιθεται εδω μεσα αναφερομαστε συζηταμε για το καθετι που επηρεαζει την ψυχολογια μας νομιζω. δεν ξερω ισως ειμαι λαθος.
    Σημασια εχει οτι μπορουμε να εκφρασουμε οτι δεν μας αρεσει. Απο την αλλη πλευρα θα ακουστει το " μη με διαβαζεις " και παει λεγοντας. Κατανοω οτι οι ανδρες οι πιο εσωστρεφεις δεν τα συζητουν με κανεναν λογω ντροπης συνηθως και ισως για αυτο εδω γινεται κουβεντα. Το οτι ξεχυλωνει ομως απο ενα σημειο και μετα ειναι "καπως". Τεσπα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"