ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1156
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1156 of 1380 FirstFirst ... 15665610561106114611541155115611571158116612061256 ... LastLast
Results 17,326 to 17,340 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όχι δεν πιστεύω πως θα τους δούμε.
    Δεν πιστεύω πως με τον θάνατο τελειώνουν όλα, τελειώνει η μορφή ζωής μου ξέρουμε προφανώς, αλλά πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος κάτι αφήνει, με κάποιο τρόπο "ζει" μέσα από άλλους που αγάπησε και αγαπήθηκε και πως στο τέλος δεν χάνεται. Ίσως είναι κι αυτό παρηγοριά και μόνο αλλά πιστεύω πως ο πατέρας μου πχ με βλέπει και ξέρει πώς νιώθω, δεν πιστεύω πως επειδή πέθανε το σώμα του, χάθηκε κι ο ίδιος. Επειδή οι άνθρωποι δεν είμαστε μόνο το σώμα μας, είμαστε κυρίως το μέσα μας, οι ιδέες μας, τα συναισθήματα μας, οι αξίες μας...βλέπω το σώμα ως κάτι "δανεικό" και προσωρινό. Αν το σκεφτείς αυτό που μας λείπει όταν πεθαίνει κάποιος είναι η φυσική του παρουσία, το σώμα του, η μυρωδιά του, η φωνή του, το άγγιγμα του... αυτά είναι που χάνουμε, τα υπόλοιπα δεν χάνονται έτσι κι αλλιώς. Οπότε ότι θα τον δω κάποια στιγμή με την μορφή που τον ήξερα, δεν το πιστεύω.

Τι φοβία έχεις;
    Αυτό που λες ειναι μια παρηγοριά. Εγω δεν εχω συμβιβαστεί με την ιδέα οτι καποτε θα πεθάνω.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Αναρωτιέμαι αν θα πάψω ποτέ να φοβάμαι... Με ταλαιπωρεί τόσο πολύ αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    στην επομενη ζωη δε θα θυμουνται τιποτα αυτοι που θα ειναι εκει απο αυτη τη ζωη αφου το μυαλο τους ειναι υλη το αν θα ξερουν πιος υπηρξε πατερας τους δε το ξερω

Banned
    αν και προσπαθω να δειξω καλη διαθεση αλλα μου εχουν κανει τοσα πολα που μου την εχω δωσει κανονικα και οσο περνανε τα χρονια δε σηκωνω κουβεντα χειροτερα απο πριν μεταμελεια φυσικα δε προκειται να υπαρξει και παριστανουν συνεχεια οτι δε καταλαβαινουν ταχαμ που ειναι το θεμα κανωντας τους ασχετους οπως παντα ομως οσα βλεπουν δε τα βλεπουν μονο αυτοι οπως νομιζουν μαζι τα βλεπουμε.

Ακουω με προσηλωση !!! Επιτελους δωρεαν αναλυση. https://youtu.be/-NKDaEPAl0g
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Vox Συγνωμη που παιρνω τον λογο αντι για την κοπελα που ρωτας
    ...
    Αλλα φτανει. Εμενα προσωπικα μου φαινεται περιεργο. Πες με συντηρητικη.
    Αν εσύ έχεις ένα λόγο για να εξανίστασαι, τότε εγώ έχω δύο και τρεις (και δεν είμαι συντηρητικός). Απλά θεωρώ ότι στα πλαίσια συζητήσεων σε φόρουμ υποστήριξης, πολλά μπορεί να δούνε τα ματάκια μας. Έχει συμβεί στο παρελθόν η συμμετοχή του ενδιαφερομένου να φαίνεται σκόπιμα ενοχλητική αλλά στην πορεία να αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει να εκφραστεί πιο κόσμια ή πιο σωστά, ή βιώνει σημαντικό στρες λόγω του προβλήματός του. Κάπως έτσι έχω αναπτύξει μια ανοχή. Όταν τα όριά μου ξεπεραστούν, απλά δεν ασχολούμαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    και ναι αν υπαρχει πια τοσο πολυ σοβαρο προβλημα μπορει να αναφερθει με πιο κομψο τροπο η εστω να στειλουν πμ σε μελη με ιδια θεματα. δεν ειναι αναγκη να ξεφτελιζουμε τοσο ωραιες εννοιες με χυδαιοτητες. αυτο θελω να πω.
    Μα δε διαφωνώ. Δυστυχώς δεν έχει ο καθένας αυτή την ευχέρεια στη χρήση του λόγου, ενώ παρατηρούνται πολλές φορές και κρούσματα εσκεμμένα ενοχλητικών συμμετοχών.

Banned
    αν καθομουν να καταγραψω ολους αυτους που προσπαθησαν να με ενοχλησουν τα τελευταια 5 χρονια θα εγραφα ολοκληρο τομο ομως αλλη ανοχη δεν προκειται να διξω θα αντιδρω αμεσα σε οτιδηποτε αντιστοιχο και δε προκειται να καταφερει να με ψαρωσει κανενας
    θα τους διξω τοσο σεβασμο οσο ακριβως που εδειξαν τοσα χρονια.

Senior Member
    Αυτο που εκανε ο πατερας μου οταν μας εφερε σε αυτο το σπιτι ηταν απαγωγη

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν καθομουν να καταγραψω ολους αυτους που προσπαθησαν να με ενοχλησουν τα τελευταια 5 χρονια θα εγραφα ολοκληρο τομο ομως αλλη ανοχη δεν προκειται να διξω θα αντιδρω αμεσα σε οτιδηποτε αντιστοιχο και δε προκειται να καταφερει να με ψαρωσει κανενας
    θα τους διξω τοσο σεβασμο οσο ακριβως που εδειξαν τοσα χρονια.
    Το ότι αυτό το γράφεις εδώ, τουλάχιστον είναι μια καλή ενθάρρυνση του εαυτού σου από σένα. Ο τόμος, ίσως, σήμερα εν σχέσει με πριν 5 χρόνια να έχει λιγότερα τέτοια περιστατικά και όχι της έντασης ή σοβαρότητας που είχαν τότε. Αυτό θα ναι βελτίωση, δλδ ξεκίνησες ήδη προσπάθεια βελτίωσης και σιγά σιγά το κλίμα αλλάζει.
    γιάννης

Βλέπω τον εαυτό μου να μην αλλάζει σ αυτα που απαιτούν αλλαγή και ρίσκο αλλά να επιμένει στην ανεμελιά μέχρι εκεί που φτάνει στο κρίσιμο σημείο. Εκεί ο πανικός, που δεν είναι αβάσιμος, παίρνει την απόφαση, που είναι πάντα παραμονή στην ασφάλεια. Το γαμώτο είναι γιατί να επιτρέπω στον εαυτό μου να οδεύει προς το ρίσκο ενώ ξέρω το αποτέλεσμα - τελική απόφαση/πράξη!!
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το ότι αυτό το γράφεις εδώ, τουλάχιστον είναι μια καλή ενθάρρυνση του εαυτού σου από σένα. Ο τόμος, ίσως, σήμερα εν σχέσει με πριν 5 χρόνια να έχει λιγότερα τέτοια περιστατικά και όχι της έντασης ή σοβαρότητας που είχαν τότε. Αυτό θα ναι βελτίωση, δλδ ξεκίνησες ήδη προσπάθεια βελτίωσης και σιγά σιγά το κλίμα αλλάζει.
    απο τοτε που γεννηθηκα με πολεμησαν διχως ελεος και μαλιστα προσπαθουσαν να εκμεταλευτουν το γεγονος οτι δεν ηξερα ακομα τι συμβαινει αλλα αυτο που με εξαγριωσε εντελως ηταν οτι μετα εκαναν τους ασχετους σα να μου λενε δε προκειται να σε πιστεψει κανενας οτι και να πεις αυτο ομως που τους ξεφυγε ειναι οτι θα με πιστεψω εγω και αυτο μου φτανει.

Banned
    οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν εχουν απολυτως καμια ιδεα για το τι συμβαινει στο κοσμο και οτι και να κανουν οι αντιδρασεις τους ειναι σα να μην υπαρχουν αφου αλλοι αποφασιζουν γι αυτους απο το ιντερνετ αν ψαξει καποιος κατι μπορει να μαθει αν μαντεψει πιος λεει την αληθεια κατι απιθανο οταν τα βλεπεις ολα απο αποσταση αν δε γνωριζεις και δε σε γνωριζουν τα προσωπα που βλεπεις και ακους

Banned
    δεν θα ενδωσω σε καμιας μορφης ψυχολογικο πολεμο και δε θα με ψαρωσει κανενας ψευτομαγκας που πιστευει οτι καπιος ειναι επειδη εχει γνωστους παντου

Banned
    σχετικα με τα θρεντ που απανταγα το θεμα ειναι οτι δε καταλαβα αμεσως τι ειχε συμβει γιατι οτι βλεπω κατι πρεπει να το συσχετισω με οτι γινεται και ετσι δεν ηταν αμεση η αποκριση μου και οταν το καταλαβα ειχε προχωρησει αρκετα ολο αυτο.