Results 17,431 to 17,445 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
03-10-2019, 19:20 #17431WhyAlwaysMe?Guest
Κουραγιο ρε Νοσηρη
- 04-10-2019, 00:46 #17432
αυτο το λες γιατι βρισκεσαι σε υπνωση λογο του οτι βλεπεις ακομα τη ψευδαισθηση και οχι την αληθεια και για να καταλαβεις τι ενοω φαντασου ενα κυβο φαντασου τωρα να τον εχουν βαψει με ασχετα χρωματα απο πανω και εξαιτιας αυτου να τον βλεπεις σαν τραπεζιο μολις καταλαβες τι ειναι το ματριξ οταν καπια μερα η ψευδαισθηση καταλυθει θα δεις αγγελους και διαβολους αν βρισκομαστε εν ζωη ως τοτε θα καταλαβεις αμεσως που παει τι
θεωρω παντως σημαντικο να μην υπαρχει φοβος και να γνωριζει καπιος αυτο ακομα και αν δε το χρειαστει καποτε ρωτησαν το χριστο οι μαθητες του πιο θα ειναι το σημαδι της δευτερας παρουσιας και αυτος τους ειπε (σε ελευθερη μεταφραση αλλα το νοημα ειναι το ιδιο σχεδον)οταν θα δειτε ενα ανθρωπο που μου μιαζει να βρισκετε στους αγιους τοπους που ειμουν εγω παρτε τα βουνα
το να τη θυμομαστε δε νομιζω να βλαπτει σε κατι αν και καταλαβαινω τι ενοει θα αποφυγω να την αναλυσω γιατι δεν υπαρχει λογος...
04-10-2019, 01:50 #17433
στη προηγουμενη ζωη μου πχ γινομουν φεσι σε αυτη δεν αγγιξα ποτο τιποτα γι αυτο ειναι ετσι η ζωη που το Α αναιρει το Β και καταληγουν και τα δυο στο κενο αν εχετε την αισθηση του κενου απλα δε καταλαβαινετε τι βλεπετε ειναι δυνατον υπο αυτες τις συνθηκες να υπαρξει αξιολογηση χαρακτηρα θα υπαρξει μονο αξιολογηση ΠΙΣΤΗΣ καθολου πιστη καθολου σωτηρια ετσι ακριβως
ζουμε σε μια γη με ενα μηχανισμο τροχια-χρονοπαγιδα που μας εχει εγκλωβισει στο χοροχρονο και προηποθετει οτι θα πρεπει να γινουν 2 αντιθετε πραγματα ταυτοχρονα οπως ακριβως το φως και τη σκια που συνθετουν την εικονα αρα αυτο σημαινει οτι συμφωνα με τη χρονοπαγιδα οτι αν βγουν τα θηρια απ το εδαφος θα ερθουν και οι αγγελοι απ τον ουρανο φανταστειτε ενα μηχανισμο σαν δυο γραναζια που το καθε ενα ακολουθει αντιθετη φορα και ο συνδεσμος τους τα μετακινει μολις κατανοησατε πως λειτουργει ο πλανητης γη αυτο ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι αυτος που ορισε αυτο το κανονισμο ηταν ο δημιουργος του πλανητη αυτου
04-10-2019, 09:13 #17434
Ναι, έχω έντονη τη ψευδαίσθηση. Το μεγάλο της καλό είναι ότι μου προσφέρει εσωτερική χαρά και ευτυχία σε σημαντικό βαθμό. Όμως, αρκούν κάποια συμβάντα, τα οποία θεωρώ σοβαρά, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μου, για να προσγειωθώ. Κι η προσγείωση είναι αίσθημα λύπης κι απογοητευσης διότι κατέρρευσε ευθυς η ψευδαίσθηση. Όμως, αγωνίζομαι να κάνω πράγματα στη ζωή μου, να έχω επιτυχίες διότι έχω επίγνωση και της πραγματικότητας αλλά και ότι η ψευδαίσθηση πολλές φορές καταρρέει.
Ο φόβος φέρνει κόλαση. Τον θεωρώ ως την απαρχή (μάλλον έτσι θα ναι) όλων των ψυχολογικών προβλημάτων.
Αυτό το σημάδι με τον Χριστό δεν το ξέρω. Ξέρω μόνο αυτό που είπε ότι αμα οι άνθρωποι γίνουν άπληστοι, άρπαγες, χαθεί η αγάπη, τότε πλησιάζει ο χρόνος της δευτέρας παρουσιας.γιάννης
04-10-2019, 09:20 #17435
Η σύγχυση βασανίζει το νου μου από πολλά χρόνια. Αντί να αρκούμε στην ουσία, αντί να απλοποιώ, κάνω τα πράγματα σύνθετα, πολύπλοκα. Υπερανάλυση και τάση αφομοίωσης του οτιδήποτε και κάλυψης κάθε κενού σε κάθε τι που κάνω. Το αποτέλεσμα είναι κόπος αλλά πενιχρά αποτελέσματα. Και στην πορεία να χω μπλέξει τα πράγματα και το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται πολλέ φορές από λάθη. Ενώ όποτε ξεκινάω κάτι έχω επίγνωση της παγίδας αυτής, προχωρώντας το εγχείρημα, στην πορεία ήδη πέφτω ξανά στην παγίδα.
γιάννης
04-10-2019, 10:17 #17436
04-10-2019, 15:06 #17437
04-10-2019, 19:33 #17438
κακη μερα και παλι σημερα. κοντευει νοεμβριος ο μηνας που χωρισαμε. η κατασταση μου ιδια σε αθλια χειροτερεψη. οπου ειμαι οπου παω κλαιω. και να εχω κατι ενδιαφερον να κανω η να παω να βγω εξω τιποτα δεν μου κανει διαθεση. ολα ασχημα.
04-10-2019, 23:55 #17439
επισης κ εγω σκεφτομαι κατι παρομοιο γ αυτο εστειλα εδω.....εχω τα νευρα μου με ψυχιατρους/ψυχολογους εξαιτειας της ακριβης αμοιβης που περνουν.....κ δεν νομοζω οτι προσφερουν κ τις απαραιτητες υπηρεσιες για να ξεκινουν οι τιμες των ραντεβου απο 50 εως 100 ευρω την ωρα........αναρωτιεμαι η ελιτ της επιστημης της ιατρικης θεωρουν οτι ειναι?γιατι επιστημονες καρδιολογοι,πνευμονολογοι δεν βαζουν τετοια μεγαλη τιμη?......τι ειναι?γενετιστες βιολογοι?βασικα μπακαλιστικα πραγματα κανουν κ οι ψυχιατροι οπως σε ολες τις ειδικοτητες,ειναι απαραδεκτο να βαζουν τετοια τιμη στο ραντεβου πιστευω.............τη στιγμη που αλλα κομματια της κοινωνιας παλευουν κ δουλευουν για 2 5 ευρω την ωρα.....μην μιλησω για την εργατικη ταξη που αν δεν υπηρχε ουτε να φανε ουτε να καφονται στις ακριβοκαρεκλες τους θα μπορουσαν.......και βεβαια δεν φταινε οι ψυχιατροι,αλλα ο καπιταλισμος η ελευθερη αγορα το συστημα που τις αναγκες οπως η υγεια τις μετατρεπει σε εμπορευμα
05-10-2019, 00:58 #17440
το εχεις ακουσει αλλα τοσο αναλυτικα πρεπει να ψαξεις για να το βρεις θα ακουσες ως οταν εμφανιστει ο ψευδοπροφητης αλλα ετσι δε γινεται κατανοητο απ το κοσμο τι ενοει ακριβως και οσοι δε το ηξεραν απο πριν θα αρνηθουν τη πιστη τους εκτος αν εναι ειδη πιστοι σε περιπτωση που καπιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΟΤΕ την αγια γραφη η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ευλαβικα πιστος απο πριν ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην αλαξοπιστησει αν ζει εκεινη τη περιοδο
η φραση γινετε κανοητη μονο ετσι οπως την ειπε ο Χριστος
οταν θα δειτε ενα ανθρωπο που μου μιαζει να βρισκετε στους αγιους τοπους που ειμουν εγω παρτε τα βουνα
05-10-2019, 01:09 #17441
Μολις το διάβασα. Να σαι καλα κορίτσι μου.. Έγινε η διάγνωση με οτι περίμενα,,δλδ ιδιοπαθης τρόμος. Μου το ειχε φερει απέξω απέξω ο παθολογος αλλα επρεπε να παρω τη γνώμη ειδικού αλλα και να κάνω ενα σωρο εξετάσεις..
Σας ευχαριστώ παρα πολυ ολους για τη στήριξη σας. Το εκτιμώ και ας μη σας γνωρίζω προσωπικά..Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
05-10-2019, 01:13 #17442
προσωπικα δε θεωρω απολυτως σπουδαιο να πηγαινει καποιος ανελειπως στην εκλησια το να ξερει ομως 2 πραγματα για το τι ειπε ο χριστος και η αγια γραφη το θεωρω απαραιτητο ΑΝ ΘΕΛΕΙ να λεγετε χριστιανος το να ειναι καλος ανθρωπος στο πλανητη αυτο με τη γνωστη φραση οτι ο ανθρωπος ειναι θηριο δε το βρισκω απαραιτητο πχ ο ληστης πηρε χαρη αν θυμαστε
ειναι δυνατον πχ να σε σωσει καπιος οταν δεν εχεις ιδεα για το τι ειπε καν? αν διαβασει καπιος τι ειπε και δεν ανηκει στην αντιθετη πλευρα εγω τον βρισκω καλυμενο..
05-10-2019, 01:19 #17443
αν θυμαμαι καλα η ακριβη φραση ειναι οταν θα δειτε καπιον με το ιδιο ονομα στους αγιους τοπους γιατι η μνημη μου με προδιδει πολες φορες αλλα και μονο να θυμαται καπιος τη φραση οταν θα εμφανιστει καπιος στην ερημο θα καταλαβει αμεσως δε χρειαζετε να θυμαται λεπτομερειες
05-10-2019, 19:28 #17444
παιδακια μην το κουραζετε εγινε πολεμοσ καθε φορα που γινεται πολεμοσ προχωραει η τεχνολογια και γινονται θαυματα το οτι εζησα ασ πουμε ειναι ενα θαυμα γι αυτο γινονται οι πολεμοι για να προχωρανε τα πραγματα οσοι φυγαν μερικουσ τουσ ξαναγυρισαν και τουσ ειπαν μουφα σε σχεση με τη γη εκει πανω αυτοι που πουλησαν την ψυχη τουσ επιστρεφουν οποτε θελουν εγω θα περιμενω να με φερετε με αλλο σωμα γτ θα το κανουν παγωτο οταν πεθανω αυτο ειχε γινει το 1960 μετα τον πολεμο ναρκωτικα και τεχνολογια εμαθα αρκετα πραγματα για τη ζωη αν δε φρικαρετε θα σασ τα πω θεραπεια σχιζο οργανικα παντα κορτιζονη ντεπον η στεροειδεσ αντιφλεγμονωδεσ και πρωτεινεσ για ομορφια τα υπολοιπα ειναι ναρκωτικα φαρμακα γυμναστικη με πρωτεινεσ η διατροφη με αλκοολ αντι για ηρεμιστικα αυτα ειναι τα τελευταια νεα κι αν δε φρικαρετε εχει λιγα ακομα αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-10-2019, 19:36 #17445
μονο εγω πολεμησα μην αγχωνεστε εγω ημουν στρατιωτησ οι υπολοιποι ειστε απλοσ λαοσ οσοι ηταν στρατιωτεσ μπορει και να πολεμησαν οι αλλοι αποκλειεται αυτα ολα εγιναν με τεχνολογια κανενασ δεν πηρε χαμπαρι τιποτα αν αλλαξανε τα κειμενα τησ εκκλησιασ τοτε κατι εγινε αυτα να βρειτε παλια και καινουρια αυτα ετσι αλλαζουν
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))