Results 17,461 to 17,475 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
07-10-2019, 00:58 #17461
οι φυσιολογικοι θελουν να συνεχισετε να κοροιδευετε για να εχουν αλοθι για τισ μαλακιεσ τουσ αλλα απο εδω και περα αφου το πετυχαμε βρισκεται μπροστα σε ηθικο διλημμα και θα πρεπει να σκεφτειτε αυτα τα λεω μην γινουμε ταινια στο χολυγουντ κι αποκτησετε μετα ψυχολογικα κριμα ειναι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 07-10-2019, 01:14 #17462
ημουν υπευθυνοσ για σασ με 6 ευρω τη μερα κι επαιρνα οτι υπηρχε το φτιαχναμε το χαλουσαμε το φτιαχναμε το χαλουσαμε αυτο πηγε δυο τρια χρονια κι επρεπε στο τελοσ να ειμαι καλα σα να μη συνεβη τιποτα κι ετσι ειμαι και αρα κανω για τη δουλεια συνιθισα και τα 6 και θελω απλα 14 δεν ειμαστε και φυλακη να παιρνουμε 6 γι αυτο αν θελετε να το κανουμε επισημο πειτε τα στο στρατηγο αυτα
07-10-2019, 01:19 #17463
οσοι αναρωτιεστε ειναι κωλοδουλεια για μενα εξυπηρετηση πηγα να κανω στο στρατηγο αλλα επειδη δουλευα και αγροτησ εφτυσα το γαλα που βυζαξα
07-10-2019, 01:28 #17464
με την τροπη που εχουν παρει τα πραγματα θα βγαζω τα συναισθηματα αγαπης που εχω μεσα μου δια παντως σε οσους εκαναν τοσες προσπαθειες να με βοηθησουν τοσο καιρο.
σχετικα με αυτο που εβλεπα τελευταια ενα θα πω οτι ειναι ετσι ακριβως και ειναι ολοφανερο οτι ειμαι γεματος αμφιβολιεςς και δισταγμους.
07-10-2019, 11:09 #17465
07-10-2019, 11:09 #17466
Μην ανησυχείς! Άλλοι πολεμάνε κι άλλοι δοξάζονται ως οι νικητές του πολέμου. Οι δεύτεροι είναι στα σαλόνια την ώρα που πολεμάν οι πρώτοι. Οι μερικοί που φύγαν, που δεν είναι καθόλου μερικοί, δεν τους ξέρει κανείς. Είναι οι στριμωγμένοι νεκροί που βλέπεις στα ντοκιμαντέρ ή οι στρατιώτες που πέφτουν κάτω ο ενας μετα τον άλλο σε κάτι ταινίες, που ενώ βλεπεις αυτες τις σκηνες το μόνο που σε απασχολεί είναι να δείξει στα επόμενα πλάνα τον μεγάλο ηγέτη, το στρατηγό, τι είπε, που πήγε, τι έκανε. Οι ακηνές φρίκης, ακόμα και σε μας που είμαστε πιο συναισθηματικοί και πονάμε τον άλλο, είναι για να γλυκαίνουν το μάτι. Ο αφανής ήρωας, θύμα, περνάει σε δεύτερη μοίρα, ασχολούμαστε μόνο με τον αριθμό, το πόσοι σκοτώθηκαν, και όχι με το ποιοι ήταν, πως και γιατί βρέθηκαν εκεί. Νομίζω ο Μ. Αλέξανδρος είπε πως ο καλύτερος στρατός είναι αυτός με στρατηγό ένα λιοντάρι και στρατιώτες πρόβατα. Κι αυτό λέει ποιοι πάνε να πολεμήσουν. Ακόμα κι εδώ ο αδύνατος είναι που θα κοπιάσει και τελικά θα πληρώσει το τίμημα και θα εξαφανιστεί.
γιάννης
07-10-2019, 11:13 #17467
07-10-2019, 11:15 #17468
07-10-2019, 11:18 #17469
07-10-2019, 20:25 #17470
θα σασ πω την ιστορια πριν χρονια το 14 πηγα να πιω καφε σε μια καφετερια αρχιζω που λετε τα δικα μου τα πλασματακια δεν καταλαβαιναν ετσι καταλαβα οτι ειστε υπεροχα πλασματακια κι οτι ο κοσμοσ προχωρησε βγαινει το 15 ο τσιπρασ ο εξυπνοσ και τα κανει ******* ολα απλα να πω εγω οτι ο χαρακτηρασ μου διαμορφωθηκε αλανα τοτε και στη σημερινη εποχη ειμαι λερα κι εσεισ οταν κανετε παιδια θα νομιζετε οτι ειστε κολωπαιδα γτ αυτα θα ειναι ακομα καλυτερα κι ετσι προχωραει ο κοσμοσ βγαινουν που λετε ολοι αυτοι τα κανουν ******* ολα για 4 χρονια κι ερχεται ο στρατηγουλησ και λεει δουλεια εγω ειμαι στρατιωτησ σα να εχω παει σε πολεμο στην πολιτικη μου ζωη ειμαι αγροτησ το χειροτερο και προγραμματιστησ τορνου και του λεω εγω κατι να κανουμε γτ ολοι κοιμουνται τουσ μαζευουμε ολουσ κι αρχιζουν οι δοκιμασιεσ η δουλεια μου ειναι να ξυπνησετε ολοι και μετα βλεπουμε ποιοσ εχει θεμα ποιουσ ειχα στρατο τουσ χειροτερουσ μην αναρωτιεστε το θεμα ειναι οτι μονο εμεισ μπορουμε να πολεμησουμε αμα πατε στρατο και δειτε παιδακια οπωσ ειδα εγω δεν κανουν για τιποτα αυτοι απλα εσεισ δεν αντιδρατε κι ετσι με βαλαν εμενα ωσ παλιο να κανω τη δουλεια καπωσ ετσι ειναι τα πραγματα και πρεπει και λιγο να αντιδρατε τωρα που θα τη βρειτε τη δυναμη δεν ειναι σωματικο ειναι στο μυαλο αυτα και φιλακια πολλα
07-10-2019, 20:32 #17471
οταν λεμε αντιδραση ενοουμε εχω διαγνωση τι κανω οχι καθομαι και το τρωω αμασητο παλευω δηλαδη βγαινω και πινω κανω ναρκωτικα καπνιζω πινω καφε μαλωνω με ολουσ λεω εγω τωρα μερικα να καθομαι να το παιζω καλο παιδι και μεσα μου να βραζω δεν βοηθαει καθολου σε περπτωση πολεμου καθολου ομωσ τα κακα παιδια συνηθωσ ειναι καλα που θυμωσανε μονιμα μετα εχει τραυματα μαλακιεσ και διαφορα αλλα πανω κατω αυτα ειναι και υπαρχει υγιησ αντιδραση και κακη αντιδραση αυτα ειναι πανω κατω τα βασικα
07-10-2019, 20:39 #17472
πρεπει να καταλαβετε οτι το πωσ φερεστε κοινωνικα ειναι αλληλεπιδραση του ενοσ με τον αλλο δηλαδη το ενα αθροισμα βιωματων με το αλλο αθροισμα βιωματων τα φερνουμε σε επαφη με την ομιλια η επικοινωνια που εχει ποιοτητεσ και δημιουργειται η χημεια αλληλεπιδρασησ και μετα με αυτη τη χημεια διασκεδαζουμε ναρκωτικα αλκοολ γυμναστικη και αντιδραμε ορμονεσ κλπ αυτα
07-10-2019, 20:41 #17473
αμα μαθετε λιγο να αντιδρατε πανω σε αυτο που σασ συμβαινει υγιοσ θα σωθει ολο το κρατοσ
07-10-2019, 21:03 #17474
δηλαδη εγω ειμαι 40 εχω ενα συναισθηματικο φορτιο λογω ηλικιασ αυτη ειναι η βαλιτσα μου το αθροισμα των βιωματων μου που ειμαι εγω και την δυνατοτητα επικοινωνιασ αλληλεπιδραση με τουσ αλλουσ αλληλεπιδρω και αντιδραω συνηθωσ λαθοσ τωρα γτ η αλανα κλπ αυτα
07-10-2019, 21:51 #17475
θα του αποδειξω τωρα το μυνημα που πηρα εγω δε προκειται να καταλαβω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ αλλα αντιθετως ΑΥΤΟΙ θα καταλαβουν οτι θα κοντραριστουμε μεχρι τελους μεχρι να αποδειχτει πιος δε παλευεται με τιποτα και ολες αυτες τις προσπαθειες που κανουν να με τρομοκρατησουν και να με ψαρωσουν επειδη προσπαθω να ξυπνησω το κοσμο και αυτο του καθετε στο ματι επειδη αυτοι ηταν μια ζωη καλοκουρδισμενα ρομποτ με μπαταρια καλο θα ειναι να θυμιθουν οτι ολες οι δυναμεις που εχουν σε αυτο το πλανητη δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα ματριξ τοσο ψευτικο οπως ειναι ολα εδω αφου ο ανθρωπος που εχει πραγματι δυναμη ειμαι ΕΓΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ βρισκομαι σε λαθος πλανητη και γι αυτο εχω γινει ετσι τα τελευταια χρονια αρα ας κανουν τωρα τις μαγκες οσο ειμαστε στο ψευτικο κοσμο αφου νομιζουν οτι καπιοι ειναι και στην αληθινη ζωη οταν ερθουμε σε αυτη οι μαγκες τους θα ειναι ενα απολυτο ΜΗΔΕΝ αρα ας παραμυθιαστουν τωρα οτι ειναι παντοδυναμοι μηπως και ετσι ξεχασουν οτι ειναι το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ μασκαρεμενο με μια δυναμη οπως ακριβως ενα στερεο φουσκωμενο μπαλονι που με μια καρφιτσα οταν πεσει ολη η αμμας απ τη κλεψυδρα της ζωης τους αφου γινουν 100 χρονω απ τη ποιοτητα οσων τρωνε αφου ηταν αξια γραναζια του συστηματος και ετσι αυτο συστημα τα προσκυνα θα καταληξουν ενα τιποτα και μισο στην επομενη ζωη.
μπραβο ρε μαγκες παιχταραδες εισαστε κα ... απιστοι και πρωτοι.