ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1166
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1166 of 1380 FirstFirst ... 16666610661116115611641165116611671168117612161266 ... LastLast
Results 17,476 to 17,490 of 20693
    Senior Member
    Η μανα μου απο οταν γυρισα απο διακοπες νομιζει οτι εχω παρεες. Δεν πιστευει οτι πηγα μονος μου. Γραφω στο φορουμ απο το ταμπλετ και νομιζει οτι στελνω μηνυματα. Σημερα μου ελεγε για καποιον κυριο απεναντι που "εμπλεξε με παρεες και του εδωσαν ναρκωτικα και βριζει τη γιαγια του". Ειναι ο τροπος της να μου δημιουργει ενοχες. Στον αδερφο μου δεν εχει πει ποτε τετοια.

Banned
    εχω πεποισθει οτι δε τους νιαζει καν να γινει μοδα να τους βαψουν κλοουν και να τους πουν να φορεσουν το πιο κιτς πραγμα που υπαρχει
    ενα πραγμα αντιληφθηκα που πραγματικα μου προκαλεσε αισθηματα φρικης το μονο που τους ενοχλει θανασιμα ειναι οτιδηποτε εμπνευστηκαν απο μενα αφου ετσι συνηδειτοποιουν οτι εγω ειμαι τα παντα και αυτοι το τιποτα αφου αντιλαμβανομαι με ποσο μισος κοιταζουν μερικοι οτι ηταν δικη μου εμπνευση και ομως ειμαι σιγουρος οτι αν τους ελεγαν οτι αυτο ειναι δημιουργημα ενως μ........ σακατη αναπηρου και ξεγραμενου τυπου θα τον προβαλαν αμεσως σαν ειδωλο τους για να απολαμβανουν τα χαλια του και να το ευχαριστιουνται αυτο ειναι που εχω συνηδειτοποιησει πανω απ ολα δεν εχουν προβλημα να χαρισουν ολο το χρυσαφι του κοσμου στους ανθρωπους αρκει να ειναι σιγουροι οτι ζουν δυστιχισμενοι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι καθε προσφορα τους να σταζει χολη δηλητηριο και γι αυτο εχω και αυτα τα αισθηματα γι αυτους.με το που θα δουν καπιον που υποπτευονται και μονο οτι ζει ευτυχησμενος αμεσως να κανουν το κοσμο ανω κατω μονο και μονο για να επαναφερουν τη μιζερια που θελουν τη δυστιχια που θελουν αυτο τους ενδιαφερει γιατι απλα βρισκουν το πατημα απο αυτον τον πλανητη που προοθει τη συνομωσια σε οτι και αν συμβει προοθει τη παγιδευση του τυπου ιδιου η υλη ιδου και οι τοιχοι να γιατι οτι και να γινει ευτυχια στο πλανητη αυτο δε θα βρουμε ποτε οσο και να το φιλοσοφισουμε το μονο που μπορει να κανει κανεις ειναι να περιμενει την ωρα της δικαιοσυνης που ειναι ασχετη με αυτο το πλανητη

Banned
    περασα μια ζωη σχεδον να χαζευω τις βιτρινες ειδα τοσα χρονια χιλιαδες ρουχα στολισμενα οσο καλυτερα μπορουσαν και με το που υποψιαζοντουσαν οτι ενα πραγμα ειναι βολικο αμεσως να το πνιξουν στο μαυρο και οταν το καταλαβα τι εκαναν αρχισε να τους ενοχλει και αυτο μονο ενα δε τους ενοχλει να εχουν ενα πλανητη απο κολασμενους που ζουν δυστιχισμενοι με αντικειμενα που δε τους βολευουν ετσι φανταζονται το κοσμο αυτο και οσο δε πετυχαινουν το στοχο τους καπια μερα θα φερουν τη καταστροφη μονο και μονο για να γινει ο πλανητης που θελουν που η χαρα θα ειναι αδυνατη σε αυτον οσο σκιζονται να προστατευσουν τη νεα γενια κανοντας προπαγανδα σε οτιδηποτε σχετιζετε με το θεο για να μη μαθουν ποτε τι ειναι θεος και τι συνιθιζε για να γινουν σκλαβοι οταν μεγαλωσουν να μην εχουν κανενα δικαιομα και αξιωση ετσι φανταζονται τον ιδανικο κοσμο

Banned
    θυμαμαι μια αλλη φορα που ειχα παει σε μια αλυσιδα καταστηματων (μαλον οχι αυτη που φανταζεστε) και επειδη ηξερα οτι αυτο που θα παρω θα το εξαφανησουν γιατι θα μπορουσε να επειρεασει τη κατασταση σημερα πηρα τεσσερα μαζι και κατα την εξοδο οργανωσαν ενα απιστευτο σοου ενω ειχα την αποδειξη πανω μου ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΕΙΧΝΩ να μου λενε δεκα ωρες τι εχω ψωνισει απ το κατασταστημα να προσπαθουν να με καθηστερησουν ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ και να τα μετρανε ενα ενα τα προιοντα ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΨΩΝΙΣΕΙ μονο και μονο για να βλεπουν το σοου οι αλλοι και να νομιζουν οτι κατι εγινε καταρχην ποιοι νομιζουν οτι ειναι αυτοι που θα λογοκρινουν οτι ψωνιζω με το ετσι θελω? μηπως νομιζουν οτι αυτοι θα μου πουν τι θα ψωνισω καταχρηση εξουσιας και απιστευτα κομπλεξ που δε πανε παραπανω αυτα νομιζω αρκουν για να καταλαβουν οτι πηρα το μυνημα.Αν ειχαν ελαχιστο φιλοτημο και ηθος θα ντρεποντουσαν για ολα αυτα αλλα που να το βρουν.

Banned
    το πιο σιγουρο απ ολα ειναι ενα θα το παιζω μονιμως συνεργασιμος μπροστα τους φοροντας παντα το προσωπειο της δηθεν κατανοησης που μου επεβαλαν και μετα θα αρχιζω τα κατεβατα και οπιος νομιζει οτι μπορει να με αντιμετωπισει ειμαι περιεργος να δω τι θα σκεφτει θελουν να ικανοποιησουν τα κομπλεξ τους? θα τους ζητησω ενα σορο συγνωμες που ουτε μια απ αυτες δε πιστεψα ΠΟΤΕ μου

Banned
    και τι θελω να τους αποδειξω με ολα αυτα οτι ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι με αυτα τα σκαμπανευασματα που κανω θα χρειαστουν 100% νευρολογο οσο σκεφτονται τα μαλιστα που τους λεω και αυτα που γραφω μετα.

Banned
    https://www.youtube.com/watch?v=-v2R8HUi42k
    ετσι ακριβως..ΠΟΤΕ

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πειναω ολη την ωρα.. Ακομα κ τωρα που μόλις έφαγα και βλέπω να γίνομαι 100 κιλα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Εγώ το mindhunter να την δεις οπωσδήποτε!
    Μου το έβγαλε και εμένα στα προτεινόμενα το locked up. Αξίζει? Η είσαι ακόμη στην αρχή?
    Το ειδα !!! Παρα πολυ καλο Καλο ειναι το locked στην αρχη σκεφτηκα μηπως ειναι κοπια orange is the new black. Μεχρι στιγμης το βλεπω ευχαριστα. Περιμενω νεα επεισοδια blacklist οποτε χαλαρα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Το ειδα !!! Παρα πολυ καλο Καλο ειναι το locked στην αρχη σκεφτηκα μηπως ειναι κοπια orange is the new black. Μεχρι στιγμης το βλεπω ευχαριστα. Περιμενω νεα επεισοδια blacklist οποτε χαλαρα.
    Έχω δει orange new black και μου άρεσε. Θα ξεκινήσω το locked up και θα σου πω την γνώμη μου
    Καλημέρα!!

Καλημερα σε ολους μας. Πεισμα υπομονη και ελπιδα ετσι για το γαμωτο το κερ@το μου μεσα
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    ρε αλεκο ρε φιλε μη τρελαινεσαι εγω ειμαι κατι σαν αφρικανακι δουλευα απο τα 7 μεχρι τα 17 και πηγαινα σχολειο μετα δουλευα και σπουδαζα ξερεισ τι ειμαι ενα μηδεν κι ενα τιποτα που ειναι το κακο γτ πρεπει να ειμαι κατι ο πατερασ μου ειχε και λεφτα μαζι δημιουργησαμε περιουσια μονο που εγω ημουν παιδι οι γιατροι λενε καταθλιψη δεν ειναι καταθλιψη αφου δουλευα ωσ παιδι πωσ θεσ να ειμαι χαρουμενοσ κατα τα αλλα τα παιδια μου ειναι πλουσια κι ολα καλα εγω ειμαι ενα τιποτα κι ενα μηδεν το προβλημα ειναι εσυ πωσ διαμορφωνεισ αποψη απο τα υλικα αγαθα κι απο τη γνωμη που εχω για τον εαυτο μου ειναι αυτο αληθεια εσυ συμφωνα με τισ εμπειριεσ σου τη αποψη εχεισ και φυσικα τη συζητασ δεν την επιβαλεισ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    αν και το σβηνω εξακολουθω να το πιστευω αυτο που λεω αλλα αν αναρωτιεται καπιος τι εχω παθει επρεπε να εβλεπε τι τραβηξα αυτες τις μερες ξερετε γιατι? επειδη δε μπηκα στα μετρα που θελουν και δε φοραω οτι γουσταρουν δε τρωω οτι θελουν αυτοι επειδη θελουν να το προοθησουν με το ετσι θελω δε τους εφτασε που εκαναν χαλια οτιδηποτε φοραγα
    Last edited by αλεξανδρος_77; 08-10-2019 at 23:08.

Banned
    (................................................. .................................................. .................................................. ......) ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ολα αυτα τα αμνα που εμαθαν να εξουσιαζουν με ηχους και εικονες δεν τους αρκουν? ποιος τους ειπε οτι θα μου πουν αυτοι τι θα φορεσω που θα παω και πως θα ντυθω εδω και καιρο εκανα υπομονη γιατι περιμενα να περασει ο καιρος για να δουν τα αποτελεσματα απ τα σπουδαια κατορθωματα τους που οχι μονο δεν εφεραν αποτελεσμα με τη ΜΟΝΙΜΗ καταχρηση εξουσιας με οτι τροπο εβρικαν και δεν εβρισκαν λες και τα παντα ειναι ιδιοκτησια τους αλλα τωρα δε σηκωνω και κουβεντα σε τιποτα γιατι μου την εδωσε εντελως ελπιζω λοιπον να ειναι ικανοποιημενοι τωρα που με εκαναν εξαλο εντελως
    μονο ενα ειναι σιγουρο αν δε με αφησουν ησυχο δε προκειται να τους αφησω ησυχους με τιποτα αλλα θα γκαζωνω συνεχεια και δε θα με προλαβαινουν
    Last edited by αλεξανδρος_77; 08-10-2019 at 23:09.

Banned
    αν πιστευουν οτι θα αποκρυψουν την αληθεια απ το κοσμο νομιζοντας οτι εχω γινει αλτσχαιμερ με ανοια αυτο ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ειμαι ικανος να μοιρασω ακομα και φυλαδια στους δρομους αν εξαφανισουν οτι λεω το καθεστως ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ δε προκειται να περασει που προσπαθουν να επιβαλουν το τελευταιο καιρο οτι εξαφανιζουν τελευταια στο ιντερνετ το εχω αντιληφθει και ξερω που το πανε δε μιλαω οχι επειδη φοβαμαι οπως νομιζουν αλλα επειδη δεν εχει φτασει η κατασταση στα ακρα.