Results 17,491 to 17,505 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
09-10-2019, 00:05 #17491
επισης αν ειχα αξιολογησει ολα αυτα τα πρωτακουστα που ειχα ακουσει κατα καιρους σε καταστηματα και χωρους απο υπαληλους να μου λενε αλλα νταλα προκειμενου να δικαιολογησουν οτι προσπαθουσαν να με εξουσιασουν με το ετσι θελω τωρα σιγουρα θα εψαχναν δουλεια οπως με ενα υπαληλο που μου ζητησε αποδειξη ενω η ταμιας ξεχασε να τη βαλει μεσα στη σακουλα και μετα εγινε το ελα να δεις τα υπολυπα κουφα που ειδα δε τα σχολιαζω γιατι αν τους παρουν χαμπαρι την αλλη μερα θα κατσουν σπιτι
- 09-10-2019, 01:13 #17492
δε ξερω αν το προσεξατε οτι απο την ημερα που εβαλαν τα ηλεκτρονικα εισητηρια εγινε ΟΡΑΤΗ η κυκλοφορεια στο μετρο και δε ξερω αν αντιληφθηκατε τις αλαγες που προκαλεσε αυτο γενικοτερα επιβεβαιονονται πληρως οσα ειχε πει ο αινσταιν για τη τεχνολογικη προοδο μην επαναπαυεστε αφου οσο η τεχνολογια εξελισετε θα εχουν τη δυνατοτητα να καταγραφουν καθε σας κινηση οπου και αν βρισκεστε αυτο θα λειτουργησει σαν αδιεξοδο αφου δε θα υπαρχει ετσι καν ιδιωτικη ζωη
και θελετε να σας το αποδειξω οτι εγινε ορατη αταν καπιος περασει τη πορτα χωρις να βαλει ειστηριο το μηχανημα σφυριζει που αυτο σημαινει οτι γνωριζει ποσα ατομα περνουν τη πορτα πως γινετε ομως οταν περνα καπιος με μια βαλιτσα να μη σφυριζει
εδω σας θελω τωρα (μπορει να κανω και λαθος νομιζω ετσι ειναι)
και εφοσον το ειστηριο ειναι ιδιο ευκολα καπιος ξερει απο που μπαινετε και απο που βγαινετε
09-10-2019, 08:50 #17493
Κατάλαβα πόσο σημαντικό πράγμα είναι να χεις δίπλα σου κάποιον που να σε ενθαρρύνει και να σε καθοδηγεί! Να ναι μόνιμα δίπλα σου κάποιος είναι το καλύτερο. 'Εστω το να βρίσκεις περιστασιακά δίπλα σου κάποιους πάλι είναι καλό. Στην έσχατη περίπτωση πρέπει να χεις αυτεπίγνωση του τι είσαι και να βρεις μέσα σου τις δυνάμεις για να προχωρήσεις.
Πριν χρόνια, εκεί που ήμουν σε κατάπτωση λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης κι η ζωή κι η δουλειά μου ανάλογα της κατάστασης αυτής, κάποιος βλέποντας με σε τι υποδεέσετρη θέση ήμουν εν σχέσει με αυτό που θα πρεπε να μαι, με έπιασε από το χέρι και με έβαλε σκουντώντας με σε θέση που άρμοζε να μαι. Αλλιώς, η αλλαγή εκείνη δεν θα γινόταν.
Πριν πιο πολλά χρόνια γνώριζα ένα παιδί φοιτητή σε δύσκολη σχολή που λόγω οικογενειακών καταστάσεων και χαρακτήρα ήταν σε κατάσταση τραγικής κατάπτωσης και δεν παίρναγε μάθημα ολόχρονα. Όμως, είχε από πολύ πριν κάποιον πνευματικό άνθρωπο ο οποίος ψυχικά ήταν και είναι έως σήμερα δίπλα του και τον καθοδηγούσε. Λόγω αυτής της βοήθειας κυρίως, εκεί που θα παράταγε τη σχολή, σήμερα είναι σε πολύ καλή επαγγελματική θέση σύμφωνη με τη σπουδή του.γιάννης
09-10-2019, 09:06 #17494
Δεν της λες την αλήθεια επειδή θες να έχει θετική εντύπωση, ότι ήσουν με παρέα, σε σημείο που να σου δίνει συμβουλές να προσέχεις. Ίσως και γενικά να θέλεις στους έξω σου να δίνεις πάντα θετική εικόνα για σένα, έστω κι αν δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
Όμως είναι μεγάλη ψυχική δύναμη κάποιος που έχει θέματα ψυχολογίας να πηγαίνει διακοπές μόνος. Άλλοι στην ίδια θέση δεν θέλουν ούτε να το διανοηθούν. Η σκέψη δημιουργεί θετικές παραστάσεις - φανταστικές και θετικές κουβέντες με τον εαυτό μας κι έτσι παρότι μόνοι περνάμε καλά.γιάννης
09-10-2019, 14:06 #17495
09-10-2019, 16:47 #17496
Εχετε νιωσει ποτε οτι δε θελετε να ζησετε αλλο, οτι βαρεθηκατε τα παντα;
09-10-2019, 17:40 #17497
Το χω νιωσει πολλες φορες στο παρελθόν. Σα να με κουραζε η καθημερινότητα, σα να μην έβρισκα κανέναν νοημα και σκοπο. Σκεφτόμουν πολύ, ανελυα τα παντα στο μυαλο μου μεχρι αηδιας. Δεν μου επέτρεπα να κανω λάθη, τα απλα τα καθημερινα που κάνουν όλοι. Ηθελα να ειμαι αλάνθαστο πράγμα και αδύνατο. Τωρα ευτυχώς πια με την αγωγή έχουν φύγει αυτές οι παράλογες σκέψεις και δεν ειμαι και σε θεση να σκεφτώ, ευτυχώς το μυαλο μου ξεφεύγει
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
09-10-2019, 18:08 #17498
09-10-2019, 18:37 #17499
υπαρχουν δυο τροποι μεγαλωματοσ παιδιων ενα να τα κανεισ εξαρτημενα απο σενα την τεχνολογια τα ναρκωτικα κλπ μια αηδια σκετη κατα την αποψη μου κι ο αλλοσ να τα κανεισ ανεξαρτητα δηλαδη να δουλευουν να εχουν δικα τουσ λεφτα κλπ αυτο εκανα εγω στα παιδια μου και νομιζα ημουν καλοσ στην πορεια θυμηθηκα εναν τυπο οταν δουλευα σε ενα μαγαζι με ανταλακτικα που ειχε ερθει με τρικυκλο και ζητησε ενα φτερο απο χαρλευ το οποιο κανει 100 ευρω το μονο που του ειπα ειναι εχει λεφτα κατσε να φωναξω το αφεντικο ημουνα γυρω στα 22 τοτε αυτον τον τυπο θυμηθηκα και λεω θα τα πω αρλουμπεσ να ξυπνησουν τα λεγα οτι ειμαι φτωχοσ οτι ειμαι χαζοσ ολα τα ειπα για να καταλαβω τι μυαλα κουβαλανε η αληθεια λοιπον ειναι οτι τα παιδια ειναι κακομαθημενα κι η γυναικα μου γιδι γτ ειναι η γυναικα γιδι ξερετε γτ τα παιδια ειναι κακομαθημενα γτ παιζω παντου στο ιντερνετ εχω απο λεφτα γυρω στα 500 χιλιαρικα κι αλλα 500 σπιτια χωραφια ακινητα και νομιζα οτι πετυχα τελικα αποτελεσμα ολοι οι δικαστεσ ειναι μουνοδουλοι η γυναικα μου γιδι τα παιδια κακομαθημενα οι εμποροι ναρκωτικων παιδακια και μουνοδουλοι οι τραγουδιστεσ αναξιοι λογου γτ δεν μπορουν να μιλησουν οι γιατροι καποιοι δουλευουν και τα υπολοιπα δικα σασ αληθεια θελατε αληθεια εδωσα να κρινετε αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-10-2019, 21:11 #17500
τελευταια νεα δουλευω απο 7 χρονων στα 18 ειχα περιουσια 500 χιλιαρικα μεχρι τωρα θα πρεπε να εχω αλλα 500 απο τισ ελιεσ στη διαρκεια τησ ζωησ μου δουλεψα σε αλλεσ 6 δουλειεσ συνολικα το κρατοσ εχει βγαλει απο μενα 2.5 δισ ευρω εχω δωσει ασκησεισ στον παοκ τα σουπερ σετ ειμαι δασκαλοσ καρατε και ποδοσφαιριστησ ερασιτεχνησ ξερω μπασκετ και βολευ στρατο ημουν στρατονομοσ μπορει και ουκασ γτ εκανα ορεινη διαβιωση εχω κανει κατι σχεδια που τα πουλησανε στη νασα με βρηκαν με βασανισαν τουσ ειπα μια θεραπεια τησ σχιζο γραφω εδω κι οι γιατροι βρισκουν κατι καλυτερο με γνωρισαν πολλεσ γυναικεσ γτ νομοθετησαν καταλληλα ωστε να βγω κακοποιοσ μπορειτε να πειτε οτι θελετε απο μικρο παιδι ισχυουν αυτα οτι με βαλαν στο ματι θελετε να το πειτε στημενο πειτε το δηλαδη με παρατησαν οι γονεισ μου κι αλλοι κοροιδευαν αυτο ισχυει απο 7 χρονων και νομοθετησαν καταλληλα μπορειτε να με σκοτωσετε οποτε θελετε στα αρχιδια μου σασ γραφω μπορειτε να το πειτε ψευτομαγκια αλλα γι αυτο γινονται ολα δε θα δωσω αξια σε κανεναν να ασχοληθω μαζι του οτι κι αν κανετε μπορειτε να πειτε οτι θελετε εγω το θεωρω στημενο κι οσοι εχουν παιδια μπορουν να δοκιμασουν να τα αγριεψουν αυτα και πατε ολοι και γαμηθειτε
09-10-2019, 21:17 #17501
ο πατερασ μου μιλουσε με το στρατηγο ο στρατηγοσ κανονιζε την αλανα γτ τουσ εγραφα ολουσ στα αρχιδια μου γτ πωσ δεν εχει σημασια γινεται ειναι ανθρωπινο απλα δεν ειναι στα πλαισια τησ προπογανδασ διαμορφωσησ πολιτη γτ ρωτηστε να μαθετε αυτα εγω και πανω να παω στα αρχιδια μου θα σασ γραφω γτ ετσι μην το ψαχνετε αυτα
09-10-2019, 22:10 #17502
εσυ κατσε να δουλευεις για να βγαζει το κρατος αφου απο μενα δε θα βγαλει φραγκο και αντι να μου τα κανουν ... με τις φορολογικες δηλωσεις εχω ενα κουτι απο ξεχασμενα 2λεπτα που δε ξερω τι να τα κανω αν δεν αγριεψω εγω δεν υπαρχει προβλημα ολα τα αλλα παλευονται
09-10-2019, 22:50 #17503
09-10-2019, 22:53 #17504
οποιος δεν αντιδρα οταν βλεπει το κακο και παριστανει οτι δε το αναγνωριζει ως αλοθι δεν ειναι καλος επειδη κανει τον ευγενικο για να τον θαυμασουν οι αλλοι ειναι αυτος που αποδεχεται το κακο παριστανοντας τον καλο
ο ευγενικος δεν ειναι καλος αν αυτο νομιζουν οι περισσοτεροι ειναι αυτος που απλα συμφωνει αλλα δε θελει να τσαλακωθει
09-10-2019, 23:13 #17505
λενε οτι οποιος μπορει να ζησει μονος του ειναι θηριο η θεος εχει αναρωτηθει κανεις γιατι ο θεος βλεπει παντου τον εαυτο του και αυτο του αρκει το θηριο βλεπει παντου οτι μισει και αυτο του αρκει κατα περιεργο τροπο αυτα τα δυο φαινονται ιδια αλλα ειναι αντιθετα
το σιγουρο ειναι οτι αν καπιος πραγματι μπορει να το κανει αυτο δηλαδη να απεχει ο ιδιος απο τη ζωη να συμπεριφερετε σαν εξωγηινος και να σχολιαζει μονο τη ζωη των αλλων τοτε σιγουρα ανηκει σε μια απο τις 2 κατηγοριες ειναι πολυ δυσκολο να βρει καπιος τη διαφορα και μαλιστα σε καπια σημεια φαινετε αυτο να προκαλει συγχιση ακομα και στις γραφες