Results 17,791 to 17,805 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
15-11-2019, 20:47 #17791
Μπου μου !!! Τολμα. Εισαι ευφυης. Αν δεν θελεις να τα πεις φωναχτα αφησε σημειωμα με τις σκεψεις σου σ οποιον νιωθεις πιο οικειο. Αφου δεν εφυγαν χωρισαν τοτε δυσκολο στο τωρα. Εγω δεν μιλουσα γιατι ειχα εξισου τον ιδιο φοβο συν τις απειρες απορριπτικες ταμπελες απο τη μητερα. Μονο κακο μου εκανε το να τα κραταω ολα μεσα μου. Εζησα μεγαλη περιοδο ιδψ αναμνησεων με ταση που αλλου φυσικα;; στο να με αφανισω. Απλοι ανθρωποι ειναι και αυτοι. Εμεις επιτρεπουμε να τους μεγαλοποιουμε και να μας συρρικνωνουμε.
"Make sure your worst enemy isn't you"
- 15-11-2019, 20:57 #17792
να μιλησω στους γονεις? αυτοι οταν μαθανε για τα θεματα μου η απαντηση ηταν να σε παμε σε εναν παππα να σε διαβασει.αυτοι που δε με ρωτησαν ενα τιπως πηγε το σχολειο σαν μαθητρια τοτε.αργοτερα στο [πανεπιστημιο δε με ρωτησαν ενα τι κανεις?
η μανα μου μια ζωη μας μειωνε..κοιτα εκεινον τον αλλον ενω εσεις σκουπιδια. δε με χτυπουσαν σφαλιαρες και μπουνιες με χτυπαγαν μικρη με τη μυγοσκοτωστρα μεχρι να σηκωθει το δερμα και να φουσκωσει..
ο αδερφος μου με χτυπαγε καθημερινα μεχρι τα 22 μου που σηκωσα κεφαλι
τωρα με θεωρουν ανικανη να ζησω μονη μου, να βρω μια δουλεια, να κανω μια σχεση κλπ και μου το δειχνουνείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-11-2019, 21:04 #17793george1520GuestΚαι; Γιατί η γνώμη 3 συναισθηματικά αναπήρων ανθρώπων να καθορίζουν την ζωή σου ή τον τρόπο που ζεις; σκέψου ότι γνωρίζεις ένα νέο άνθρωπο.. Το ίδιο κάνουν ακόμη 3 άλλοι. Και σας βάζουν να τον περιγράψετε. Νομίζεις πως όλοι θα πουν τα ίδια πράγματα; ο καθένας βλέπει στον άλλον αλλά και την ζωή με τον δικό του τρόπο. Με τα δικά του βιώματα, με τις δικές του ανάγκες.. Με ότι πήρε από άλλους. Αν οι γονείς σου δεν πήραν αγάπη τότε είναι λογικό να μην είναι ικανοί να δώσουν και σε σένα. Το θέμα είναι να μην γινεις σαν αυτούς. Αλλα καλύτερη. Και κυριως. Σταμάτα να δίνεις σημασία.. Πόσο είσαι αν επιτρέπεται;
15-11-2019, 21:15 #17794
ρε μπου υπαρχουν πολλα μυστικα για τουσ γονεισ μπου που δεν τα ξερετε απλα μην ασχολεισαι θα μαθεισ μεγαλονωντασ στα 40 θα ξερεισ αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-11-2019, 21:18 #17795
εδινα και δινω σημασια οχι ομως οπως παλια.
προσπαθουσα ασταματητα να τους ικανοποιησω να τους κανω περηφανους για μια φορα..
και τωρα μενω στο σπιτι σπουδαζω παλι και τα λουζομαι ολα.σκεφτηκα να φυγω απο το σπιτι αλλα δε βγαινω απο χρημα..
30 ειμαι
δεν ειμαι σαν αυτους θελω να πιστευω.ειμαι δοτικη, υπομονετικη, καλοπροαιρετη..τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι ειμαι ετσι..μπορει και εμενα να με βλεπουν διαφορετικα καποιοι ανθρωποιείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-11-2019, 21:18 #17796
ολος αυτος ο δικαιολογημενος θυμος πρεπει καποια στιγμη να βγει να εκφραστει. Αρνηση θα εχουν παλι. Αυτα δεν εγιναν θα σου πουν. Εχω ακουσει τετοιες απαντησεις. Ολο αυτο το διαστημα που υποφερεις δεν εχουν αναρωτηθει ποτέ μηπως τα εκαναν μανταρα;;;;
Μπορει και ναι αλλά δε θα το παραδεχτουν. Σε εσενα κοπελαρα θα αρχισεις να αποδεικνυεις. Οι παθησεις της ψυχης κατα κυριο λογο ειναι βιολογικης προδιαθεσης ( ελλατωματικο γονιδιο μεχρι και 7 γεννες πισω ) δεν φταις !!!"Make sure your worst enemy isn't you"
15-11-2019, 21:32 #17797
μπου δεν κανει να σου πω τα μυστικα θα σου πω αυτο που μπορω οι γονεισ σου σε βλεπουν ωσ ενα αλλο ανθρωπο νεο που ειχαν την ευθυνη αυτοι αμα μεγαλωσεισ και ξεπεδιασουν μετα σ λενε μαλακιεσ ντεμεκ οτι ασχολουνται
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-11-2019, 21:33 #17798george1520Guest
15-11-2019, 21:38 #17799
εχω καημο να ακουσω μια φορα απο το στομα τους ενα μπραβο και να το εννοουν
ο πατερας μου ελεγε οτι ειμαστε τερατα και οτι του εχουμε κοψει το γελιο εξ αιτιας μας..
εσεις δεν νοιωσατε ποτ να θελετε να ακουσετε μια καλη κουβεντα?
εχω μαθει να επιβιωνω απο καταστασεις τετοιες και να μη δινω ιδιαιτερη σημασια αλλα καποια πραγματα τα κουβαλας παντα..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-11-2019, 21:44 #17800george1520GuestΜα φυσικά.. Εγώ έχω αυτή την ανάγκη. Αλλά δεν θα αφήσω την ζωή μου να χάνεται για να ακούσω κάτι που αυτοί δεν έχουν στο λεξιλόγιο τους. Είχα πάθει κρίση πανικού.. Δεν μπορούσα να αρθρωσω λέξη. Με έβλεπαν.. Και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Πως να ξέρουν; ξέρουν τι σημαίνει νοιάζομαι? Αγαπώ? Προσφέρω?. Οπότε μην περιμένεις κάτι που δεν θα πάρεις. Δεν το έχεις και ανάγκη.
16-11-2019, 02:58 #17801
αν ξαφνικα τους ηρθε εμπνευση να κανουν τους μαγκες επειδη πηραν το μυνημα απο τον αρχηγο τους η διαφορα ξερετε ποια ειναι οτι αν χρησιμοποιησω τις υπεραισθησεις μου θα αλαξω το κοσμο με τις ανακαλυψεις που θα κανω καταρχην οτιδηποτε εχει υποστει μεταλαξη ειναι μεταλαγμενο και οτηδηποτε υπαρχει πανω του αν λοιπον θελουν να κοντραριστουμε και οπου βγει ξερω πως θα παει το εργο στη συνεχεια θα φωναζουν ημαρτον... αντι γι αυτο που μου ελεγαν
16-11-2019, 05:37 #17802
υπαρχουν και καπιες αναλυσεις για ολα αυτα που προσπαθουν να κρυψουν και να εξαφανισουν απ το ιντερνετ τοσο καιρο τωρα που προσπαθουν να ολοκληρωσουν την ηλεκτρονικη διακυβερνηση και αν αρχισω να μιλαω θα τα μαθουν ολοι και ολες καθως και οσοι βρισκονται γυρω μου γιατι δεν ειναι μονο το ιντερνετ ειναι και τα σημεια που πηγαινοερχομαι αν νομιζουν οτι θα κρατησω κλειστο το στωμα μου δε προκειται να ανεχτω το θρασος τους να εμφανιζονται απ το πουθενα και να κανουν τους μαγκες και να μου κολανε ξερω και εγω να κανω μαγκες.και αν θελουν να αναλυσω τα λειτουργηκα συστηματα που τα εχουν κανει ετσι οστε να τα κανουν οτι θελουν υπαρχουν κατεβατα στο ιντερνετ αν θελει καπιος να ψαξει μπορω να το αποδειξω ποσο ιδρωνουν καθημερινα για να μας κρατησουν ασφαλεις συμφωνα με το σοου που παιζουν ας βρους λοιπον τιπατα ασχετους απο ηλεκτρονικα για να τους δουλευουν αγριως
δε φοβαμαι να κοντραριστω μονο που ως τωρα ολες οι κοντρες εγκαταληφθηκαν απ την αλλη πλευρα
16-11-2019, 09:53 #17803
Περιγράφεις την ιστορία της ζωής μου. Κι εγώ κάπως έτσι ήμουν. Έμαθα να μην ζητάω τίποτα και να είμαι δυνατή και να τα καταφέρνω πάντα μόνη μου. Δύσκολο φορτίο.
Καλά έκανες και κατέβασες την μάσκα κι ας αποδείχθηκε πως το εκμεταλλεύτηκαν. Θα βρεθούν πολλοί που την ευαλωτότητα σου θα κοιτάξουν να την κάνουν δύναμη δικιά τους αλλά μην τσιμπήσεις. Θα βρεθούν κι αυτοί που θα την εκτιμήσουν και θα την προσέξουν και κυρίως εσύ θα είσαι πιο κοντά στον εαυτό σου και θα νιώθεις καλύτερα.
16-11-2019, 10:04 #17804george1520GuestΔεν νομίζω να μπορέσει κάποιος να εκμεταλευτει την αδυναμία μου. Θεωρώ πως είμαι αρκετά έξυπνος και όταν δω ότι ο άλλος αντί να εκτιμήσει αυτό που είμαι το εκμεταλλευται φεύγω. Δεν είμαι έτοιμος όμως να βγω στην κοινωνία με τον χαρακτήρα που έχω. Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ευαίσθητος και θα πληγωνομαι εύκολα. Ακομη και οι γυναίκες προτιμούν τον σκληρό άντρα.
16-11-2019, 10:14 #17805
Κάποια στιγμή συζητούσα με τον ψυχολόγο μου αυτό το θέμα που λέμε τώρα, διαμαρτυρόμουν ότι δεν μπορώ να ξεφορτωθώ αυτή τη μάσκα της δυνατής σε όλες τις εκφάνσεις την ζωής μου και μου έλεγε πως δεν χρειάζεται να το κάνω με όλους. ΜΟυ εξηγούσε πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε ένα "περίβλημα" ας πούμε. Όσο πιο μαλακό είναι το μέσα, τόσο πιο σκληρό το περίβλημα για να προστατεύσει το μέσα.
Πλέον επιλέγω το μέσα να το δείχνω μόνο εκεί που θέλω κι όχι γενικά. Δεν χρειάζεται να βγεις στην κοινωνία δηλαδή όπως λες και να πεις κοιτάξτε αυτός είμαι διατυμπανίζοντας τις αδυναμίες σου. Μπορείς να είσαι αυτός που είσαι με τους ανθρώπους που επιλέγεις εσύ