ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1195
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1195 of 1380 FirstFirst ... 19569510951145118511931194119511961197120512451295 ... LastLast
Results 17,911 to 17,925 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ πάντως τα ψυχολογικά προβλήματα τα είχα χρόνια πριν την ανάπτυξη των social media κι επιπλέον με κάνουν να χαλαρώνω και να διασκεδάζω όταν δεν έχω να βγω κάπου έξω...

για μενα , τα social media εχουν μια νοσηροτητα , που την αντιλαμβανονται μονο οσοι μεγαλωσαν χωρις αυτα , και εζησαν, εκαναν παρεες , χωρις την βοηθεια των μεσων αυτων , αρα μπορουν να δουν την διαφορα ......τα νεα παιδια δεν μπορουν να την δουν , διοτι ειχαν την ' ατυχια ' να μην δουν ενα κοσμο χωρις η/υ , smart-phones , και δεν συμμαζευεται .....καντε like , γινετε followers , αιτηματα φιλιας , εγω δεν θα παρω , ευχαριστω .........................
    Last edited by Macgyver; 13-12-2019 at 16:56.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    για μενα , τα social media εχουν μια νοσηροτητα , που την αντιλαμβανονται μονο οσοι μεγαλωσαν χωρις αυτα , και εζησαν, εκαναν παρεες , χωρις την βοηθεια των μεσων αυτων , αρα μπορουν να δουν την διαφορα ......τα νεα παιδια δεν μπορουν να την δουν , διοτι ειχαν την ' ατυχια ' να μην δουν ενα κοσμο χωρις η/υ , smart-phones , και δεν συμμαζευεται .....καντε like , γινετε followers , αιτηματα φιλιας , εγω δεν θα παρω , ευχαριστω .........................
    Τα πιο νέα παιδιά από μένα όντως μεγάλωσαν έτσι όπως λες αλλά εγώ πρόλαβα την πριν υπολογιστών εποχή... Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή παίζαμε στην αλάνα...
    Εντάξει, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και σίγουρα δεν είναι το ίδιο η παρέα έξω με τα social media, εννοείται αυτό! Απλώς είναι ένας τρόπος να περνάς την ώρα σου όταν είσαι σπίτι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τα πιο νέα παιδιά από μένα όντως μεγάλωσαν έτσι όπως λες αλλά εγώ πρόλαβα την πριν υπολογιστών εποχή... Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή παίζαμε στην αλάνα...
    Εντάξει, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και σίγουρα δεν είναι το ίδιο η παρέα έξω με τα social media, εννοείται αυτό! Απλώς είναι ένας τρόπος να περνάς την ώρα σου όταν είσαι σπίτι...
    Αγαπητη Κυκνε , μακαρι ναταν ετσι .........εσυ ευτυχως προλαβες στο παρα πεντε την προ-τεχνολογιας εποχη .... οποτε εχεις μετρο συγκρισης ..... αμα βλεπω ομως τα τρια ανηψια μου , 21-22-23 χρ. , ναρχονται εδω στο πατρικο , να δουν τον παππου και την γιαγια , και δεν ξεκολλανε τα ματια τους απο αυτα τα μπλιμπλικια , ε , τοτε μιλαμε για κανονικο εθισμο .........
    και ναταν μονο οι νεοι ..... καποτε περιμενα κανα μισαωρο στο προθαλαμο του γιατρου μου , με αλλα 4 ατομα , ηλικιες 30-50 , ε , δεν ξεκολλησαν τα ματια τους απο τα μπλιμπλικια !!! αρρωστημενα πραματα .....

θυμαμαι το 1993 , που πρωτοεμφανιστηκαν τα κινητα στην Ελλαδα , και πηρα ενα για την δουλεια μου ........ τοτε καναν σε ευρω , 700 ευρω ( τοτε το σουβλακι εκανε 60 cents , τοχω παρει σαν μοναδα πληθωρισμου του χρηματος !) , σημερινα δλδ. 2.500 ευρω , και για να μιλας , πληρωνες πολλαααααα ...... αφου υπηρχαν οδηγοι , νεαροι , που δηθεν μιλαγαν στο κινητο , ενω ειχαν μονο ενα fake καβουκι κινητου !! το ναχεις ενα τηλεφωνακι, το καταλαβαινω , για ωρα αναγκης , η για να πεις στην κοπελα σου , ' σε 5 λεπτα θαμαι απο κατω , κατεβα ' ................ τωρα πως φτασαμε να εχουμε -εχετε κινητα που ειναι κινητα laptops , αυτο ειναι παρακμη / μαρκετιν ..........δεν ειναι τεχνολογια ...........

επισης θυμαμαι οταν πηγα στο Ντιρι, για σπουδες , ειχα παρει και μαθημα η/υ , το 1980 , ο η/υ ειχε μεγεθος σαν ενα δωματιο μπανιου , και εκανε τα πολυ βασικα , δεν ειχε σκληρο δισκο, μονο καρτελλες τρυπημενες !!!!! και μπομπινες μαγνητοταινιας για καταγραφη !!! κι ομως , με εναν η/υ , με λειτουργιες 1 gb , οι ανθρωποι πηγαν στο φεγγαρι , τον Ιουλιο του 1969 , το θυμαμαι σαν ναναι τωρα ......
    Last edited by Macgyver; 13-12-2019 at 21:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητη Κυκνε , μακαρι ναταν ετσι .........εσυ ευτυχως προλαβες την προ-τεχνολογιας εποχη .... οποτε εχεις μετρο συγκρισης ..... αμα βλεπω ομως τα τρια ανηψια μου , 21-22-23 χρ. , ναρχονται εδω στο πατρικο , να δουν τον παππου και την γιαγια , και δεν ξεκολλανε τα ματια τους απο αυτα τα μπλιμπλικια , ε , τοτε μιλαμε για κανονικο εθισμο .........
    και ναταν μονο οι νεοι ..... καποτε περιμενα κανα μισαωρο στο προθαλαμο του γιατρου μου , με αλλα 4 ατομα , ηλικιες 30-50 , ε , δεν ξεκολλησαν τα ματια τους απο τα μπλιμπλικια !!! αρρωστημενα πραματα .....
    Καλά, αυτό όντως είναι λίγο υπερβολικό... Να έρχονται να δουν τους παππούδες τους και ν' ασχολούνται με τα κινητά...

Αλλά στον προθάλαμο του γιατρού κι εγώ θα το κοίταζα γιατί βαριέμαι αφόρητα την αναμονή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Αλλά στον προθάλαμο του γιατρού κι εγώ θα το κοίταζα γιατί βαριέμαι αφόρητα την αναμονή...
    Ενταξει , το δεχομαι , αλλο το βαριεμαι , αλλο το ειμαι εθισμενος .........και εχω ως τροπο επικοινωνιας το σμαρτ-φον....

Senior Member
    Με επιασε παλι πλακωμα στο στηθος και ζαλαδα μολις ανεβηκαν οι παλμοι μου.

Banned
    στην αρχη μπορει να φαινομουν θετικος αλλα αυτο συνεβαινε γιατι δεν ειχα καταλαβει ολα οσα εβλεπα αλλα τωρα που ειδα και καταλαβα τις αντιδρασεις που πριν δεν ειχα καταλαβει καν τωρα ειμαι πιο αρνητικος απο ποτε αυτα που ειδα δε προκειτε να τα παραβλεψω ψετικη καλοπεραση με υλικες απολαυσεις δεν χρειαζομαι αλλοστε δεν ειχα υπαρξει ποτε κοιλιοδουλος τα λογια κομπολογια δε με συγκινουν εγω βλεπω καπιος τι κανει κυριως.

Senior Member
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 15-12-2019 at 13:47.

Senior Member
    Θυμηθηκα οτι οταν ημουν 17 προσπαθουσα να πατησω το κουδουνι του σπιτιου μου και παταγα λαθος κουδουνια και πηγα στο θειο μου να κατσω. Αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι μου βαζαν κατι στο φαι; Τι αλλο απο ψυχοφαρμακα θα μπορουσε να προκαλεσει πνευματικη συγχιση; Τοτε ξεκινησαν και κατι φοβεροι πονοκεφαλοι.

Εβαζα παγο στο κεφαλι μου για τον πονο και ο πατερας μου ελεγε οτι τον εβαζα ετσι, γιατι ειμαι τρελος.

Banned
    να υποθεσω οτι αυτο το στημενο σοου που ειδα πριν κατι ωρες ηταν ενδειξη συμπαραστασης και αληλεγγυης προς τα ιδανικα σας πραγματικα εμεινα καταπληκτος γιατι αν κατι χρονια μου το ελεγαν δε θα το πιστευα οτι υπαρχουν ανθρωποι με τετοιες ιδεολογιες που δεν τους ενδιαφερει απολυτως τιποτα αλλο απο το να στηνουν σοου για να δουλεψουν τους αλλους αλλα μου ανοιξατε τα ματια επιτελους

ειναι περιτο να πω φανταζομαι τα αισθηματα απεριοριστης συμπαθειας που εχω για τα ιδανικα σας και το ποσο ΕΚΤΙΜΩ τις προσπαθειες συμπαραστασης σας

Banned
    νομιζα οτι ειχα να κανω με ανθρωπους με τροπους ....αμ , δε ......αργησα να το καταλαβω ,................
    πω πω τι κριμα που δε το καταλαβες νωριτερα

Senior Member
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 15-12-2019 at 13:33.

Senior Member
    Πηρε το ματι της μανας μου την τσαντα μου και εχει αρχισει το κλαψουρισμα να τη δωσω στον αδερφο μου γιατι η δικια του ειναι σκισμενη. Της λεω δεκα ευρω κανει μια τσαντα και αυτος χαλαει πεντε ευρω τη μερα να μού αγοραζει γλυκα. Δεν εχεις αλληλεγγυη συνεχιζει το κλαψουρισμα η μανα μου. Τις προαλλες με κατηγορουσε οτι βρηκε στα σκουπιδια γλυκα, πιτες κλπ. Δηλαδη επρεπε να τα φαω με το ζορι, δε μπορουσε να του πει να μην τα αγορασει.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Πηρε το ματι της μανας μου την τσαντα μου και εχει αρχισει το κλαψουρισμα να τη δωσω στον αδερφο μου γιατι η δικια του ειναι σκισμενη. Της λεω δεκα ευρω κανει μια τσαντα και αυτος χαλαει πεντε ευρω τη μερα να μού αγοραζει γλυκα. Δεν εχεις αλληλεγγυη συνεχιζει το κλαψουρισμα η μανα μου. Τις προαλλες με κατηγορουσε οτι βρηκε στα σκουπιδια γλυκα, πιτες κλπ. Δηλαδη επρεπε να τα φαω με το ζορι, δε μπορουσε να του πει να μην τα αγορασει.
    Ρε Ορέστη... Είσαι 40 χρόνων άνθρωπος. Δεν είσαι παιδί. Βάλε όρια. Αν δεν θες μη κάνεις παράπονο. Οι άνθρωποι βγαίνουν από πάνω μας επειδή ΕΜΕΙΣ τους το επιτρέπουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ρε Ορέστη... Είσαι 40 χρόνων άνθρωπος. Δεν είσαι παιδί. Βάλε όρια. Αν δεν θες μη κάνεις παράπονο. Οι άνθρωποι βγαίνουν από πάνω μας επειδή ΕΜΕΙΣ τους το επιτρέπουμε
    Ε τι ορια να βαλω; Της ειπα οχι δε δινω την τσαντα. Τωρα με το φαγητο οσο γεμιζουν την κουζινα αηδιες, τοσο θα παρασυρομαι, ασε που τρωω και απο θυμο ή αγχος ή απογοητευση.