ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1197
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1197 of 1380 FirstFirst ... 19769710971147118711951196119711981199120712471297 ... LastLast
Results 17,941 to 17,955 of 20693
    Senior Member
    Οταν πηγα να νεκροφιλησω τον πατερα μου στο φερετρο, η μανα μου ηρθε απο πισω μου αρπαξε το χερι και το εστριψε με δυναμη πισω απ την πλατη.

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Πηρε το ματι της μανας μου την τσαντα μου και εχει αρχισει το κλαψουρισμα να τη δωσω στον αδερφο μου γιατι η δικια του ειναι σκισμενη. Της λεω δεκα ευρω κανει μια τσαντα και αυτος χαλαει πεντε ευρω τη μερα να μού αγοραζει γλυκα. Δεν εχεις αλληλεγγυη συνεχιζει το κλαψουρισμα η μανα μου. Τις προαλλες με κατηγορουσε οτι βρηκε στα σκουπιδια γλυκα, πιτες κλπ. Δηλαδη επρεπε να τα φαω με το ζορι, δε μπορουσε να του πει να μην τα αγορασει.
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ρε Ορέστη... Είσαι 40 χρόνων άνθρωπος. Δεν είσαι παιδί. Βάλε όρια. Αν δεν θες μη κάνεις παράπονο. Οι άνθρωποι βγαίνουν από πάνω μας επειδή ΕΜΕΙΣ τους το επιτρέπουμε
    Εμενα μου κλεψανε τη ζωη και το δικαιολογησαν λεγοντας οτι εχω "το γονιδιο τσι Λινας". Ειναι σαν την ταινια με τον Βεγγο που προσπαθουσαν να τον τρελανουν. Και το χειροτερο οτι εβαλαν και τον μεγαλο μου αδελφο σε αυτο το παιχνιδι. Βεβαια απο οτι διαβαζω αυτο ειναι συνηθισμενο στις οικογενειες των ναρκισσων. Το μεγαλυτερο παιδι γινεται συνεργος του πατερα και αποκτα το χαρακτηρα του.
    Βρε Ορέστη, με αυτά που γράφεις δω πέρα μέχρι τώρα σε έβαζα 20 χρονών. Το πρώτο απ τα πιο πάνω με τη τσάντα, αν δεν ελεγε πιο κάτω ο george1520 πόσων χρονών είσαι, θα μουν σίγουρος ότι είσαι 20 και κάτω! Καλοπροαίρετα σου μιλαώ, γι αυτό συμφωνώ μ αυτα που σου λέει ο george1520 και προσθετω δε ότι πρέπει εσύ επιτέλους να πάρεις το νόμο στα χέρια σου, δηλαδή πράξεις που έστω βήμα βήμα θα αλλάξουν τη ζωή σου.

Μόνο που το τελευταίο με το μεγαλύτερο παιδί δεν το κατάλαβα....αν δεν ήταν συνεργός κι αν διαφωνούσε τι γίνεται?
    γιάννης

Σας βγαζει κι εσας ολοσελιδες διαφημισεις οταν πατατε στην αναζητηση;
    Ναι και είναι πολύ εκνευριστικό.

george1520
    Guest
    Εμένα μου βγάζει διαφημίσεις με Google Chrome.. Με mozila δεν βγάζει.

Senior Member
    Ενεργοποιησα το μπλοκαρισμα διαφημισεων και σταματησαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Βρε Ορέστη, με αυτά που γράφεις δω πέρα μέχρι τώρα σε έβαζα 20 χρονών. Το πρώτο απ τα πιο πάνω με τη τσάντα, αν δεν ελεγε πιο κάτω ο george1520 πόσων χρονών είσαι, θα μουν σίγουρος ότι είσαι 20 και κάτω! Καλοπροαίρετα σου μιλαώ, γι αυτό συμφωνώ μ αυτα που σου λέει ο george1520 και προσθετω δε ότι πρέπει εσύ επιτέλους να πάρεις το νόμο στα χέρια σου, δηλαδή πράξεις που έστω βήμα βήμα θα αλλάξουν τη ζωή σου.

Μόνο που το τελευταίο με το μεγαλύτερο παιδί δεν το κατάλαβα....αν δεν ήταν συνεργός κι αν διαφωνούσε τι γίνεται?
    Δε θα μπορουσε να μη γινει συνεργος. Οι ναρκισιστες ειναι εξπερ στο να χειραγωγουν τους αλλους, ποσο μαλλον τα παιδια τους. Δε νομιζω οτι υπαρχει ελπιδα για το μελλον μου. Απλα προσπαθω οσο γινεται να μην το σκεφτομαι και να κανω καποια πραγματα που μου αρεσουν και μπορω να τα κανω. Οταν δε θα μπορω θα βρω αλλη λυση.

george1520
    Guest
    Ελπίδα πάντα υπάρχει. Για όλα υπάρχουν επιλογές. Κάποιες φορές ναι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση και λέμε δεν υπάρχει επιλογή και μένουμε εκεί.. Αλλά όχι για πολύ. Εσύ Ορέστη το έχεις κάνει ζωή σου όλο αυτό "το δεν έχω μέλλον". Το μέλλον σου είναι να φύγεις από το σπίτι. Πρώτο για να βρεις την ηρεμια σου, δεύτερο για να αρχίσεις την ζωή σου και τρίτο βρίσκεσαι σε μια ηλικία που δεν χρειάζεσαι κανένα από την οικογένεια σου. Όταν οι άνθρωποι δίπλα μας δεν είναι όπως πρέπει να είναι απλά κρατάμε αποστάσεις. Και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να κάνω κι εγώ όσο αφορά την οικογένεια μου. Η ατάκα "δεν έχω μέλλον" και δεν κάνω κάτι να αλλάξω μια κατάσταση για μένα είναι απλά λόγια για να αιτιολογησουμε τον ευατο μας που δεν κάνει κάποια κίνηση να αλλάξει μια κατάσταση. Οτα κάτι δεν σαρεσει.. Κουνησου. Δεν είσαι δεντρο.

Αχ αυτό το "δεν έχω μέλλον "...
    Το λέγαμε και στα τριάντα μας, και πιο πριν (!) και στα σαράντα μας, μετα τα πενήντα μας τα περιθώρια όντως θα έχουν στενεψει! Ορέστη.

Καλα στα λεω, καλα στα λεει και ο george1520. Το ίδιο ισχύει και για μένα, αν και συγκριτικά έχω εδώ και χρόνια τη δική μου ανεξαρτησία και κάποια αξιοπρεπή δεδομένα. Πρέπει να κουνηθουμε λίγο περισσότερο εκεί που μείνανε στάσιμοι, δηλαδή γι αυτά τα κόμματα της ζωής μας που μας κάνουν ολο να λεμε "δεν έχω μέλλον ".

Senior Member
    Και για 10 χρονια ζωης ολης ολης αξιζει να παλεψεις; ή να τους την πεταξεις περηφανος στα μουτρα;

Senior Member
    Οποτε τρωω μια σαλατα που φτιαχνει η μανα μου για μενα και την αφηνει επανω στο τραπεζι με πιανει μια περιεργη ζαλαδα και μια αισθηση οτι το μυαλο μου ειναι μουδιασμενο και αδειο.

Junior Member
    Μόλις ξύπνησα πάλι από ενα ακόμη όνειρο!!!!! Λοιπόν Είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ και το βρήκα κατα τύχη και νομίζω ίσως ήρθε η ωρα να γράψω και εγω κάτι...ειμαι χωρισμένος με την πρώην αρραβωνιαστικιά μου 1.5χρονο σχεδον χωρισμένος και θα πω ότι πολυ συχνά παρα πολυ συχνά την βλέπω στον ύπνο μου δεν ξέρω πότε θα σταματήσει αυτό μολις ξυπνάω απο ενα τετοιο όνειρο πονάει η καρδιά μου και δεν αντέχω !!! Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ίσως κάποιοι να έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο Ευχαριστώ!!!!

Banned
    Οποτε τρωω μια σαλατα που φτιαχνει η μανα μου για μενα και την αφηνει επανω στο τραπεζι με πιανει μια περιεργη ζαλαδα και μια αισθηση οτι το μυαλο μου ειναι μουδιασμενο και αδειο.
    εγω το ελεγα εδω και καιρο αυτο αλλα δε με πιστεψε σχεδον κανενας ειμαι σχεδον ο μονος που εχω καταλαβει τι συμβαινει ενω οι αλλοι ειναι στο κοσμο τους και πειρνουν βιταμινες απο λαχανικα σαβουρες ειναι οπως εχουν συνηθισει οτι εχουν μαθει ως καλο πεταει ο γαιδαρος πεταει ετσι βαρεθηκα να μιλαω και τους αφησα στη τυχη τους

κοιμουνται ορθιοι και νομιζουν οτι ειναι ψυχολογικο

το τελευταιο καιρο μαλιστα ειμαι ο μονος που παρατηρισε οτι απ το ιντερνετ εμιαζαν θεματα υπο εξαφανιση οτι ειχε σχεση με σωσιες

Banned
    γιατι αραγε το τελευταιο καιρο ηταν θεματα υπο εξαφανιση οτι ειχε σχεση με μεταλαξεις εγω δε προκειται να ψαρωσω στο κλιμα φοβου που προσπαθουσαν να περασουν οπιος κανει τη παπια και δε μιλα ειναι σα να συμφωνει και αντι να πει οτι συμφωνει λεει οτι φοβαται δε προκειται να ανεχτω τιποτα θα κοντραριστουμε μεχρι να δουμε πιος δε παλευεται με τιποτα η νεα ταξη πραγματων η εγω και την ημερα που εγω θα κανω πισω τη σκυταλη θα τη παρει αλλος που αυτος συγουρα θα πει τον τελευταιο λογο αν και αυτο δε νομιζω να τους συμφαιρει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gianniz View Post
    Μόλις ξύπνησα πάλι από ενα ακόμη όνειρο!!!!! Λοιπόν Είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ και το βρήκα κατα τύχη και νομίζω ίσως ήρθε η ωρα να γράψω και εγω κάτι...ειμαι χωρισμένος με την πρώην αρραβωνιαστικιά μου 1.5χρονο σχεδον χωρισμένος και θα πω ότι πολυ συχνά παρα πολυ συχνά την βλέπω στον ύπνο μου δεν ξέρω πότε θα σταματήσει αυτό μολις ξυπνάω απο ενα τετοιο όνειρο πονάει η καρδιά μου και δεν αντέχω !!! Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ίσως κάποιοι να έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο Ευχαριστώ!!!!
    Ειναι απολυτα λογικο να νιωθεις ετσι Γιαννη σου λείπει και πονας. Ολοι λιγο πολυ το εχουμε περασει . Να εισαι δυνατος και να προσπαθεις να βγαινεις οσο μπορεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gianniz View Post
    Δεν ξερω αν θα σου αρεσει η απαντηση. Το καλυτερο ειναι να γνωρισεις μια αλλη που θα σε κανει να τη σκεφτεσαι.