ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1203
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1203 of 1380 FirstFirst ... 20370311031153119312011202120312041205121312531303 ... LastLast
Results 18,031 to 18,045 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μου πε κάποτε ένας φίλος, όταν του λεγα αυτά ακριβώς που λες εσύ τώρα, ότι δεν θέλω να βγει αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, ότι φοβάμαι, ότι είναι ευάλωτο κτλ, να κάτσω να σκεφτώ σε ποιον χρωστάω την χαρά στην ζωή μου. Θα σε ρωτήσω το ίδιο λοιπόν. Όσες όμορφες στιγμές είχες, που ήσουν χαρούμενος, που έκανες μια τρέλα, πυο γελούσες, που αγάπησες...σε ποιο κομμάτι σου το χρωστάς; Ήταν χάρη στο σκληρό και λογικό κομμάτι σου ή σε αυτό το ευάλωτο που κρατούσες κρυμμένο;
    ¨Εχεις δίκιο, δεν είναι καινούργιος εαυτός, εσύ είσαι πάλι, αλλά είναι ένα κομμάτι που υπήρχε μεν πάντα εκεί, εμφανίζοταν πού και πού αλλά κυρίως το κρατούσες κρυφό και καταπιεσμένο. Το κακομεταχειρίζεσαι γιατί το θεωρείς αδύναμο και ευάλωτο και κλαψιάρικο αλλά είναι ταυτόχρονα κι αυτό που σου δίνει χαρά. Το ότι έχει αρχίσει και κάνει περισσότερό την εμφάνιση του είναι γιατί προφανώς αναζήτησες περισσότερη χαρά στην ζωή σου και η πηγή της εκεί είναι.

Θα μπορείς να πας και μετά παρακάτω. Με κλάματα μεν, αλλά θα σε εντυπωσιάσεις για το πόσα μπορείς.
    Εχεις δίκιο ναι αλλά... Ο σκληρός και λογικός εαυτος μου είναι αυτός που με βοήθησε να είμαι αυτός που είμαι τώρα... Να επιβιώσω, να προχωρήσω σε ότι άσχημο ερχοταν στην ζωή μου..

Πιστεύω πως ο λόγος που τώρα θέλει να βγει στην επιφάνεια κι αυτη η πλευρά του εαυτού μου είναι το γεγονός ότι μαθαίνω τον εαυτό μου και πλέον ότι κάνω το κάνω συνειδητά. Πάντα ξυπνούσα ετοιμοπόλεμος. Πίστευα πως και σήμερα κάποιος θα με πληγώσει και αντιδρούσα με το παραμικρό. Δεν άφηνα τίποτα να πέσει κάτω. Ούτε λέξεις, ούτε πράξεις. Δεν σκεφτόμουν ότι το λάθος των άλλων είναι ανθρώπινο αλλά πίστευα ότι γίνεται καθαρά για να με πληγώσει.. Εχω βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι πάρα πολύ, έχω υπομονή και δίνω ευκαιρίες να ακούσω και την πλευρά του άλλου όταν με "πληγώσει".
    Ίσως να έχεις δίκιο ότι αυτή την περίοδο θέλω να ζήσω κάποια πράγματα που δεν ξανά έζησα γιατί ένιωσα πράγματα που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν.. Ακόμη και τα μικρα πράγματα που οι άλλοι τα έχουν μέσα στην καθημερινότητα τους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι εγώ νομίζω πως έχει δίκιο η Ελισάβετ, με μια μικρή επιφύλαξη... Το λέω αυτό γιατί κι εγώ άφησα ελεύθερο το αληθινό κι ευάλωτο κομμάτι μου και ναι μεν εν μέρει πόνεσα αλλά μου έφερε και πολλή ευτυχία... Και στο τέλος αν και με πολύ κλάμα και μεγάλη ψυχική φθορά τα κατάφερα κι είμαι ακόμα εδώ...
    Ότι έχει δίκιο δεν αλλάζει.. Εγώ το έχω φυλακίσει πλέον αφού το άφησα ελεύθερο αυτό το ευάλωτο κομμάτι και δεν πονεσα εν μέρει αλλά παντού. Για όποιον δεν φοβάται και το αφήνει ελεύθερο όμως έχω να πω μόνο μπράβο γιατί θέλει δύναμη ψυχής.

Senior Member
    Θελω κι εγω να παω στα κλαμπ να χορεψω αλλα δε μπορω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Ότι έχει δίκιο δεν αλλάζει.. Εγώ το έχω φυλακίσει πλέον αφού το άφησα ελεύθερο αυτό το ευάλωτο κομμάτι και δεν πονεσα εν μέρει αλλά παντού. Για όποιον δεν φοβάται και το αφήνει ελεύθερο όμως έχω να πω μόνο μπράβο γιατί θέλει δύναμη ψυχής.
    Σε καταλαβαίνω, μπορώ να φανταστώ πως είναι το να υποφέρεις πολύ, κι εγώ έχω υποφέρει πολύ στο παρελθόν, τόσο πολύ που προσπάθησα να φύγω απ' τον κόσμο μας οπότε δεν ξέρω αν θεωρούμαι δυνατή, νομίζω πως όχι...
    Ίσως έρθει κάποια στιγμή που θα μπορέσεις να το αφήσεις ξανά ελεύθερο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Δεν ξερω που πρέπει να το γράψω για να το δουν περισσότερα άτομα... Παιδιά όταν χρησιμοποιείται κονσέρβες για οποιοδήποτε λόγο.. Πριν τις πετάξετε να τις πατάτε να μην χωράει το κεφάλι της γάτας. Έχω βρει πριν λίγο ένα αδέσποτο γάτο που ταΐζω. Τον ψάχνω από το πρωί. Το κεφάλι του ήταν μέσα. Πέθανε από ασφυξία (δεν έχει πιο φριχτό θάνατο από αυτόν).

ΠΡΙΝ ΠΕΤΆΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ... ΠΑΤΉΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΠΌΔΙ ΣΑΣ.

Senior Member
    Λυπάμαι για την απώλεια σου.Εμενα πριν μερικά χρόνια μου έριξαν φολες και έχασα αρκετές
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν ξερω που πρέπει να το γράψω για να το δουν περισσότερα άτομα... Παιδιά όταν χρησιμοποιείται κονσέρβες για οποιοδήποτε λόγο.. Πριν τις πετάξετε να τις πατάτε να μην χωράει το κεφάλι της γάτας. Έχω βρει πριν λίγο ένα αδέσποτο γάτο που ταΐζω. Τον ψάχνω από το πρωί. Το κεφάλι του ήταν μέσα. Πέθανε από ασφυξία (δεν έχει πιο φριχτό θάνατο από αυτόν).

Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member

Αχ τι κρίμα... Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο φριχτό από την ασφυξία όντως... Λυπάμαι πολύ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σε καταλαβαίνω, μπορώ να φανταστώ πως είναι το να υποφέρεις πολύ, κι εγώ έχω υποφέρει πολύ στο παρελθόν, τόσο πολύ που προσπάθησα να φύγω απ' τον κόσμο μας οπότε δεν ξέρω αν θεωρούμαι δυνατή, νομίζω πως όχι...
    Ίσως έρθει κάποια στιγμή που θα μπορέσεις να το αφήσεις ξανά ελεύθερο...
    Χλομό για μένα να το αφήσω..

Για να μην έφυγες όταν το προσπάθησες δείχνει ότι υπάρχει δύναμη μέσα σου. ΟΎΤΕ να το ξανασκεφτεις για κανένα λόγο

george1520
    Guest
    Πριν χρόνια έβρισκα κάθε μέρα γάτο νεκρο από φόλα. Κάθε μέρα.

Δεν θα φύγει από το μυαλό μου η εικόνα που είδα πριν λίγο. Σκέφτομαι πόσο θα βασανίστηκε και τρελαίνομαι... Γαμωτο.

Senior Member
    Εμενα μου έμεινε γατι στα χερια απο φόλα.Σπαρταρουσε..Μεχρι να βρω κτηνίατρο γιατί ηταν βραδυ ειχε φύγει το γατι
    Πριν χρόνια έβρισκα κάθε μέρα γάτο νεκρο από φόλα. Κάθε μέρα.

Δεν θα φύγει από το μυαλό μου η εικόνα που είδα πριν λίγο. Σκέφτομαι πόσο θα βασανίστηκε και τρελαίνομαι... Γαμωτο.

george1520
    Guest
    Είναι άσχημος θάνατος το δηλητήριο. Κτυπάει σε όλα τα όργανα και πονάνε πολύ.

Ουφφφφφ...πονάει το κεφάλι μου. Πρέπει να χτυπιοταν εκεί για βγει και να πέθανε από ασφυξία..

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Παιδιά άμα κάνω block /ignore καποιον φαντάζομαι ότι δεν θα μπορώ να βλέπω τι γράφει.αυτος θα μπορεί να βλέπει τι γράφω; γνωρίζει κανείς;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εμενα μου έμεινε γατι στα χερια απο φόλα.Σπαρταρουσε..Μεχρι να βρω κτηνίατρο γιατί ηταν βραδυ ειχε φύγει το γατι
    Εμενα πεθανε στα χερια μου ουρλιαζοντας ο σκυλος μου. Δεν αντεξε η καρδια του τους πονους. Βρηκα ενα κομματι απ'τη φολα στο μπαλκονι. Την αλλη μερα η ψυχοπαθης που την εριξε ηρθε επισκεψη στο σπιτι μας για να πανηγυρισει. Μιλαγε στον αδερφο μου (πρωην της) και πνιγοταν απο χαρα. Δε μπορουσε να την κρυψει. Εκανε σαν τον χλαπατσα αν θυμαστε.

Senior Member
    Θα μπορεί.Εσυ δε θα βλέπεις τι γραφει
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Παιδιά άμα κάνω block /ignore καποιον φαντάζομαι ότι δεν θα μπορώ να βλέπω τι γράφει.αυτος θα μπορεί να βλέπει τι γράφω; γνωρίζει κανείς;;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Θα μπορεί.Εσυ δε θα βλέπεις τι γραφει
    Σε ευχαριστώ πολύ νοσηρή !