ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1204
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1204 of 1380 FirstFirst ... 20470411041154119412021203120412051206121412541304 ... LastLast
Results 18,046 to 18,060 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εμενα πεθανε στα χερια μου ουρλιαζοντας ο σκυλος μου. Δεν αντεξε η καρδια του τους πονους. Βρηκα ενα κομματι απ'τη φολα στο μπαλκονι. Την αλλη μερα η ψυχοπαθης που την εριξε ηρθε επισκεψη στο σπιτι μας για να πανηγυρισει. Μιλαγε στον αδερφο μου (πρωην της) και πνιγοταν απο χαρα. Δε μπορουσε να την κρυψει. Εκανε σαν τον χλαπατσα αν θυμαστε.
    Δεν έχω ζήσει απώλεια σκύλου... Ασχολούμαι με αδέσποτα γατάκια και έχω ζήσει αρκετούς θανάτους... Θεωρώ ότι αν εχανα τον σκύλο μου, που έχω στο σπίτι, το μεγάλωσα και είναι κομμάτι μου.. Δεν θα το άντεχα..
    κρίμα ρε Ορέστη.. Κρίμα που έχασες έτσι την παρεα σου και κριμα που υπάρχουν άνθρωποι που απολαμβάνουν τον θάνατο των ζώων.

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όντως, αυτό στο bold ισχύει. Το ίντερνετ είναι ο πλέον καλύτερος και πιο προσιτός τρόπος ελεύθερης έκφρασης και απήχησης της άποψης, αλλά δυστυχώς ανά πάσα στιγμή ελεγχόμενα, διότι άμα θέλουν να σε ανακαλύψουν αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα.
    Το ίντερνετ είναι μέσον της νέας τάξης πραγμάτων, την οποία θα ανακαλύψουμε χειροπιαστά όταν όλο μας το προσωπικό είναι, ως προσωπικά δεδομένα, θα βρίσκονται πλέον στο ίντερνετ, όταν δηλαδή δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως χωρίς το ίντερνετ και τότε είναι που θα μας πιάσει ο πανικός ότι εγκλωβιστήκαμε, ήτοι η νέα τάξη πραγμάτων θα κυβερνά τη ζωή μας. Αν η ικανότητα αυτη της νέας τάξης πραγμάτων χρησιμοποιηθεί όπως λες πονηρά, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό το πονηρά, τότε όποιος τολμήσει να αποκλίνει θα υφίσταται συνέπειες, στιγματισμό κι αν η απόκλιση θεωρείται σοβαρή θα καταστρέφεται.
    εμενα ετσι και αλλιως με ξερουν ολοι οσοι εχουν σχεση με το συστημα αλλα δε με ενδιαφερει η καταστροφη γιατι χωρις εμενα θα βγαλουν σε χρονο μηδεν τον ψευδοπροφητη και μετα θα αρχισουν να μετρανε αντιστροφα οπως το βραδυ της πρωτοχρονιας αρα δε μπορει να με σταματησει τιποτα και οταν θα μαθουν ποιος κρατησε τα παντα ορθια θα μου γυαλιζουν μεχρι και τα παπουτσια.

Banned
    οταν πηγαινα γυμνασιο ηθελα να γινω ηλεκτρονικος αλλα δε μπορω να φανταστω τι θα ειχα ανακαλυψει τωρα αν ειχα γινει για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι μολις με εβλεπε ο συλογος ηλεκτρονικων θα αρχιζε να τσιριζει και μετα θα φτιανοντουσαν λαπτοπ με καπιο τρελο σχημα οπως ορθογωνιο η τραπεζιο

Senior Member
    Ειπα να παω εναν περιπατακο σημερα , πηγα ...... στο δρομο με πηραν κατι σκυλια στο κυνηγι , και σκαρφαλωσα σενα δεντρο , δυστυχως υπηρχαν περισσοτερα σκυλια πανω στο δεντρο ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Χλομό για μένα να το αφήσω..

Για να μην έφυγες όταν το προσπάθησες δείχνει ότι υπάρχει δύναμη μέσα σου. ΟΎΤΕ να το ξανασκεφτεις για κανένα λόγο
    Καλημέρα...

Ξέρεις τι με φοβίζει; Δεν θέλω να το ξανακάνω αλλά δεν νιώθω σίγουρη ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ, ότι δεν θα νιώσω ποτέ ξανά τόση απελπισία και θλίψη ώστε αυτή να φαίνεται η μόνη μου επιλογή για να γλιτώσω...

Μακάρι την καινούρια χρονιά να καταφέρω να διώξω εντελώς αυτή την κακιά σκέψη απ' το μυαλό μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Ξέρεις τι με φοβίζει; Δεν θέλω να το ξανακάνω αλλά δεν νιώθω σίγουρη ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ, ότι δεν θα νιώσω ποτέ ξανά τόση απελπισία και θλίψη ώστε αυτή να φαίνεται η μόνη μου επιλογή για να γλιτώσω...

Μακάρι την καινούρια χρονιά να καταφέρω να διώξω εντελώς αυτή την κακιά σκέψη απ' το μυαλό μου...
    Καλημέρα
    Γραψε το παντού σε κάθε σημείο του μυαλού σου. Όχι "δεν πρέπει να το κάνω αυτό" αλλά "ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΉΣΕΙ" και κάνε τα καθημερινά σου πράγματα σαν να μην υπάρχει. Αγνόησέ το. Γ@μησε το (συγγνώμη)

Σήμερα πήγα για ψώνια (μεγάλο κατόρθωμα για μένα) και γυρνάω τώρα. Βέβαια στο εμπορικό κέντρο με έπιασε και τρέμουλο και ταχυκαρδία αλλά βήμα πίσω δεν έκανα...

Senior Member
    Καλημέρα
    Γραψε το παντού σε κάθε σημείο του μυαλού σου. Όχι "δεν πρέπει να το κάνω αυτό" αλλά "ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΉΣΕΙ" και κάνε τα καθημερινά σου πράγματα σαν να μην υπάρχει. Αγνόησέ το. Γ@μησε το (συγγνώμη)

Σήμερα πήγα για ψώνια (μεγάλο κατόρθωμα για μένα) και γυρνάω τώρα. Βέβαια στο εμπορικό κέντρο με έπιασε και τρέμουλο και ταχυκαρδία αλλά βήμα πίσω δεν έκανα...
    Προσπαθώ, σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση... Και θα συνεχίσω να προσπαθώ απλά είναι μερικές στιγμές που λιγοψυχώ όπως αυτή που γράφω, νιώθω πολύ αδύναμη ψυχικά... Αλλά μετά σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν είχα πεθάνει και πόσο πόνο θα προκαλούσα σε κάποιους ανθρώπους... Πέρυσι τέτοια εποχή αυτοκτόνησε ένας παλιός μου συμμαθητής και γείτονας και στην κηδεία η αδελφή του ήταν απαρηγόρητη... Από εκείνη τη μέρα που την είδα κάτι ταρακουνήθηκε μέσα μου...

Μπράβο γι' αυτό που κατάφερες!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Προσπαθώ, σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση... Και θα συνεχίσω να προσπαθώ απλά είναι μερικές στιγμές που λιγοψυχώ όπως αυτή που γράφω, νιώθω πολύ αδύναμη ψυχικά... Αλλά μετά σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν είχα πεθάνει και πόσο πόνο θα προκαλούσα σε κάποιους ανθρώπους... Πέρυσι τέτοια εποχή αυτοκτόνησε ένας παλιός μου συμμαθητής και γείτονας και στην κηδεία η αδελφή του ήταν απαρηγόρητη... Από εκείνη τη μέρα που την είδα κάτι ταρακουνήθηκε μέσα μου...

Μπράβο γι' αυτό που κατάφερες!
    Αδύναμοι νιώθουμε όλοι κατά καιρούς. Δεν είναι κακό αυτό. Και που το αναγνωρίζεις είναι ένα βήμα. Όταν σκέφτεσαι το θάνατο σκέψου αυτό που σου είπα και καντο σαν ρεφρέν μέσα σου. Σκέψου τους δικούς σου όπως λες. Κάνε πράγματα που σου αρέσουν. Πες τα κάπου αυτά που νιώθεις. Μήλα! Με όποιον νιώθεις εσύ άνετα. Μπορείς να βρεις και έναν καλό ψυχολόγο.

george1520
    Guest
    Μήπως όμως είναι καιρός να σταματήσεις να μιλάς και να αρχίσεις να ζεις; Η ενασχόληση με ένα συγκεκριμένο θέμα δεν είναι πάντα για καλό... Δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις μετά.. Ζούμε το τώρα με τους ανθρώπους που θέλουμε ή και μόνοι μας... Κανεις δεν ξέρει τι θα το φέρει το αυριο.. Καλό είναι να έχουμε το παρελθόν μαζί μας για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη αλλά είναι κακό όταν αυτό ορίζει την ζωή μας..

Senior Member
    Γιατι ντρεπομαι οταν πηγαινω στη βιβλιοθηκη; Μηπως ειμαι απλα τεμπελης;

Senior Member
    Αδύναμοι νιώθουμε όλοι κατά καιρούς. Δεν είναι κακό αυτό. Και που το αναγνωρίζεις είναι ένα βήμα. Όταν σκέφτεσαι το θάνατο σκέψου αυτό που σου είπα και καντο σαν ρεφρέν μέσα σου. Σκέψου τους δικούς σου όπως λες. Κάνε πράγματα που σου αρέσουν. Πες τα κάπου αυτά που νιώθεις. Μήλα! Με όποιον νιώθεις εσύ άνετα. Μπορείς να βρεις και έναν καλό ψυχολόγο.
    Έχω ψυχοθεραπευτή αλλά δυσκολεύομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα, εδώ μου είναι πιο εύκολο...
    Αυτή τη στιγμή έχω χαλαρώσει αρκετά, μάλλον είναι λόγω της ημέρας που είναι γιορτή...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μήπως όμως είναι καιρός να σταματήσεις να μιλάς και να αρχίσεις να ζεις; Η ενασχόληση με ένα συγκεκριμένο θέμα δεν είναι πάντα για καλό... Δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις μετά.. Ζούμε το τώρα με τους ανθρώπους που θέλουμε ή και μόνοι μας... Κανεις δεν ξέρει τι θα το φέρει το αυριο.. Καλό είναι να έχουμε το παρελθόν μαζί μας για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη αλλά είναι κακό όταν αυτό ορίζει την ζωή μας..
    Νομίζω πως με βοηθάει να μιλάω, παλιά καταπιεζόμουν αρκετά και εν μέρει θεωρώ πως αυτό έφταιξε που κατέρρευσα ψυχολογικά με τις γνωστές συνέπειες, το ότι τα κρατούσα όλα μέσα μου...

george1520
    Guest
    Νομίζω πως με βοηθάει να μιλάω, παλιά καταπιεζόμουν αρκετά και εν μέρει θεωρώ πως αυτό έφταιξε που κατέρρευσα ψυχολογικά με τις γνωστές συνέπειες, το ότι τα κρατούσα όλα μέσα μου...
    Δεν είπα να μην μιλάς καθόλου για αυτά που σε απασχολούν. Αλλά είναι καλό να μιλάς και για αλλα θέματα...

Senior Member
    Καλή χρονιά σε όλους παιδιά! Εύχομαι υγεία και ηρεμία για όλους μας την καινούργια χρονιά.

Senior Member
    Χρονια πολλα στους τρελους.