ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1214
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1214 of 1380 FirstFirst ... 21471411141164120412121213121412151216122412641314 ... LastLast
Results 18,196 to 18,210 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εφαγα λιγο αβοκαντο. Ολα καλα. Πηγα για μπανιο. Ειχε σκεπασει η μανα μου το υπολοιπο με μια χαρτοπετσετα. Μολις το εφαγα αισθανθηκα ζαλαδα και συγχιση. Σα να μουδιασε το μυαλο μου. Και μπερδευα τα λογια μου. Μπορει αυτο να ειναι αυθυποβολη ή μου βαζουν κατι στο φαι;
    Ορέστη σκέφτεσαι να επισκεφτείς κάποιον ειδικό; ψυχολόγο ή ψυχιατρο; ίσως δεις διαφορα σε πολλά στην ζωή σου

Senior Member
    Όσο ψύχραιμος και να είσαι πάντα μα ΠΆΝΤΑ έρχεται η στιγμή που θες να τα σπάσεις όλα...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Όσο ψύχραιμος και να είσαι πάντα μα ΠΆΝΤΑ έρχεται η στιγμή που θες να τα σπάσεις όλα...
    Σπαστά... Κάποτε χρειάζεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σπαστά... Κάποτε χρειάζεται
    Και σήμερα χρειαζόταν.. Τα έσπασα.. Και είμαι καλά...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Και σήμερα χρειαζόταν.. Τα έσπασα.. Και είμαι καλά...
    Έλα σπάσε και εδώ τίποτα. Αν μπορείς και να πετάς και σε κεφάλια πράγματα.

Senior Member
    Έλα σπάσε και εδώ τίποτα. Αν μπορείς και να πετάς και σε κεφάλια πράγματα.
    Έτσι όπως είμαι τώρα μπορώ μια χαρά.. Και χωρίς τύψεις.. Σήμερα κατάλαβα πόσο απολαυστικό είναι να σπας..

george1520
    Guest
    Έτσι όπως είμαι τώρα μπορώ μια χαρά.. Και χωρίς τύψεις.. Σήμερα κατάλαβα πόσο απολαυστικό είναι να σπας..
    Τι έγινε και νευρίασες τόσο;

Senior Member
    Τι έγινε και νευρίασες τόσο;
    Κάποια πράγματα δεν αντέχονται. Είπαμε υπομονή και σιωπή αλλά μέχρι ένα σημείο..
    Τώρα είμαι για ζεϊμπέκικο πάνω στα σπασμένα.. Όλα καλά...

george1520
    Guest
    Αν θες να το συζητήσεις για να νιώσεις καλυτερα.. Πες τα

Senior Member
    Αν θες να το συζητήσεις για να νιώσεις καλυτερα.. Πες τα
    Ειμαι καλά..

Ευχαριστώ..

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δυστυχως δεν πηγα σε ψυχολογο , λαθος μου ηταν που πηγα σε ψυχιατρο , Τζωρτζ ........ πιστευω οτι θα τα καταφερεις αυτα που στοχευεις , δεν ξερω σε ποιον βαθμο, κρινοντας παντα απ την θετικοτητα σου ...... μα ολη η ζωη ειναι μια μαχη .....
    Καλημέρα φίλε μου. Εμένα η ψυχολόγος με βοήθησε πάρα πολύ.. Δεν θέλω απλά να φύγω από την κατάθλιψη και να συνεχίσω να είμαι ο άνθρωπος που ήμουν πριν από αυτήν. Θέλω να βγω από αυτή αλλά να γίνω αυτός που θα γινόμουν πριν ζήσω κάποιες καταστάσεις.. Θέλω να τα βγάλω από μέσα μου για να μπορώ να ζήσω ελεύθερος χωρίς να έχω κάτι μέσα μου να με τρώει. Είδα αλλαγή σε μένα όταν είπα ότι φίλε έχεις κατάθλιψη. Οταν ένα πρόβλημα γίνει συνειδητό τότε μπορείς και να το αντιμετωπίσεις.. Είμαι 28 χρόνων.. Χρειάζεται το πεισμα, χρειαζεται η υπομονή, χρειάζεται ο χρόνος. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να γίνω τελείως καλά αλλά κάθε μέρα δίνω μία μάχη. Με μένα, με τους ανθρώπους, με την ζωή, με την τύχη κτλ.
    Κι εγώ πήγα σε ψυχολόγο, μάλλον εξαντλησα όλα όσα μπορούσα να πάρω απο την ψυχολογία. Το πρόβλημα είναι να κατορθώσω να τα εφαρμοσω στην πράξη. Ελάχιστα πραγματα μπόρεσα να αλλάξω στη ζωή μου, κυρίως απο πλευρας σκέψης και συμπεριφοράς. Αμα το κακό έχει ριζώσει μέσα σου, μάλλον το έχουν ριζώσει μέσα σου, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να γίνεις αυτός ο λειτουργικός άνθρωπος που θα θελες να ήσουν. Έκτος κι αν εσείς που γράφετε εδώ μιλάτε για κάπως ελαφριές καταστάσεις, οποτε η ψυχολογία σας βοήθησε και είδατε σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κι εγώ πήγα σε ψυχολόγο, μάλλον εξαντλησα όλα όσα μπορούσα να πάρω απο την ψυχολογία. Το πρόβλημα είναι να κατορθώσω να τα εφαρμοσω στην πράξη. Ελάχιστα πραγματα μπόρεσα να αλλάξω στη ζωή μου, κυρίως απο πλευρας σκέψης και συμπεριφοράς. Αμα το κακό έχει ριζώσει μέσα σου, μάλλον το έχουν ριζώσει μέσα σου, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να γίνεις αυτός ο λειτουργικός άνθρωπος που θα θελες να ήσουν. Έκτος κι αν εσείς που γράφετε εδώ μιλάτε για κάπως ελαφριές καταστάσεις, οποτε η ψυχολογία σας βοήθησε και είδατε σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.
    Καλησπέρα φίλε μου. Εμένα η ζωή μου δεν ήταν απλή.. Ούτε εύκολη.. Οπότε όχι δεν μιλάω για ελαφριές καταστασεις.

Senior Member
    Ορέστη σκέφτεσαι να επισκεφτείς κάποιον ειδικό; ψυχολόγο ή ψυχιατρο; ίσως δεις διαφορα σε πολλά στην ζωή σου
    Σκεφτομαι οτι μου βαζουν ψυχοφαρμακα στο φαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Σκεφτομαι οτι μου βαζουν ψυχοφαρμακα στο φαι.
    Πως θα σου βάλουν ψυχοφαρμακα στο φαΐ ;
    Δηλαδή εσύ έχεις δει κάτι και το λες αυτό;

Χτυπάει το κεφάλι μου ώρες ώρες απο απωθημενα, απο ανθρώπους που με ενόχλησαν ή με παραγνώρισαν ή με απέφευγαν. Τετοια άσχημα περιστατικά, που συνέβησαν ακόμα και δεκαετία συν εως παιδικής ηλικίας, έρχονται συχνα στο νου μου. Το τι ακριβώς συνέβη, το οτι δεν αντεδρασα, στο σήμερα ο νους να ξαναπλαθει αυτά τα περιστατικά, νεύρα και υπερένταση που σχεδόν διαπερνούν το σωμα μου, απωθημενα λόγω της μη αντίδρασης μου τοτε. Είναι αγιάτρευτη αυτή η κατάσταση. Και δυστυχώς σχεδόν καθημερινά προστίθενται κι αλλά έστω μικρότερης εμβέλειας.

Έμεινα ουσιαστικά χωρις φιλιες χωρις να έχω βλάψει κανέναν απολύτως, και το λέω υπεύθυνα. Όλοι με οσους συσχετιζομουν παντα εμεναν γνωστοί. Οποτε αντιδρουσα - παρεξηγιομουν, κι όχι αβασιμα, έχανα τον αλλο, ψυχραινομασταν. Είναι δύσκολο ο άνθρωπος να ζήσει πραγματικα μόνος, θέλει έστω ελάχιστα ατομα για επικοινωνία και το αίσθημα του ανήκειν σε ενα κύκλο ανθρώπων ή κοινωνικό σύνολο.