ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1220
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1220 of 1380 FirstFirst ... 22072011201170121012181219122012211222123012701320 ... LastLast
Results 18,286 to 18,300 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Πολυ μ αρεσει παντως...
    Και εμένα.. Αλλά δεν βλέπω να φυσήξει αυτός ο ευλογημένος αέρας...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Και εμένα.. Αλλά δεν βλέπω να φυσήξει αυτός ο ευλογημένος αέρας...
    Θα φυσηξει...θα ερθει η ωρα...και τα ομορφα και τα ασχημα ολα περνουνε...και θυμισου και τιωμου ειπες το πρωι.Να μην την περιμενεις την τυχη,να την κυνηγας.Εσυ μου το πες.

Senior Member
    Θα φυσηξει...θα ερθει η ωρα...και τα ομορφα και τα ασχημα ολα περνουνε...και θυμισου και τιωμου ειπες το πρωι.Να μην την περιμενεις την τυχη,να την κυνηγας.Εσυ μου το πες.
    Εγώ το είπα αλλά εγώ δεν το άκουσα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Εγώ το είπα αλλά εγώ δεν το άκουσα..
    Να το ακουσεις...κατι θα ξερεις δε μπορει...

Senior Member
    Να το ακουσεις...κατι θα ξερεις δε μπορει...
    Ουυ.. την τύφλα μου..

Δεν φαινεσαι ανθρωπος που δεν ξερει την τυφλα του.Αντιθετως,οι απαντησεις που δινεις δειχνουν ανθρωπο με ποιοτητα και με κριτικη σκεψη.Το οτι θελοντας να ξεφυγεις απο τα χειροτερα, εγκλωβιστηκες στα ασχημα δεν οριζει ποια εισαι.Το που βρισκομαστε τωρα το οριζουν οι χθεσινες επιλογες μας,το που βρισκομαστε αυριο,οι σημερινες.Απλα εχεις αφεθει στο γνωριμο και ισως παραιτηθει.Δε μπορω να σε κρινω που το κανεις γιατι δεν περπατησα στα δικα σου παπουτσια.Αλλα εγω θελω σε ανθρωπους σαν εσενα να ερθουν και τα ομορφα και ισως να βρεις κατι που θα σου δωσει σκοπο για να κινηθεις κι εσυ προς το ομορφο η για να αποκτησεις τον σκοπο να το κανεις.

Senior Member
    Δεν φαινεσαι ανθρωπος που δεν ξερει την τυφλα του.Αντιθετως,οι απαντησεις που δινεις δειχνουν ανθρωπο με ποιοτητα και με κριτικη σκεψη.Το οτι θελοντας να ξεφυγεις απο τα χειροτερα, εγκλωβιστηκες στα ασχημα δεν οριζει ποια εισαι.Το που βρισκομαστε τωρα το οριζουν οι χθεσινες επιλογες μας,το που βρισκομαστε αυριο,οι σημερινες.Απλα εχεις αφεθει στο γνωριμο και ισως παραιτηθει.Δε μπορω να σε κρινω που το κανεις γιατι δεν περπατησα στα δικα σου παπουτσια.Αλλα εγω θελω σε ανθρωπους σαν εσενα να ερθουν και τα ομορφα και ισως να βρεις κατι που θα σου δωσει σκοπο για να κινηθεις κι εσυ προς το ομορφο η για να αποκτησεις τον σκοπο να το κανεις.
    Δεν μπορώ να βάλω και σκοπό την Αθήνα γιατί την έχω (πλάκα κάνω)

Σκοπός μου είναι να καθαρίσει το μυαλό μου πρώτα. Και μετά η ζωή μου..

Δεν μπορώ να βάλω και σκοπό την Αθήνα γιατί την έχω (πλάκα κάνω)

Σκοπός μου είναι να καθαρίσει το μυαλό μου πρώτα. Και μετά η ζωή μου..
    Χαχαχα...καθαρισε το μυαλο και θα μπει σε ταξη κ η σκεψη

Senior Member
    Χαχαχα...καθαρισε το μυαλο και θα μπει σε ταξη κ η σκεψη
    Δεν συνεργάζεται όμως.. Δεν μου "κάθεται"..

Να σου κατσει...να βρεις τον τροπο.λοιπον παω για υπνο.σε καληνυχτιζωωω

Senior Member
    Να σου κατσει...να βρεις τον τροπο.λοιπον παω για υπνο.σε καληνυχτιζωωω
    Μην ονειρευτεις τη διαφήμιση της Coca-Cola με όλους εμάς στο τραπέζι

Καληνύχτα.

Banned
    το τελευταιο καιρο προσπαθουν με καθε τροπο να επιβαλουν καθεστως ηλεκτρονικης διακυβερνησης παντου και επειδη δε τους βολευουν αυτα που γραφουν στο διαδικτυο για να επιβαλουν αυτη τη κατασταση στη κοινωνια προσπαθουν κατεβαζοντας βιντεο να επιβαλουν τις αποψεις τους χωρις να σεβονται ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ η λογοκρισια δε προκειται να περασει οσο περναει ο καιρος ο κοσμος εξαγριωνετε μαζι τους ολο και περισσοτερο ολη αυτη τη κατασταση εσεις τη προκαλεσατε γιατι αδιαφορειτε πληρως για τα ατομικα δικαιοματα του καθε πολιτη ενω παριστανετε οτι τον προστατευετε και το μονο που σας ενδιαφερει πλεον ειναι να περασετε τις εντολες που σας εδωσαν απ το εξωτερικο λες και δεν υπαρχει εθνος αλλα μονο ενα προτεκτορατο αλλων χωρων η καταχρηση εξουσιας ειναι το βασικο χαρακτηριστικο σας μονο ενα πραγμα σας ενδιαφερει πλεον να φακελωσετε τους παντες και τα παντα οσο δυνατον πιο γρηγορα αληθεια γιατι παλευεται να εξαφανισετε οτι εχει σχεση με μεταλαξεις και σωσιες μηπως επειδη αυτα ειναι τα 2 μεγαλα μυστικα της νεας ταξης πραγματων αν νομιζετε οτι θα εξαφανισετε την αληθεια απ το κοσμο θα την ξαναεμφανισω εγω και δε προκειτε να μου αποσπασετε τη προσοχη ουτε με διαφημισεις ουτε με καπιο αλλο τρικ

Πολυπραγμονούμε για να μαστε αρεστοί στους πολλούς, με συνέπεια να μην ασχολούμαστε με αυτά που πραγματικά θα μας ευχαριστούσαν.

Από τα λίγα ευχετήρια που θα δεχτείς για καλή χρονιά ή για τη γιορτή σου καταλαβαίνεις ότι είτε δεν σε υπολογίζουν είτε σε έχουν ξεχάσει ως μη σημαντικό άτομο.
    γιάννης

Senior Member
    Παλι μου ριχνουν φαρμακα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Παλι μου ριχνουν φαρμακα.
    Ορέστη.. Ούτε μια φορά δεν μας είπες πώς το κατάλαβες αυτό.