ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1225
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1225 of 1380 FirstFirst ... 22572511251175121512231224122512261227123512751325 ... LastLast
Results 18,361 to 18,375 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Που φαίνεται αυτό; Ορέστη αν μια ζωή ρίχνεις ευθύνες για όλα σου τα θέματα-προβλήματά στους άλλους.. Θα έρθει η μέρα που θα θες να ζήσεις και δεν θα είσαι σε ηλικία για να το κάνεις.
    Ριχνω τις ευθυνες εκει που πρεπει και δεν ειναι σωστη συμβουλη να μου λες να αναλαβω τις ευθυνες για τα εγκληματα των αλλων εναντιον μου.

Banned
    τοσο καιρο εκαναν τα παντα σχεδον για να μου δειχνουν το δρομο μου σε ελλαδα και eξωτερικο εχουν μελλον πολυ μπροστα τους.

ntinti
    Guest
    Καινούργια μέρα καινούργια εβδομάδα άραγε θα κυλήσει ομαλά και ήρεμα ???

Senior Member
    Παλι προσπαθει να μου καταστρεψει τημ υγεια η μανα μου.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ριχνω τις ευθυνες εκει που πρεπει και δεν ειναι σωστη συμβουλη να μου λες να αναλαβω τις ευθυνες για τα εγκληματα των αλλων εναντιον μου.
    Ορέστη έχουμε συζητήσει τα ίδια 100 φορές. Σου έχουν πει κι άλλοι τα ίδια με μένα.. Θα σχολιάσω τελευταία φορά κάτι δικό σου και δεν θα ασχοληθώ ξανά. Αν θες να ζήσεις την ζωή σου, βρες ένα ειδικό, άρχισε τις συνεδρίες, να βρεις τον εαυτό σου και να καταφέρεις να φύγεις από αυτό το σπίτι. Το να κλαίμε για την ζωή που ζήσαμε, που ζούμε χωρίς να κάνουμε κάτι να αλλάξει.. Δεν βοηθάει κάπου.. Για να σωθεί κάποιος πρέπει να θέλει να σωθεί. Εσύ θες;; . Καλημέρα και καλή βδομάδα

Senior Member
    Θυμήθηκα κάτι που μου είχε πει κάποτε: "δεν μπορώ να σώσω χαμένες περιπτώσεις όπως εσύ" κι αναρωτιέμαι μήπως είχε δίκιο κι είμαι όντως χαμένη περίπτωση τελικά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θυμήθηκα κάτι που μου είχε πει κάποτε: "δεν μπορώ να σώσω χαμένες περιπτώσεις όπως εσύ" κι αναρωτιέμαι μήπως είχε δίκιο κι είμαι όντως χαμένη περίπτωση τελικά...
    Δεν είναι κανενός υποχρέωση να "σώσει" κανέναν..
    Όσο για την έκφρασή του... Δείχνει απλά την αντοχή του.. Ότι έχει δίνει ο καθένας.
    Δεν θα πίστευα ποτέ στην κρίση κάποιου που με χαρακτηρίζει γιατί δεν έχει περπατήσει τον δρόμο που περπάτησα εγώ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Φόρεσες την ταμπέλα σου.. Τώρα πήγαινε στο δωματιο..μπες μέσα και άρχισε να κλαις την μοίρα σου..
    Ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω;;; σε τι βοηθά όλο αυτό που κάνεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Δεν είναι κανενός υποχρέωση να "σώσει" κανέναν..
    Όσο για την έκφρασή του... Δείχνει απλά την αντοχή του.. Ότι έχει δίνει ο καθένας.
    Δεν θα πίστευα ποτέ στην κρίση κάποιου που με χαρακτηρίζει γιατί δεν έχει περπατήσει τον δρόμο που περπάτησα εγώ..
    Σίγουρα ότι έχει δίνει ο καθένας... Δεν είπα ότι είχε υποχρέωση... Αλλά μερικές φορές τα λόγια του με βάζουν σε σκέψη επειδή με ήξερε πολύ καλά για να μην πω καλύτερα απ' τον καθένα, του έδειξα εντελώς τον αληθινό εαυτό μου και με τα καλά και με τα άσχημα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σίγουρα ότι έχει δίνει ο καθένας... Δεν είπα ότι είχε υποχρέωση... Αλλά μερικές φορές τα λόγια του με βάζουν σε σκέψη επειδή με ήξερε πολύ καλά για να μην πω καλύτερα απ' τον καθένα, του έδειξα εντελώς τον αληθινό εαυτό μου και με τα καλά και με τα άσχημα...
    Ωραία. Δεν του άρεσε αυτός ο εαυτός σου και έφυγε..
    Το θέμα είναι να αρέσει σε σένα ο εαυτός σου και όχι στους άλλους..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Φόρεσες την ταμπέλα σου.. Τώρα πήγαινε στο δωματιο..μπες μέσα και άρχισε να κλαις την μοίρα σου..
    Ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω;;; σε τι βοηθά όλο αυτό που κάνεις;
    Στο δωμάτιο είμαι αλλά δεν κλαίω αυτή τη στιγμή... Δεν φόρεσα καμιά ταμπέλα ούτε είπα ότι αυτό βοηθάει σε κάτι, απλώς εντελώς ξαφνικά μου ήρθε αυτή η ανάμνηση στο μυαλό...
    Και προσπαθώ πολύ να κάνω βήμα μπροστά, πριν από λίγο έγραψα αυτά που θέλω να πω στο γιατρό για να τα έχω συγκεντρωμένα και να επωφεληθώ όσο περισσότερο γίνεται απ' τη συνεδρία... Είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή, λυπάμαι αλλά αυτές τις δυνατότητες έχω...

george1520
    Guest
    Στο δωμάτιο είμαι αλλά δεν κλαίω αυτή τη στιγμή... Δεν φόρεσα καμιά ταμπέλα ούτε είπα ότι αυτό βοηθάει σε κάτι, απλώς εντελώς ξαφνικά μου ήρθε αυτή η ανάμνηση στο μυαλό...
    Και προσπαθώ πολύ να κάνω βήμα μπροστά, πριν από λίγο έγραψα αυτά που θέλω να πω στο γιατρό για να τα έχω συγκεντρωμένα και να επωφεληθώ όσο περισσότερο γίνεται απ' τη συνεδρία... Είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή, λυπάμαι αλλά αυτές τις δυνατότητες έχω...
    Τι εννοείς λυπάσαι; Για σένα κάνεις ότι κάνεις.. Μπραβο σου που το κατάφερες. Όταν έχεις να κάνεις κάτι, οτιδήποτε στην ζωή σου και δεν χρησιμοποιείς την λέξη "πρέπει" θα το κάνεις χωρίς κανένα πρόβλημα..

Senior Member
    Τι εννοείς λυπάσαι; Για σένα κάνεις ότι κάνεις.. Μπραβο σου που το κατάφερες. Όταν έχεις να κάνεις κάτι, οτιδήποτε στην ζωή σου και δεν χρησιμοποιείς την λέξη "πρέπει" θα το κάνεις χωρίς κανένα πρόβλημα..
    Εννοώ ότι λυπάμαι αν δεν σου φαίνεται αρκετό αλλά αυτό μπορώ να κάνω...
    Σ' ευχαριστώ... Αλλά αυτό που ζήτησε δεν το έγραψα, αυτά που έγραψα είναι (για να τα πω συνοπτικά) ο πανικός που με κάνει να νιώθω όλο αυτό και πόσο η πίεση που μου ασκούσα έκανε χειρότερα τα πράγματα...

george1520
    Guest
    Θα σου πω μόνο κάτι.. Εχω περάσει αρκετά πράγματα στην ζωή μου.. Ίσως για κάποιους να είναι χαζά, ίσως για άλλους να είναι τραγικά. Έχω πιάσει πάτο.. Πολλές φορές λέω δεν αντέχω άλλο, άλλες γελάω με τα χάλια μου, άλλες λέω Μπράβο αν ήταν άλλος στην θέση σου θα τρελαινοταν. Κάθε φορά που πέφτω νιώθω ότι δεν τραβάω άλλο.. Δεν είχα ποτέ κάποιον ουσιαστικά δίπλα μου. Όσο και να σου λένε καταλαβαίνω, ο άλλος δεν καταλαβαίνει. Διαρκεί μόνο όσο το λέει. Αν άφηνα όλα αυτά που έζησα να με φάνε δεν θα ήμουν εδώ. Πέφτω ψυχολογικά, ζω εκεί το δράμα μου και μετά σηκώνομαι.. Προχωράω.. Αν δεν θες να πας παρακάτω, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορεί να σε πάει.. Τον φοβο σου για να τον αντιμετωπίσεις πρέπει να τον κοιτάξεις στα μάτια..

Senior Member
    Θα σου πω μόνο κάτι.. Εχω περάσει αρκετά πράγματα στην ζωή μου.. Ίσως για κάποιους να είναι χαζά, ίσως για άλλους να είναι τραγικά. Έχω πιάσει πάτο.. Πολλές φορές λέω δεν αντέχω άλλο, άλλες γελάω με τα χάλια μου, άλλες λέω Μπράβο αν ήταν άλλος στην θέση σου θα τρελαινοταν. Κάθε φορά που πέφτω νιώθω ότι δεν τραβάω άλλο.. Δεν είχα ποτέ κάποιον ουσιαστικά δίπλα μου. Όσο και να σου λένε καταλαβαίνω, ο άλλος δεν καταλαβαίνει. Διαρκεί μόνο όσο το λέει. Αν άφηνα όλα αυτά που έζησα να με φάνε δεν θα ήμουν εδώ. Πέφτω ψυχολογικά, ζω εκεί το δράμα μου και μετά σηκώνομαι.. Προχωράω.. Αν δεν θες να πας παρακάτω, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορεί να σε πάει.. Τον φοβο σου για να τον αντιμετωπίσεις πρέπει να τον κοιτάξεις στα μάτια..
    Είδες που χρησιμοποιείς κι εσύ τη λέξη "πρέπει"; (δεν στη λέω τώρα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων) Θέλω να πάω παρακάτω και να σταματήσω να υποφέρω αλλά δεν μπορώ να το κάνω έτσι απότομα, έτσι φοβάμαι περισσότερο, θέλει προεργασία, δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις το πως νιώθω...