ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1239
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1239 of 1380 FirstFirst ... 23973911391189122912371238123912401241124912891339 ... LastLast
Results 18,571 to 18,585 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Και αφού βλέπεις ότι δεν καλυτερεύει τι περιμένεις για να πας;
    Τη Δευτέρα που θα πάρω χρήματα, δεν έχω τώρα αρκετά για την επίσκεψη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τη Δευτέρα που θα πάρω χρήματα, δεν έχω τώρα αρκετά για την επίσκεψη...
    Στα επείγοντα κορίτσι μου.. Θα πεις γεια σας, πονάω..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Στα επείγοντα κορίτσι μου.. Θα πεις γεια σας, πονάω..
    Συμφωνω με Αντα,γτ δεν πας;;

ntinti
    Guest
    ntinti η μερεντα θεωρείται γλυκό του κουταλιού και επίσημα πλέον.. Αν και προτιμώ την Nutella
    Χαχα γλυκό του κουταλιού ακούγεται λιγότερο ενοχικό !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Χαχα γλυκό του κουταλιού ακούγεται λιγότερο ενοχικό !!!!
    Χαχαχα εγώ έτσι την έχω βαφτίσει για να μην με πάρουν χαμπάρι τι τρώω
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    https://www.protagon.gr/video/o-kosm...stikou-paidiou

Ο κόσμος στα μάτια τους είναι τρομακτικός...

Senior Member
    Δεν θέλω να ξαναπάω σε νοσοκομείο τώρα κοντά μετά απ' ότι συνέβη... Άλλωστε είναι ανεκτός πόνος...

Είμαι λίγο απογοητευμένη, έστειλα μήνυμα στην πρώην ψυχολόγο μου για το συμβάν και της ζήτησα βοήθεια αλλά με αγνόησε τουλάχιστον προς το παρόν, δεν ξέρω αν σκοπεύει ν' απαντήσει κι απλά δεν το έχει κάνει ακόμα... Αλλά όσο δεν απαντάει νιώθω πως δεν της καίγεται καρφί και πήγαινα εκεί πέντε χρόνια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Δεν θέλω να ξαναπάω σε νοσοκομείο τώρα κοντά μετά απ' ότι συνέβη... Άλλωστε είναι ανεκτός πόνος...

Είμαι λίγο απογοητευμένη, έστειλα μήνυμα στην πρώην ψυχολόγο μου για το συμβάν και της ζήτησα βοήθεια αλλά με αγνόησε τουλάχιστον προς το παρόν, δεν ξέρω αν σκοπεύει ν' απαντήσει κι απλά δεν το έχει κάνει ακόμα... Αλλά όσο δεν απαντάει νιώθω πως δεν της καίγεται καρφί και πήγαινα εκεί πέντε χρόνια...
    Πρέπει λίγο να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως οι συμπεριφορές των άλλων δεν έχουν να κάνουν πάντα με εμάς αλλά και με τους ίδιους τους ανθρώπους. Μη παίρνεις όλα τα μηνύματα που σου στέλνουν ως απόρριψη.. Ακόμη και να μην απαντήσει, που δεν νομίζω... Έχει να κάνει με δική της απόφαση.. Δεν φταις κάπου εσύ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πρέπει λίγο να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως οι συμπεριφορές των άλλων δεν έχουν να κάνουν πάντα με εμάς αλλά και με τους ίδιους τους ανθρώπους. Μη παίρνεις όλα τα μηνύματα που σου στέλνουν ως απόρριψη.. Ακόμη και να μην απαντήσει, που δεν νομίζω... Έχει να κάνει με δική της απόφαση.. Δεν φταις κάπου εσύ..
    Γεια σου...

Το ξέρω πως δεν φταίω εγώ στην προκειμένη περίπτωση αλλά δεν περίμενα τόση αδιαφορία...

Senior Member
    Αφού είναι πρώην ψυχολόγος, γιατί της ενοχλείς; Νομίζω ότι ζητάς πάρα πολλά από τους ανθρώπους ώρες ώρες ρε Κύκνε και μετά απογοητεύεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αφού είναι πρώην ψυχολόγος, γιατί της ενοχλείς; Νομίζω ότι ζητάς πάρα πολλά από τους ανθρώπους ώρες ώρες ρε Κύκνε και μετά απογοητεύεσαι.
    Είναι πρώην ψυχολόγος χωρίς εγώ να είχα καμία επιλογή σ' αυτό γιατί αποφάσισε να κλείσει το γραφείο της και να δουλέψει σε δημόσιο νοσοκομείο όπου εκεί είχα δικαίωμα να πηγαίνω μόνο για ένα χρόνο και μετά τέρμα... Αν το θεωρείς ενόχληση μην ανησυχείς γιατί δεν σκοπεύω να της στείλω τίποτα άλλο αν δεν πάρω απάντηση αλλά ναι, φυσικά και με απογοητεύει, προφανώς δεν την νοιάζει είτε ζω είτε πεθάνω...

Senior Member
    Κυκνε λυπάμαι για ο, τι συνέβει, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα.

Η παλιά σου ψυχολόγος δεν μπορεί να σε βοηθήσει πια, έχεις καινούργιο ψυχολόγο έτσι δεν είναι; Σε αυτόν πρεπει να απευθύνεσαι όταν ζητάς βοήθεια. Καταλαβαίνω πως ένιωθες ότι είχες δεθεί μαζί της εφόσον σε παρακολουθούσε για χρόνια, αλλά οι ψυχολόγοι δεν είναι φίλοι μας βρε Κύκνε, είναι δουλειά τους. Αν δεν απαντήσει δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν την νοιάζει αν ζεις ή αν πέθανες, αλλά σκέψου με τους εκατοντάδες ασθενείς που μπορεί να έχει σε όλα τα χρόνια της δουλειάς της αν ασχολούνταν συνεχώς με τα θέματα τους τι θα γινόταν;

Senior Member
    Ακριβώς αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κυκνε λυπάμαι για ο, τι συνέβει, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα.

Η παλιά σου ψυχολόγος δεν μπορεί να σε βοηθήσει πια, έχεις καινούργιο ψυχολόγο έτσι δεν είναι; Σε αυτόν πρεπει να απευθύνεσαι όταν ζητάς βοήθεια. Καταλαβαίνω πως ένιωθες ότι είχες δεθεί μαζί της εφόσον σε παρακολουθούσε για χρόνια, αλλά οι ψυχολόγοι δεν είναι φίλοι μας βρε Κύκνε, είναι δουλειά τους. Αν δεν απαντήσει δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν την νοιάζει αν ζεις ή αν πέθανες, αλλά σκέψου με τους εκατοντάδες ασθενείς που μπορεί να έχει σε όλα τα χρόνια της δουλειάς της αν ασχολούνταν συνεχώς με τα θέματα τους τι θα γινόταν;
    Σ' ευχαριστώ Ελισάβετ... Είμαι ακόμα ταραγμένη και σοκαρισμένη...
    Το ξέρω ότι δεν είναι φίλη μου αλλά με έδιωξε ενώ ήξερε ότι θα είχα πρόβλημα χωρίς τις συνεδρίες μας κι εμένα αυτό μου φαίνεται σκληρό... Δεν έχω καινούριο ψυχολόγο, μόνο σε ψυχίατρο πάω... Και του είχα πει ότι κάνω κακές σκέψεις αλλά μου είπε ότι αφού δεν τις πραγματοποιώ δεν πειράζει, ε να που δεν άντεξα και τις πραγματοποίησα...

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ Ελισάβετ... Είμαι ακόμα ταραγμένη και σοκαρισμένη...
    Το ξέρω ότι δεν είναι φίλη μου αλλά με έδιωξε ενώ ήξερε ότι θα είχα πρόβλημα χωρίς τις συνεδρίες μας κι εμένα αυτό μου φαίνεται σκληρό... Δεν έχω καινούριο ψυχολόγο, μόνο σε ψυχίατρο πάω... Και του είχα πει ότι κάνω κακές σκέψεις αλλά μου είπε ότι αφού δεν τις πραγματοποιώ δεν πειράζει, ε να που δεν άντεξα και τις πραγματοποίησα...
    Το είχαμε συζητήσει και τότε, θυμάμαι για την ψυχολόγο, νόμιζα ότι θα είχες βρει άλλον μέχρι τώρα.
    Δεν σε έδιωξε Κύκνε, έχουν σημασία οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε μια κατάσταση. Απλά πέρασε το χρονικό διάστημα που είχες δικαίωμα να κάνεις συνεδρίες μαζί της. Ήταν δικιά σου ευθύνη να βρεις καινούργιο ψυχολόγο εφόσον νιώθεις ότι το χρειάζεσαι και προφανώς το χρειάζεσαι. Δεν είναι ευθύνη κανενός άλλου αυτό. ¨Εστω και τώρα νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσεις ξανά συνεδρίες το συντομότερο δυνατό.