ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1252
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1252 of 1380 FirstFirst ... 25275211521202124212501251125212531254126213021352 ... LastLast
Results 18,766 to 18,780 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ρεεεε πρεπει να το δεις...ειναι δυνατον;;;δε θα δεις ποτε την καντυ καντυ....;;;ιεροσυλια...αχ αυτα τα νεα παιδιαα...
    Ναι σαν νέο παιδί και εγώ... Τέτοια δεν βλέπω..

ntinti
    Guest
    Ε όχι ρε συ Γιώργος δεν ξέρεις την Κάντυ έλεος!!!!

Επειδή είμαι καλός άνθρωπος δες
    Οι απίθανοι
    Ξενοδοχείο για τέρατα
    Εγώ ο απαισιοτατος
    Ο μικροποδαρος
    Πίτερ ρομπότ
    Σελροκ Ζουμπομς

Αν τις είδες και όλες αυτές τι άλλο να πω δεν θυμαμαι

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ναι σαν νέο παιδί και εγώ... Τέτοια δεν βλέπω..
    Υοur loss...ακου εκει...

Senior Member
    Πως σου ήρθε?? Έχει την ηλικία σου γιαυτό..
    Δεν νομίζω.. Την δική σου πρέπει να έχει.. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ναι.. Έχεις την ηλικία του dragon ball..

Δες harry potter να ησυχασουμεε

george1520
    Guest
    Θα δω χαιντι

ntinti
    Guest
    Θα δω χαιντι
    Τρελλό ξεσάλωμα χαχαχαχα!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Τρελλό ξεσάλωμα χαχαχαχα!
    Οσο εσείς θα κοιμαστε..λογω ηλικίας πάντα. Θα βλέπω χαιντι

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    υπολογισαν σχεδον τα παν τα και μονο ενα πραγμα τους ξεφυγε οτι με ειδοποιησε ο Θεος και μου αποκαλυψε τοσο ποιοι βρισκοντουσαν πισω απ ολα αυτα καθως και το πραγματικο τους προσωπο και οταν το πεπλο επεσε ας το σκεφτοντουσαν καλυτερα για το τι γκαφα εκαναν αφου μολις ειδα το ποιοι ειναι πραγματικα μετα δε γινετε να παρουν πισω τιποτα γιατι το πηραν κατοπιν εωρτης γιατι ειχα τοση αυτοπεποιθηση εκεινη τη στιγμη που ξεχασαν οτι απλα το επαιζα αποδυναμωμενος γιατι ηθελα να δω τι θα κανουν και κοιταγα πολυ καλα οσα εβλεπα

και απ οτι βλεπω το μονο που τους ενδιαφερει σημερα ειναι να με συγκινησουν κατι που δε προκειται να γινει γιατι εμενα αυτη τη στιγμη το μονο που με απασχολει ειναι το τι μου ειπε ο θεος για το θεμα αυτο και οχι οι ιδιοι δε προκειτε να καμψουν τη θεληση μου με τιποτα εγω συνεχιζω ακαθεκτος και η δυναμη μου δε στερευει με τιποτα ισα ισα θα κανω οτιδηποτε για να το αποδειξω αυτο το οτι χαλαρωνω μονο οταν θελω εγω και μονο οταν γινετε αυτο που θελω αν νομιζουν οτι θα με μπερδεψουν ο θεος θα με ξεμπερδεψει και αυτο το εχουν ξεχασει μαλον και αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του θεου εμφανιζετε παντα οταν τον χρειαζεσε και ποτε οταν δε τον χρειαζεσε αφου μπορεις να καταλαβεις πολα για το χαρακτηρα καπιου απο το τροπο που θα σου συμπεριφερθει οταν τον εχεις αναγκη το να εμφανιζετε καπιος απ το πουθενα και να σε καθοδηγει σαν μανα σου η πατερα σου αυτο ειναι ενδειξη αγιοσυνης

Senior Member
    Σηκωνομαι το πρωι, παω στο δωματιο της μανας μου να παρω ενα ρουχο, μυριζε εντονα κατι σαν οινοπνευμα. Αμεσως αισθανθηκα ζαλαδα και ενα γαργαλημα πισω απ το κουτελο. Πιο ελαφρα μυριζε ετσι και στο διπλανο δωματιο. Ειμαι πολλες ωρες τωρα απο τοτε που νιωθω θολουρα, ζαλαδα και βαρος στο κεφαλι. Πυρετο δεν εχω να πει κανεις οτι κρυολογησα. Τι διαολο επαθα; Ρωταω τη μανα μου εβαλες οινοπνευμα πουθενα, οχι μου λεει. Δεν καταλαβαινω.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Σηκωνομαι το πρωι, παω στο δωματιο της μανας μου να παρω ενα ρουχο, μυριζε εντονα κατι σαν οινοπνευμα. Αμεσως αισθανθηκα ζαλαδα και ενα γαργαλημα πισω απ το κουτελο. Πιο ελαφρα μυριζε ετσι και στο διπλανο δωματιο. Ειμαι πολλες ωρες τωρα απο τοτε που νιωθω θολουρα, ζαλαδα και βαρος στο κεφαλι. Πυρετο δεν εχω να πει κανεις οτι κρυολογησα. Τι διαολο επαθα; Ρωταω τη μανα μου εβαλες οινοπνευμα πουθενα, οχι μου λεει. Δεν καταλαβαινω.
    Ορέστη δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου, μέσα στην ζωή σου γενικά.. Αλλά κάνε κάτι και βοήθησε τον εαυτό σου..

Senior Member
    Ορέστη δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου, μέσα στην ζωή σου γενικά.. Αλλά κάνε κάτι και βοήθησε τον εαυτό σου..
    Τι να κανω;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Τι να κανω;
    Ψυχοθεραπεία. Πες κάπου αυτά που έζησες.. Να βγεις από όλο αυτό ρε φίλε.. Θα σε φάει. Θα τρελαθείς. Μίλησε τα κάπου..