ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1254
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1254 of 1380 FirstFirst ... 25475411541204124412521253125412551256126413041354 ... LastLast
Results 18,796 to 18,810 of 20693
    Senior Member
    Με τους γονείς και αδερφό
    Αν μπορείς κάνε επεξεργασία το προηγούμενο please για να μην φαίνεται τι έγραψα

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ενα ολόκληρο φρούτο ????πιες και μια σόδα μετά βαρύ θα σου έρθει χαχα!!!
    Εσύ πήγε στο άλλο ακρω ρε φίλη μια μέση λύση δεν έχεις? θα λυσαξεις από την πείνα και είναι ακόμα 8
    Αχαχαχα...φιλη μου μην φοβασαι...!!!δεν θα λιμοκτονησω...!θα φαω ενα φρουτο αντι για δυο κρεπες....!!!το μεσημεριανο μου πριν απο πεντε λεπτα το τελειωσα...ουτε στην χωνεψη δεν ειμαι ακομααα...αλλα ναι!! καημο το χω να ξυπναω και να πινω σμουθις κ να κανω γιογκες...σε καλο δρομο ειμαι δλδ...προς τα κει παω ξεκαθαρααα απλα το παω σαν χελωνααα...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Με τους γονείς και αδερφό
    Αν μπορείς κάνε επεξεργασία το προηγούμενο please για να μην φαίνεται τι έγραψα
    Το έφυγα..

Όπου εκεί τα πράγματα πως είναι? Για πόσο καιρό θα μείνει αυτό το άτομο?

Απο την στιγμη που υπαρχει φοβος για την σωματικη σου υγεια εφυγες χθες...φυσικα να κλαψεις και να ξεσπασεις αλλα εφυγες χθες...συναισθηματισμοι δεν χωρανε...σφιξε δοντια,διαμορφωσε και τον προηγουμενο χωρο ωστε να νιωθεις ανετα και οσους σε επηρεαζουν μαθε να τους γραφεις...βρες τροπο...κλεισμενη στο δωματιο;στο δωματιο...περισσοτερο εξω;εξω...θα βρεις τον τροπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το έφυγα..

Όπου εκεί τα πράγματα πως είναι? Για πόσο καιρό θα μείνει αυτό το άτομο?
    Σ' ευχαριστώ Γιώργο.

Για αρκετό καιρό απ' ότι έμαθα. Είναι λεπτή η κατάσταση. Δεν πρέπει να ξαναγυρίσω όμως. Τους έχει φάει η ζήλια και η κακία. Συγγενείς σου λέει μετά. Οι συγγενείς μας κάποτε είναι οι χειρότεροι εχθροί μας. Τους σιχάθηκα όλους.

Στο σπίτι η κατάσταση είναι άσχημη, αλλά όχι τόσο άσχημη όσο παλιά. Νομίζω δηλαδή. Αφού 5 χρόνια δεν ζούσα εκεί. Κάποιες μέρες ακόμα και για επίσκεψη δεν την πάλευα και αρρώσταινα. Θα δω. Δεν ξέρω ειλικρινά. Έχω κουραστεί. Το μόνο που θέλω είναι να εξαφανιστώ όσο πιο σύντομα γίνεται και να πάω σε ξένη χώρα μακριά από όλους και όλα και να ζήσω μόνη μου. Μπορεί να μην γίνει και ποτέ αλλά αξίζει να το ονειρεύομαι και να το προσπαθώ, για να μην φουντάρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Απο την στιγμη που υπαρχει φοβος για την σωματικη σου υγεια εφυγες χθες...φυσικα να κλαψεις και να ξεσπασεις αλλα εφυγες χθες...συναισθηματισμοι δεν χωρανε...σφιξε δοντια,διαμορφωσε και τον προηγουμενο χωρο ωστε να νιωθεις ανετα και οσους σε επηρεαζουν μαθε να τους γραφεις...βρες τροπο...κλεισμενη στο δωματιο;στο δωματιο...περισσοτερο εξω;εξω...θα βρεις τον τροπο.
    Αυτό ακριβώς θα κάνω Ολλανδέζα μου. Σ' ευχαριστώ. Θα βρω τον τρόπο. Στο σπίτι μου έπαθα κατάθλιψη και οι γονείς μου μου είπαν να φύγω για να μην κινδυνεύω. Δεν ξέρω σε τι φάση είναι η κατάσταση τώρα και εκεί γιατί όπως είπα και στον Γιώργο είναι άλλο να ζεις εκεί. Αλλά δεν θα ξαναφήσω κανέναν να με αρρωστήσει. Θα κάνω ακριβώς αυτό που είπες. Όλη μέρα δωμάτιο; Δωμάτιο. Όλη μέρα έξω; Έξω. Έχω σιχαθεί να με αρρωσταίνουν. Δεν θα ξαναφήσω κανέναν.

george1520
    Guest
    Σ' ευχαριστώ Γιώργο.

Για αρκετό καιρό απ' ότι έμαθα. Είναι λεπτή η κατάσταση. Δεν πρέπει να ξαναγυρίσω όμως. Τους έχει φάει η ζήλια και η κακία. Συγγενείς σου λέει μετά. Οι συγγενείς μας κάποτε είναι οι χειρότεροι εχθροί μας. Τους σιχάθηκα όλους.

Στο σπίτι η κατάσταση είναι άσχημη, αλλά όχι τόσο άσχημη όσο παλιά. Νομίζω δηλαδή. Αφού 5 χρόνια δεν ζούσα εκεί. Κάποιες μέρες ακόμα και για επίσκεψη δεν την πάλευα και αρρώσταινα. Θα δω. Δεν ξέρω ειλικρινά. Έχω κουραστεί. Το μόνο που θέλω είναι να εξαφανιστώ όσο πιο σύντομα γίνεται και να πάω σε ξένη χώρα μακριά από όλους και όλα και να ζήσω μόνη μου. Μπορεί να μην γίνει και ποτέ αλλά αξίζει να το ονειρεύομαι και να το προσπαθώ, για να μην φουντάρω.
    Δηλαδή πιστεύεις πως αν αλλάξεις χώρα.. Θα αλλάξεις αυτά που κουβαλάς μέσα σου?? Είσαι στην φάση τώρα που πρέπει να διαλέξεις το μέρος που θα είσαι καλύτερα. Οπότε πήγαινε πίσω στο σπίτι με τους γονείς.. Δεν υπάρχει δυνατότητα να πας να μείνεις κάπου μόνη? Μακριά από συγγενείς κτλ.
    Να ξέρεις πως τους συγγενείς είναι τους μόνους ανθρώπους που δεν διαλέγουμε. Φρόντισε ολοι οι άλλοι που θα διαλέξεις να είναι όπως τους θες.. Να σέβονται εσένα και τις ανάγκες σου.

Senior Member
    Δηλαδή πιστεύεις πως αν αλλάξεις χώρα.. Θα αλλάξεις αυτά που κουβαλάς μέσα σου?? Είσαι στην φάση τώρα που πρέπει να διαλέξεις το μέρος που θα είσαι καλύτερα. Οπότε πήγαινε πίσω στο σπίτι με τους γονείς.. Δεν υπάρχει δυνατότητα να πας να μείνεις κάπου μόνη? Μακριά από συγγενείς κτλ.
    Να ξέρεις πως τους συγγενείς είναι τους μόνους ανθρώπους που δεν διαλέγουμε. Φρόντισε ολοι οι άλλοι που θα διαλέξεις να είναι όπως τους θες.. Να σέβονται εσένα και τις ανάγκες σου.
    Έζησα ένα χρόνο στην Ελλάδα (από Κύπρο είμαι) και εκείνος ο ένας χρόνος είναι ο καλύτερος της μέχρι τώρα ζωής μου... Μόνη μου είμαι ευτυχισμένη. Τα βρίσκω με τον εαυτό μου. Μέχρι και ταξίδια πηγαίνω μόνη μου. Να εξαφανιστώ θέλω γαμώτο. Να πάω οπουδήποτε. Δεν είπα πως θα αλλάξω χαρακτήρα. Μαζί μου θα τα κουβαλάω και θα έχω και άσχημες μέρες. Αλλά δεν συγκρίνεται...

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ακριβώς όπως τα λες για τους συγγενείς.

Αυτο ακριβως!!!Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σου κανει κακο ακομα κ στην ψυχολογια.Εννοειται να το βαλεις στοχο να φυγεις.Να κανεις ολες τις απαραιτητες ενεργειες για να επιτευχει αυτο το ονειρο.Βαλτο σκοπο και στοχο.Ακομα κ οταν βρισκεσαι μεσα στο σκοταδι να εχεις αυτο τον σκοπο για φως.Κλαψε,ξεσπασε,θυμωσε,ηρ εμησε...εν ηρεμια θα τα βαλεις ολα σε ταξη...

george1520
    Guest
    Έζησα ένα χρόνο στην Ελλάδα (από Κύπρο είμαι) και εκείνος ο ένας χρόνος είναι ο καλύτερος της μέχρι τώρα ζωής μου... Μόνη μου είμαι ευτυχισμένη. Τα βρίσκω με τον εαυτό μου. Μέχρι και ταξίδια πηγαίνω μόνη μου. Να εξαφανιστώ θέλω γαμώτο. Να πάω οπουδήποτε. Δεν είπα πως θα αλλάξω χαρακτήρα. Μαζί μου θα τα κουβαλάω και θα έχω και άσχημες μέρες. Αλλά δεν συγκρίνεται...

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ακριβώς όπως τα λες για τους συγγενείς.
    Μα είσαι κυπραια.. Τζαι μυριζουμε εύκολα τους Κυπραίους εγώ. Γιατί ηρτες πίσω? Αφού επαιρνουσες καλά Ελλάδα;

Senior Member
    Αυτο ακριβως!!!Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σου κανει κακο ακομα κ στην ψυχολογια.Εννοειται να το βαλεις στοχο να φυγεις.Να κανεις ολες τις απαραιτητες ενεργειες για να επιτευχει αυτο το ονειρο.Βαλτο σκοπο και στοχο.Ακομα κ οταν βρισκεσαι μεσα στο σκοταδι να εχεις αυτο τον σκοπο για φως.Κλαψε,ξεσπασε,θυμωσε,ηρ εμησε...εν ηρεμια θα τα βαλεις ολα σε ταξη...
    Μου δίνεις δύναμη και αισιοδοξία σε πολύ μαύρη στιγμή. Σ' ευχαριστώ...

Senior Member
    Θα θελα να ξυπναω καθε πρωι σαν να παιζω σε διαφημιση,να τρωω υγεινο πρωινο ,να κανω γιογκα κ τετοια...τωρα περιμενω περιοδο ομως κι ολο τρωω κ εχω φουσκωσει σα βοδι...καμμια σχεση δλδ...
    Τώρα που λες να ξυπνάς σαν σε διαφήμιση.. Με τα μαλλιά σου το πρωί τι γίνεται; Γιατί το "κουσούρι" νομίζω έφυγε από σένα και ήρθε σε μένα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Μου δίνεις δύναμη και αισιοδοξία σε πολύ μαύρη στιγμή. Σ' ευχαριστώ...
    Και αγκαλια αμα θες...κατι ξερουμε κι εμεις απο μαυρες στιγμες...trust me...

Senior Member
    Μα είσαι κυπραια.. Τζαι μυριζουμε εύκολα τους Κυπραίους εγώ. Γιατί ηρτες πίσω? Αφού επαιρνουσες καλά Ελλάδα;
    Μεγάλη ιστορία... εν το έθελα εγώ. Περασμένα ξεχασμένα. Κρατώ όμως το όνειρο και πώς ήταν για να ξαναφύω...

Senior Member
    Και αγκαλια αμα θες...κατι ξερουμε κι εμεις απο μαυρες στιγμες...trust me...
    Ειδικά εδώ μέσα που είμαστε όλοι, το πιστεύω...
    Ομαδική αγκαλιά