ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1256
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1256 of 1380 FirstFirst ... 25675611561206124612541255125612571258126613061356 ... LastLast
Results 18,826 to 18,840 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Αναστατώθηκα και μόνο που το άκουσα. Και επειδή γενικά η κακία αναστατώνει με... Κατά δεύτερον εν επειδή είμαι σε κατάσταση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Είμαι σε ένα χώρο που ήβρα ηρεμία μετά που χρόνια, εσυνήθισα τόσο καιρό, έκαμα τον όπως ήθελα... και ξαφνικά πρέπει να πάω πίσω στον τόπο που με αρρωστήσαν και έφυα. Και είναι και το άγχος της μετακόμισης/επιστροφής, να μεν αντιμετωπίσω τα ίδια... τρέχουν και τα μαθήματα γαμώτο και εν πρέπει να μείνω πίσω. Πρέπει να κάτσω να ξεσπάσω και να ηρεμήσω. Στην πορεία θα δω πως θα είναι τα πράματα και πράττω αναλόγως... εν επίστευκα να έβρω άλλο Κυπραίο δαμέσα αλλά επέτυχα σε πριν μέρες που το είπες.

Χεχε. Ναι κόρηη
    Καταλαβω ότι η διαδικασία να στραφεις πίσω εν ζόρι. Αλλά εν το καλύτερο που μπορείς να κάμεις σε τούτη την φάση. Σπίτι σου ενέχεις τον δικό σου χώρο? Το δωμάτιο? Να εν ο τόπος για να ηρεμείς? Εν μπορείς γενικά να τους αγνοείς? Με τον αρφο σου ηντα σχέσεις έχετε?

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχετε πλάκα εσείς στην Ελλάδα. Βάζετε ένα "ν" στο τέλος των λέξεων και νομίζετε ότι μιλάτε κυπριακά χαχα
    Εγω μιλωτα πολυν (γ)καλαν τα κυπριακα...οκ;;;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Εγω μιλωτα πολυν (γ)καλαν τα κυπριακα...οκ;;;
    Εγώ συντυχανω πολλά καλά τα κυπριακα.. Ναι εν οκ!!.

Πάντως πάλι έβαλες το ν όπου ήθελες. Ενώ εμείς δεν το βάζουμε παντού.. Εβαλες και γ εκει. Τι ήταν? guest star?

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Μισό μπουκάλι λάδι έβαλα και το θέμα είναι ότι ανοίγουν με το λάδι και μετά ξανά κολλάνε.. Ούτε η μάσκα κάνει τίποτα.. Μια εβδομάδα συμβαίνει αυτό.. Σήμερα που με έπιασε και η βροχή.... Πάει δεν υπάρχει σωτηρία...
    Αχαχαχαχα...δεν ξερω πως στο μετεδωσα...εμενα ομως πηγαιναν κ προς τα πανω σαν καρφιααα

Εγώ συντυχανω πολλά καλά τα κυπριακα.. Ναι εν οκ!!.

Πάντως πάλι έβαλες το ν όπου ήθελες. Ενώ εμείς δεν το βάζουμε παντού.. Εβαλες και γ εκει. Τι ήταν? guest star?
    Φιλικη συμμετοχη !!!εν οκ;;;εν αρεσκει σε;;

george1520
    Guest
    Φιλικη συμμετοχη !!!εν οκ;;;εν αρεσκει σε;;
    "Εν σου αρεσκει"..

Εμε ενοχλει..

Senior Member
    Θα σου δώσω ένα παράδειγμα..

Όταν ήμουν στην αρχή της κατάθλιψης μου.. Μου λέει η ψυχολόγος.. Τι περιμένεις από την ψυχοθεραπεία? Της λέω.. "Να μην φοβάμαι".
    Μου λέει.. Ξέρεις ότι στο πρόσωπο σου είδα τον φόβο.. Ακόμη και ο λαιμός σου τεντωθηκε όταν το είπες? Τις λέξεις "μη" και "δεν" ο εγκέφαλος δεν μπορεί να τις ακούσει.. Άρα στην ουσία είπα "θέλω να φοβαμαι". Μου είπε να μιλαω με θετικές λέξεις. Άρα θετικά και συναισθήματα.
    Συμφωνώ. Έτσι ακριβώς. Μια (πρώην) φίλη μου -ο πιο αρνητικός άνθρωπος που ξέρω- μιλούσε πάντα με αρνητικές λέξεις και πνιγόταν σε μια σταγόνα νερό. Τα εύκολα τα έκανε τραγικά και ήθελε μονίνως σημασία. Ήταν βασικά drama queen Ό,τι πρακτική λύση κι' αν έδινα πάντα ακολουθούσαν τα "αλλά" της. Παραδέχομαι όμως πως αν δεν ταρακουνηθείς ποτέ και μάθεις να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο, είναι δύσκολο να το αλλάξεις. Ούτε καν συνειδητοποιούν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους.

Καταλαβω ότι η διαδικασία να στραφεις πίσω εν ζόρι. Αλλά εν το καλύτερο που μπορείς να κάμεις σε τούτη την φάση. Σπίτι σου ενέχεις τον δικό σου χώρο? Το δωμάτιο? Να εν ο τόπος για να ηρεμείς? Εν μπορείς γενικά να τους αγνοείς? Με τον αρφο σου ηντα σχέσεις έχετε?
    Ρε έχω ΑΛΛΑ μεν με κάμνεις να γινίσκουμαι η φίλη μου. Αχαχαχαχα. Ντάξει εγέλασα :Ρ έφυα λόγω του αρφού μου. Ήταν επικίνδυνη η κατάσταση. Ήταν να μας σκοτώσει ούλλους. Ακόμα έχει ξεσπάσματα (όι πως ο παπάς μου πάει πίσω) και ούλλη μέρα ακούω φωνές. Γι' αυτό έμεινα πίσω τότε και στα μαθήματα και έπαθα και κατάθλιψη. Αλλά εν υπάρχει περίπτωση να με αφήκω να ξαναζήσω τα ίδια. Τούτα ζεις τα μια φορά και μετά μαθαίνεις για τα καλά πώς να προστατέψεις τον εαυτό σου. Απλά ήρτε μου βαρύ. Ήταν σοκ. Εν το περίμενα και έπιασε με άγχος/ανησυχία και θλίψη. Εν να μου περάσει. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου πάντως και το ενδιαφέρον

Κορηηη να ξεσπασεις...εκτονωσε το...αλλα πες και ως εδω...εγω οριζω,δεν αφηνω τα γεγονοτα να με πανε οπου θελουνε...πηγαινε,φαε την κρυαδα σου και αποφασισε πως θα διαχειριστεις τον χωρο σου και τον χρονο σου ωστε 1.Να διατηρεις καλη ψυχολογια 2.να παρεις τον δρομο για τον στοχο σου...εεε τωρα ενταξει...αν εχεις κ τις υποτροπουλες σου,εδω ειμαστε...κοιτα μπροστα ομως,πισω μην κοιτας ουτε για αστειο...εχε τον στοχο σου σαν σκοπο για να σε οδηγει...οκ;;ενα μετατραυματικο μπορει να το φας τις πρωτες μερες οκκκ...αλλα κοιτα μπροστα.
    Αχ. Μία και μία οι απαντήσεις σου. Πολύ πολύ βοηθητικές. Ήδη νιώθω καλύτερα. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ. Θα κάνω ακριβώς ό,τι είπες και αν είμαι στα χάλια μου θα θυμάμαι αυτά που είπες και τους στόχους μου...

Senior Member
    Αχαχαχαχα...δεν ξερω πως στο μετεδωσα...εμενα ομως πηγαιναν κ προς τα πανω σαν καρφιααα
    Ε εμένα είναι μέχρι λίγο πάνω από τη μέση.. Φαντάζεσαι να πήγαιναν προς τα πάνω;;;; χαχαχα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

"Εν σου αρεσκει"..

Εμε ενοχλει..
    Λαθος τα πα δλδ;;εν σου αρεσκει;;;γιαβαραλουρουβου� �ουδα μου...

Senior Member
    Λαθος τα πα δλδ;;εν σου αρεσκει;;;γιαβαραλουρουβου� �ουδα μου...
    Και τι δεν θα' δινα να σας άκουγα να τα λέτε.
    Λατρεύω.

Συμφωνώ. Έτσι ακριβώς. Μια (πρώην) φίλη μου -ο πιο αρνητικός άνθρωπος που ξέρω- μιλούσε πάντα με αρνητικές λέξεις και πνιγόταν σε μια σταγόνα νερό. Τα εύκολα τα έκανε τραγικά και ήθελε μονίνως σημασία. Ήταν βασικά drama queen Ό,τι πρακτική λύση κι' αν έδινα πάντα ακολουθούσαν τα "αλλά" της. Παραδέχομαι όμως πως αν δεν ταρακουνηθείς ποτέ και μάθεις να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο, είναι δύσκολο να το αλλάξεις. Ούτε καν συνειδητοποιούν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους.

Ρε έχω ΑΛΛΑ μεν με κάμνεις να γινίσκουμαι η φίλη μου. Αχαχαχαχα. Ντάξει εγέλασα :Ρ έφυα λόγω του αρφού μου. Ήταν επικίνδυνη η κατάσταση. Ήταν να μας σκοτώσει ούλλους. Ακόμα έχει ξεσπάσματα (όι πως ο παπάς μου πάει πίσω) και ούλλη μέρα ακούω φωνές. Γι' αυτό έμεινα πίσω τότε και στα μαθήματα και έπαθα και κατάθλιψη. Αλλά εν υπάρχει περίπτωση να με αφήκω να ξαναζήσω τα ίδια. Τούτα ζεις τα μια φορά και μετά μαθαίνεις για τα καλά πώς να προστατέψεις τον εαυτό σου. Απλά ήρτε μου βαρύ. Ήταν σοκ. Εν το περίμενα και έπιασε με άγχος/ανησυχία και θλίψη. Εν να μου περάσει. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου πάντως και το ενδιαφέρον

Αχ. Μία και μία οι απαντήσεις σου. Πολύ πολύ βοηθητικές. Ήδη νιώθω καλύτερα. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ. Θα κάνω ακριβώς ό,τι είπες και αν είμαι στα χάλια μου θα θυμάμαι αυτά που είπες και τους στόχους μου...
    Τιποτα ρε κορηηη,τα χουμε περασει...κουραγιο και καλη δυναμη...

george1520
    Guest
    Τιποτα ρε κορηηη,τα χουμε περασει...κουραγιο και καλη δυναμη...
    Ρε κόρη???

Χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα. Πήγαινε να φας κρέπες..

Και τι δεν θα' δινα να σας άκουγα να τα λέτε.
    Λατρεύω.
    Ετσε βερεβε νανα βαραβαστρον τσε βερεβε μιτσι...μεστους βουρουβους εφτα βαραβαστροι...νανανα...γιαβα ραλουρουβουρουδα μου...πες μου μια κυπριακη βρισια κορη να την πω στον Γιωργο που θιγει τα κυπριακα μου...

Την κυπριακη την βρισια μην ξεχασεις κορηη φιλεναδα μου...

Ρε κόρη???

Χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα. Πήγαινε να φας κρέπες..
    Κρεπαshaming...???εκει καταντησες???shame on you...δεν πτοουμαι τρωω και βαφλακια