ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1264
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1264 of 1380 FirstFirst ... 26476411641214125412621263126412651266127413141364 ... LastLast
Results 18,946 to 18,960 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Παιρνω βιταμινη β αλλα μαλλον δικιο εχεις προφανως χρειαζομαι σιδηρο.
    ...
    ΑΛΛΑ εχω αλλα συμπτωματα οπως πολυ κλαμα,πολλα νευρα κτλπ...με το μαγνησιο και την β ομως εχουν μειωθει πολυ αυτα τα συμπτωματα.Εχω ομως ολα τα υπολοιπα που ανεφερα.
    Η γενική αδυναμία, οι πονοκέφαλοι και το εύθραυστο δέρμα είναι από τα χαρακτηριστικά συμπτώματα έλλειψης σιδήρου. Βέβαια λες ότι οι εξετάσεις σου είναι εντάξει, οπότε υποθέτω ότι είναι κάτι παροδικό λόγω της «γενικής επιστράτευσης» στον οργανισμό σου. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις (εκτός από λίγα ευρώ) αν δοκιμάσεις ένα συμπλήρωμα σιδήρου ενισχυμένο με 3-4 βιταμίνες Β (π.χ. B2, B6, B9 και Β12).

Απο οταν ειχα ξεκινησει πολυ εντονη γυμναστικη οι κοιλιακοι πονοι σταματησαν τελειως...εδω και πολλα χρονια...και καθολου πονο δε νιωθω μην σου πω,μονο φουσκωμα
    ...
    Αα ξεχασα...ο κυκλος μου ειναι κανονικος...στανταρακι 28 μερες,σπανια συν πλην δυο.
    Πολύ ωραία. Έτσι δε χρειάζεται να βγουν τα μεγάλα όπλα.

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Θέλεις θέλεις αλλά δεν το ξέρεις
    Οοοχι... Αλλα θα παω σε λιγες μερες να τσεκαρω και τον θυροειδη μου.Παντως σοβαρα τωρα.Ενα διαστημα που επαιρνα φερογκλοπιν δεν ειχα τετοια συμπτωματα.Κρεας τρωω περιπου μια φορα στις δεκα μερες.

Senior Member
    Οοοχι... Αλλα θα παω σε λιγες μερες να τσεκαρω και τον θυροειδη μου.Παντως σοβαρα τωρα.Ενα διαστημα που επαιρνα φερογκλοπιν δεν ειχα τετοια συμπτωματα.Κρεας τρωω περιπου μια φορα στις δεκα μερες.
    Εγώ καθόλου κρέας.. Δεν νομίζω να είναι μόνο αυτό..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Η γενική αδυναμία, οι πονοκέφαλοι και το εύθραυστο δέρμα είναι από τα χαρακτηριστικά συμπτώματα έλλειψης σιδήρου. Βέβαια λες ότι οι εξετάσεις σου είναι εντάξει, οπότε υποθέτω ότι είναι κάτι παροδικό λόγω της «γενικής επιστράτευσης» στον οργανισμό σου. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις (εκτός από λίγα ευρώ) αν δοκιμάσεις ένα συμπλήρωμα σιδήρου ενισχυμένο με 3-4 βιταμίνες Β (π.χ. B2, B6, B9 και Β12).

Πολύ ωραία. Έτσι δε χρειάζεται να βγουν τα μεγάλα όπλα.
    Μα κι εγω αυτο σκεφτηκα οταν εκανα τις εξετασεις.Κατι δεν πηγαινε καλα με τις εξετασεις ομως ρε παιδια.Εξηγουμαι...ειχα ξεχασει να παρω το χαπι του θυροειδη ενα μηνα και υπεθεσα κι εγω οτι θα μου πει οτι ξερυθμιστηκε.Εκανα τα παντα απο εξετασεις κ το μονο που μου βρηκε ηταν ελλειψη βιταμινης d. Θα πειτε πως ξεχνας μαρη ενα μηνα το χαπι;;ολο ελεγα θα παω φαρμακειο κι ολο το ξεχνουσα.Ναι ειμαι μουλαρα αλλα πως στο καλο αυτος τον βρηκε ρυθμισμενο ενω εγω ειχα ενα μηνα να παρω το χαπι;υποθυρειδισμο εχω.

ntinti
    Guest
    Έτσι και εγώ γιατί δεν τα έχω καλά με το κρέας ,αλλά παίρνω σίδηρο με φιλικό οξύ μαζί γιατί μπορεί ο αιματοκρίτης να ήταν 40 αλλά η φεριτινη μου στο 10 ......
    Όπως επίσης βοηθάει το πετιμέζι ....έχω ένα δίμηνο που τα παίρνω και τώρα άρχισα να συνερχομαι και να μην κουράζομαι και στο περπάτημα .

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Έτσι και εγώ γιατί δεν τα έχω καλά με το κρέας ,αλλά παίρνω σίδηρο με φιλικό οξύ μαζί γιατί μπορεί ο αιματοκρίτης να ήταν 40 αλλά η φεριτινη μου στο 10 ......
    Όπως επίσης βοηθάει το πετιμέζι ....έχω ένα δίμηνο που τα παίρνω και τώρα άρχισα να συνερχομαι και να μην κουράζομαι και στο περπάτημα .
    Εμενα υποτιθεται μου εκανε αναλυτικες εξετασεις.Αιματοκριτη,φερι τινη,θυροειδη,τα παντα ολα...

Vox μιλααα φοβηθηκα λιγο...να ξαναπαω για εξετασεις αλλου ρε παιδια;;πως γινεται αυτο;;ειχα ενα μηνα να παρω θυροξινη κι ο γιατρος τον βρηκε οκ;;;νορμαλ τωρα αυτο;;

Senior Member
    Vox μιλααα φοβηθηκα λιγο...να ξαναπαω για εξετασεις αλλου ρε παιδια;;πως γινεται αυτο;;ειχα ενα μηνα να παρω θυροξινη κι ο γιατρος τον βρηκε οκ;;;νορμαλ τωρα αυτο;;
    Πόσο ήταν; τι εννοείς το βρήκε οκ;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Πόσο ήταν; τι εννοείς το βρήκε οκ;
    Δεν θυμαμαι αλλα υποτιθεται ολα οκ...ρυθμισμενος κ σε υγειη επιπεδα...το μονο που βρηκε ηταν ελλειψη βιταμινης d...πως στο καλο γινεται αυτο ρε φιλεναδα;Η θυροξινη μενει ως τρεις μερες στον οργανισμο,κανω λαθος;;;

Senior Member
    Δεν θυμαμαι αλλα υποτιθεται ολα οκ...ρυθμισμενος κ σε υγειη επιπεδα...το μονο που βρηκε ηταν ελλειψη βιταμινης d...πως στο καλο γινεται αυτο ρε φιλεναδα;Η θυροξινη μενει ως τρεις μερες στον οργανισμο,κανω λαθος;;;
    Και εγώ έτσι ξέρω.. Κάνε πάλι εξέταση.

Και εγώ έτσι ξέρω.. Κάνε πάλι εξέταση.
    Στο συγκεκριμενο θεμα παντως σου επιτρεπεται να με βρισεις.Δεν ξερω πως το καταφερνω να θυμαμαι το φαρμακειο κ το χαπι δευτερα κ τεταρτη απογευμα που ειναι κλειστα.

Senior Member
    Στο συγκεκριμενο θεμα παντως σου επιτρεπεται να με βρισεις.Δεν ξερω πως το καταφερνω να θυμαμαι το φαρμακειο κ το χαπι δευτερα κ τεταρτη απογευμα που ειναι κλειστα.
    Κόρη πάλι είσαι αυτοκαταστροφικη

Κόρη πάλι είσαι αυτοκαταστροφικη
    ουφ

Senior Member
    ουφ
    Ποιο χάπι παίρνεις βρε θεα;

Ποιο χάπι παίρνεις βρε θεα;
    Τ4 των 50 εσυ;;