ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1269
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1269 of 1380 FirstFirst ... 26976911691219125912671268126912701271127913191369 ... LastLast
Results 19,021 to 19,035 of 20693
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Και black mirror ειναι καλό..
    Ολοι αυτο λενε αλλα ρε παιδια αηδιασα στο πρωτο επεισοδειο...το βρηκα υπερβολικο...αλλα δεν ειδα παραπανω για να χω αποψη

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ολοι αυτο λενε αλλα ρε παιδια αηδιασα στο πρωτο επεισοδειο...το βρηκα υπερβολικο...αλλα δεν ειδα παραπανω για να χω αποψη
    Ναι και εγώ φρίκαρα στο πρώτο επεισόδιο με το γουρούνι.. Τα υπόλοιπα δεν είναι έτσι ασχολούνται πιο πολύ με την τεχνολογία - σύγχρονος τροπος ζωής.. Δώσε μια ευκαιρία ακόμη και δες το δεύτερο επεισόδιο.

Banned
    εχω βαρεθει να ακουω ψευτικες δικαιολογιες που εξηγουν υποτιθετε τις πραξεις τους απο τη μερα που εμαθαν ποιος ειμαι τους γνωρισα και οι πραξεις τους το αποκαλυψαν αυτο γιατι πριν βρισκομουν στη ψευδαισθηση ομως οσο δε γνωριζα την αληθεια ειμουν πολυ χειροτερα απο οτι τωρα και τωρα που το πεπλο επεσε επιτελους ηρεμισα και τωρα που η ηλεκτρονικη διακυβερνηση αρχισε να μπαζει τους εμαθα ακομα καλυτερα

Ναι και εγώ φρίκαρα στο πρώτο επεισόδιο με το γουρούνι.. Τα υπόλοιπα δεν είναι έτσι ασχολούνται πιο πολύ με την τεχνολογία - σύγχρονος τροπος ζωής.. Δώσε μια ευκαιρία ακόμη και δες το δεύτερο επεισόδιο.
    Οκ,παρολο που ξερασα λιγο,δλδ βρε παιδι μου το βρηκα παρατραβηγμενο κι οτι δεν υπηρχε περιπτωση στην πραγματικη ζωη ενας πρωθυπουργος να οδηγηθει εκει ποσο μαλλον απο τους συμβουλους του,θα δω το δευτερο.Το πρωτο παντως σε προιδεαζει πολυ αρνητικα.

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Κόρη! Το εννοώ δεν σου κάνω πλάκα.
    Και πες μου μετά εντυπώσεις..
    Εχω πολυ ευαισθητο δερμα και η δερματολογος δεν θα με αφησει ποτε να βαλω λεμονι πανω μου.Απαγορευεται για μενα ο,τι εχει συπτικες ιδιοτητες και ο,τι εχει αλκοολ.Οποτε κανε εσυ το μποτε,εγω θα παστωθω απλα στην ενυδατικουλα μου

ntinti
    Guest
    Καλημέρα τι κάνετε πως πήγε το μπουτέ σας?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Με εμενα το προβλημα ειναι τι ΔΕΝ εχω δει...σβαρνα τα πηρα,δεν εχω αφησει κ τιποτα...εντος κ εκτος νετφλιξ...
    Και black mirror ειναι καλό..

Αν και λέτε για σειρές,εγώ θα προτείνω ταινία!
    The Irishman.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα τι κάνετε πως πήγε το μπουτέ σας?
    Όλη μέρα μποτε σήμερα.. Γι αυτό και ήμουν εξαφανισμένη..
    Εντάξει μωρέ, όταν είσαι θεά.. Ότι και να κάνεις.. Δεν φαίνεται διαφορά, κατάλαβες; ;;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Όλη μέρα μποτε σήμερα.. Γι αυτό και ήμουν εξαφανισμένη..
    Εντάξει μωρέ, όταν είσαι θεά.. Ότι και να κάνεις.. Δεν φαίνεται διαφορά, κατάλαβες; ;;
    Χαχαχα...μα παλι θεα βρε...;;φιλη μου,σε σκεφτομουν...που ειναι αυτη η ψυχη ελεγααα...

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αν και λέτε για σειρές,εγώ θα προτείνω ταινία!
    The Irishman.
    Λατρευω σειρες η αληθεια αλλα και τις ταινιες μου τις βλεπω...αξιζει;;μαλλον θα την δω...εμενα μ αρεσε το birdbox κ το mirage...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Λατρευω σειρες η αληθεια αλλα και τις ταινιες μου τις βλεπω...αξιζει;;μαλλον θα την δω...εμενα μ αρεσε το birdbox κ το mirage...
    Και μόνο που παίζουν ο Al και ο Robert,αξίζει να το δεις.

Senior Member
    Χαχαχα...μα παλι θεα βρε...;;φιλη μου,σε σκεφτομουν...που ειναι αυτη η ψυχη ελεγααα...
    Χαχα και εγώ σας σκεφτόμουν.. Απλά δεν μου πήγε η μέρα όπως τη σχεδίαζα και δεν πρόλαβα να μπω..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Χαχα και εγώ σας σκεφτόμουν.. Απλά δεν μου πήγε η μέρα όπως τη σχεδίαζα και δεν πρόλαβα να μπω..
    Φιλη μου σκατα μποτε εκανα,παλι κρεπες ονειρευομαι...ουτε μαλλι εφτιαξα,ουτε νυχι...πολυ δραστηρια ειμαι ρε παιδι μου...να το κοιταξω λιγο...φτανει πια...

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και μόνο που παίζουν ο Al και ο Robert,αξίζει να το δεις.
    Για αυτο σκεφτηκα να την δω...κυριως για τον Ντενιρο...

Senior Member
    Φιλη μου σκατα μποτε εκανα,παλι κρεπες ονειρευομαι...ουτε μαλλι εφτιαξα,ουτε νυχι...πολυ δραστηρια ειμαι ρε παιδι μου...να το κοιταξω λιγο...φτανει πια...
    Χαχαχα μα σου έχω πει όχι όλα μαζί.. Εσύ μόνιμα στο τρέξιμο να κάνεις όλη μέρα μποτε.. Κάνε ένα διάλειμμα..
    Και εγώ χάλια.. Θα μπορούσα να ονομάσω τη μέρα μου "η μέρα του καπνίσματος" και τίποτα άλλο..