ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1276
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1276 of 1380 FirstFirst ... 27677611761226126612741275127612771278128613261376 ... LastLast
Results 19,126 to 19,140 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Χαλί να με πατήσεις ήμουν ειμαι και θα είμαι.....

Γι αυτό μια ζωή θα ζορίζομαι......
    Αν σαρεσει να είσαι χαλί.. Τότε να μην παραπονιεσαι.. Αν δεν σαρεσει τότε βάζεις τα όρια σου.. Μέχρι ένα σημείο πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και να "ανέχεσαι" κάποια πράγματα..

Και το χαλί να ξέρεις μαζεύει σκόνη.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αν σαρεσει να είσαι χαλί.. Τότε να μην παραπονιεσαι.. Αν δεν σαρεσει τότε βάζεις τα όρια σου.. Μέχρι ένα σημείο πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και να "ανέχεσαι" κάποια πράγματα..

Και το χαλί να ξέρεις μαζεύει σκόνη.
    Αυτο ειναι το κακο οτι δεν παραπονιέμαι .....εξού και ότι γι αυτό ζοριζομε....
    Απλά μάρεσει να είμαι δίπλα στον άλλον όταν το βλέπω ότι δεν είναι καλά και μάρεσει να τον βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ....
    Τώρα αν κάποιοι το εκμεταλλεύονται τι να πω, εγώ νοιώθω καλά όταν νοιώθω ότι προσφέρω ασχετα ότι βλέπω μετά ότι μπορεί να μην άξιζε....

Μαζόχες ένα πράμα...

Senior Member
    Απλά μάρεσει να είμαι δίπλα στον άλλον όταν το βλέπω ότι δεν είναι καλά και μάρεσει να τον βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ....
    Τώρα αν κάποιοι το εκμεταλλεύονται τι να πω, εγώ νοιώθω καλά όταν νοιώθω ότι προσφέρω ασχετα ότι βλέπω μετά ότι μπορεί να μην άξιζε....

Μαζόχες ένα πράμα...
    Χαχαχα.. Η τελευταία σου πρόταση με αντιπροσωπεύει τέλεια..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Χαχαχα.. Η τελευταία σου πρόταση με αντιπροσωπεύει τέλεια..
    Κατάλαβα ......
    Τουλάχιστον πλέον λέω εγώ το έκανα το καλό ,ας έχουν οι αλλοι τύψεις ότι με εκμεταλλεύτηκαν. ..
    Σωστό ,λάθος δεν ξερω ,πλέον θέλω να σταματήσω να αναλύω Τις συμπεριφορές των άλλων προς τα εμένα....Δεν μου κάνει καλό .....

Senior Member
    Κατάλαβα ......
    Τουλάχιστον πλέον λέω εγώ το έκανα το καλό ,ας έχουν οι αλλοι τύψεις ότι με εκμεταλλεύτηκαν. ..
    Σωστό ,λάθος δεν ξερω ,πλέον θέλω να σταματήσω να αναλύω Τις συμπεριφορές των άλλων προς τα εμένα....Δεν μου κάνει καλό .....
    Έχεις δίκιο.. Ο καθένας στη συμπεριφορά του βγάζει ότι έχει μέσα του.. Οπότε όλα καλά...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Έχεις δίκιο.. Ο καθένας στη συμπεριφορά του βγάζει ότι έχει μέσα του.. Οπότε όλα καλά...
    Τι κανεις εσυ πως ήταν η μέρα σου ?

Senior Member
    Τι κανεις εσυ πως ήταν η μέρα σου ?
    Ένα άνοστο πράμα.. Καφέ και τσιγάρα.. Σε λίγο θα πάω την μικρή εργοθεραπεια και θα πάω για περπάτημα..
    Εσύ;

ntinti
    Guest
    Ένα άνοστο πράμα.. Καφέ και τσιγάρα.. Σε λίγο θα πάω την μικρή εργοθεραπεια και θα πάω για περπάτημα..
    Εσύ;
    Μια από τα ίδια δουλειά γεμάτη άγχος σήμερα και τώρα σπίτι να ηρεμήσω...αργότερα θα πάω και εγώ για περπάτημα μπας και χαλαρώσω λιγάκι ......

Senior Member
    Μια από τα ίδια δουλειά γεμάτη άγχος σήμερα και τώρα σπίτι να ηρεμήσω...αργότερα θα πάω και εγώ για περπάτημα μπας και χαλαρώσω λιγάκι ......
    Να πας.. Αυτό μόνο καλό κάνει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Ρώτησες την μαμά σου μήπως ήταν όντως καμία φίλη της;;
    Διάβασα στο ίντερνετ για μια γριά που κρατούσε τσιλιες μέχρι να κλέψει ο γιος της.. Λες να ήταν αυτή; [emoji12]
    Δεν εχει φιλες. Πηγε στην αδτυνομια ο αδερφος μου γιατι ειχε δει κατι τσιγγανες απεξω. Η μανα μου λεει οτι το φανταστηκα. Λειπει κι ενα πενηνταευρω απο ενα πορτοφολι, αλλα δεν πηρε τιποτε αλλο.

Quote Originally Posted by filenia View Post
    Συμφωνω μαζι σου και εχεις ενα δικιο ως προς το τι μιλησα αρκετα γενικα. Ηθελα απλα να συμμετεχω στη συζητηση σας χωρις να κανω ανάλυση στο θεμα μου. Απλα θα συμφωνησω με τον georgeοτι η αγαπη δεν τελειωνει. Ο ενθουσιασμος ο ερωτας ναι. Ομως η αγαπη οχι. Και οταν κανεις σχεδια και θες να εισαι με τον αλλο και τον αγαπας κανεις προσπαθεια να δεις τι φταιει και να λυσεις τα προβληματα. Τελος παντων δεν θελω να πω παραπανω πραγματα και να αναλυσω γιατι ξεφευγει και απο την εννοια του κανουμε χαλαρη συζητηση. Παντως το εθεσες πολυ ωραια..
    Καλα εννοειται δεν φευγει δεν ειπα το αντιθετο αλλα αν του αλλου του τελειωσε,δεν θα κανει προσπαθεια.Γενικα οταν εισαι θυμωμενος η πληγωμενος δεν μπορεις να δεις αντικειμενικα τα πραγματα.Οταν περασει ο καιρος και εισαι σε θεση να τα δεις αντικειμενικα κι απο αποσταση τα πραγματα,τοτε τα βαζεις στην πραγματικη τους διασταση.

george1520
    Guest

Μαζόχες ένα πράμα...
    Τι χαλί είσαι όμως; Της εισόδου που καθαρίζουν τα πόδια πριν μπουν σπίτι ή αυτό στο σαλόνι που φοβάσαι να πατήσεις πανω;

ntinti
    Guest
    Τι χαλί είσαι όμως; Της εισόδου που καθαρίζουν τα πόδια πριν μπουν σπίτι ή αυτό στο σαλόνι που φοβάσαι να πατήσεις πανω;
    Αυτό θα το πουν οι αλλοι .....

george1520
    Guest
    Αυτό θα το πουν οι αλλοι .....
    Όταν "εκμεταλλευονται" το χάρισμα που έχεις.. Τότε είσαι το χαλί που βρίσκεται στην εισοδο. Οταν το εκτιμούν είσαι το χαλί στο σαλόνι..

ntinti
    Guest
    Όταν "εκμεταλλευονται" το χάρισμα που έχεις.. Τότε είσαι το χαλί που βρίσκεται στην εισοδο. Οταν το εκτιμούν είσαι το χαλί στο σαλόνι..
    Έχεις δίκιο εγώ πάντως είμαι εδώ σε όποιον με χρειαστεί....Έτσι όπως έχω δυο τρεις δικούς μου ανθρώπους που στα πολύ δύσκολα ήταν εκεί και χωρίς αυτούς δεν ξερω που θα ήμουν τώρα ,έτσι θέλω να είμαι και εγώ από εδώ και πέρα....
    Όλη αυτή η ιστορία ειδικά μετά τον πόνο και το χειρουργείο που ένοιωσα θελω παρά πολύ να βοηθάω με όποιο τρόπο μπορώ ανθρώπους που πονάνε είτε ψυχικά είτε σωματικά....
    Περνώ ζωή ένα πράγμα ,δύναμη δεν μπορώ να το εξηγήσω ...Γι αυτό πλέον δεν με νοιάζει το τι πιστεύουν ....