ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1278
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1278 of 1380 FirstFirst ... 27877811781228126812761277127812791280128813281378 ... LastLast
Results 19,156 to 19,170 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Καμία σχέση. Σπουδάζω μαθηματικά γιατί αγαπώ τα μαθηματικά.

Την παπαγαλία και ειδικά σε θετικές επιστήμες όμως μισώ την. Τωρά αν εσύ εν θα ζορίζεσουν να μάθεις 100 θεωρήματα παπαγαλία σε παλούκι μάθημα και να θωρείς ακόμα και τον καθηγητή να τα ξιάνει, μπράβο
    Μα ετζαι ξέρω τι σπουδάζεις.. Εγώ είχα τα μαθηματικά σαν μάθημα οι σαν σπουδη.
    Εννοειται ότι ε να ζορίζουν μου. Ε να τραβούσα τα μαλλιά μου αλλά ήταν να σφυχτω για να τελειώνω. Πάντως εν αστείο τζεινος να θέλει σημειώσεις μπροστά του για να τις θυμηθεί ενώ εσάς βάλει σας τα Να τα μάθετε που έξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μα ετζαι ξέρω τι σπουδάζεις.. Εγώ είχα τα μαθηματικά σαν μάθημα οι σαν σπουδη.
    Εννοειται ότι ε να ζορίζουν μου. Ε να τραβούσα τα μαλλιά μου αλλά ήταν να σφυχτω για να τελειώνω. Πάντως εν αστείο τζεινος να θέλει σημειώσεις μπροστά του για να τις θυμηθεί ενώ εσάς βάλει σας τα Να τα μάθετε που έξω.
    Ναι. Ακριβώς τούτο λαλώ. Ειλικρινά ενιξέρω πώς θα τα θυμούμαι. Πέρσυ 30 είχαμε και εζοριστήκαμε αλλά εθυμούμασταν τα λόγω καλής καθηγήτριας και συνεχών επαναλήψεων. Ε τωρά το μάθημα εν το επόμενο του. Εν further. Εγίναν ούλλα x4. Στην τελική θα σταματήσω να είμαι άθεη.

Senior Member
    Έμαθα τα 2 γιατί εκατάλαβα τα εκτός που ένα σημείο που απλά έμαθα το παπαγαλία. Γκρρρρ. Εμείναν άλλα 2 αλλά τα δύσκολα.

Θεός βοηθός. Ήδη άρκεψα και αναφέρνω τον. Χαχαχα

george1520
    Guest
    Τούτος ε να τα θέλει όπως εν γραμμενα ή εν τον πειράζει να τα γράψετε όπως τα καταλάβετε;

Senior Member
    Όπως εν γραμμένα γιατί διορθώνουν τα που την Αγγλία και έχουν marking scheme. Και νευριάζω γιατί ακόμα και στο μάθημα μπορεί να πεις κάτι ολόσωστο και επειδή εν το είπες όπως ΑΚΡΙΒΩΣ το έθελε θα νευριάσει και εν θα το δεχτεί. Η εκκεντρικότητα των μαθηματικών.

george1520
    Guest
    Όπως εν γραμμένα γιατί διορθώνουν τα που την Αγγλία και έχουν marking scheme. Και νευριάζω γιατί ακόμα και στο μάθημα μπορεί να πεις κάτι ολόσωστο και επειδή εν το είπες όπως ΑΚΡΙΒΩΣ το έθελε θα νευριάσει και εν θα το δεχτεί. Η εκκεντρικότητα των μαθηματικών.
    Εν δύσκολο τούτο. Πότε διας το μάθημα;

Senior Member
    Εν δύσκολο τούτο. Πότε διας το μάθημα;
    Τον Μάη θα δώκω 8 μαθήματα

Σε ένα χρόνο τελειώνω. Αμήηηηηηην.

george1520
    Guest
    Τον Μάη θα δώκω 8 μαθήματα

Σε ένα χρόνο τελειώνω. Αμήηηηηηην.
    Καμε πρόγραμμα για να μεν έχεις άγχος.. Πότε θα διαβάζεις το καθένα.. Τα άλλα μαθήματα εν πιο απλά? Ή έχουν Τζαι Τζεινα τόσο δκιαβασμα;

Senior Member
    Καμε πρόγραμμα για να μεν έχεις άγχος.. Πότε θα διαβάζεις το καθένα.. Τα άλλα μαθήματα εν πιο απλά? Ή έχουν Τζαι Τζεινα τόσο δκιαβασμα;
    Εν ούλλα δύσκολα γιατί εν ο πιο δύσκολος μας χρόνος φέτος. Και βάλλουν μας παραπάνω για να φκάλουμε την σχολή σε 3 χρόνια αντί σε 4. Το πρόγραμμα μου είναι να κάμνω απλά ό,τι έρκεται. Τεστ και εργασίες. Έχει που τα Χριστούγεννα που λέμε να βρεθούμε με 2 συμφοιτήτριες και ένα συμφοιτητή για να κάμουμε επανάληψη σε ένα μάθημα που έχει και κείνο πολλά θεωρήματα (και η καθηγήτρια εν άσχετη) και ακόμα εν τα καταφέραμε γιατί είμαστε φουλ.

Καλά τα 2 που τα 8 εν εύκολα ευτυχώς. Διαβάζουμε μόνο στα τεστ

george1520
    Guest
    Εν ούλλα δύσκολα γιατί εν ο πιο δύσκολος μας χρόνος φέτος. Και βάλλουν μας παραπάνω για να φκάλουμε την σχολή σε 3 χρόνια αντί σε 4. Το πρόγραμμα μου είναι να κάμνω απλά ό,τι έρκεται. Τεστ και εργασίες. Έχει που τα Χριστούγεννα που λέμε να βρεθούμε με 2 συμφοιτήτριες και ένα συμφοιτητή για να κάμουμε επανάληψη σε ένα μάθημα που έχει και κείνο πολλά θεωρήματα (και η καθηγήτρια εν άσχετη) και ακόμα εν τα καταφέραμε γιατί είμαστε φουλ.
    Ε να κάμεις και πτυχιακή του χρόνου;

Senior Member
    Ε να κάμεις και πτυχιακή του χρόνου;
    Ναι εν υποχρεωτική

george1520
    Guest
    Ναι εν υποχρεωτική
    Επειδή εμάς είχε να πιάσουμε πτυχιακή ή να κάνουμε δύο μαθήματα..

Πρακτική έκαμες;

Senior Member
    Επειδή εμάς είχε να πιάσουμε πτυχιακή ή να κάνουμε δύο μαθήματα..

Πρακτική έκαμες;
    Όι εν έχουμε. Πανεπιστήμιο Κύπρου που ήμουν (αλλά έφυα) ήταν έτσι. Αλλά σν είχε ούτε τζιαμέ πρακτική. Εσύ εσπούδασες Ελλάδα ή Κύπρο; Τι εσπούδασες αν επιτρέπεται;

Senior Member
    Μακάααρι να καταφέρω να δουλέψω κάποτε σε αυτό τον τομέα... Τουλάχιστον σαν σκέψη και στόχος με κάνει και μένα να σηκώνομαι απ' το κρεβάτι και να μην τα παρατάω.
    Πάρε εσύ το πτυχίο σου (και ένα ακόμα μετά) και θα βρεις σχετικά εύκολα τέτοια δουλειά. Έχει πολλές στην Ευρώπη.

Από πληροφορική πώς τα πηγαίνεις;

george1520
    Guest
    Όι εν έχουμε. Πανεπιστήμιο Κύπρου που ήμουν (αλλά έφυα) ήταν έτσι. Αλλά σν είχε ούτε τζιαμέ πρακτική. Εσύ εσπούδασες Ελλάδα ή Κύπρο; Τι εσπούδασες αν επιτρέπεται;
    Κύπρο. Δασκαλος