ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1283
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1283 of 1380 FirstFirst ... 2837831183123312731281128212831284128512931333 ... LastLast
Results 19,231 to 19,245 of 20693
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    12ωρα βασικά. Νερό και τουαλέτα στο διάλειμμα. Ήμουν σε δουλειά με πάρα πολλύ κόσμο και πίεση και γενικά απάνθρωπες συνθήκες. Αφού μια φορά είχα πει στον υπεύθυνο "νιώθω πως θα λυποθυμήσω, χρειάζομαι νερό, να πάω στα γρήγορα να πιω και να' ρθω;"..περνάει η ώρα..με έχει γραμμένη..του το ξαναλέω για τρίτη φορά και τι μου απαντάει ρε συ; "πέσε κάτω"... κόκκαλο εγώ. Είναι να μην αντιδράς σε κάτι τέτοια; Αλλά κοκκάλωσα. Λίγους μήνες μετά παραιτήθηκα λόγω υπερκόπωσης και άλλων γεγονότων που με έκαναν να τους σιχαθώ τελείως. Έκανα και εγώ πολλά, ήμουν πάντα σωστή και εισέπραττα απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν εκτιμάται τίποτα. Δεν αξίζει να χάνεις την υγεία σου για μαλάκες. Πας κάνεις την δουλειά σου και φεύγεις. Στο σπίτι ΜΟΝΟ χαλάρωση και ξεφόρτωμα.. σου φωνάζουν; Σε πιέζουν; Αναμενόμενο. Έτσι έμαθαν να λειτουργούν. Θα μάθεις να αγνοείς και θα γελάς κιόλας. Τους τελευταίους μήνες πριν παραιτηθώ είχε γίνει ακριβώς αυτό που σου έγραψα. Με αυτά που έβλεπα και βίωνα εκεί μέσα γελούσα όταν όλοι οι άλλοι φώναζαν και απελπίζονταν. Με έβλεπαν και δεν το πίστευαν. Σου λέει τι έπαθε αυτή και γελάει και γιατί είναι τόσο χαλαρή; Σε πόστο που πολλοί ασπούμε έχασαν την δουλειά τους και είχε ευθύνη. Βασικά σκεφτόμουν πως αφού δεν περνούσα καλά και δεν θα είναι η μόνιμη δουλειά μου, ας το γλεντήσω!! Και αν με διώξουν από μόνοι τους θα ηρεμήσω. Άρα πάνω από όλα να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και πώς να προστατευτείς από αρρωστημένο περιβάλλον με το που σχολάς χαλαρή μουσικούλα, μπανάκι και ό,τι χόμπυ έχεις για να ξεχνιέσαι. Περνάς μια φάση τώρα, αναμενόμενο με αυτά που ζεις, αλλά θα περάσει!
    Πεσε κατω;;;Εχουμε ξεφυγει τελειως...δεν εχω λογια...τι να πω ρε συ;;Καλα ασε δωδεκαωρα χτυπαγα κι εγω,εννοειται χωρις ρεπο,λεφτα ας μην μιλησω καλυτερα κ επαθα κ burn out.Το μονο καλο σε αυτην την δουλεια το ωραριο.Ειχα χρονια να εχω ελευθερα απογευματα.Αυτο που μου εγραψες νομιζω θελω να το κορνιζωσω να το βλεπω καθε μερα.Αυτο πρεπει να κανω.Την δουλεια μου και γεια σας και μπαινει βγαινει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Πεσε κατω;;;Εχουμε ξεφυγει τελειως...δεν εχω λογια...τι να πω ρε συ;;Καλα ασε δωδεκαωρα χτυπαγα κι εγω,εννοειται χωρις ρεπο,λεφτα ας μην μιλησω καλυτερα κ επαθα κ burn out.Το μονο καλο σε αυτην την δουλεια το ωραριο.Ειχα χρονια να εχω ελευθερα απογευματα.Αυτο που μου εγραψες νομιζω θελω να το κορνιζωσω να το βλεπω καθε μερα.Αυτο πρεπει να κανω.Την δουλεια μου και γεια σας και μπαινει βγαινει.
    Ε μα πώς αλλιώς; Και να μην συζητάς ΚΑΘΟΛΟΥ γι' αυτήν. Σε κανέναν. Σαν να κοιμόσουν όλο το πρωί. Σαν να έπαθες αμνησία μόλις βγήκες απ' την πόρτα :Ρ

Είναι νωρίς ακόμα, φυσιολογικό είναι που νιώθεις έτσι. Θα το βρεις, είμαι σίγουρη. Το burn out το παθαίνεις μια φορά. Δεν αξίζει να το ξαναπάθεις. Και να ξεκουράζεσαι. Θα τα καταφέρουμε και οι 2 και θα εξαφανιστούμε απ' το μπουρδέλο. Που θα πάει. Χαχαχα

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πλεον ο εργοδοτης ειναι αναγκασμενος να κανει καταθεση στην τραπεζα τον μισθό, τα δώρα ,τα επιδόματα στην τράπεζα κάθε τέλος του μήνα οπότε δύσκολα δεν πέρνεις τα λεφτά σου.
    Αγαπη...δεν καταλαβαινεις...δηλωνουν λιγοτερες ωρες στην συμβαση.Τα μισα τραπεζα και τα αλλα μισα στο χερι.Εσυ μπορει να εχεις την εντιμοτητα,την ηθικη ...πως να το πω ...αλλα δεν ειναι ετσι η πλειοψηφια.Πανε πεντε χρονια απο τοτε που πηρα κανονικα ολα μου τα λεφτα στην τραπεζα,με αληθινη κ οχι ντεμεκ συμβαση.Τωρα εχουν βρει νεα κολπα.

ntinti
    Guest
    Όντως το καλοκαίρι που ζητούσαμε κόσμο και κάναμε Συνεντεύξεις πολλοί μα ς ρωτούσαν αν τα λεφτά από δώρα και επιδόματα τα γύριζαν πίσω και έπεφτα από τα σύννεφα.....
    Εντάξει δεν γίνονται αύτα είπαμε έκαναν που έκανα τους μισθούς πείνας αν δεν πάρουν και τα επιδόματα πως θα ζήσουν.....άλλωστε οι άνθρωποι φορολογουντε γι αυτά τα ποσά και χάνουν και πολλά επιδόματα εξαιτίας αύξηση του εισόδηματος τους.....δεν είναι έντιμα πράγματα αυτά....

Έχουμε δουλέψει και εμείς σαν υπάλληλοι και είπαμε ότι μας έκαναν δεν θα το κάνουμε και εμείς ...αν δεν μπορούμε να τους πληρώνουμε θα τους σταματήσουμε και θα επωμιστουμε εμείς και άλλο το βάρος .....

Παιδιά εγώ μαζί σας είμαι ,ότι δικαιούστε να το ζητάτε μόνο έτσι θα στρώσουν τα πράγματα και θα βάλουν μυαλό κάποιοι....

Στη σελίδα στο φβ που λέω ξέρεις τι έγραφαν πολλοί; Ότι τους βάζουν τα δώρα κανονικά και έπειτα τους αναγκάζουν να τα δώσουν πίσω. Ένας υπάλληλος με 500 ευρώ βασικό που ταΐζει οικογένεια και φοβάται μην μείνει άνεργος, θα τα δώσει (σε μετρητά φαντάζομαι) και θα πει και ευχαριστώ. Έχω δει να το γράφουν πάαρα πολλοί, και άλλα όμορφα περιστατικά και πραγματικά στεναχωριέμαι. Γι' αυτό έγραψα πριν πως πατάνε στην ανάγκη του κόσμου.

Ρε συ πήγα σε ένα σωρό συνεντεύξεις το Καλοκαίρι. Είχα το θάρρος να πω εγώ τι θέλω και τους όρους μου και ένας εργοδότης μου αντιμίλησε και είχε πάθει σοκ λέει που ζητούσα τα αυτονόητα. Αφού έμαθαν σε όλα να τους λέμε ναι. Θα το κυνηγήσει κάποιος που δεν φοβάται να μείνει άνεργος και δεν έχει οικογένεια πίσω του να συντηρήσει ή δεν έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα. Ο φόβος είναι που τους σταματάει. Πολύ κρίμα γενικά και μπράβο σε σένα και στον άντρα σου που είστε πρώτα απ' όλα άνθρωποι και μετά εργοδότες.
    Συμφωνω απολυτα με ολο το κειμενο.Αυτο με το δωρο οντως ισχυει.Σκεψου απλα τι ειδους ανθρωποι ειναι αυτοι.Αυτο ειναι ο,τι χειροτερο αλλα κ εγω μην νομιζεις οτι πηρα ολοκηρο το δωρο χριστουγεννων.Τα του χεριου μου τα εφαγε.Γενικως,εχουν ξεφυγει.Δυσκολα βρισκεις ανθρωπους με τσιπα.

Senior Member
    αν ο εργοδοτησ δεν κλεβει οπου μπορει η επειχηρηση δεν ειναι ενταξει τωρα γιατι θα το μαθετε μεγαλονωντασ αλλα εγγυται στο εξησ πρωτα σε κλεβει το κρατοσ κι ετσι πληρωνεται η εφορια κανονικα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

ntinti
    Guest
    Αγαπη...δεν καταλαβαινεις...δηλωνουν λιγοτερες ωρες στην συμβαση.Τα μισα τραπεζα και τα αλλα μισα στο χερι.Εσυ μπορει να εχεις την εντιμοτητα,την ηθικη ...πως να το πω ...αλλα δεν ειναι ετσι η πλειοψηφια.Πανε πεντε χρονια απο τοτε που πηρα κανονικα ολα μου τα λεφτα στην τραπεζα,με αληθινη κ οχι ντεμεκ συμβαση.Τωρα εχουν βρει νεα κολπα.
    Δεν τους συμφέρει ρε συ αυτό λογιστικά....με τον καινούργιο νόμο πλέον όσο πιο ψηλές εργοδοτικές εισφορέςκαι μισθούς πληρώνει κάποιος εργοδότης τόσο μεγαλύτερη απαλλαγή στο φόρο εισοδήματος έχει..,,
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμούν να τα δίνουν στην εφορία παρά στον ίδιο τον εργαζόμενο....
    Εκτός αν δουλεύουν και εκεί μαύρα τι άλλο να σκεφτώ πια...

Ε μα πώς αλλιώς; Και να μην συζητάς ΚΑΘΟΛΟΥ γι' αυτήν. Σε κανέναν. Σαν να κοιμόσουν όλο το πρωί. Σαν να έπαθες αμνησία μόλις βγήκες απ' την πόρτα :Ρ

Είναι νωρίς ακόμα, φυσιολογικό είναι που νιώθεις έτσι. Θα το βρεις, είμαι σίγουρη. Το burn out το παθαίνεις μια φορά. Δεν αξίζει να το ξαναπάθεις. Και να ξεκουράζεσαι. Θα τα καταφέρουμε και οι 2 και θα εξαφανιστούμε απ' το μπουρδέλο. Που θα πάει. Χαχαχα
    Ποσο μας το ευχομαι δεν διαννοεισαι!!!Αντε ρε συμπαν συγκεντρωσου!!

Senior Member
    το λεσ κ μονη σου η τα δινει σε σενα η στο κρατοσ αρα πληρωνει κανονικα γιατι τον αναγκαζουν ενοειται ξερουν ποσα βγαζει και του βγαζουν το αντιστοιχο κουστουμι χωρισ καν να τα δηλωνει πολλεσ φορεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Δεν τους συμφέρει ρε συ αυτό λογιστικά....με τον καινούργιο νόμο πλέον όσο πιο ψηλές εργοδοτικές εισφορέςκαι μισθούς πληρώνει κάποιος εργοδότης τόσο μεγαλύτερη απαλλαγή στο φόρο εισοδήματος έχει..,,
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμούν να τα δίνουν στην εφορία παρά στον ίδιο τον εργαζόμενο....
    Εκτός αν δουλεύουν και εκεί μαύρα τι άλλο να σκεφτώ πια...
    Ντιντι ειλικρινα σου μιλαω...δεν ξερω τι παιζει,αλλα δεν φανταζεσαι ποσοι το κανουν.Δεν θα εχουν τους λογους τους;;Εμενα μου δηλωνει λιγοτερες 10 ωρες.Ο προηγουμενος λιγοτερες 25 ωρες...βγαλε ακρη...

ntinti
    Guest
    Ντιντι ειλικρινα σου μιλαω...δεν ξερω τι παιζει,αλλα δεν φανταζεσαι ποσοι το κανουν.Δεν θα εχουν τους λογους τους;;Εμενα μου δηλωνει λιγοτερες 10 ωρες.Ο προηγουμενος λιγοτερες 25 ωρες...βγαλε ακρη...
    Ο κλέψατε του κλεψαντως ....Αυτά ακούω και τρελλενομαι..... Εμείς τα πάντα τιμολόγια συμφωνα με τον νόμο όλα μηχανογραφημένα γιατι αν δεν κόψουμε δεν πληρωνόμαστε ούτε ένα ευρώ λιγότερο και άλλοι κάνουν πάρτυ .....

Τελοσπαντων δεν φταίνε αυτοί ,βρησκουν και τα κανουν....το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι που λένε .....
    πολλά πρεπει Ν αλλάξουν επιτέλους στις πληρωμές και στους φόρους αλλά ........

Στη σελίδα στο φβ που λέω ξέρεις τι έγραφαν πολλοί; Ότι τους βάζουν τα δώρα κανονικά και έπειτα τους αναγκάζουν να τα δώσουν πίσω. Ένας υπάλληλος με 500 ευρώ βασικό που ταΐζει οικογένεια και φοβάται μην μείνει άνεργος, θα τα δώσει (σε μετρητά φαντάζομαι) και θα πει και ευχαριστώ. Έχω δει να το γράφουν πάαρα πολλοί, και άλλα όμορφα περιστατικά και πραγματικά στεναχωριέμαι. Γι' αυτό έγραψα πριν πως πατάνε στην ανάγκη του κόσμου.

Ρε συ πήγα σε ένα σωρό συνεντεύξεις το Καλοκαίρι. Είχα το θάρρος να πω εγώ τι θέλω και τους όρους μου και ένας εργοδότης μου αντιμίλησε και είχε πάθει σοκ λέει που ζητούσα τα αυτονόητα. Αφού έμαθαν σε όλα να τους λέμε ναι. Θα το κυνηγήσει κάποιος που δεν φοβάται να μείνει άνεργος και δεν έχει οικογένεια πίσω του να συντηρήσει ή δεν έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα. Ο φόβος είναι που τους σταματάει. Πολύ κρίμα γενικά και μπράβο σε σένα και στον άντρα σου που είστε πρώτα απ' όλα άνθρωποι και μετά εργοδότες.
    Εεε...απολυθηκα γιατι ζητησα ρεπο...το οποιο υποτιθεται θα μου εδινε δυο βδομαδες πριν το ζητησω...αν δεις οτι κλαταρεις μου ειπε, πεστο μου.Το ειπα...νεα κοπελα μου λεει ,αν δεν δουλεψεις τωρα ποτε;;;στην πλακα και καλα.(65με 67 ωρες και δυο μηνες χωρις ρεπο,σερι)Οταν το ζητησα τυπου...τελος λυπαμαι εξαντληθηκα εχω αναγκη απο ρεπο, πηρα την απολυση μου...το "λογιστικο γραφειο" για καποιο λογο ειχε τσιλιαδορο απο εξω...τα συμπερασματα δικα σας...

Ο κλέψατε του κλεψαντως ....Αυτά ακούω και τρελλενομαι..... Εμείς τα πάντα τιμολόγια συμφωνα με τον νόμο όλα μηχανογραφημένα γιατι αν δεν κόψουμε δεν πληρωνόμαστε ούτε ένα ευρώ λιγότερο και άλλοι κάνουν πάρτυ .....

Τελοσπαντων δεν φταίνε αυτοί ,βρησκουν και τα κανουν....το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι που λένε .....
    πολλά πρεπει Ν αλλάξουν επιτέλους στις πληρωμές και στους φόρους αλλά ........
    Εννοειται βρισκουν,αυτο να εισαι σιγουρη.Και δεν κανουν παρτυ παρταρα κανουν.Εις βαρος ολων των υπολοιπων φυσικα.

Senior Member
    Μια κρίση νευρικού κλονισμού την παθαίνεις αν τα ζεις αυτά, τι να λέμε...

Και μετά διαβάζουμε την Ντίντι και λέμε μωρέ μπράβο, συμβαίνουν κι' αυτά τελικά... Και μας πιάνει έκπληξη με συμπεριφορές που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητες.

Μια κρίση νευρικού κλονισμού την παθαίνεις αν τα ζεις αυτά, τι να λέμε...

Και μετά διαβάζουμε την Ντίντι και λέμε μωρέ μπράβο, συμβαίνουν κι' αυτά τελικά... Και μας πιάνει έκπληξη με συμπεριφορές που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητες.
    Ουου...πως...που να μ εβλεπες,ειχα ψοφησει...μιλαμε τρομερη πιεση κ κουραση...ο οργανισμος μου επεσε πολυ.Καλα η Ντιτι ακουγεται σαν ονειρο...λες αποκλειεται,δεν υπαρχει...