ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1284
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1284 of 1380 FirstFirst ... 2847841184123412741282128312841285128612941334 ... LastLast
Results 19,246 to 19,260 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ουου...πως...που να μ εβλεπες,ειχα ψοφησει...μιλαμε τρομερη πιεση κ κουραση...ο οργανισμος μου επεσε πολυ.Καλα η Ντιτι ακουγεται σαν ονειρο...λες αποκλειεται,δεν υπαρχει...
    Και αν τολμούσε κάποιος να απαιτήσει το ίδιο και στην κορούλα τους, θα γινόταν ο κακός χαμός. Στην δουλειά πρέπει να είσαι ο σκλάβος τους για να μείνουν ευχαριστημένοι. Εσύ δεν πρέπει να έχεις ζωή. Νιάτα σου λέει μετά. Όοοχι κοριτσάκι μου. Θα λιώσεις στο μαγαζί μου. Ξεφτίλες.

Ρε συ, φούντωσα τώρα. Χαχαχαχαχα

Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Και αν τολμούσε κάποιος να απαιτήσει το ίδιο και στην κορούλα τους, θα γινόταν ο κακός χαμός. Στην δουλειά πρέπει να είσαι ο σκλάβος τους για να μείνουν ευχαριστημένοι. Εσύ δεν πρέπει να έχεις ζωή. Νιάτα σου λέει μετά. Όοοχι κοριτσάκι μου. Θα λιώσεις στο μαγαζί μου. Ξεφτίλες.

Ρε συ, φούντωσα τώρα. Χαχαχαχαχα
    Εννοειται πως οχι,αυτοι να ειναι καλα κ να βγαζουν οσο πιο πολλα μπορουν.Αυτο το θα λιωσεις στο μαγαζι μου,στο πετσι μου το ενιωσα.Μου ελεγε ενας φιλος μου που ημουν τοσες ωρες στην δουλεια...συγνωμη,δικο σου ειναι το μαγαζι...;;εεμ...Το ποσο μετανιωσα που δεν του εστειλα την επιθεωρηση δεν φανταζεσαι...ξεφτιλες;;;πολυ μικρη λεξη...κατι πολυ χειροτερο ειναι...

Senior Member
    Εννοειται πως οχι,αυτοι να ειναι καλα κ να βγαζουν οσο πιο πολλα μπορουν.Αυτο το θα λιωσεις στο μαγαζι μου,στο πετσι μου το ενιωσα.Μου ελεγε ενας φιλος μου που ημουν τοσες ωρες στην δουλεια...συγνωμη,δικο σου ειναι το μαγαζι...;;εεμ...Το ποσο μετανιωσα που δεν του εστειλα την επιθεωρηση δεν φανταζεσαι...ξεφτιλες;;;πολυ μικρη λεξη...κατι πολυ χειροτερο ειναι...
    Σε τέτοια αποβράσματα μόνο επιθεώρηση και δικαστήρια τους αξίζει... Αλλά δεν πειράζει. Τα χειρότερα πέρασαν. Αν ξανασυμβεί ξέρεις πώς να αντιδράσεις, αλλά δεν θα το αφήσεις να φτάσει ως εκεί

Σε τέτοια αποβράσματα μόνο επιθεώρηση και δικαστήρια τους αξίζει... Αλλά δεν πειράζει. Τα χειρότερα πέρασαν. Αν ξανασυμβεί ξέρεις πώς να αντιδράσεις, αλλά δεν θα το αφήσεις να φτάσει ως εκεί
    Κρατουσα για μερες την ψυχολογια μου αλλα τις τελευταιες δυο στεναχωρηθηκα η αληθεια.Απο την αλλη δεν αξιζει να χαλαω την ψυχικη μου ηρεμια.Θα κανω αυτο που μου πες,τυπικη,διαικπεραιωτικη ,στην ωρα μου,μπαινακης βγαινακης,υπομονη...απλα την δουλεια μου και ως εκει.ψυχικη ηρεμια κ τιποτσ αλλο.σ ευχαριστωωω

Senior Member
    Καλά βρε Ορέστη μου, δεν είπαμε να την παντρευτείς αύριο :Ρ εγώ απλά σου είπα να δώσεις μια ευκαιρία και δεν είχα καταλάβει τι θέλεις εσύ και γι' αυτό σε ρώτησα αν σου αρέσει. Καλό θα ήταν να έδινες μια ευκαιρία ασπούμε. Δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να εξελιχθεί κάτι όμορφο. Με την επαφή γενικά και τον χρόνο που περνάς με τον άλλον είναι που δημιουργούνται τα πιο βαθιά αισθήματα. Αφού λες κιόλας πως δεν σε χαλάει να είστε φίλοι. Θα σε βοηθήσει και στο θέμα της κοινωνικότητας που λες ότι έχεις. Ε από 'κει και πέρα αν δεις πως δεν θες κάτι περισσότερο και η κοπέλα σε πιέζει ή σου δείχνει πιο ερωτικό ενδιαφέρον, στο χέρι σου είναι να καταλάβει πως δεν ενδιαφέρεσαι.

Άντε σου εύχομαι το Καλοκαίρι που έρχεται να βγεις εκτός Ελλάδας αυτή την φορά και να ταξιδέψετε μαζί! χαχαχαχα
    Σε ευχαριστω διπλά, γιατι εισαι το γουρι μου!

Banned
    οι προβοκατωρες που υπαρχουν παντου δε προκειται να αφησουν να γλιτωσει ουτε ενας απ οσους δε διαβασαν ποτε την αποκαλυψη ο ψευδοπροφητης οταν θα ενθρονιστει θα κανει μεχρι και θαυματα και οσοι ειναι αδιαβαστοι θα τον πιστεψουν σιγουρα

Senior Member
    Κρατουσα για μερες την ψυχολογια μου αλλα τις τελευταιες δυο στεναχωρηθηκα η αληθεια.Απο την αλλη δεν αξιζει να χαλαω την ψυχικη μου ηρεμια.Θα κανω αυτο που μου πες,τυπικη,διαικπεραιωτικη ,στην ωρα μου,μπαινακης βγαινακης,υπομονη...απλα την δουλεια μου και ως εκει.ψυχικη ηρεμια κ τιποτσ αλλο.σ ευχαριστωωω
    Εμείς να' μαστε καλά μωρέ <3
    Παρακαλώ

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Σε ευχαριστω διπλά, γιατι εισαι το γουρι μου!
    Μακάρι να είναι όντως έτσι Ορέστη μου

Εμείς να' μαστε καλά μωρέ <3
    Παρακαλώ

Μακάρι να είναι όντως έτσι Ορέστη μου
    Χαχα...η αληθεια σημερα ειμαι πολυ καλυτερα...δεν του αφησα πολλα περιθωρια σημερα για φωνες,ειχα ενα βλεμμα τυπου σκοτωνω ανθρωπο...προσεχεεε...

Senior Member
    Χαχα...η αληθεια σημερα ειμαι πολυ καλυτερα...δεν του αφησα πολλα περιθωρια σημερα για φωνες,ειχα ενα βλεμμα τυπου σκοτωνω ανθρωπο...προσεχεεε...
    Αν είσαι σωστότατη αλλά ταυτόχρονα και με ένα ύφος "σκασίλα μου μωρέ, ωωωωμ (διαλογισμός φάση γιατί προσπαθώ να ηρεμήσω) και έπειτα την κάνω από 'δω" θα σταματήσει σιγά σιγά γιατί θα βαρεθεί :Ρ και αυτό που λες, τέλειο!! Ε δεν θα σε σκάσουν κορίτσι μου!

Αν είσαι σωστότατη αλλά ταυτόχρονα και με ένα ύφος "σκασίλα μου μωρέ, ωωωωμ (διαλογισμός φάση γιατί προσπαθώ να ηρεμήσω) και έπειτα την κάνω από 'δω" θα σταματήσει σιγά σιγά γιατί θα βαρεθεί :Ρ και αυτό που λες, τέλειο!! Ε δεν θα σε σκάσουν κορίτσι μου!
    Χαχαχα...παιδι μου φαινομουν σημερα,υφος...μην τολμησεις να πεις μαλακια σε σκοτωνω.Πεταξα κ τον πληθυντικο μου,εκανα μια χαρα την δουλεια μου αλλα ημουν αγριεμενη.Το βαραγααα το πληκτρολογιο....εεε οχι να σκασει αυτος...

Senior Member
    Χαχαχα...παιδι μου φαινομουν σημερα,υφος...μην τολμησεις να πεις μαλακια σε σκοτωνω.Πεταξα κ τον πληθυντικο μου,εκανα μια χαρα την δουλεια μου αλλα ημουν αγριεμενη.Το βαραγααα το πληκτρολογιο....εεε οχι να σκασει αυτος...
    χαχαχαχα

Με έκανες και γέλασα. Έτσι σε θέλω. Δεν νιώθεις πολύ πιο ήρεμη τώρα; Να, τα είπες, ξέσπασες, ήσουνα χάλια τόσες μέρες αλλά φτάνει. Άστον να ψάχνεται

χαχαχαχα

Με έκανες και γέλασα. Έτσι σε θέλω. Δεν νιώθεις πολύ πιο ήρεμη τώρα; Να, τα είπες, ξέσπασες, ήσουνα χάλια τόσες μέρες αλλά φτάνει. Άστον να ψάχνεται
    Εεε μαααα χαχα

ntinti
    Guest
    Καλημέρα!!!
    Να ποιος την πλήρωσε, πάει το καημένο το πληκτρολογιακι χαχα!!!

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα!!!
    Να ποιος την πλήρωσε, πάει το καημένο το πληκτρολογιακι χαχα!!!
    Χαχαχα...αστα αγαπη...το πληκτρολογιο την πληρωσεεε...Παιδια κατι αλλο...τι ψοφοκρυο παναγια μου ειναι αυτο;;;Παγωσαααα

ntinti
    Guest
    Χαχαχα...αστα αγαπη...το πληκτρολογιο την πληρωσεεε...Παιδια κατι αλλο...τι ψοφοκρυο παναγια μου ειναι αυτο;;;Παγωσαααα
    Καιρός για Σπίτι και χουχουλιασμα !!!!