ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1285
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1285 of 1380 FirstFirst ... 2857851185123512751283128412851286128712951335 ... LastLast
Results 19,261 to 19,275 of 20693
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καιρός για Σπίτι και χουχουλιασμα !!!!
    Πραγματικαααα εχω ξεπαγιασειιιι....!!!

Senior Member
    1η μέρα μετά από χρόνια που θα κοιμηθώ σπίτι μου... Νιώθω σαν να είμαι σε ξένο σπίτι.

Είχα το πρωί μάθημα, λύναμε ένα σωρό ασκήσεις. Μετά πήγα σε καφετέρεια για διάβασμα με μια συμφοιτήτρια. Άλλες ώρες καήκαμε εκεί. Φύγαμε στις 8, επέστρεψα στη γιαγιά για να μαζέψω ό,τι απέμεινε. Άρχισε να βρέχει καθώς επέστρεφα σπίτι και κουβάλησα τόσο βάρος μέσα στη βροχή. Άλλο ένα 2ωρο για καθάρισμα και τακτοποίηση στα ράφια. Αυτή την στιγμή νιώθω σαν να έτρεχα σε μαραθώνιο για ώρες. Η γιαγιά μου με αποχαιρέτησε λυπημένη. Ο παππούς μου κοιμόταν. Θα πάω και αύριο να τους δω. Θα μου λείψουν και εκείνοι (που δεν θα μπορώ να τους βλέπω συχνά πια όσο εκείνη θα είναι εκεί), θα μου λείψει και ο χώρος μου και όλα...

(I'm feeling emotional.. that's why i'm writing here)

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    1η μέρα μετά από χρόνια που θα κοιμηθώ σπίτι μου... Νιώθω σαν να είμαι σε ξένο σπίτι.

Είχα το πρωί μάθημα, λύναμε ένα σωρό ασκήσεις. Μετά πήγα σε καφετέρεια για διάβασμα με μια συμφοιτήτρια. Άλλες ώρες καήκαμε εκεί. Φύγαμε στις 8, επέστρεψα στη γιαγιά για να μαζέψω ό,τι απέμεινε. Άρχισε να βρέχει καθώς επέστρεφα σπίτι και κουβάλησα τόσο βάρος μέσα στη βροχή. Άλλο ένα 2ωρο για καθάρισμα και τακτοποίηση στα ράφια. Αυτή την στιγμή νιώθω σαν να έτρεχα σε μαραθώνιο για ώρες. Η γιαγιά μου με αποχαιρέτησε λυπημένη. Ο παππούς μου κοιμόταν. Θα πάω και αύριο να τους δω. Θα μου λείψουν και εκείνοι (που δεν θα μπορώ να τους βλέπω συχνά πια όσο εκείνη θα είναι εκεί), θα μου λείψει και ο χώρος μου και όλα...

(I'm feeling emotional.. that's why i'm writing here)
    Καλησπέρα.. Πως νιώθεις γενικά? (άκυρο το άλλο σχόλιο ενε κόλλα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλησπέρα.. Εν σε διαφορετική περιοχή? Πόλη?
    Nope απλά αν έρκουμουν θα ήταν για μισή ώρα ή κάθε 5-7 μέρες σε περίοδο με πολλές υποχρεώσεις.

Καλησπέρα btw

Senior Member
    Καλησπέρα.. Πως νιώθεις γενικά? (άκυρο το άλλο σχόλιο ενε κόλλα)
    Τωρά το είδα. Εν το συνειδητοποίησα ακόμα. Απλά είμαι λυπημένη. Η κούραση θα περάσει με ύπνο.

george1520
    Guest
    Τωρά το είδα. Εν το συνειδητοποίησα ακόμα. Απλά είμαι λυπημένη. Η κούραση θα περάσει με ύπνο.
    Η αλλη ποτέ θα φυει?

Η οικογένεια τι είπε γενικά όταν επέστρεψες πάλε σπίτι?

Senior Member
    Η αλλη ποτέ θα φυει?

Η οικογένεια τι είπε γενικά όταν επέστρεψες πάλε σπίτι?
    Τι να πει; Η μάμμα μου λαλει μου μολις φυει να ξαναπαω γιατι ξερει πως εν δυσκολο για μενα και εσυνηθισα ποτζιει.. αλλα εβαρεθηκα να μετακομιζω και οποτε καπνισει του καθε νου εγω να τα μαζευκω ουλλα να χαννουμαι.. εξαλλου εζηλευκαν πολλα που πριν (συγγενεις) που εμεινισκα τζιαμε.. ειδικα η συγκεκριμενη που θα παει τωρα και επετασσε κ σποντες για να φυω.. οσο τζιαι αν θελω εν ξαναμεινισκω τζιειμεσα.. παντως σκοπευκει να μεινει μηνες.

george1520
    Guest
    Τι να πει; Η μάμμα μου λαλει μου μολις φυει να ξαναπαω γιατι ξερει πως εν δυσκολο για μενα και εσυνηθισα ποτζιει.. αλλα εβαρεθηκα να μετακομιζω και οποτε καπνισει του καθε νου εγω να τα μαζευκω ουλλα να χαννουμαι.. εξαλλου εζηλευκαν πολλα που πριν (συγγενεις) που εμεινισκα τζιαμε.. ειδικα η συγκεκριμενη που θα παει τωρα και επετασσε κ σποντες για να φυω.. οσο τζιαι αν θελω εν ξαναμεινισκω τζιειμεσα.. παντως σκοπευκει να μεινει μηνες.
    Γιατί εφυε που σπίτι της τζεινη?

Senior Member
    Γιατί εφυε που σπίτι της τζεινη?
    Γιωργο ειπα ηδη παρα πολλα. Εν θελω να πω αλλα. Γιατι τοσες ερωτησεις; Εχουν νοημα; Εγραψα τα για να ξεσπασω και να νιωσω καλυτερα.

george1520
    Guest
    Γιωργο ειπα ηδη παρα πολλα. Εν θελω να πω αλλα. Γιατι τοσες ερωτησεις; Εχουν νοημα; Εγραψα τα για να ξεσπασω και να νιωσω καλυτερα.
    Ααα σορρυ.. Ενομισα ήθελες να το συζητήσεις..

Senior Member
    Δεν υποχωρει ο ισχυρος πονος στην ουρηθρα παρα την αντιβιωση. Ειμαι σιγουρος οτι καποιο πολυ ισχυρο μικροβιο εχω κολλησει λογω της μανας μου. Τιμωρει το πουλι μου γιατι την κερατωνε ο αντρας της.

Senior Member
    Ααα σορρυ.. Ενομισα ήθελες να το συζητήσεις..
    Μεν ζητας συγγνωμη, σιγα.

I'm just feeling emotional όπως εγραψα τζιαι γι' αυτο εμπηκα φορουμ να γραψω λιο..

Επισης:

"Άλλη ζωή―που να τη βρω; Ήθελα να φύγω, να ξεφύγω μονάχα, όπου να ‘ναι. Έτσι, λέω, γίνεται το σκόρπισμα μας, αυτός ο ξεριζωμός ο δικός μας. Δεν θέλουμε κάπου να πάμε. Θέλουμε να φύγουμε μόνο." <3

Senior Member
    Mπλακμπερντακι σπιτι μας ειναι οι δικοι μας ανθρωποι.

Senior Member
    Οχι παντα , οι φιλοι μας ειναι ο εαυτος μας , ο καλυτερος φιλος .............αμα δεν ειναι φιλος μας αυτος , αστα να πανε !! η ζωη ειναι λιγακι απογοητευτικη , αλλα αυτην εχουμε .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Mπλακμπερντακι σπιτι μας ειναι οι δικοι μας ανθρωποι.
    Ορέστη εννοείς ΤΟ σπίτι μας είναι οι δικοί μας άνθρωποι ή ΣΤΟ σπίτι μας είναι οι δικοί μας άνθρωποι; Νομίζω εννοείς το πρώτο σύμφωνα κιόλας με αυτά που λες για τους δικούς σου. Πάντως αγαπώ τους γονείς μου και με αγαπάνε. Πολλές φορές με λάθος τρόπο αλλά ελάχιστοι άνθρωποι αγαπάνε με τον..."σωστό".