ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1288
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1288 of 1380 FirstFirst ... 2887881188123812781286128712881289129012981338 ... LastLast
Results 19,306 to 19,320 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Να σε ρωτήσω και αν θες μου απαντάς.....
    Αφορά θέμα υγείας δικό σου ή κάποιου δικού ανθρώπου?
    Είναι θέμα υγείας ναι. Αλλά όχι ανθρώπου. Ο σημαντικότερος άνθρωπος που είχα στην ζωή μου μπήκε στο χώμα το 19.
    Ειναι ζώου.. Κι αυτό το ζώο είναι πιο πάνω από όλους.. Γιατί αυτό με έμαθε να σέβομαι όλες τις ψυχές του πλανήτη. Αυτό το ζώο κράτησε την καλή και ευαίσθητη μου πλευρά να μην χαθεί μέσα στα προβλήματα της ζωής. Γιατί αυτό δίνει την αγάπη του χωρίς να θέλει πίσω.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Είναι θέμα υγείας ναι. Αλλά όχι ανθρώπου. Ο σημαντικότερος άνθρωπος που είχα στην ζωή μου μπήκε στο χώμα το 19.
    Ειναι ζώου.. Κι αυτό το ζώο είναι πιο πάνω από όλους.. Γιατί αυτό με έμαθε να σέβομαι όλες τις ψυχές του πλανήτη. Αυτό το ζώο κράτησε την καλή και ευαίσθητη μου πλευρά να μην χαθεί μέσα στα προβλήματα της ζωής. Γιατί αυτό δίνει την αγάπη του χωρίς να θέλει πίσω.
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα είναι πολύ δύσκολο.....
    Είναι δύσκολο για πολλούς ,είναι σαν να χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο ,ενα δικό σου κομμάτι....
    Το έχω ζήσει,μόνο ο χρόνος κατάφερε να μου το γιατρέψει όλο αυτό......

george1520
    Guest
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα είναι πολύ δύσκολο.....
    Είναι δύσκολο για πολλούς ,είναι σαν να χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο ,ενα δικό σου κομμάτι....
    Το έχω ζήσει,μόνο ο χρόνος κατάφερε να μου το γιατρέψει όλο αυτό......
    Σαν να χάνεις Ολη σου τη ζωή..
    Ο χρόνος σταμάτησε.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σαν να χάνεις Ολη σου τη ζωή..
    Ο χρόνος σταμάτησε.
    Παραμονες του γάμου μου ,Κόσμος μπαινοβγαινε στο πατρικό μου και κάποιος αφεισε την πόρτα ανοιχτεί. ....
    Ξαφνικά ακούγεται φρενάρισμα πεταγομαστε έξω και στις ροδες του το σκυλάκι μας......
    Το σκυλάκι που το είχα από 40 ημερών στο κρεβάτι μου .....
    Ολα σταμάτησαν και αντί για γάμο ήταν σαν να είχαμε κηδεια.......
    Τα παιδιά μου με παρακαλάνε χρόνια τωρα να παρουμε σκυλακι ,20 χρονια μετα και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να ξαπαπερασω το ίδιο ούτε καν το συζητάω...

Senior Member
    Παραμονες του γάμου μου ,Κόσμος μπαινοβγαινε στο πατρικό μου και κάποιος αφεισε την πόρτα ανοιχτεί. ....
    Ξαφνικά ακούγεται φρενάρισμα πεταγομαστε έξω και στις ροδες του το σκυλάκι μας......
    Τα παιδιά μου με παρακαλάνε χρόνια τωρα να παρουμε σκυλακι ,20 χρονια μετα και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να ξαπαπερασω το ίδιο ούτε καν το συζητάω...
    Πόσο δίκιο έχεις! Και εγώ γι αυτό δεν παίρνω σκύλο.. Γιατί δεν αντέχω να ξαναπεράσω τα ίδια
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Είναι οδυνηρή η απώλεια ενός ζώου και όσοι δεν το ζούνε δεν καταλαβαίνουν. Ούτε εγώ ήθελα άλλο. Ξεψύχησε στα χέρια μας. Πήρε όμως η μαμά μου γιατί μάθαμε με σκυλάκια. Τα τελευταία 8 χρόνια έχουμε 2 και τρέμω τη στιγμή που θα τα χάσω. Είναι τα μωράκια μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Μπορεί να είχε απλά μια κακή μέρα. Ή να έγινε κάτι στην εκδρομή, να μην πέρασε καλά και να μην είχε κέφια. Ή απλά να περίμενε να της πιάσεις εσύ κουβέντα μετά το μάθημα για να μην κάνει μόνο εκείνη το πρώτο βήμα ή επειδή μπορεί να νομίζει πως δεν την γουστάρεις. Όλα αυτά Ορεστάκο δεν παίζουν καθόλου ως σενάρια; Παίρνεις ως δεδομένα τα χειρότερα σενάρια για να μην προσπαθήσεις;

Δεν ξερω. Αισθανομαι ενοχες. Και ταυτοχρονα δειλιαζω. Αν η συμπαθεια της ηταν στη φαντασια μου, οποια προσεγγιση μου θα τη φερει σε δυσκολη θεση. Σιγουρα αισθανομαι πιο ασφαλης να μην προσπαθησω.

ntinti
    Guest
    Είναι οδυνηρή η απώλεια ενός ζώου και όσοι δεν το ζούνε δεν καταλαβαίνουν. Ούτε εγώ ήθελα άλλο. Ξεψύχησε στα χέρια μας. Πήρε όμως η μαμά μου γιατί μάθαμε με σκυλάκια. Τα τελευταία 8 χρόνια έχουμε 2 και τρέμω τη στιγμή που θα τα χάσω. Είναι τα μωράκια μας.
    Αχ πήρε και η δική μου πριν κανά δίμηνο ,βασικά ήρθε στην πόρτα της και έκλαιγε και το μάζεψε και τελικά το κράτησε και είναι μια γλύκα!!!!!
    Δεν θέλω να σκεφτώ αν.......

george1520
    Guest
    Ο ξαφνικός θάνατος εννοείται είναι χειρότερος.. Όσο αφορά τον δικό μας πόνο.. Εγώ θα ήθελα να πεθάνει ενώ κοιμάται. Ναι είναι ξαφνικός, ναι θα με πονέσει περισσότερο αλλά θα ξέρω ότι δεν θα ταλαιπωρηθείπριν πεθάνει. Εχω μπροστά μου κάποιους μήνες.. Εχω σκοπό να την πάρω παντού, να περάσω όσο πιο πολύ χρόνο μπορώ μαζί της.. Απλά τώρα είμαι στο δύσκολο στάδιο. Να το χωρέσει το μυαλό μου. Αλλά είναι γεμάτο από αλλά τόσα που δεν μπορώ να βάλω και αυτό.. Είναι ότι χειρότερο.

Senior Member
    Ειναι κι αυτη η καθηγητρια, με εχει συμπαθησει μεν, αλλα το ματι της κουκουβαγια. Απλα ηθελα να ρωτησω πως της φανηκε η θεσσαλονικη. Και μετα θα της ελεγα να παει και στην Πατρα, στο καρναβαλι. Θα χαμογελουσε.

Senior Member
    Πανο θα μπορεσεις να βοηθησεις περισσοτερο το σκυλακι σου αν καποιες στιγμες της ημερας εχεις κατι που θα στηριζει εσενα τον ιδιο. Οσοι φροντιζουν αρρωστους ειναι ευκολο να παθουν ψυχολογικη εξουθενωση. Τα εχω περασει κι εγω οταν ηταν αρρωστος ο σκυλακος μου.

Επισης μπλακ εισαι γεννημενη αριστουχος, χιχι!

Senior Member
    Αχ πήρε και η δική μου πριν κανά δίμηνο ,βασικά ήρθε στην πόρτα της και έκλαιγε και το μάζεψε και τελικά το κράτησε και είναι μια γλύκα!!!!!
    Δεν θέλω να σκεφτώ αν.......
    Ρε συ σου δίνουν τόση αγάπη και γεμίζει το σπίτι θετική ενέργεια... καταλαβαίνω τον πόνο, δεν θες να ξεχάσεις το σκυλάκι σου, να το "προδώσεις" κτλ κτλ, αλλά ούτως ή άλλως δεν το ξεχνάς ποτέ, είναι πάντα στην καρδιά σου. Απλά σίγουρα χρειάζεσαι κάποιο χρόνο για να το διαχειριστείς. Εμάς προσωπικά μας βοήθησε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Δεν ξερω. Αισθανομαι ενοχες. Και ταυτοχρονα δειλιαζω. Αν η συμπαθεια της ηταν στη φαντασια μου, οποια προσεγγιση μου θα τη φερει σε δυσκολη θεση. Σιγουρα αισθανομαι πιο ασφαλης να μην προσπαθησω.
    Σε δύσκολη θέση δεν έρχεται κανείς με 2ο φιλικές κουβέντες όταν μάλιστα ο ίδιος ανέφερε κάτι για τον εαυτό του. Αν λες για την όμορφη συμμαθήτρια που σε έπιανε κουβέντα στο διάλειμμα... Ό,τι θες όμως.

Senior Member
    Μ' αρέσει που κάθομαι και ασχολούμαι με ηλίθιες και βοηθώ. Παρτάκια. Δεν κοιτάς την δουλειά σου λέω εγώ; Άντε που θα σε αφήσω να μου προκαλέσεις και νεύρα. Τόσες μέρες μου πέρασε και ξέχασα την μαλακισμένη σου συμπεριφορά αλλά κάθε φορά έχεις το ταλέντο να μου σπας περισσότερο τα νεύρα από την προηγούμενη. Αναισθησία θέλετε λοιπόν και ο καθένας την πάρτυ του; Οκ λοιπόν. Αφού δεν γίνεται αλλιώς...

george1520
    Guest
    Μ' αρέσει που κάθομαι και ασχολούμαι με ηλίθιες και βοηθώ. Παρτάκια. Δεν κοιτάς την δουλειά σου λέω εγώ; Άντε που θα σε αφήσω να μου προκαλέσεις και νεύρα.
    Ποιον βρίζεις?