ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1291
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1291 of 1380 FirstFirst ... 2917911191124112811289129012911292129313011341 ... LastLast
Results 19,351 to 19,365 of 20693
    Senior Member
    Γιάννη, σε καταλαβαίνουν αυτοί που αγαπούν εξίσου τα ζώα... Άσε που όποιος πει "πάρε άλλο" είναι ανόητος γιατί 20 χρόνια κοινής ζωής με το ζωάκι σου είναι πάρα πολλά για να μπορείς να το αντικαταστήσεις έτσι ψυχρά... Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το καταλαβαίνουν αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Το σκυλί σου πρέπει να σε βλέπει αγαπησιάρη, αλλά και ψύχραιμο και χαρούμενο. Αν είσαι λυπημένος δίπλα της θα είναι λυπημένη κι αυτή. Δυστυχώς κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Κι εγώ από καρκίνο τον έχασα και μάλιστα πάρα πολύ ταχίας ανάπτυξης, ούτε χημειοθεραπεία έπαιρνε, ούτε τίποτα.... Ένας σκύλαρος που δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα, ούτε απλό κρύωμα, για την ηλικία του ήταν παλίκαρος, και ξαφνικά έφτασε να λιώνει και μην μπορεί να φάει και να αναπνεύσει... Είχε 2-3 χρόνια καλής ζωής μπροστά του αν δεν το πάθαινε αυτό κι όμως μέσα σε 2-3 μήνες γέρασε 100 χρόνια...Τις τελευταίες μέρες του ήταν χάλια μαύρα μέχρι την στιγμή που τελικά του έκανα ευθανασία και έφυγε στα χέρια μου, δεν θα άντεχε παρά δυο-τρεις μέρες το πολύ ακόμα. Μπροστά του προσπαθούσα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη για να είναι κι αυτός. Άλλο αν μακριά του πλάνταζα στο κλάμα....

Άϊ στο καλό συζήτηση που πιάσαμε πρωί πρωί...
    Κι εγώ τον πρώτο μου γάτο τον Τόμυ προσπαθούσα ν' αποφασίσω αν θα του κάνω ευθανασία γιατί είχε καρκίνο στον πνεύμονα και σαν το δικό σου δυσκολευόταν ν' αναπνεύσει αλλά την επόμενη μέρα "έφυγε" μόνος του...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Το σκυλί σου πρέπει να σε βλέπει αγαπησιάρη, αλλά και ψύχραιμο και χαρούμενο. Αν είσαι λυπημένος δίπλα της θα είναι λυπημένη κι αυτή. ...Τις τελευταίες μέρες του ήταν χάλια μαύρα μέχρι την στιγμή που τελικά του έκανα ευθανασία και έφυγε στα χέρια μου, δεν θα άντεχε παρά δυο-τρεις μέρες το πολύ ακόμα. Μπροστά του προσπαθούσα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη για να είναι κι αυτός. Άλλο αν μακριά του πλάνταζα στο κλάμα....
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιάννη, σε καταλαβαίνουν αυτοί που αγαπούν εξίσου τα ζώα... Άσε που όποιος πει "πάρε άλλο" είναι ανόητος γιατί 20 χρόνια κοινής ζωής με το ζωάκι σου είναι πάρα πολλά για να μπορείς να το αντικαταστήσεις έτσι ψυχρά... Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το καταλαβαίνουν αυτό...
    Θέλει πολλή δύναμη ψυχής για να κάνεις στο ζώο με το οποίο συνδέεσαι ευθανασία.
    Κάποιος/α εδω παλιά είχε πολύ σωστά γράψει ότι τα ζώα δεν τα έχουμε για να τους περνάμε τα ψυχολογικά μας. Κι όντως όπως θέλουμε να βγάζουμε καλό συναίσθημα προς τους ανθρώπους το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και με τα ζώα.
    Όντως Κύκνε, μόνο ένας που αγαπά εξίσου τα ζώα θα σε καταλάβει, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα άλλα θέματα στη ζωή μας.
    γιάννης

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το καταλαβαίνω γιατί είναι πολύ φρέσκα τα νέα... Κι εγώ έτσι θα ήμουν αν μου το έλεγαν αυτό τώρα για κάποιο απ' τα γατιά μου γιατί το καθένα είναι μοναδικό... Αλλά με τον καιρό θα έρθει η στιγμή που θα αυτή η σκέψη θα σε παρηγορήσει κάπως...
    Δεν νομίζω να έρθει ποτέ αυτή η σκέψη.. Σου λένε θα την χάσεις σε τόσο καιρό.. Και λες οκ θα δώσω όλη μου την αγάπη.. Μαααα δεν μου φτάνει τόσος καιρος για να δώσω. Θέλω κι άλλο.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δυστυχώς κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Θα σου πουν πάρε άλλο.
    Αυτά παθαίνουμε εμείς που συνδεθήκαμε με τα ζώα μας. Συνήθης αιτία που ωθεί σ αυτή τη σύνδεση είναι η μη αποδοχή ή η αποτυχία συσχέτισης με ανθρώπους, κυρίως το να μην έχουμε φίλους και κοινωνικό κύκλο, σε συσχετισμό με το ευαισθητο - συναισθηματικό του χαρακτήρα μας. Θα πρέπει να διατηρούμε ίδιου και μεγαλύτερου επιπέδου ψυχικούς δεσμούς με ανθρώπους ώστε ο πόνος της απώλειας να είναι λιγότερο έντονος, αφού οι εναλλακτικοί αυτοί δεσμοί καλύπτουν ή του τουλάχιστον απαλύνουν το κενό.
    Δεν ξέρω αν αιτία των ασθενειών τους που οδηγούν στο θάνατο είναι η κακή διατροφή, δηλαδή οι έτοιμες τροφές για ζώα με τις οποίες κατα κανόνα τα ταιζουμε.
    Είναι το να μην συνδεθείς, το να πεις δεν θα πάρω κατοικίδιο, κυρίως το να μην το επιλέξεις, διότι το επιλέγεις με κάποια χαρακτηρολογικά γνωρίσματα όπως επιλέγεις ανθρώπους. Έπειτα υπάρχει μόνο η σύνδεση με κατάληξη τη συζήτηση μας.
    Εμένα έχει και μια ηλικία.. 12 χρόνων δεν είναι και μικρό.. Απλά ήθελα να πάμε κι άλλα χρόνια. Ακόμη 3?? Είνσι πολλά 15?

Το σκυλί σου πρέπει να σε βλέπει αγαπησιάρη, αλλά και ψύχραιμο και χαρούμενο. Αν είσαι λυπημένος δίπλα της θα είναι λυπημένη κι αυτή. Δυστυχώς κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Κι εγώ από καρκίνο τον έχασα και μάλιστα πάρα πολύ ταχίας ανάπτυξης, ούτε χημειοθεραπεία έπαιρνε, ούτε τίποτα.... Ένας σκύλαρος που δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα, ούτε απλό κρύωμα, για την ηλικία του ήταν παλίκαρος, και ξαφνικά έφτασε να λιώνει και μην μπορεί να φάει και να αναπνεύσει... Είχε 2-3 χρόνια καλής ζωής μπροστά του αν δεν το πάθαινε αυτό κι όμως μέσα σε 2-3 μήνες γέρασε 100 χρόνια...Τις τελευταίες μέρες του ήταν χάλια μαύρα μέχρι την στιγμή που τελικά του έκανα ευθανασία και έφυγε στα χέρια μου, δεν θα άντεχε παρά δυο-τρεις μέρες το πολύ ακόμα. Μπροστά του προσπαθούσα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη για να είναι κι αυτός. Άλλο αν μακριά του πλάνταζα στο κλάμα....

Άϊ στο καλό συζήτηση που πιάσαμε πρωί πρωί...
    Να ξέρεις πως όλα αυτά δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα.. Αντιθέτως με τρόμαξαν.. Εύχομαι.. Να μην φτάσει σε τέτοιο σημείο.. Να μην ταλαιπωρηθεί τόσο. Νομίζω ότι όλο αυτό θα σε πόνεσε περισσότερο.. Άλλο να χαθεί μια ψυχή χωρίς πρώτα να τα ζήσει όλα αυτά.. Κι άλλο να τα ζήσει..
    Εμένα τρέχει, παίζει.. Οπτικά είναι καλά.. Μέσα της είναι το χάος. Ρώτησα σήμερα για χημειοθεραπειες αλλά είπε πως μόνο κακό θα της κάνουν στην φάση που είναι.. Έγινε η μετάσταση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν νομίζω να έρθει ποτέ αυτή η σκέψη.. Σου λένε θα την χάσεις σε τόσο καιρό.. Και λες οκ θα δώσω όλη μου την αγάπη.. Μαααα δεν μου φτάνει τόσος καιρος για να δώσω. Θέλω κι άλλο.

Εμένα έχει και μια ηλικία.. 12 χρόνων δεν είναι και μικρό.. Απλά ήθελα να πάμε κι άλλα χρόνια. Ακόμη 3?? Είνσι πολλά 15?

Να ξέρεις πως όλα αυτά δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα.. Αντιθέτως με τρόμαξαν.. Εύχομαι.. Να μην φτάσει σε τέτοιο σημείο.. Να μην ταλαιπωρηθεί τόσο. Νομίζω ότι όλο αυτό θα σε πόνεσε περισσότερο.. Άλλο να χαθεί μια ψυχή χωρίς πρώτα να τα ζήσει όλα αυτά.. Κι άλλο να τα ζήσει..
    Εμένα τρέχει, παίζει.. Οπτικά είναι καλά.. Μέσα της είναι το χάος. Ρώτησα σήμερα για χημειοθεραπειες αλλά είπε πως μόνο κακό θα της κάνουν στην φάση που είναι.. Έγινε η μετάσταση..
    Γιώργο αν θες να το ψάξεις υπάρχει η εναλλακτική της κάνναβης για τέτοιες περιπτώσεις. Κάποιοι θεωρούν πως ίσως έχει και θεραπευτικές δράσεις αλλά σίγουρα θα βοηθήσει στο να μην υποφέρει όσο προχωρά η ασθένεια. Αν θες να το ψάξεις πες μου να σου δώσω πληροφορίες.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γιώργο αν θες να το ψάξεις υπάρχει η εναλλακτική της κάνναβης για τέτοιες περιπτώσεις. Κάποιοι θεωρούν πως ίσως έχει και θεραπευτικές δράσεις αλλά σίγουρα θα βοηθήσει στο να μην υποφέρει όσο προχωρά η ασθένεια. Αν θες να το ψάξεις πες μου να σου δώσω πληροφορίες.
    Δοκιμασμένο? Ή το άκουσες απλά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δοκιμασμένο? Ή το άκουσες απλά?
    Δοκιμασμένο όχι σε σκύλο, στον πατέρα μου και όντως τον βοήθησε πολύ σε πόνους, όρεξη για φαγητό και γενικότερα.
    Για τα ζώα δεν έχω προσωπική εμπειρία απλά έχω ακούσει. Υπάρχει αντίστοιχη ομάδα στο φβ αν σε ενδιαφέρει που εκεί σίγουρα θα ξέρουν καλύτερα να σε κατατοπίσουν.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δοκιμασμένο όχι σε σκύλο, στον πατέρα μου και όντως τον βοήθησε πολύ σε πόνους, όρεξη για φαγητό και γενικότερα.
    Για τα ζώα δεν έχω προσωπική εμπειρία απλά έχω ακούσει. Υπάρχει αντίστοιχη ομάδα στο φβ αν σε ενδιαφέρει που εκεί σίγουρα θα ξέρουν καλύτερα να σε κατατοπίσουν.
    Στείλε μου με μήνυμα ότι έχεις... Και θα το ψάξω περισσότερο.

Senior Member
    Σκέφτομαι πως στη ζωή μου έχω ανάγκη μόνο από ανθρώπους που αν τους λείψω, θα με ψάξουν..
    Αν με θέλουν στη ζωή τους, θα μου το δείξουν..
    Αν τους ενόχλησε κάτι, θα μου το πουν.
    Αν χαρώ, θα χαρούν..
    Ανθρώπους που με κάνουν να γελάω..
    Σχέσεις με σκηνή και χωρίς παρασκήνιο..
    Σχέσεις καθαρές και διάφανες..
    Όλα τα άλλα είναι απλώς θόρυβος..
    Και μεγαλώσαμε πια για τόση φασαρία.................
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Σκέφτομαι πως στη ζωή μου έχω ανάγκη μόνο από ανθρώπους που αν τους λείψω, θα με ψάξουν..
    Αν με θέλουν στη ζωή τους, θα μου το δείξουν..
    Αν τους ενόχλησε κάτι, θα μου το πουν.
    Αν χαρώ, θα χαρούν..
    Ανθρώπους που με κάνουν να γελάω..
    Σχέσεις με σκηνή και χωρίς παρασκήνιο..
    Σχέσεις καθαρές και διάφανες..
    Όλα τα άλλα είναι απλώς θόρυβος..
    Και μεγαλώσαμε πια για τόση φασαρία.................
    Με ελλειψες μαρη...Αργησα να καταλαβω ποια εισαι μεχρι που ειδα το μοτο απο κατω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Με ελλειψες μαρη...Αργησα να καταλαβω ποια εισαι μεχρι που ειδα το μοτο απο κατω...
    Αφού το κατάλαβες όλα καλά.. Πως είσαι;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Τι σκεφτομαι...νιωθω καλυτερα σημερα,οχι καλα αλλα καλυτερα...καταφερα να χαμογελασω μεσα στην μερα...χθες εκλαιγα για ωρες χωρις να μπορω να σταματησω αλλα ξεσπασα,το εκτονωσα και νομιζω μου εκανε καλο...ακομα υπαρχει μια θλιψη κ δεν εχω ψευδαισθηση οτι θα φυγει αλλα θα προσπαθησω να θυμαμαι τα ομορφα και τις στιγμες που ζησαμε...

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Αφού το κατάλαβες όλα καλά.. Πως είσαι;
    Σε προλαβα...ναι δεν λες;;ελεγα ποια ειναι αυτη καινουργιο μελος;;εσυ πως εισαι;;;

Senior Member
    Τι σκεφτομαι...νιωθω καλυτερα σημερα,οχι καλα αλλα καλυτερα...καταφερα να χαμογελασω μεσα στην μερα...χθες εκλαιγα για ωρες χωρις να μπορω να σταματησω αλλα ξεσπασα,το εκτονωσα και νομιζω μου εκανε καλο...ακομα υπαρχει μια θλιψη κ δεν εχω ψευδαισθηση οτι θα φυγει αλλα θα προσπαθησω να θυμαμαι τα ομορφα και τις στιγμες που ζησαμε...
    Θέλει χρόνο όλο αυτό που περνάς..
    Αν και εγώ δεν την ξέχασα ποτέ την Ήρα μου.. Αλλά με τον καιρό συνήθισα την απουσία της..

ntinti
    Guest
    Το κλάμα είναι γιατρειά μην το καταπιεζεις άστο να βγει να ξεθυμανει ......
    Κρατά τις όμορφες εικόνες στο μυαλό σου και όλα θα έρθουν με τον καιρό.