ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1294
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1294 of 1380 FirstFirst ... 2947941194124412841292129312941295129613041344 ... LastLast
Results 19,396 to 19,410 of 20693
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και πάλι τα συγχαρητήρια μου!
    Χαχαχα...ευχαριστω κι ανταποδιδωωω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ σκέφτομαι ότι Δευτέρα ξανα ανοιγει το Mega να δούμε καμιά σειρά.

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Εγώ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ αλκοόλ.. Αλλά υπάρχει για όλα μια πρώτη φορά
    Κοιμήθηκα και το μεσημέρι.. Γενικά αυτό κάνω σήμερα.. Κοιμάμαι και ξυπνάω κάθε 20 λεπτά.. Σήμερα είναι να πω ότι είμαι θεα
    Εε ναι εισαι πολυ Θεα...απο το μηδεν αλκοολ στο ουζο...το πηγες στο αλλο ακρο...ας επινες κατι πιο ελαφρυ κι εσυ. παιδακι μου...γιατι δεν επινες κ κανα ουισκυ σκετο on the rocks...???λοιπον αμα ξαναπιεις ρωτα μας πρωτα να σου πουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Εε ναι εισαι πολυ Θεα...απο το μηδεν αλκοολ στο ουζο...το πηγες στο αλλο ακρο...ας επινες κατι πιο ελαφρυ κι εσυ. παιδακι μου...γιατι δεν επινες κ κανα ουισκυ σκετο on the rocks...???λοιπον αμα ξαναπιεις ρωτα μας πρωτα να σου πουμε...
    Δεν θα ξανά πιω.. Απλά έτυχε.. Και σαν πως κατάλαβα; Μετά το δεύτερο ποτήρι με πήρε η κατηφόρα.. Το πρωί είδα πόσο είχα πιει
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Δεν θα ξανά πιω.. Απλά έτυχε.. Και σαν πως κατάλαβα; Μετά το δεύτερο ποτήρι με πήρε η κατηφόρα.. Το πρωί είδα πόσο είχα πιει
    Δεν θα ξαναπιω...ειπαν πολλοι...καπου,καποτε...χαχα

Senior Member
    Δεν θα ξαναπιω...ειπαν πολλοι...καπου,καποτε...χαχα
    Χαχα και μια μέρα είπαν... Τι ήπια πάλι;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Χαχα και μια μέρα είπαν... Τι ήπια πάλι;
    Ακριβως...και μετα ξαναειπαν...εγω δεν θα ξαναπιω...και παει λεγοντας...

Senior Member
    Ακριβως...και μετα ξαναειπαν...εγω δεν θα ξαναπιω...και παει λεγοντας...
    Ακριβώς.. Είμαστε αυτοκαταστροφικοι

Senior Member
    Ατυχως Αλεξια , αυτη ειναι η παγιδα του αλκοολ, κι εγω ετσι αρχισα , αθωα με 1-2 μπυρες , και κατεληξα σε μεγαλες ποσοτητες , ενω παντα το μισουσα το αλκοολ, μην τυχον πεσεις κι εσυ στην ιδια παγιδα ..........
    οπως εχω διαβασει,και συμφωνω αν το αλκοολ, εφευρισκετο σημερα , θαπαγορευταν λογω υπαγωγης σε ναρκωτικες ουσιες ....... εγω ειδα κι επαθα για να το διακοψω ......ειναι ευκολη και βολικη λυση, αλλα βλαπτει τον οργανισμο σε παρα πολλα σημεια , 60 εχω διαβασει ......ας οψονται τα μεγαλα συμφεροντα .........

Senior Member
    Ακριβώς.. Είμαστε αυτοκαταστροφικοι

Πολυ χαιρομαι για την απαντηση σου, τωρα που ειναι νωρις .......

ntinti
    Guest
    Καλημέρα!!!!!

Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν θέματα με την ψυχολογία τους και κυρίως οι καταθλιπτικοί βρίσκουν παρηγοριά στο αλκοόλ δυστηχως, οπότε τον νου σας !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ατυχως Αλεξια , αυτη ειναι η παγιδα του αλκοολ, κι εγω ετσι αρχισα , αθωα με 1-2 μπυρες , και κατεληξα σε μεγαλες ποσοτητες , ενω παντα το μισουσα το αλκοολ, μην τυχον πεσεις κι εσυ στην ιδια παγιδα ..........
    οπως εχω διαβασει,και συμφωνω αν το αλκοολ, εφευρισκετο σημερα , θαπαγορευταν λογω υπαγωγης σε ναρκωτικες ουσιες ....... εγω ειδα κι επαθα για να το διακοψω ......ειναι ευκολη και βολικη λυση, αλλα βλαπτει τον οργανισμο σε παρα πολλα σημεια , 60 εχω διαβασει ......ας οψονται τα μεγαλα συμφεροντα .........
    Καλημέρα..
    Μπα δεν πρόκειται να το παρακάνω.. Ούτε καν είχα δοκιμάσει ποτέ.. Και ειδικά το χθεσινό πονοκέφαλο θα κάνω πολύ καιρό να το ξεχάσω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα!!!!!

Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν θέματα με την ψυχολογία τους και κυρίως οι καταθλιπτικοί βρίσκουν παρηγοριά στο αλκοόλ δυστηχως, οπότε τον νου σας !
    Καλημέρα ntinti μου.. Παρηγοριά νομίζεις όντως ότι βρίσκεις.. Αλλά την επόμενη μέρα σερνεσαι κανονικά!

ntinti
    Guest
    Καλημέρα ntinti μου.. Παρηγοριά νομίζεις όντως ότι βρίσκεις.. Αλλά την επόμενη μέρα σερνεσαι κανονικά!
    Γι αυτό και την επόμενη λες ποτέ θα έρθει η ώρα να ξαναπιω και μετά η επόμενη και η μεθεπόμενη και στο τέλος χάνεις την μπάλα χωρίς να το καταλάβεις...

Εσύ όμως εχε τον νου σου κοριτσάκι μου .
    Μην πέσεις σε αυτή την παγιδα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Γι αυτό και την επόμενη λες ποτέ θα έρθει η ώρα να ξαναπιω και μετά η επόμενη και η μεθεπόμενη και στο τέλος χάνεις την μπάλα χωρίς να το καταλάβεις...

Εσύ όμως εχε τον νου σου κοριτσάκι μου .
    Μην πέσεις σε αυτή την παγιδα .
    Εγώ έφτασα σε αυτή την ηλικία και δεν ήξερα τι ήταν αλκοόλ.. Και που το δοκίμασα πολύ μου είναι..