Results 19,426 to 19,440 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
14-02-2020, 00:37 #19426
Της ειπα οτι παλια ειχα κανει μια καλλιεργεια για στρεπτοκοκο που βγηκε καθαρη και αν θα μπορουσα να κανω παλι καποια καλλιεργεια. Και αυτη μου απαντησε οτι δε θα δειξει τιποτα. Και εχασκε ειρωνικα. Δεν ειχε νοημα να επιμεινω, πραγματικα. Ισως επρεπε να ζητησω τη γνωματευση γραπτως. Αγανακτησα τοσο που πεταξα και την καρτελα που μου εδωσαν στα σκουπιδια. Νιωθω εντελως αδυναμος οταν γινονται αυτα, σα να μην εχω κανενα ελεγχο πανω στη ζωη μου. Σα να ειμαι παγιδευμενος σε ενα θεατρο του παραλογου μακρια απ τον αληθινο κοσμο.
- 14-02-2020, 08:50 #19427
Σκεφτομαιοτι τα παλια μελη εξηφανισθησαν , ολο βλεπω μελη με 10-300 ποστ , η αλλαζουν nicknames ......τι συμβαινει? εγω λεω να την κανω ....δεν ειναι υγιες αυτο ......
14-02-2020, 09:08 #19428
Εγώ δεν είμαι παλιό μέλος.
Αλλά σε ένα φόρουμ υποστήριξης μπορεί να γράψει κάποιος που έχει πρόβλημα κι αν λυθεί το θέμα του να θέλει να προχωρήσει σε άλλα πράγματα και να μην ασχολείται πια. Αν δεν λυθεί, μπορεί στην αρχή να είναι ενεργός, αλλά μετά να θεωρεί πως ότι είχε να του δώσει το φόρουμ του το έδωσε και να μην πολυμπαίνει. Κάποιοι μπορεί να παραμένουν διότι θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο ή τους αρέσουν οι συζητήσεις που γίνονται. Επίσης κάποιοι μπορεί να έχουν την δική τους ατζέντα στο μυαλό τους, να πείσουν τους υπόλοιπους για ένα συγκεκριμένο θέμα ή να βγάζουν τα απωθημένα τους μονίμως, ή το ότιδήποτε. Όσο έχει ένα φόρουμ μεγάλη ποικιλομορφία, με πολλά και διαφορετικά θέματα και όσο είναι κόσμιες οι συζητήσεις, τόσο πιο πολλά και ενεργά είναι τα μέλη. Όσο αλωνίζουν αυτοί οι τελευταίοι που είπα, τόσο οι υπόλοιποι απομακρύνονται ή γράφουν πιο σπάνια.
Προσωπικά κάποιες φορές συμμετέχω πιο ενεργά, άλλες λιγότερο, ανάλογα με τον χρόνο που έχω ή τις συζητήσεις που τυχαίνει να γίνονται. Δεν μου αρέσουν ούτε κάποια θέματα που γίνονται εντελώς τσατ, ούτε κάποια που πρέπει να αναλύουμε αυτά που για τον περισσότερο κόσμο το 2020 είναι αυτονόητα. Ούτε που δεν υπάρχει επαρκής επιτήρηση από τη διαχείρηση και μένουν κάποια ακραία και απαράδεκτα σχόλια και κάργα παραπληροφόρηση. Αλλά αυτή είναι απλά η προσωπική μου θεώρηση.
14-02-2020, 12:42 #19429
14-02-2020, 14:24 #19430
Έπρεπε! Διότι εκείνη τη στιγμή έβραζε το σίδερο!
Σου το λέω από τη δική μου πείρα! Έχασα ευκαιρίες ζωής επειδή εκεινη την στιγμή δεν πρότεινα να βγούμε καμιά μέρα! Κι άμα ως τέτοιος χαρακτηρας δεν το κάνεις εκεινη τη στιγμή μετά άντε να ξαναζωντανέψεις - να ξαναπροκαλέσεις εκείνη τη στιγμή για να προτείνεις, δλδ για τέτοιους χαρακτήρες μετά το τοπιο είναι ζοφερό, δλδ σχεδόν χαθηκε η ευκαιρία.γιάννης
14-02-2020, 14:28 #19431
Αν σε διέγραψαν από κανα σάιτ/φόρουμ μικρό το κακό. Εμένα το τηλέφωνο μου δεν χτυπάει σχεδόν καθόλου από άτομα που θα μου πουν να βρεθούμε ή θέλουν να να δουν πως πάω. Έχω το πολύ 4-5 τετοια τηλεφωνήματα το μήνα. Κάποιους έπαψα να τους παίρνω τηλ διότι κατάλαβα πως τους είμαι βαρετός ή ανιαρός κι άλλους τους παράτησα επειδή ήταν προβληματικά άτομα, κι άλλοι σε καθημερινούς μου χώρους με παραγνωρίζουν επειδή δεν με υπολογίζουν ή χαίρονται με την ιδέα να τους αδειάσω τη γωνιά απ αυτους τους χώρους.
γιάννης
14-02-2020, 16:59 #19432
14-02-2020, 21:09 #19433
Ορέστη δεν ξέρω αν πρόκειται περί νοσοφοβίας (κάτι είχες αναφέρει για αρρώστιες και ότι τρέχεις σε γιατρούς), πάντως η παραίτηση φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Καταλαβαίνω βέβαια την αγανάκτηση, αλλά το χειρίζεσαι λάθος.
Μια φορά είχα πάει σε έναν απαράδεκτο ψυχίατρο. Μου έβγαλε λάθος διάγνωση (στην 1η συνεδρία για διάγνωση που οι περισσότεροι δεν είναι σίγουροι ούτε στην 10η), μου έγραψε και κάτι αντιψυχωσικά βαριά μαζί με ζάναξ (μεγάλης δόσης ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ) και εγώ στην 2η συνεδρία (πλήρωσε η μάνα μου και ΕΠΕΜΕΝΕ να πάω ενώ της είπα τι έγινε) με το που μου είπε κάτι απαράδεκτα σκέφτηκα αμέσως "ή τον βρίζω (γενικά ΠΟΤΕ δεν βρίζω αλλά σκέψου πόσο νευρίασα), ή τον τρολλάρω μες τα μούτρα του". Τον τρόλλαρα κανονικότατα σε σημείο που συγκρατούσα σε μια φάση το γέλιο μου.
Που θέλω να καταλήξω; Εσύ είσαι ο κύριος υπεύθυνος για την υγεία σου και αν αφήνεις τον εαυτό σου να παρασύρεται και να νιώθει εντελώς αδύναμος τότε θα επηρεάζεται αρνητικά και η σωματική σου υγεία. Δεν ξέρω αν κάθε τρεις και λίγο τρέχεις σε γιατρούς ή βγάζεις διαγνώσεις μόνος σου ή ανησυχείς υπερβολικά πολύ για όλα. Πρέπει να μάθεις να παρατηρείς για να αναγνωρίζεις τί είναι πραγματικό και τι αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία. Αν τα τηρείς όλα αυτά και τα συμπτώματα για κάτι δεν υποχωρούν, τότε δεν πρέπει να υποχωρήσεις ούτε εσύ επειδή έτυχε να σε ειρωνευτούν 2 ηλίθιοι.
Επίσης δεν ξέρω τι βιώματα έχουν οι άλλοι (λόγω χαρακτήρα όπως αναφέρουν κυρίως), αλλά αν δεν θες ούτε εσύ να παραδώσεις τα όπλα πρέπει να αρχίσεις να τολμάς. Κάτι που ΗΔΗ έκανες. Μην αφήνεις να σε ακυρώνουν και να σε απογοητεύουν. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα. Ο επιμένων νικά. Εμείς αλλάζουμε σταδιακά την προσωπικότητά μας με την θέλησή μας και πόσο τολμάμε. Και ας κάνουμε αργά τα βήματα.
15-02-2020, 02:07 #19434
Παντα μου λες σωστα πραγματα που δε μου αφηνουν περιθωρια για αντιρρησεις. Ειμαι δειλος, απλα. Ειμαι το παιδι που το κοιτουσαν στο σχολειο και εστρεφε το βλεμμα του. Ειμαι ο πιο ευκολος αντιπαλος για οποιον θελει μια σιγουρη νικη. Κλωτσαω την καθε ευκαιρια ακομα και οταν ερχεται μονη της στα ποδια μου. Τα ιδια γεγονοτα εχουν επαναληφθει ξανα και ξανα. Ετσι με διαμορφωσαν οι γονεις μου στο σπιτι και οι συμμαθητες μου στο σχολειο. Ο πατερας μου ελεγε οτι ειμαι ενας εγκληματιας και ετσι νιωθω οταν πλησιαζω κατι που αγαπαω.
Οσο για τη νοσοφοβια δε νομιζω οτι ισχυει γιατι εχω να παω σε γιατρο απ το καλοκαιρι και το προβλημα στο λαιμο το εχω απ τον οκτωβρη αφηνοντας το αρχικα με την ελπιδα οτι θα περασει μονο του. Ενας νοσοφοβικος θα ειχε πανικοβληθει και θα εκανε σεναρια καταστροφης. Εχω ομως καποιο αγχος για την υγεια μου. Εχω τρια χρόν-ι-α νοσηματα που προκαλεσαν φαρμακα. Και γενικα ολο και κατι παθαινω. Οποτε εχω παει να σηκωσω κεφαλι, εφαγα μια δυνατη κατραπακια. Περσι το τετοια εποχη διαβαζα αλγεβρα και κατι αλλα με επαγγελματικο σκοπο και τοτε ηταν που ξεκινησε το πανηγυρι με τους γειτονες και μετα η επιδεινωση της υγειας μου απο τα ρεμαλια του εκαβ που ηθελαν εικοσαευρο... Ισως να τα θυμασαι. Συχνα η κατραπακια που τα ακυρωνει ολα ερχεται με τη μορφη προβληματος υγειας. Δεν ειναι παραλογο να ανησυχω λιγο παραπανω.
15-02-2020, 05:53 #19435
[QUOTE=Ορέστης;1093778. Ακυρον...................................... .............
15-02-2020, 09:00 #19436ntintiGuest15 Φεβρουαρίου σήμερα .....
Παγκόσμια μέρα του παιδικού καρκίνου.....
Μπροστά σε αυτούς τους μικρους μαχητές τι είναι τα δικά μας ???
Καμία φορά είμαστε τόσο ευλογημένοι που το ξεχνάμε ......
15-02-2020, 09:05 #19437george1520Guest
15-02-2020, 09:12 #19438ntintiGuest
15-02-2020, 09:16 #19439george1520GuestΕγώ δυστυχώς δεν μπορώ να ανακουφιστω στο άκουσμα ότι ο διπλανός μου είναι χειρότερα. Η δυστυχία του άλλου δεν με κάνει εμένα ευτυχισμένο.. Είναι δυστυχώς η ατάκα που χρησιμοποιούν οι γύρω μας για να μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα "ο τάδε δεν έχει πόδια και είναι καλά.. Εσύ γιατι παραπονιεσαι;" Εμένα πιο πολύ μου προκαλεί εκνευρισμό όλο αυτό. Λυπάμαι εννοείται.. Ξέρω πως υπάρχουν χειρότερα αλλά δεν με ηρεμεί αυτό.
15-02-2020, 09:25 #19440ntintiGuestΌχι δεν χαίρομαι με την δυστυχια του άλλου ....
Δεν το βλέπω έτσι....
Απλά λέω στο ευατο μου ένα ξύπνα ,δες οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν χειρότερα από εσένα και ζουν την κάθε μέρα ,είναι λειτουργικοι, βγαίνουν και γενικά ζούνε ....
Εσύ γιατί να είσαι μίζερη ????
Όποτε ανασκουμπονομαι και αρχίζω και βλέπω αλλιώς κάποια πράγματα....
Μπορεί αυτό να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως πολύ ,μετά μπορεί να ξαναπεσω μέχρι να έρθει η επόμενη σφαλιάρα να με επαναφέρει. ....
Κύκλος είναι ολά αύτα για όλους τους ανθρώπους ,είτε είναι καλά είτε όχι....