ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1316
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1316 of 1380 FirstFirst ... 3168161216126613061314131513161317131813261366 ... LastLast
Results 19,726 to 19,740 of 20693
    george1520
    Guest
    Γιώργο μιλήσαμε εγώ κι εσύ με μηνύματα? Α ναι βγαλτα εδώ και κάνε με να αλλάξω λογαριασμό.
    Επειδή ξέρω πως αυτό που κάνεις τώρα, το έχεις κάνει και με άλλους.. Απλά θα σε αγνοήσω.. Το μονο που θα κανω είναι αυτό που ανάφερα στο άλλο θέμα. Καλημέρα.
    Last edited by Aeon; 03-03-2020 at 12:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γιώργο μιλήσαμε εγώ κι εσύ με μηνύματα? Α ναι βγαλτα εδώ και κάνε με να αλλάξω λογαριασμό.
    Επειδή ξέρω πως αυτό που κάνεις τώρα, το έχεις κάνει και με άλλους.. Απλά θα σε αγνοήσω.. Το μονο που θα κανω είναι αυτό που ανάφερα στο άλλο θέμα. Καλημέρα.
    Καλωσηρθες στο κλαμπ!!!

Για τις γυναίκες λέει οτι του στέλναμε πμ και του την πεφταμε...για τους άντρες ότι λέγατε κακά για άλλους. Ωραίος...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλωσηρθες στο κλαμπ!!!

Για τις γυναίκες λέει οτι του στέλναμε πμ και του την πεφταμε...για τους άντρες ότι λέγατε κακά για άλλους. Ωραίος...
    Καλημέρα Ελισάβετ.. Θα μπορούσε να πει ότι του την πέφτω κιόλας..

Πως είσαι σήμερα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα Ελισάβετ.. Θα μπορούσε να πει ότι του την πέφτω κιόλας..

Πως είσαι σήμερα?
    Απορώ πώς δεν το σκέφτηκε, θα μπορούσε!!

Καλύτερα είμαι, μου στοίχισε πολύ για τον γατούλη αλλά οκ...θα μου περάσει.

george1520
    Guest

Θέλει χρόνο... Μετά θα το καταλαβεις κι εσύ ότι δεν μπορούσες να κάνεις και πολλά και θα ηρεμήσεις.

Senior Member

Καλημέρα Ελισάβετ! Υπομονή, θα περάσει...

Καλημέρα και στην υπόλοιπη παρέα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Καλημέρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Καλημέρα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Μόλις βρήκα όλες τις απαντήσεις, αμέσως άλλαξαν όλες οι ερωτήσεις.....

Paulo Coelho
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 03-03-2020 at 12:11.

Senior Member
    ....ωχ παναϊα 'μ;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Τωρα που τα λεμε βεβαια σ' ενα πραγμα δεν εχει κι αδικο - μεχρι να αποφασισει η διαχειριση να τον ξαποστειλει, δεν προκειται να σταματησει αυτο που κανει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by oboro View Post
    ....ωχ παναϊα 'μ;
    Ακριβως αυτο...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    εσυ δεν ελεγες να μην ξανα ασχοληθουμε εκατεροθεν, να μην ξανα μπουμε στο ιδιο τρυπακι??? τοσο κολημα εχεις??
    Δεν ειπα για αλλες μονο για εσενα ειπα Ελησαβετ και δεν ειπα οτι μου την επεφτες ερφτικα η σεξουαλικα! αλλα πραματα εγραφες!! Αληθεια, αν οντως δεν μου στελνες μηνυματα οπως λες, για πιο λογο συνεχως ασχολεισαι μαζι μου, οπως κανεις παλυ, εδω,? ε?
    Λοιπον παρτετω χαμπαρι κακομαθημενα παιδακια!! Δεν με ενδιαφερει κι ουτε θα ηθελα να καμω την ψυχαναλυση σας για να βρω που οφειλετε το μενος σας απεναντι μου κι γενικα σε οποιον εκφραζει την γνωμη του και δεν συμφωνει μαζι σας!
    Ο Γιωργος παιζει να ειναι κανα πλουσιοπεδο και να ειχε μαθει απο μικρος να τυ κανουν ολ τα χατιρια, ειχε συνηθησειμαλον να βλεπει τους αυλικους που εγληφαν τους δικους του, που συμφωνοσουν ολοι με οτι και να ελεγε ο Γιωργος, αυτοι οι τυποι που χαζογελανε γιασ να μην χαλασουν χατιρι στο πλουσιοπαιδο!! χαχαχα. Αλλα μεγαλοσε και δυστυχως δεν μπορει να δεχτει οτι μερικοι δεν τον εχουν αναγκη! οτι τον εχουν γραμμενο!!!
    Λοιπον , παρτετω χαμπαρι κομπλεξικα ,κι αργοσχολα κακομαθημενα! οτι και να λετε εγω θα εκφραζω την αποψη μου ελευθερα χωρις να υπολογιζω κι χωρις να με ενδιαφερει εανεσεις συμφωνειτε η οχι! Θα λεω αυτο που πιστευω! -εφοσον βεβαια δεν προκαλω προβλημα η δεν προσβαλλω καποιο συμφορμιτη - οσο και να επιμενετε εγω σας εχω γραμμενους!!
    Εξαλου εσεις ειστε οι ξεκαρφωτοιι εδω μεσα! αφου οπως λετε δεν εχετε καποιο προβλημα, λετε οτι ειστε απολυτος ψυχικα υγειεις ! Προσπαθητε να νιωσετε ομορφα και ανωτερα απεναντι σε εμας που εχουμε προβληματα! τοσο ξεδιαντροποι ειστε! Κοροιδευετε εμενα που προσπαθω να θεραπευτω απο την καταθλιψη και την απεξαρτηση μου ! Δινετε επικυνδηνες ιατρικες συμβουλες σε παιδια που εχουν σοβαρο προβλημα ψυχωσης! Κανετε κλικες και ξεφτιλιζετε θεματα ανθρωπων που εχουν προβλημα και βρηκαν εδω μεσα μια "γωνια" να πουν το προβλημα τους!
    Γενικα ,εχετε μεταβαλει το φορουμ κατα καποιον τροπο απο αυτο που ηταν σε φορουμ κουτσομπολιου, προσβολλων και βρισιων,
    Ναι Γιώργο είμαι ένας πλούσιος που ξαφνικά είδα πόσο σκληρή και άδικη είναι η ζωή.. Ξαφνικά δεν μου κάνουν τα χατήρια. Μεγάλωσα με πολλά λεφτά, με αγάπη, με τρυφερά αγγιγματα, με ανθρώπους που σεβάστηκαν εμένα και το σώμα μου. Μπήκα εδώ για να γελάσω με τα προβλήματα όλων.. Γιατί? Γιατί είμαι ένας σωματικά και ψυχικά υγιης άνθρωπος.. Δεν έχω πονέσει, δεν έχω λυγίσει, δεν έχω παρακαλέσει κανένα να σταματησει να με πονά.. Πάω ψυχολόγο για να πίνουμε τσάι και για να μιλάμε για μαλλιά και νύχια.

Κατάλαβες και ποιος είμαι και τι κάνω στο φόρουμ..

Λογικα ειναι σε υποτροπη , προσπαθηστε αν μπορειτε και θελετε να διατηρησετε την ψυχραιμια σας για την δικη σας ψυχικη ηρεμια μεχρι να ασχοληθει η διαχειριση.