ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1328
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1328 of 1380 FirstFirst ... 3288281228127813181326132713281329133013381378 ... LastLast
Results 19,906 to 19,920 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έχω να φαω εγώ γλυκό,αιώνες λέμε.
    Κάπως έτσι. Νομίζω ότι η τελευταία φορά που έφαγα σιροπιαστό πρέπει να ήταν στο γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας. Τώρα όμως έχουμε «βύσμα» την Αλεξία.

Senior Member
    Πριν βγω εξω με ειχε αρχισει στη γκρινια, οτι δεν πηγαινει πουθενα, ουτε σε θεατρα ουτε σε σινεμα κι εγω εκει που πηγαινω θα κολλησω κορονοιο και οταν γυρισα μου ειχε ριξει νερα μπροστα απ την πορτα για να γλιστρυσω.

Τα συμπτωματα δειχνουν οτι επαθα μια μικρη διασειση ποου μπορει να κανει μηνες να περασει.

How severe the injury was has little to do with how long it takes to recover; women, younger people, those who’ve had concussions before, and people with other brain disorders are likelier to take longer, according to Leddy’s research.
    https://www.theverge.com/2017/9/27/1...overy-symptoms

Ειναι μερες που με εβλεπε να βγαινω εξω και ηταν στην τσιτα.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτό το έκανε κ οταν τον πήγαινα Γιώργο. Προσπαθούσε να τον ταΐσει, σημερα εγώ δεν τον άφησα να το κάνει γιατί δεν άντεχα να βλέπω πια να τυρρανάμε έτσι το γατί. Αρνιόταν να καταπιεί ακόμα κ όταν του βάζαμε στο στόμα, το κρατούσε απλα.

Το γατάκι πέθανε τελικά σήμερα. Είχα αποφασίσει να τον πήγαινα για ευθανασία το βράδυ μόλις θα γυρνούσα απτην δουλειά. Όσο είχε την διάθεση έστω να πίνει νερό θα το τραβούσα όσο πήγαινε, όταν ένα ζωάκι όμως αρνείται ακόμα και το νερό σημαίνει πως δεν θέλει άλλο, κουράστηκε. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Μετά το ταλαιπωρούμε μόνο και μόνο επειδή θέλουμε εμείς.

Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με γατιά. Όσα είναι έξω ήδη, θα συνεχίσω να τα ταίζω αλλά δεν πρόκειται να ξανακάνω τίποτα άλλο. Στεναχωρήθηκα πολύ με το γατάκι και κυρίως κατάλαβα ότι δεν πρέπει να αναλαμβάνω περισσότερα από όσα μπορώ να φροντίσω γιατί μετά έχω και τύψεις από πάνω.
    Συγνώμη για την παρέμβαση..διάβαζα τυχαία το θέμα σας εδώ....και θα ήθελα αν μου επιτρέπετε να σας πω...να μην το κάνετε αυτό!!!έχουμε ανάγκη από ανθρώπους με την δική σας ευαισθησία!!! Ήδη είμαστε λίγοι αυτοί που φροντίζουν τα ζώα!!! Είμαστε άνθρωποι....και σίγουρα κάνουμε λάθη....δυστηχως....αλλά έχουμε σώσει και παρα πολλά!!!! Μην στερήσετε από επόμενα ζώα που θα σας χρειαστούν την βοήθεια σας!!!! Με όλο τον σεβασμό....

Senior Member
    Με ποναει η καρδια μου απο την ταραμοσαλατα. Ποιος ξερει ποσο πηγε η πιεση μου. Γυρισα σπιτι και το μονο φαγωσιμο που υπηρχε ηταν ταραμοσαλατα και λαγανα. Τιποτε αλλο, μιας και ο κανακαρης δε θα ερχοταν χτες. Ανθρωπος ειμαι, την εφαγα για να χορτασσω.

Καλημερα.

Senior Member
    Μιλήστε στην οικογένεια και στους στενούς σας φίλους για το πρόβλημα σας αντί να νιώθετε άσχημα για τις ποσότητες τροφής που καταναλώνετε. Η συμπαράσταση τους θα σας βοηθήσει να μη νιώθετε ενοχές. Επίσης είναι σημαντικό να τρώτε μαζί με το στενό σας περιβάλλον ιδιαίτερα εάν έχουν υγιείς διατροφικές συνήθειες.

Εμενα μου λενε να τρωω περισσοτερο γιατι θα παθω αδενοπαθεια. Η μανα μου πηγε και αγορασε δυο γλυκα αντι για φαι. Τα πεταξα στα σκουπιδια, αλλα δε μπορουσα να πεταξω και την ταραμοσαλατα. Μια φορα ειχε βαλει τη θεια μου να μου κανει κηρυγμα ποσο απαραιτητο ειναι το αλατι.

Senior Member
    αυτο το κολπο με τα αγγλικα τι ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Σιγά μην τους δηλώνεις κιόλας πόσων ετών είσαι κάθε φορά! Αντί για τούρτα θα παραγγέλνεις ένα πανέρι γεμάτο σιροπιαστά και γλυκά του κουταλιού.
    Χαχαχα εγώ δηλώνω πάντα 27 αλλά με προδίδουν τα κεριά
    Αυτό με τα σιροπιαστά δεν το είχα σκεφτεί
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Κάπως έτσι. Νομίζω ότι η τελευταία φορά που έφαγα σιροπιαστό πρέπει να ήταν στο γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας. Τώρα όμως έχουμε «βύσμα» την Αλεξία.
    Εγώ του δίνω και καταλαβαίνει
    Από ζάχαρο θα πάω..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Παλι εριξε νερα και γλιστρυσα.

Το μπούλινγκ έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να τους αντιστέκεσαι και να βγαίνεις από πάνω εκεί που σου κάνουν την επίθεση. Η επίθεση δεν είναι ούτε λεκτική ούτε σωματική αλλά έμμεση υποτίμηση, αμφισβήτηση με υπονοούμενα, έλλειψη εμπιστοσύνης, χρήση τρίτων για να σε ελέγξουν εκεί που οι ίδιοι στην ουσία είναι κατώτεροι σου, όλα αυτά σε ένα. Δυστυχώς αυτα εχει όταν ο χαρακτήρας σου συνήθισε να είναι παθητικός. Η άλλη λύση είναι σηκώνεσαι και φεύγεις, μόνο poy θα τους χαροποιήσεις ότι τα κατάφεραν.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Εγώ του δίνω και καταλαβαίνει
    Από ζάχαρο θα πάω..
    Από τι θα πάει ο καθένας μας είναι άγνωστο, αλλά αφού το αναφέρεις να σου πω κάτι που ίσως να μη γνωρίζεις. Η κατανάλωση ζάχαρης οδηγεί σε αύξηση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα. Όταν λοιπόν είναι υπερβολική, εκ προοιμίου συνεισφέρει στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων. Εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γύρω από το θέμα αυτό.

Επίσης βρέθηκε τελευταία ότι η ζάχαρη εντείνει τη συστολή των αγγείων. Αυτό περιορίζει τη ροή του αίματος στα διάφορα όργανα και μέρη σώματος αλλά μπορεί να αυξήσει και την πίεση του αίματος. Με το χρόνο μπορεί τα αγγεία να χάσουν οριστικά τη φυσική ελαστικότητα που έχουν, ανοίγοντας το δρόμο σε καρδιαγγειακές παθήσεις.

Η ζάχαρη είναι μια επικίνδυνη ουσία όταν χρησιμοποιείται αλόγιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί ενεργεί αθόρυβα και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην υγεία.

Senior Member
    Από τι θα πάει ο καθένας μας είναι άγνωστο, αλλά αφού το αναφέρεις να σου πω κάτι που ίσως να μη γνωρίζεις. Η κατανάλωση ζάχαρης οδηγεί σε αύξηση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα. Όταν λοιπόν είναι υπερβολική, εκ προοιμίου συνεισφέρει στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων. Εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γύρω από το θέμα αυτό.

Επίσης βρέθηκε τελευταία ότι η ζάχαρη εντείνει τη συστολή των αγγείων. Αυτό περιορίζει τη ροή του αίματος στα διάφορα όργανα και μέρη σώματος αλλά μπορεί να αυξήσει και την πίεση του αίματος. Με το χρόνο μπορεί τα αγγεία να χάσουν οριστικά τη φυσική ελαστικότητα που έχουν, ανοίγοντας το δρόμο σε καρδιαγγειακές παθήσεις.

Η ζάχαρη είναι μια επικίνδυνη ουσία όταν χρησιμοποιείται αλόγιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί ενεργεί αθόρυβα και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην υγεία.
    Ήξερα ότι είναι επικίνδυνη αλλά δεν τα ήξερα λεπτομερώς..
    Το θέμα μου είναι ότι 1) είμαι υποτασικη και 2) έχω χαμηλό ζάχαρο (κάτω από το όριο)
    Υπάρχει περίπτωση να περάσει ένας μήνας χωρίς να δοκιμάσω καν γλυκό..Και υπάρχει (δυστυχώς) και η περίπτωση να φάω ένα οικογενειακό γλυκό μόνη μου...

ntinti
    Guest
    Φιλενάδα μαζί θα πάμε μην αγχώνεσαι ,από υπερβολική δόση ζάχαρης !!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Φιλενάδα μαζί θα πάμε μην αγχώνεσαι ,από υπερβολική δόση ζάχαρης !!!!!!!!
    Χαχα μια χαρά είμαστε..Γλυκές σαν τα ταψιά που κατεβάζουμε

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Χαχα μια χαρά είμαστε..Γλυκές σαν τα ταψιά που κατεβάζουμε
    Τι κάνεις πως πανε τα πράγματα όλα καλα ?