ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1336
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1336 of 1380 FirstFirst ... 336836123612861326133413351336133713381346 ... LastLast
Results 20,026 to 20,040 of 20693
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Σημερα ετρεμε το χερι μου απο τα νευρα στην δουλεια με εβγαλε εκτος οριων αλλα του εριξα ενα ξεχεσιμο που το καταφχαριστηθηκα...ααα στο διαολο παλιομαλακααα
    Είχε δεν είχε σε έφερε στα όρια σου ,τουλάχιστον ξεσπασες!!!!

Senior Member
    Σήμερα ή ο κόσμος δεν πάει καλά ή εμένα κάποιος με έχει μουντζωσει..Δεν εξηγείται αλλιώς..Από τις χειρότερες μέρες είναι η σημερινή..Ελπίζω να φτάσω ζωντανή το βράδυ στο σπίτι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Κοριτσια ενα σας λεω...αυτος εφυγε για κανα δεκαλεπτι(πιστευω για να μην γινουμε κωλος)κι εγω πηρα επιτοπου 2 ζαναξ.Το χερι μου ετρεμεεε...για δυο βδομαδες καταφερα να τον διαχειριστω αλλα σημερα μου μιλησε παλι σαν καφρος χωρις λογο...να ξεσπασει τα νευρακια του...εεε ποιος ειδε τον Θεο...ξερετε τι του πα;;; Μην μου υψωνετε εμενα τον τονο της φωνης.Δεν ειμαστε αφεντικο και σκυλος,υπαλληλος και εργοδοτης ειμαστε και δεν σας επιτρεπω να μου μιλατε ετσι!!!ταυρο με εκανεεε...ωραια του τα χωσα;;;το καταφχαριστηθηκα!!

Ο κοσμος φιλη ειναι γενικα αγενεστατος οχι απλα δεν παει καλα.Εμενα οταν ερχεται καποιος γραφειο κ με λεει κοπελια πως κρατιεμαι δεν ξερω.

Senior Member
    Κοριτσια ενα σας λεω...αυτος εφυγε για κανα δεκαλεπτι(πιστευω για να μην γινουμε κωλος)κι εγω πηρα επιτοπου 2 ζαναξ.Το χερι μου ετρεμεεε...για δυο βδομαδες καταφερα να τον διαχειριστω αλλα σημερα μου μιλησε παλι σαν καφρος χωρις λογο...να ξεσπασει τα νευρακια του...εεε ποιος ειδε τον Θεο...ξερετε τι του πα;;; Μην μου υψωνετε εμενα τον τονο της φωνης.Δεν ειμαστε αφεντικο και σκυλος,υπαλληλος και εργοδοτης ειμαστε και δεν σας επιτρεπω να μου μιλατε ετσι!!!ταυρο με εκανεεε...ωραια του τα χωσα;;;το καταφχαριστηθηκα!!
    Χαχα και τι είπε?
    Κάποιοι είναι για πολύ ξύλο..Χωρίς προειδοποίηση πραγματικά! Τα νεύρα μου!
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Μαζευτηκε μετα γιατι παραιτηθηκε ενας υπαλληλος κι αν του πω εγω τωρα φευγω την εκατσε...δεν μπορω να εξηγησω ακριβως γιατι την εκατσε αλλα δεν τον παιρνει τελος παντων.Μετα μου μιλουσε σαν ανθρωπος αλλα εγω φαινομουν ακομα οτι ημουν πολυ εκνευρισμενη.Ημουν ευγενικη αλλα τυπικοτατη.Καλο χωσιμο;;

Senior Member
    Ο κοσμος φιλη ειναι γενικα αγενεστατος οχι απλα δεν παει καλα.Εμενα οταν ερχεται καποιος γραφειο κ με λεει κοπελια πως κρατιεμαι δεν ξερω.
    Αυτό δεν είναι τίποτα!Είμαι από τις 8 η ώρα έξω και ήρθα κατευθείαν δουλειά χωρίς να πάω σπίτι..Με όλη την βροχή πάνω μου και τα νεύρα μου στον ουρανό..Και πρίν λίγο που είχα διάλλειμα βγήκα για να πάρω έναν καφέ.. Και όπως γυρνούσα με τον καφέ, βλέπω αριστερά μου στο πεζοδρόμιο έναν τύπο φουλ στην πρέζα που ζητιανευε..Προφανώς θα μου μίλησε αλλά επειδή κυκλοφορώ με ακουστικά δεν τον άκουσα..Και με το που τον προσπερναω μου έρχεται ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι, όλο δικό μου..Μου έκοψε το αίμα γιατί δεν κατάλαβα από που μου ήρθε και ούτε τι ήταν αυτό..Ενα σας λέω..Ευτυχώς που περπατούσα βαριά γιατί αν ήμουν χαλαρή θα με είχε γονατίσει κυριολεκτικά..
    Σήμερα έχω πει μαζεμενες όσες βρισιές δεν είπα σε όλη μου την ζωή..

Ααα καλααααα...δεν παμε καλαααα...κορη προσοχη μολις βλεπεις πρεζακι το νου σου...να αλλαζεις πεζοδρομιο...θελει μεγαλη προσοχη...ευτυχως που δεν εγινε τιποτα χειροτερο να λες...τον μαλακααα ρε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Το θέμα είναι να λειτουργεί το κουμπί
    Αν υπάρχει. Ορισμένοι δεν έχουμε κουμπιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Προφανώς θα μου μίλησε αλλά επειδή κυκλοφορώ με ακουστικά δεν τον άκουσα.
    Όταν περπατάω μόνος μου θέλω να έχω όλες τις αισθήσεις διαθέσιμες και σε επιφυλακή. Μη σου πω ότι έχω και βοηθητικό ραντάρ που σκανάρει την περιοχή.

Τουλάχιστον απέφυγες έναν πιθανό τραυματισμό.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ααα καλααααα...δεν παμε καλαααα...κορη προσοχη μολις βλεπεις πρεζακι το νου σου...να αλλαζεις πεζοδρομιο...θελει μεγαλη προσοχη...ευτυχως που δεν εγινε τιποτα χειροτερο να λες...τον μαλακααα ρε
    Μαλακας δεν λές τίποτα..Έχει ξεφύγει ο κόσμος..Ένας περαστικός που είδε το σκηνικό τον βούτηξε από το λαιμό..Έγινε εκεί ένας χαμός..

Senior Member
    Μαζευτηκε μετα γιατι παραιτηθηκε ενας υπαλληλος κι αν του πω εγω τωρα φευγω την εκατσε...δεν μπορω να εξηγησω ακριβως γιατι την εκατσε αλλα δεν τον παιρνει τελος παντων.Μετα μου μιλουσε σαν ανθρωπος αλλα εγω φαινομουν ακομα οτι ημουν πολυ εκνευρισμενη.Ημουν ευγενικη αλλα τυπικοτατη.Καλο χωσιμο;;
    Πολύ καλά του έκανες..Άκου εκεί μας φέρονται λες και είμαστε δούλες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Αν υπάρχει. Ορισμένοι δεν έχουμε κουμπιά.
    Αφού το παραδεχεστε όλα καλά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Όταν περπατάω μόνος μου θέλω να έχω όλες τις αισθήσεις διαθέσιμες και σε επιφυλακή. Μη σου πω ότι έχω και βοηθητικό ραντάρ που σκανάρει την περιοχή.

Τουλάχιστον απέφυγες έναν πιθανό τραυματισμό.
    Παρά λίγο να πάθω ανακοπή όμως! Το μπουκάλι μου το πέταξε αφού τον είχα προσπεράσει οπότε περπατούσα στον κόσμο μου...