ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1338
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1338 of 1380 FirstFirst ... 338838123812881328133613371338133913401348 ... LastLast
Results 20,056 to 20,070 of 20693
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Όλο αυτό βγαίνει στο σωμα μου. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και όλη μέρα σκέφτομαι σκέφτομαι.. Έχει καεί ο
    Εγκέφαλος μου .
    Λογικό ρε συ Γιώργο ,γι αυτό μην αφεινεις άλλο τον καιρό να περνάει γιατί θα σε πάρει η μπάλα ακόμα πιο πολύ και δεν θα μπορείς να το διαχειριστής μετά. ....

Ενημέρωνε μας τι γίνεται και να τα βγάζεις από μέσα σου μην τα κρατάς ....

Εννοεις να προσπαθησω να ηρεμησω για να μην χαλιεμαι;;γιατι η επιθεωρηση του αξιζει.Πιστεψε με δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αθλια φερεται και ποσα εχω καταπιει η τα χω παρει στην πλακα απλα σημερα ξεπερασε τα ορια.

Μπα Ντιντη μου μην νομιζεις...φαντασου σε εμενα λενε τα παιδια καλα φερεται...μου λενε που να δεις την προηγουμενη που της εριχνε και βρισιδια.. για αυτο η κοπελα με το που εφυγε του εστειλε την επιθεωρηση.

Κριμα θα ειναι ρε...μακαρι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει...

Senior Member
    την αληθεια σου λεει ο ανθρωποσ κανεισ τη δουλεια εισαι καλη δεν κανεισ τη δουλεια δεν εισαι καλη πτυχια κ μαλακιεσ δεν μετρανε αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Εννοεις να προσπαθησω να ηρεμησω για να μην χαλιεμαι;;γιατι η επιθεωρηση του αξιζει.Πιστεψε με δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αθλια φερεται και ποσα εχω καταπιει η τα χω παρει στην πλακα απλα σημερα ξεπερασε τα ορια.

Μπα Ντιντη μου μην νομιζεις...φαντασου σε εμενα λενε τα παιδια καλα φερεται...μου λενε που να δεις την προηγουμενη που της εριχνε και βρισιδια.. για αυτο η κοπελα με το που εφυγε του εστειλε την επιθεωρηση.

Μάλλον εβρισκε και τα έκανε ,πρέπει κάποιος επιτέλους να τον βάλει στη θέση του ποιος νομίζει ότι είναι.....

Όσο ανάγκη να έχεις την δουλειά μην του επιτρέψεις ποτέ να σου ξαναμηλησει έτσι ....

Εγω εχω σαν νόμο στην δουλεια μου ,επειδή μηλαω τηλεφωνικα βεβαια με πολύ κόσμο καθημερινα και με στελεχει μεγάλων εταιρειών, πάντα μα πάντα τους κρατάω σε ευγενική απόσταση άσχετα αν τους γνωρίζω πολλά χρόνια....

Ναι αυτο προσπαθω...εχεις απολυτο δικιο...βεβαια ο δικος μου παιρνει θαρρος απο μονος του,αλλα θα κοπει...

Senior Member
    Ειμαστε κι οι δυο τωρα οπως καταλαβες... ειλικρινα ειμαι αρκετα ψυχραιμη σαν ανθρωπος και για να φτασω στο σημειο να τρεμει το χερι μου δε μπορεις να φανταστεις σε τι σημειο πρεπει να με φερει ο αλλος
    Είμαστε άστα να πάνε..Και προφανώς εγώ έχω μέλλον ακόμα..Δεν τελείωσαν μάλλον τα "χτυπήματα" για σήμερα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Εγινε κατι εξτρα;;

Senior Member
    Εγινε κατι εξτρα;;
    Ε να μην γινόταν το κερασάκι? Να κλείσει η μέρα όμορφα?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Καλα μην στεναχωριεσαι...παρεα θα μ εχεις...ειχαμε κ οι δυο πολυ ωραια μερααα

Senior Member
    Καλα μην στεναχωριεσαι...παρεα θα μ εχεις...ειχαμε κ οι δυο πολυ ωραια μερααα
    Κατάφερα όμως να σχολασω πιτέλους, χωρίς να τα σπάσω όλα..

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Χαχαχα...ρε θηριοοοο...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Κράτα δυνάμεις έχεις άλλο αγώνα σπίτι τωρα

Senior Member
    Χαχαχα...ρε θηριοοοο...
    Και τί θηρίο.. Με ένα κεφάλι καζάνι

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Κράτα δυνάμεις έχεις άλλο αγώνα σπίτι τωρα
    Αχ τι ωραία που μου το θυμίζεις.. Δεν κάνω τίποτα στο σπίτι ορκιστηκα..Με πονάει το γόνατο που έχω χειρουργηθεί..Τώρα λόγο βροχής που έφαγα σήμερα? Λόγο ηλικίας?