ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1341
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1341 of 1380 FirstFirst ... 341841124112911331133913401341134213431351 ... LastLast
Results 20,101 to 20,115 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Δεν είσαι μόνος σου είμαστε και εμείς εδώ να μας τα λες ,έστω και από εδώ πιστεύω θα μπορέσουμε να σου δώσουμε ένα είδος στήριξης! !!!!

Και εγώ στη θέση σου θα προχωρούσα στην επέμβαση και μάλιστα θα ήμουν σίγουρη ότι θα έκανα το καλύτερο !
    Σε ευχαριστώ Ντιντι.. Είναι ένα θέμα το οποίο δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και είναι φορές που θέλω να το συζητήσω..
    .
    Και εγω προς τα εκεί με βλέπω να πηγαίνω, στο να πω το οκ για την εγχείρηση.
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ναι 'σαι καλά Γιώργο και να μας λες πως πάει. Πάντως ότι κι αν αποφασίσεις τελικά μην μπαίνεις στο τρυπάκι να νοιώθεις ενοχικά "αν έκανα αυτό, αν δεν έκανα εκείνο", το καλύτερο κάνεις ότι κι αν κάνεις.

Στο τρυπακι αυτό θα μπω σίγουρα αν η απόφαση που θα πάρω δεν εξελιχθεί όπως θέλω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Που την ειπες "βλακα" λυπασαι καθολου; "Angel"?
    Οσο και να με προκαλεις , απαντηση απο μενα δεν θα παρεις .....γιατι εισαι γνησιος κακοπροαιρετος .....

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ευχαριστώ Ντιντι.. Είναι ένα θέμα το οποίο δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και είναι φορές που θέλω να το συζητήσω..
    .
    Και εγω προς τα εκεί με βλέπω να πηγαίνω, στο να πω το οκ για την εγχείρηση.

Στο τρυπακι αυτό θα μπω σίγουρα αν η απόφαση που θα πάρω δεν εξελιχθεί όπως θέλω..
    Ωραία να μπαίνεις εδώ και να το συζητάμε δεν είμαστε μόνο για να κάνουμε πλακιτσες.

Πάντως εγώ ένα θα σου πω να ξέρεις και να το βάλεις στο μυαλό σου καλά ,ότι αυτό που θα αποφασίσεις είναι το καλύτερο .
    Με αυτό θα πορευτείς από εδώ και πέρα ,με αισιοδοξία και θετική ενέργεια !
    Κανείς το καλύτερο και το σωστότερο ,ο σκυλακος σου αν μπορούσε να μιλησει ειμαι σίγουρη πως θα στο έλεγε !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οσο και να με προκαλεις , απαντηση απο μενα δεν θα παρεις .....γιατι εισαι γνησιος κακοπροαιρετος .....
    Ασε... Οχι απλα κακοπροαιρετος - ποταπος και πραος ειμαι.

(οπως ειχε εκστομισει καποτε μια θεοτητα)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κατ αρχην , δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, μυιγα δεν με τσιμπησε , αλλα οταν αναφερεσεαι σε μια χωρα , η μια πολη , που αμφιβαλλω οτι εχεις πατησει το ποδαρι σου, δεν μπορεις να μιλας γιαυτην .......εμεις μειναμε 10 χρονια στην Γενευη, και αυτο πουχει να πει ο πατερας μου γι αυτους , ( οχι οτι γουσταρω τους Ελβετους ) ειναι οτι οι νομοι εφαρμοζονται, οχι σαν εδω το μπουρδελλο, που κανει οτι γουσταρει ο καθεις , και μενει ατιμωρητος , ναι , εχουμε νομους , αλλα δεν εφαρμοζονται ......τσπαντων , στην Γενευη δεν κανουν ελεγχο, σπανιως κανουν , αλλα αμα σε πιασουν μια φορα σκαρτο, εισαι τελειωμενος , σουχουν παρει και τα σωβρακα , κι ακομα παραπερα .. σε απελαυνουν , η σου παιρνουν την αδεια εργασιας .........μακαρι ναταν κι εδω ετσι , δεν θα κουνιοταν κανεις , οπως τωρα ................. να φανταστεις , τουχε τοτε ( του πατερα μου ) ερθει απο την εφορια την Ελβετικη εφορια , ενα σημειωμα , και παει ο πατερας μου στην εφορια , ως καλος πολιτης , και του λενε ' γιατι ηρθατε ως εδω ? δεν παιρνατε ενα τηλεφωνο ? ' αυτο σημαινει πολιτισμος ........να φαντααστεις , οταν πηγαινα σχολειο εκει, ηταν οι δασκαλοι-ισσες τοσο ευγενεις , που οταν ηρθα εδω σε ιδιωτικο, στου Μαρουδα , γυρισα μια μερα μες τα κλαμματα , γιατι ο τροπος της δασκαλας ( δημοτικο λεμε ) ηταν αποτομος , οχι σεμενα , αλλα μου φαινοταν εξωφρενικο/θλιβερο ........αυτο σου λεει κατι , η αυτα που εγραψα ?
    λυπαμαι αν σε προσεβαλλα , αλλα δεν αντεχω συγκριση μεταξυ Ελλαδας και Ελβετιας , αλλος πλανητης ειναι κει ......και εδω το μεγα μπουρδελλο .................
    οσο για τους μεταναστες , που με στηλιτευσες , σε στυλ ' ανθρωποι ειναι κι αυτοι ρε Μακ ' τι εχεις να πεις για τους χιλιαδες μεταναστες , στον Εβρο, που θελουν να μπουκαρουν και να Ισλαμοποιησουν την πατριδα μας ? να πα να πνιγουνε , τα εγκληματικα στοιχεια , αυτο εχω να πω .......
    Δε νομιζω πως λυπασαι, ηταν προσθεση σου να με προσβαλεις αφου το ξεκαθάρισες κιόλας πως καλά έκανες που με ειπες βλακα.

Τιποτε αλλο δεν εχω να πω μαζί σου.

Senior Member
    Γιώργο με αυτά τα δεδομένα που λες, οτι οι εξετάσεις είναι καλές, ότι αν δεν το κάνεις τώρα θα χρειαστεί σίγουρα να το κάνεις στο μέλλον με πολύ λιγότερες πιθανότητες και εγώ νομίζω πως στην θέση σου θα το έκανα. Φυσικά η τελική απόφαση είναι δική σου, απλά σου λέω πώς το σκέφτομαι κι εύχομαι να μην σε μπερδεύω.

george1520
    Guest
    Ωραία να μπαίνεις εδώ και να το συζητάμε δεν είμαστε μόνο για να κάνουμε πλακιτσες.

Πάντως εγώ ένα θα σου πω να ξέρεις και να το βάλεις στο μυαλό σου καλά ,ότι αυτό που θα αποφασίσεις είναι το καλύτερο .
    Με αυτό θα πορευτείς από εδώ και πέρα ,με αισιοδοξία και θετική ενέργεια !
    Κανείς το καλύτερο και το σωστότερο ,ο σκυλακος σου αν μπορούσε να μιλησει ειμαι σίγουρη πως θα στο έλεγε !
    Αν μπορούσε να μιλήσει θα με μουντζωνε. Πέρα από την πλάκα.. Δεν έχω πάρει στην ζωή μου τόση αγάπη όση παίρνω από αυτόν τον σκύλο. Χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς τίποτα. Εκεί να με αντέχει, να με ανέχεται, να με νιώθει.. Γιαυτό όλα είναι πιο δύσκολα για μένα.. Σε ένα σπίτι με τοξικους ανθρώπους, είχα πάντα μια ψυχούλα να με αγαπά..

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γιώργο με αυτά τα δεδομένα που λες, οτι οι εξετάσεις είναι καλές, ότι αν δεν το κάνεις τώρα θα χρειαστεί σίγουρα να το κάνεις στο μέλλον με πολύ λιγότερες πιθανότητες και εγώ νομίζω πως στην θέση σου θα το έκανα. Φυσικά η τελική απόφαση είναι δική σου, απλά σου λέω πώς το σκέφτομαι κι εύχομαι να μην σε μπερδεύω.
    Μου έδειξε μια φωτογραφία για το πως θα γίνει κάποια στιγμή ο όγκος που μεγαλώνει τόσο γρήγορα και καταλαβα θα τραβήξει πολλά αν δεν αφαιρεθεί .. Απλά πρέπει να εμπιστευτώ αυτό το 90% και να μπει χειρουργείο και να σταματήσω να φοβάμαι αυτό το 10%.
    Last edited by george1520; 10-03-2020 at 13:52.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δε νομιζω πως λυπασαι, ηταν προσθεση σου να με προσβαλεις αφου το ξεκαθάρισες κιόλας πως καλά έκανες που με ειπες βλακα.

Τιποτε αλλο δεν εχω να πω μαζί σου.
    Οχι , πραματικα λυπαμαι, μουρθε εκεινη την στιγμη .......αν το δεχεσαι , καλως .........
    παντως εριστικη εισαι ......γνησιος Κριος ......

Senior Member
    (Α ρε vagpap με τους αεροπλανικους ελιγμους σου...)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Καθομαι εδω, που λετε, στο θρεντ με ονομα "τι σκεφτεστε;" και σκεφτομαι...

Το ΠΜ που με προκαλουσε να "βρεθουμε" για καμια "μπυριτσα" αν ειμαι "αντρας" και "δε φοβαμαι", αραγε το θυμαται το χειρουβιμ του ψαροντουφεκου με την κεφαλη των μεγατονων του πλουτου;

Που να χαθηκε κιολας αυτη ψυχη...

Senior Member
    Πεσμου ωρα και μέρα να συναντηθούμε να την δείρουμε μαζί χαχα!!!!

Μην νομίζεται και εγώ χθες πήγα από τις 10 για ύπνο γιατί όσο καθόμουνα το μυαλό μου στο φαΐ ήταν....
    Χαχα δεν δίνουν ξύλο οί θεές

Εγώ δεν κοιμήθηκα νωρίς..Γι αυτό και έκανα παρέα με το ψυγείο..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αν μπορούσε να μιλήσει θα με μουντζωνε. Πέρα από την πλάκα.. Δεν έχω πάρει στην ζωή μου τόση αγάπη όση παίρνω από αυτόν τον σκύλο. Χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς τίποτα. Εκεί να με αντέχει, να με ανέχεται, να με νιώθει.. Γιαυτό όλα είναι πιο δύσκολα για μένα.. Σε ένα σπίτι με τοξικους ανθρώπους, είχα πάντα μια ψυχούλα να με αγαπά..

Μου έδειξε μια φωτογραφία για το πως θα γίνει κάποια στιγμή ο όγκος που μεγαλώνει τόσο γρήγορα και καταλαβα θα τραβήξει πολλά αν δεν αφαιρεθεί .. Απλά πρέπει να εμπιστευτώ αυτό το 90% και να μπει χειρουργείο και να σταματήσω να φοβάμαι αυτό το 10%.
    Ειχα την εντυπωση οτι ησουν παντρεμένος. ...
    Δεν ξέρω μάλλον με μπέρδεψε κάποιο άλλο μήνυμα που θα διάβασα ,είστε και πολλοί Γιωργιδες εδώ μέσα....
    Α ρε Γιώργο και εσύ ίδια ψυχούλα πρέπει να είσαι για να μιλας έτσι για τον φιλαράκο σου!

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Χαχα δεν δίνουν ξύλο οί θεές

Εγώ δεν κοιμήθηκα νωρίς..Γι αυτό και έκανα παρέα με το ψυγείο..
    Κάνα κιλό έβαλες τουλάχιστον ή τζάμπα οι επιδρομες

george1520
    Guest
    Ειχα την εντυπωση οτι ησουν παντρεμένος. ...
    Δεν ξέρω μάλλον με μπέρδεψε κάποιο άλλο μήνυμα που θα διάβασα ,είστε και πολλοί Γιωργιδες εδώ μέσα....
    Α ρε Γιώργο και εσύ ίδια ψυχούλα πρέπει να είσαι για να μιλας έτσι για τον φιλαράκο σου!
    Παντρεμένος? Ανατρίχιασα..

Καλος είμαι κι εγώ.. Τρώγομαι.

Senior Member
    Κάνα κιλό έβαλες τουλάχιστον ή τζάμπα οι επιδρομες
    Χαχα έχω βάλει 2 .. Αλλά τα 55 δεν θα τα περάσω όσο και να φάω..
    Και φυσικά η χοληστερίνη δεν θα πέσει ποτέ..Δεν βαριέσαι.. Υγεία πάνω από όλα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...