ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1367
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1367 of 1380 FirstFirst ... 367867126713171357136513661367136813691377 ... LastLast
Results 20,491 to 20,505 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Είναι τεράστιο ροζ χάπι και το κόβω. Έχω δοκιμάσει να της το βάλω στο στόμα όσο πιο βαθειά γίνεται πας και το πάρει κάτω αλλά δεν.. Το κακό είναι ότι της δίνω ένα το πρωί και ένα το βράδυ.
    Μόνο σε σύριγγα θα γίνει πιστεύω..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Είναι τεράστιο ροζ χάπι και το κόβω. Έχω δοκιμάσει να της το βάλω στο στόμα όσο πιο βαθειά γίνεται πας και το πάρει κάτω αλλά δεν.. Το κακό είναι ότι της δίνω ένα το πρωί και ένα το βράδυ.
    Μήπως να μιλήσεις με κτηνίατρο?
    Δεν ξέρω κι εγώ πολλά από ζώα,οπότε δεν εχω και πολλά να πω.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μήπως να μιλήσεις με κτηνίατρο?
    Δεν ξέρω κι εγώ πολλά από ζώα,οπότε δεν εχω και πολλά να πω.
    Του το είχα πει ότι δεν πρόκειται να πιει το χάπι και μου είπε να το κόψεις κομματάκια.. Αλλά δεν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Που θα πάει,θα φάει.Μπορεί να μην πεινάει σήμερα.

Με αφορμή το νήμα σου για τον κοροναϊό,θαρρώ ότι η ψυχραιμία εχει χαθεί.

Κρίμα να υπάρχουν τέτοιοι γονείς...
    Υπάρχουν..Ζουν ανάμεσά μας..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ε όχι και τίποτα Ντιντι μου..Στην ειρωνεία έχω άριστα..Και στο να κλείσω το τηλέφωνο στη μούρη..
    Απλά τα νεύρα μου χτύπησαν κόκκινο..Πώς καταφέρνει πάντα να με εξοργίζει είναι άξιο απορίας..
    Αν μπορείς να τα κάνεις αυτά καντα, μπας και δεν ξαναπάρει ,αφού το μόνο που καταφέρνει είναι να σε εξοργίζει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Αν μπορείς να τα κάνεις αυτά καντα, μπας και δεν ξαναπάρει ,αφού το μόνο που καταφέρνει είναι να σε εξοργίζει...
    Μπα..Για να με εξοργίζει πάντα θα είναι παρούσα..

Senior Member
    Tζωρτζ εγω εβαζα τα χαπια μεσα σε κομματακια κρεας ή συκωτι, καλα κλεισμενα

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Tζωρτζ εγω εβαζα τα χαπια μεσα σε κομματακια κρεας ή συκωτι, καλα κλεισμενα
    Καλησπέρα Ορέστη και ευχαριστώ για το σχόλιο. Της έχω κάνει κοτόπουλο και πάλι τα χάπια (το ένα χάπι μοιρασμένο σε κομμάτια) τα έφτυσε.. Τα πηγαίναμε τόσο καλά και τώρα δεν τα καταπίνει με τίποτα. Εδώ έκανα πως έτρωγα εγώ φαγητό, ήρθε εκεί να ζητιανεψει και της έδωσα κοτόπουλο με το χάπι και δεν το έφαγε.

Senior Member
    Είναι τεράστιο ροζ χάπι και το κόβω.
    Μπορείς να δοκιμάσεις να το θρυμματίσεις σε γουδί και να το διαλύσεις σε νερό. Με μια σύριγγα που έχει μεγάλο άνοιγμα (ή την ανοίγεις εσύ αν χρειάζεται), μπορείς να στείλεις το διάλυμα κατευθείαν στο λαρύγγι. Σιγά-σιγά βέβαια.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Μπορείς να δοκιμάσεις να το θρυμματίσεις σε γουδί και να το διαλύσεις σε νερό. Με μια σύριγγα που έχει μεγάλο άνοιγμα (ή την ανοίγεις εσύ αν χρειάζεται), μπορείς να στείλεις το διάλυμα κατευθείαν στο λαρύγγι. Σιγά-σιγά βέβαια.
    Δεν ξέρω αν θα περνάει από την τρύπα της σύριγγας η σκόνη του χαπιού. Θα δω σε λίγο που θα προσπαθήσω να της το δώσω πάλι με φαγητό. Αν δεν πετύχει θα δοκιμάσω κι αυτό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γύρναγα τα καναλια και θυμήθηκα πόσο χαρηκα με την επιστροφή του Mega,και συγχρόνως πόσο είχα εκνευριστεί με το κλείσιμο του.

Senior Member
    Καλησπέρα Ορέστη και ευχαριστώ για το σχόλιο. Της έχω κάνει κοτόπουλο και πάλι τα χάπια (το ένα χάπι μοιρασμένο σε κομμάτια) τα έφτυσε.. Τα πηγαίναμε τόσο καλά και τώρα δεν τα καταπίνει με τίποτα. Εδώ έκανα πως έτρωγα εγώ φαγητό, ήρθε εκεί να ζητιανεψει και της έδωσα κοτόπουλο με το χάπι και δεν το έφαγε.
    Ετσι εκανε κι ο δικος μου, ετρωγε το κρεας και εφτυνε το χαπι. Ηθελε πολλες προσπαθειες και να ειναι λιγο πεινασμενος για να φαει λαιμαργα.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ετσι εκανε κι ο δικος μου, ετρωγε το κρεας και εφτυνε το χαπι. Ηθελε πολλες προσπαθειες και να ειναι λιγο πεινασμενος για να φαει λαιμαργα.
    Τριχωτά σπαστικά μωρά.. Εμενα πεινουσε και χθες βράδυ και σήμερα το πρωί αλλα δεν κατάφερα να την ξεγελασω.

Senior Member
    Γραφω κυριως γιατι βαριεμαι κλεισμενος μες το σπιτι. Δεν ανηκω στις ευπαθεις ομαδες αλλα φοβαμαι μην κολλησω κανεναν αλλον με αυτη την πανδημια. Ειχα κατι μοναχικα χομπυ μιας και ειμαι μοναχικος τυπος το μεγαλυτερο μερος της ζωη μου αλλα απειχα απο αυτα για ενα διαστημα και τωρα μου λειπουν. Μαλλον θα αναγκαστω να μου ερθει η ορεξη να τα ξαναπιασω. Κατα τα αλλα ολα καλα. Εχω αλλαξει την φαρμακευτικη μου αγωγη και αισθανομαι αλλος ανθρωπος, μακαρι να ημουν απλα οσο ενεργητικος ημουν παλια με ορισμενα πραγματα. Χαιρετισμους και ολα τα παλια μελη του φορουμ που με θυμουνται.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    4 χρονια μετα και επιστροφή στο effexor Kαλη μου τυχη αν και δεν το βλεπω...