ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 1380 FirstFirst ... 6141516171826661165161016 ... LastLast
Results 226 to 240 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eιναι λιγο ανορθοδοξο , αλλα αν δεν χανει ( που δεν θα χασει , γιατι σιγουρα θα παρεμβαλλεται τσιμουχα ) , τι σε νοιαζει ?
    Συμφωνω , βασικα ειναι περιεργο αλλα προβλημα δεν νομιζω να υπαρξει.
    Α , και να πω πως καλο ειναι να μην πειραζουμε τους κινητηρες , οσο και αν νομιζουμε πως ξερουμε τι κανουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Α , και να πω πως καλο ειναι να μην πειραζουμε τους κινητηρες , οσο και αν νομιζουμε πως ξερουμε τι κανουμε.
    σωστο κ αυτο ο πατερας μου πχ εκανε μετατροπη στο αμαξι για να βαζει φυσικο αεριο απο βενζινη (το πηγε στο μαστορα) κ μετα προεκυψαν τεχνικα προβληματα οι κατασκευαστες ξερουν καλυτερα απο ολους τι κανουν κ πως το κανουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post

Βρε μπετελ , μεντυπωσιαζεις ! που ξερεις εσυ απο αυτα ? συμφωνω να μην πειραζουμε τους κινητηρες , παλια γινοταν, αλλα πλεον ειναι τοσο εξελιγμενοι ( ιδιως των μοτοσυκλεττων ) που δεν σηκωνει να βαλεις χερι .
    Καλη επιτυχια στην αποφαση σου να γινεις μοντ . ,
    Αγγελος .
    Last edited by Macgyver; 22-01-2015 at 17:37.

Senior Member
    [QUOTE=ioannis2;521927]

Ευχαριστώ Άγγελε.
    Δεν ξερω αν η ίδια θα πάρει πρωτοβουλία. Μαλλον στα αρχικά σταδια την πρωτοβουλία την παιρνει αυτος που επιδιώκει να εξελιχθει μια κατασταση ώστε στη συνέχεια να υπάρξει συνδεση των δυο και συνεπώς να παίρνει και ο άλλος πρωτοβουλίες. Συμφωνω με τα περί πίεσης. Όμως ουτε το να αραιωσει κανεις τις επαφες ειναι το καλύτερο επειδη μετα το πραγμα ξενερωνει.

Στις σχεσεις δεν υπάρχουν συνταγες. Συνηθως αμα κατι δεν εξελιχθει θετικά από πολύ νωρίς δυσκολο να συμβει αυτο στη συνεχεια.

Συμφωνω Γιαννη , δεν υπαρχουν συνταγες στις σχεσεις ( συμφωνω καιμε Θεοφανια ) . Δεν ηξερα σε ποιο σταδιο βρισκοταν η σχεση σας , τωρα το καταλαβα . Το υψος αδιαφορο , προσωπικοτητα μετραει . Εσυ θα παρεις λοιπον πρωτοβουλια , και διαφωνω ελαφρως οτι αν κατι δεν εξελιχθει θετικα απ την αρχη , ειναι δυσκολο να συμβει στην συνεχεια . Εκτος βεβαια αν υπαρχει πληρης αδιαφορια . Και κατι τελευταιο , λες οτι αυτο που αξιζει , ειναι δυσκολο η αδυνατον να ταποκτησεις , διακρινω μια ελαφρα ηττοπαθεια . Τιποτα δεν ειναι δυσκολο , αν πιστευεις στον εαυτο σου , οσον αφορα τις γυναικες .( και οχι μονον )
    Καλη επιτυχια .
    Last edited by Macgyver; 22-01-2015 at 17:34.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Aκριβως,για αυτο και συ μην περιμενεις το 3ο,4ο ραντεβου για να χωθεις.

Εδω Αλαφροισκιωτε θα διαφωνησω . Εγω σχεδον παντα το παω αργα , και μια χαρα εξελισσεται το πραμα .

Banned
    Παρακαλείται η αποτυχημένη εγχείριση αλλαγής φύλου να έρχεται πιο συχνά να μας φτιάχνει την διάθεση :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Παρακαλείται η αποτυχημένη εγχείριση αλλαγής φύλου να έρχεται πιο συχνά να μας φτιάχνει την διάθεση :-)

Τι εγινε μνιμονιο , εντοπισες διπλοπροφιλο ? για πες , για πες !!

Banned
    Τι εγινε μνιμονιο , εντοπισες διπλοπροφιλο ? για πες , για πες !!
    Όχι ρε ΜΟΥνοπροφιλη είναι αυτη !

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σωστο κ αυτο ο πατερας μου πχ εκανε μετατροπη στο αμαξι για να βαζει φυσικο αεριο απο βενζινη (το πηγε στο μαστορα) κ μετα προεκυψαν τεχνικα προβληματα οι κατασκευαστες ξερουν καλυτερα απο ολους τι κανουν κ πως το κανουν.

Aλεξ , το αεριο εχει το μεινεκτημα οτι δεν λιπαινεται σωστα ο κινητηρας , ιδιως στο ανω μερος . Οποτε εχεις δικιο , μακρια απο μαστορια . Μονο εργοστασιακα .

Senior Member
    Σκεφτομαι αυτοι οι πολιτικοι με τι μουτρα βγαινουν απο το καβουκι τους το γραφειο με την ζεστη τους τα εσπρεσο τους στους δρομους και στις καφετεριες με το φακελακι λεφτα για αυτα εχουν να ταισουν κανεναν φτωχο οχι εν οψη εκλογων αλλα γενικοτερα ειναι ανυπαρκτοι πουθεναδες και βγηκαν τωρα σαν τα στρουμφακια ολοι μαζι να μας πουν τι?? Ψηφηστε μας με απειλες πως αν ψηφησουμε αλλο κομα θα καταστραφουμε ωραια επιχειρηματα λες και τους νοιαζει τπτ αλλο εκτος την οικονομα.. Με τι θρασος ρε γ*** τν αντιχρηστο μου ενω μας κοψανε τα χερια και τα ποδια φερανε την μιζερια αυτοκτονιες υποκρητες φουλ μεχρι να παρουν αυτο που θελουν και μετα σε εχουν κλασμεμο που ειναι υπευθυνοι για την καταντια ξεπουλπντας τα παντα σαυτη τη χωρα στουσ ξενους που μας καναν ρεζιλι παγκοσμιος. Αλλα δυστιχως θυματα υπαρχουν που θα τους δωσουν παλι μια σφαιρα ακομα γτ την πρωτη φορα αστοχησαν... Δυσαρεσκεια μονο νιωθω τιποτα παραπανω.
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Eιναι λιγο ανορθοδοξο , αλλα αν δεν χανει ( που δεν θα χασει , γιατι σιγουρα θα παρεμβαλλεται τσιμουχα ) , τι σε νοιαζει ?
    πισω απο αυτην την ταπα ειναι το ψυκτικο υγρο (παραφλου) και μπροστα απο την ταπα ειναι τα λαδια.επειδη εχουν βαλει σιδερενια ταπα,τρυπαει και μπερδευει τα λαδια με τα νερα.κλασσικη περιπτωση βλαβης.Ιταλικα μηχανακια λεει μετα...!!!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    πισω απο αυτην την ταπα ειναι το ψυκτικο υγρο (παραφλου) και μπροστα απο την ταπα ειναι τα λαδια.επειδη εχουν βαλει σιδερενια ταπα,τρυπαει και μπερδευει τα λαδια με τα νερα.κλασσικη περιπτωση βλαβης.Ιταλικα μηχανακια λεει μετα...!!!

Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ανορθοδοξη λυση , αλλα γιατι τρυπαει η σιδερενια ταπα ? το παραφλου δεν ειναι διαβρωτικο ( εκτος αν το ανακατευεις με νερο , εγω δεν το κανω ποτε ) , βεβαια αν τρυπησει η ταπα , αστα να πανε . Μην καταδικαζουμε ολα τα ιταλικα μηχανακια ( αν και ουτε και εγω τα εχω σε εκτιμηση ) , προτιμω τις bmw και τις honda βεβαια , αλλα και αυτες βγαζουν που και που προβληματα . Την φημη των πιο ζημιαρικων την εχει η ΚΤΜ και δικαιως , εχω προσωπικη πειρα .

Senior Member
    Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ανορθοδοξη λυση , αλλα γιατι τρυπαει η σιδερενια ταπα ? το παραφλου δεν ειναι διαβρωτικο ( εκτος αν το ανακατευεις με νερο , εγω δεν το κανω ποτε ) , βεβαια αν τρυπησει η ταπα , αστα να πανε . Μην καταδικαζουμε ολα τα ιταλικα μηχανακια ( αν και ουτε και εγω τα εχω σε εκτιμηση ) , προτιμω τις bmw και τις honda βεβαια , αλλα και αυτες βγαζουν που και που προβληματα . Την φημη των πιο ζημιαρικων την εχει η ΚΤΜ και δικαιως , εχω προσωπικη πειρα .
    το παραφλου δεν ειναι διαβρωτικο αλλα οι πιο πολλοι συμπληρωνουν νερο η για καποιο λογο στα σερβις δεν τους βαζουν την σωστη αναλογια νερου-αντιψυκτικου οποτε αραιωνεται πολυ.συν οτι το σιδερο ειναι πολυ ευπαθες στο νερο οποτε δεν θελει και πολυ!κανονικα δεν θα επρεπε καν να υπαρχει εκει ταπα και αντε αφου εισαι Ιταλος και θες να κανεις μ@@@@α καλα και σωνει,βαλε τουλαχιστον μια μπρουτζινη,οχι σιδερενια!Ενα πραγμα εχω να πω:Ιαπωνας,εγγυηση!!!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ποια ειναι?
    γιάννης

Εδω Αλαφροισκιωτε θα διαφωνησω . Εγω σχεδον παντα το παω αργα , και μια χαρα εξελισσεται το πραμα .
    Χασμα γενεων Μακ :P