ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 1380 FirstFirst ... 10181920212230701205201020 ... LastLast
Results 286 to 300 of 20693
    Αναρωτιεμαι πως θα υποστηριξω οτι υφισταται international armed conflict ενω εχω υποστηριξει νωριτερα στο ιδιο δικογραφο οτι τα θεμελιωδη δικαιωματα του εν λογω λαου δεν παραβιαζονταν ωστε να ενεργοποιειται το δικαιωμα στο slef determination και αρα να θεωρειται εθνικοαπελευθερωτικος πολεμος. => αν δε βρω μια λυση ολο το κομματι θα πρεπει να ξαναγραφτει απ την αρχη => ο σκυλος μου θα με μισησει του ειχα υποσχεθει πολυωρη βολτα στο βουνο αυριο

Senior Member
    Κύκνε κι εγώ για αρκετό διάστημα ζούσα με εφιάλτες ξυπνούσα μέσα στην νύχτα και είχα άγχος και τσίμπηματα στην καρδιά. Υπήρχαν φορές που παραμιλούσα. Ακόμα και χάπια που έπαιρνα δήθεν για να ηρεμώ πάλι έβλεπα. Είναι δύσκολο να ξυπνάς την άλλη μέρα και να είσαι μέσα στον τρόμο. Σιγά σιγά ηρέμησα. Μην σκέφτεσαι πράγματα που σε αγχώνουν. Υπάρχει μια περίπτωση να φταίνε και τα χάπια γι'αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Κύκνε κι εγώ για αρκετό διάστημα ζούσα με εφιάλτες ξυπνούσα μέσα στην νύχτα και είχα άγχος και τσίμπηματα στην καρδιά. Υπήρχαν φορές που παραμιλούσα. Ακόμα και χάπια που έπαιρνα δήθεν για να ηρεμώ πάλι έβλεπα. Είναι δύσκολο να ξυπνάς την άλλη μέρα και να είσαι μέσα στον τρόμο. Σιγά σιγά ηρέμησα. Μην σκέφτεσαι πράγματα που σε αγχώνουν. Υπάρχει μια περίπτωση να φταίνε και τα χάπια γι'αυτό
    Δεν ξέρω, εγώ ξέρω ότι ξύπνησα πάλι από εφιάλτη και τώρα πρέπει να πάρω ηρεμιστικό για να μπορέσω να ξανακοιμηθώ...δεν την μπορώ αυτή την κατάσταση, δεν την αντέχω, έχουν σπάσει τα νεύρα μου...και ένα όνειρο που είδα χθες με αίματα λες και βγήκε αληθινό κατά κάποιο τρόπο...
    Εσύ πώς κατάφερες κι ηρέμησες;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Άρχισα να αποφεύγω όσο μπορούσα τις καταστάσεις που με αγχώνουν και να μην τις προκαλώ γιατί θα με αγχώναν περισσότερο. Να απασχολείς το μυαλό σου με πράγματα που σου αρέσουν πχ μουσική, κανένα βιβλίο κλπ για να σκέφτεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο

Senior Member
    @κυκ το ξερεις οτι τα αντικαταθλιπτικα προκαλουν εφιαλτες ετσι?

Banned
    Quote Originally Posted by Αρ_ιάδνη View Post
    Αναρωτιεμαι πως θα υποστηριξω οτι υφισταται international armed conflict ενω εχω υποστηριξει νωριτερα στο ιδιο δικογραφο οτι τα θεμελιωδη δικαιωματα του εν λογω λαου δεν παραβιαζονταν ωστε να ενεργοποιειται το δικαιωμα στο slef determination και αρα να θεωρειται εθνικοαπελευθερωτικος πολεμος. => αν δε βρω μια λυση ολο το κομματι θα πρεπει να ξαναγραφτει απ την αρχη => ο σκυλος μου θα με μισησει του ειχα υποσχεθει πολυωρη βολτα στο βουνο αυριο
    Χωρίς να είμαι διεθνολόγος κ από τα όσα ξέρω. τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα εκφράζουν το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών κ αφορά μεταβατικό στάδιο. Οπότε δεν είναι ανάγκη οι λαοί, μέσω των οποίων διενεργείται το απελευθερωτικό κίνημα, να υφίστανται βίαιη επίθεση κ καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους. Οπότε αναγνωρίζεται 1 είδος εκπροσώπησης των φορέων του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα κ λειτουργικών δικαιωμάτων, ώστε να επιτευχθεί κάποιο είδος "συνομιλίας" μαζί τους σε διεθνές επίπεδο. Τέτοια εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα είναι το PLO, το SWAPO, το ANC, το ZANU κλπ κλπ. Αλλά κ το 1987 πχ οι Παλαιστίνιοι της Γάζας κινήθηκαν ενόπλως ενάντια στους Ισραηλινούς, χωρίς να παραβιάζουν το δημόσιο διεθνές δίκαιο, στη βάση των άθλιων συνθηκών διαβίωσης τους. Προκειμένου κάποιο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα να μην έρχεται σε αντίθεση με το δημόσιο διεθνές δίκαιο θα πρέπει να μην χαρακτηρίζεται τρομοκρατική οργάνωση κ ταυτόχρονα να τηρεί τις Συνθήκες της Γενεύης περί ένοπλων συρράξεων (αιχμάλωτοι, βιολογικά όπλα κλπ κλπ). Κ ναι μεν η βία καταδικάζεται από το Καταστατικό της ΚτΕ ως πρακτική, αναγνωρίζεται όμως στην περίπτωση που έχουν αποτύχει οι διαπραγματεύσεις σε διπλωματικό επίπεδο. Άρα πρώτα φυσικά πρέπει να εξαντληθεί η διπλωματική οδός.

Εγώ δεν καταλαβαίνω απλά για τί είδους δικόγραφο πρόκειται κ πρέπει να αναλύσεις ζήτημα διεθνούς δικαίου...... γιατί κ σε αίτηση ασύλου να αναφέρεσαι, αρκεί να τεκμηριώσεις αναταραχή στην περιοχή προέλευσης του πρόσφυγα, δεν απαιτείται να αποδείξεις το σύννομο ή μη του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Άρχισα να αποφεύγω όσο μπορούσα τις καταστάσεις που με αγχώνουν και να μην τις προκαλώ γιατί θα με αγχώναν περισσότερο. Να απασχολείς το μυαλό σου με πράγματα που σου αρέσουν πχ μουσική, κανένα βιβλίο κλπ για να σκέφτεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο
    Είμαι σε φάση που έχω χάσει το ενδιαφέρον μου γενικά, θέλω μόνο να κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι όσο είμαι ξύπνια νιώθω άσχημα κι υποφέρω...αλλά πόσο μπορείς να κοιμηθείς; Σήμερα με δυσκολία κατάφερα να κοιμηθώ ως τώρα και δεν λες ότι έκανα και καλό ύπνο, ξυπνούσα ανά διαστήματα κι από εφιάλτες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @κυκ το ξερεις οτι τα αντικαταθλιπτικα προκαλουν εφιαλτες ετσι?
    Όχι, δεν το ήξερα για να είμαι ειλικρινής αλλά ο γιατρός μου δίνει κι αντιψυχωσικά που είπε ότι θα μου βελτιώσουν τον ύπνο κι όντως για ένα διάστημα το έκαναν αλλά τώρα ξανάρχισαν τα ίδια και δεν ξέρω τι να κάνω...

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Χωρίς να είμαι διεθνολόγος κ από τα όσα ξέρω. τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα εκφράζουν το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών κ αφορά μεταβατικό στάδιο. Οπότε δεν είναι ανάγκη οι λαοί, μέσω των οποίων διενεργείται το απελευθερωτικό κίνημα, να υφίστανται βίαιη επίθεση κ καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους. Οπότε αναγνωρίζεται 1 είδος εκπροσώπησης των φορέων του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα κ λειτουργικών δικαιωμάτων, ώστε να επιτευχθεί κάποιο είδος "συνομιλίας" μαζί τους σε διεθνές επίπεδο. Τέτοια εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα είναι το PLO, το SWAPO, το ANC, το ZANU κλπ κλπ. Αλλά κ το 1987 πχ οι Παλαιστίνιοι της Γάζας κινήθηκαν ενόπλως ενάντια στους Ισραηλινούς, χωρίς να παραβιάζουν το δημόσιο διεθνές δίκαιο, στη βάση των άθλιων συνθηκών διαβίωσης τους. Προκειμένου κάποιο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα να μην έρχεται σε αντίθεση με το δημόσιο διεθνές δίκαιο θα πρέπει να μην χαρακτηρίζεται τρομοκρατική οργάνωση κ ταυτόχρονα να τηρεί τις Συνθήκες της Γενεύης περί ένοπλων συρράξεων (αιχμάλωτοι, βιολογικά όπλα κλπ κλπ). Κ ναι μεν η βία καταδικάζεται από το Καταστατικό της ΚτΕ ως πρακτική, αναγνωρίζεται όμως στην περίπτωση που έχουν αποτύχει οι διαπραγματεύσεις σε διπλωματικό επίπεδο. Άρα πρώτα φυσικά πρέπει να εξαντληθεί η διπλωματική οδός.

Εγώ δεν καταλαβαίνω απλά για τί είδους δικόγραφο πρόκειται κ πρέπει να αναλύσεις ζήτημα διεθνούς δικαίου...... γιατί κ σε αίτηση ασύλου να αναφέρεσαι, αρκεί να τεκμηριώσεις αναταραχή στην περιοχή προέλευσης του πρόσφυγα, δεν απαιτείται να αποδείξεις το σύννομο ή μη του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος.
    Το πρωτο προσθετο πρωτοκολλο της γενευης που διεθνοποιει την ενοπλη συρραξη οταν προκειται για εθνικοαπελευθερωτικο αγωνα απαιτει (οταν δεν προκειται για αποαποικειοποιηση) να ειναι αγωνας εναντια σε ενα ρατσιστικο κρατος μεσα στα πλαισια της ενασκησης του δοικαιωματος της αυτοδιαθεσης των λαων, το οποιο ενεργοποιειται οταν υπαρχει καταπατηση των θεμελιωδων δικαιωματων,πχ στο παραδειγμα που εδωσες με την παλαιστινη η αθλιες συνθηκες διανιωσης. Ειναι δικογραφο εικονκης δικης στα πλασια ενος διαγωνισμου. Μαλλον θα αναγκαστω να το παω μεσω non international armed conflict :/

Banned
    Α..... εικονικής, είπα κ εγώ!
    Κοίτα αν κάποιο κίνημα ενεργοποιείται βάσει καθαρά αλυτρωτικών τάσεων, χωρίς να έχει προϋπάρξει οποιουδήποτε είδους καταπίεση, κ πρόκειται για καθαρά θέμα μειονότητας, της οποίας τα δικαιώματα δε θίγονται, τότε κάντο non armed conflict (γιατί διαφορετικά θα καταλήξει αλά Ρωσία- Κριμαία Ουκρανίας κ θα έχεις πρόβλημα, ο Πούτιν μπορεί να στο επιβεβαιώσει!). Αν έχει προηγηθεί κάποιου είδους θρησκευτική/γλωσσική/εθνοτική/κοινωνικοπολιτική καταπίεση ή πρακτική διακρίσεων κ δεν ευδοκιμήσει η διπλωματική επίλυση των διαφορών, τότε ενεργοποιείται το πρωτόκολλο αυτό. Ενδιαφέρον διαγωνισμός.

Member
    Αξίζει να ψάξω κάτι σε τηλεφωνήτρια; Πέρα απ το ότι θα σπάω τα νεύρα του κόσμου, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη εταιρία. Εργάζεται κάποιος/α σε κάτι τέτοιο;

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post

...μόλις άρχισε να βγαζει καπνους ο εγκεφαλος μου :ΡΡΡ

Banned
    μαλον ειχες κρυφο καημο να ειχες γινει δικηγορος...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μαλον ειχες κρυφο καημο να ειχες γινει δικηγορος...
    όχι κατά λάθος έγινε.....

Banned
    Σκέφτομαι οτι θέλω να φαω δημόσιο υπάλληλο στον φούρνο με πατάτες..