ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 1380 FirstFirst ... 13212223242533731235231023 ... LastLast
Results 331 to 345 of 20693
    Senior Member
    @γκοθλυ ναι τη βρηκε ο φιλος μου κλειδωμενη σε ενα παλιο εξωχικο της γιαγιας του και την πηραμε γατακι..
    ειναι φουντωτη και απο οτι βρηκαμε μιση αγκυρας..
    το φιβ μαλλον το κολλησε απο τη μανα της στη γεννα και οσο για το προβλημα στην καρδια νομιζω οτι το προκαλεσε ενας μ@@ κτηνιατρος που της εδωσε 2 καλμι βετ που ειναι για εικοσι κιλα ζωο και η Κλαιρη δεν ηταν ουτε κιλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @γκοθλυ ναι τη βρηκε ο φιλος μου κλειδωμενη σε ενα παλιο εξωχικο της γιαγιας του και την πηραμε γατακι..
    ειναι φουντωτη και απο οτι βρηκαμε μιση αγκυρας..
    το φιβ μαλλον το κολλησε απο τη μανα της στη γεννα και οσο για το προβλημα στην καρδια νομιζω οτι το προκαλεσε ενας μ@@ κτηνιατρος που της εδωσε 2 καλμι βετ που ειναι για εικοσι κιλα ζωο και η Κλαιρη δεν ηταν ουτε κιλο
    μαλιστα καταλαβα, ε φανταζομαι να άλλαξες κτηνιατρο. μου φαίνετα περίεργο που έκανε τέτοιο λάθος - κουλό:/
    αλλά με τετοια διαμάντια κτηνιάτρους που έχουμε στην ελλαδα οκ ποτε δε πρεπει να σταματησω να εκπλήσσομαι. φυσικα υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις.

Senior Member
    ναι εκεινος ηταν απο το χωριο του φιλου μου και δεν ειχε εμπειρια με γατες μονο με μεγαλα ζωα.
    αφου ειναι θηλυκια και την ελεγε ολο "για να δουμε τον γατουλη"
    αφου εδωσε και αλλα δυο καλμι βετ αν ειναι ανησυχη.. δλδ για σαραντα κιλα ζωο!
    θα του εκανα μηνυση αλλα δεν μπορω να το αποδειξω ...
    τωρα ειμαστε θεσ/νικη οποτε εχουμε εναν καλο κτηνιατρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    τι ακριβως έχει η γάτα σου? εκτός απο ανορεξία τι αλλο?
    μη της κανετε ετσι διχως λόγο ευθανασία. εχω κι εγω πολλες γάτες κ όλες ήταν αδέσποτες με διάφορα προβλήματα, καταλαβαίνω!
    Νεφρική ανεπάρκεια και διαβήτη...τώρα την έχω με ορό στο άλλο δωμάτιο με 5% πιθανότητα να ζήσει, έχει πειραχτεί επίσης το συκώτι κι ίσως να έπαψε να λειτουργεί το ένα νεφρό πια...ήμουν τόσες ώρες ξαπλωμένη δίπλα της, σηκώθηκα να πιω ένα καφέ γιατί δεν αντέχω άλλο να την βλέπω έτσι αλλά δεν θέλω να πεθάνει και μόνη της...εγώ δεν θέλω να της κάνουμε ευθανασία, ο πατέρας μου μου τηλεφώνησε απ' το κτηνιατρείο και μου μίλησε γι΄αυτό γιατί μου είπε ότι ήταν σε κώμα κι όντως δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον...είναι τόσο βασανιστικό να μην ξέρω αν θα ζήσει ή αν σήμερα θα είναι η τελευταία της μέρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    @κυκνε τουλαχιστον αν πεθανει θα γλυτωσει απο τα βασανα..
    σκεψου πως ειχε μια καλη ζωη μεχρι τωρα!

Senior Member
    οχι ρε παιδια ευθανασια στο γατι..
    εμενα η ψιψινα μου εχει FIV και ενα προβλημα στην καρδια δλδ θα επρεπε να τη σκοτωσω?
    περναμε πολυ καλα με το γατονι και προσπαθουμε να της χαρισουμε μια ομορφη ζωη!
    Θέλω να ελπίζω ότι χάρισα και στη δικιά μου μια όμορφη ζωή γιατί πολύ φοβάμαι πως πλησιάζει στο τέλος της κι όχι από ευθανασία αλλά από την αρρώστια...ο μόνος λόγος που θα το δεχόμουν αυτό θα ήταν αν υπέφερε όπως λέει κι η Gothly...τώρα φοβάμαι μήπως τη βασανίζω δεν ξέρω τι είναι το καλύτερο, δεν αναπνέει πολύ καλά αλλά έκανε τσιτσάκια που ο γιατρός είπε ότι αν κάνει έχει μια ελπίδα να ζήσει γιατί είναι ένδειξη πως λειτουργούν ακόμα τα νεφρά, σας λέω ότι έχω καταλάβει γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη...
    Πριν χρόνια είχα κι εγώ γατί με FIV και πέθανε φυσιολογικά...

Νίκο, ευχαριστώ για τα περαστικά μακάρι να πιάσει η ευχή σου!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    @κυκνε τουλαχιστον αν πεθανει θα γλυτωσει απο τα βασανα..
    σκεψου πως ειχε μια καλη ζωη μεχρι τωρα!
    Αυτό ακριβώς έγραψα στην απάντηση μου ειδικά προς εσένα πριν λίγο ότι ελπίζω να πέρασε καλά μαζί μας, εγώ πάντως έκανα ότι μπορούσα για να είναι ευτυχισμένη κι υγιής αλλά πονάω, πονάω πολύ...έχεις καμιά ιδέα για να το αντέξω; Θέλω να κοπώ ξανά και δεν πρέπει...

Senior Member
    και γω κοβμουν κυκνε.. αλλα δεν το κανω εδω και καποιο καιρο γιατι ξερω πως ετσι στεναχωρω τους κοντινους μου αλλα και νιωθω οτι υποκειπτω στην ηττα..
    μακαρι να ζησει το γατονι σου..τα δικα μου ζουν αλλα φοβαμαι πολυ για την κλαιρη μου (οπως φανηκε ειναι η αγαπημενη μου)

Senior Member
    και γω κοβμουν κυκνε.. αλλα δεν το κανω εδω και καποιο καιρο γιατι ξερω πως ετσι στεναχωρω τους κοντινους μου αλλα και νιωθω οτι υποκειπτω στην ηττα..
    μακαρι να ζησει το γατονι σου..τα δικα μου ζουν αλλα φοβαμαι πολυ για την κλαιρη μου (οπως φανηκε ειναι η αγαπημενη μου)
    Εγώ τους το κρύβω, ούτε στην ψυχολόγο μου θα το πω αυτή τη φορά για να μην το μάθει κανείς κατά τη γνώμη μου τίποτα δεν θα έπρεπε να εξαιρείται από το ιατρικό απόρρητο γιατί ορίστε τι πετυχαίνουν, να φοβόμαστε να μιλήσουμε...πάλι καλά που υπάρχει τουλάχιστον το φόρουμ...εγώ κόπηκα προχθές κι ακόμα πονάω αν κι είναι μικρή η πληγή κι επίσης λόγω αυτού νιώθω κι αδύναμη ψυχολογικά, είναι φυσιολογικό;
    Σ' ευχαριστώ για την ευχή, μακάρι να πιάσει και μακάρι να είναι καλά κι η Κλαίρη σου...τι βλάκας κτηνίατρος...

Member
    Τελευταία μέρα διαβάσματος. Σήμερα νομίζω πως δεν τα πήγα και πολύ καλά, αλλά στα προηγούμενα έγραψα μια χαρά. Με τη δουλειά να δω τι θα γίνει. Βλέπεις ακόμα και για οικιακή βοηθός που έψαξα (το λέω έτσι γιατί πρώτα έψαξα κάτι σχετικό με αυτό που σπουδάζω, δε σνομπάρω φυσικά!) άμα δεν είσαι εμφανίσιμη και απ τη Σρι Λάνκα δεν..

Senior Member
    Αν γίνεται να της δίνετε με μια σύριγγα να φάει με το ζόρι. Πάντως εύχομαι να γίνει καλά

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Αν γίνεται να της δίνετε με μια σύριγγα να φάει με το ζόρι. Πάντως εύχομαι να γίνει καλά
    Αυτό το κάνουμε ήδη και για το φαγητό και για το νερό εκτός από σήμερα που δεν είναι σε θέση για τίποτα από τα δύο...είναι τόσες ώρες στον ορό και δεν έχει δείξει βελτίωση...μου είναι τόσο δύσκολο να την βλέπω έτσι...

Senior Member
    Είναι μεγάλη σε ηλικία η γάτα σου; έχεις άλλες; (μην κόβεσαι είναι μεγαλύτερο βάρος να πονάς και σωματικά)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Είναι μεγάλη σε ηλικία η γάτα σου; έχεις άλλες; (μην κόβεσαι είναι μεγαλύτερο βάρος να πονάς και σωματικά)
    Ήταν 12 χρονών, δεν την έλεγες και μεγάλη... Έχω έναν γάτο...είμαι χάλια...

Senior Member
    Λες ήταν. Δεν ζει πια; αν ζει ίσως επανέλθει λίγο μέχρι αύριο. Καλά είναι που έχεις ένα ακόμα. Είναι λίγο μεγαλούτσικη αλλά αυτό δεν έχει σημασία.