ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 1380 FirstFirst ... 16242526272836761265261026 ... LastLast
Results 376 to 390 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οτι ξεμεινα απο τσιγαρα και βαριεμαι να βγω εξω να παρω , εχει και παλιοκαιρο , και αναψα τωρα ενα τσιγαρο τυπου slim και αναρωτιεμαι γιατι τα καπνιζει αυτα ο κοσμος , ενω καλλιστα θα μπορουσαν να βγουν εξω να εισπνευσουν και στην συνεχεια να εκπνευσουν καθαρο κοπανιστο αερα..
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 02-02-2015 at 19:46.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ε αγορασε μια αλλη που να της μιαζει
    Έχουμε μια που να της μοιάζει στην αυλή και της έδωσα το όνομα της...είναι μια παρηγοριά αλλά δεν αντικαθίσταται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    μια κ ξεμεινες απο ξηρους καρπους σε λιγο θα ξεμινεις κ απο πτηνα ετσι οπως πας

Senior Member
    Σκεφτομαι τα τελευταια 5 χρονια τετοιους δωσιλογους και υποταχτικους πολιτικους ειχαμε που λεγαν σε ολα ναι, και μολις βγηκε ο τσιπρας και ειπαν κανα δυο οχι, ανασκουμπωθηκε ολη η ευρωπη, και ζηταν ανοιχτα να κανουν διαλογο, να γινει αναδιαπραγματευση, γιατι οριστικη διαγραφη λιγο δυσκολο.

Δεν ξερω κρατω μικρο καλαθι, αλλα για να πω την αληθεια μου εσκασε ενα χαμογελακι.Στην τελικη δωστου του Ελληνα τετοια και παρε του την ψυχη.

Αφου ο τσιπρας προτου αναλαβει, πηγε πρωτα προσκυνησε σε βατικανο και νεα Υορκη.

Α ρε τι παιχνιδια παιζονται, χαμπαρι δεν παιρνουμε, και ολως διολου στο τελος παντα την παταμε.

Junior Member
    Ένας επιστήμονας, διάβασα κάπου, υποστήριξε πως έκανε πειράματα, για να δει, σε μύγες και πως ανακάλυψε ότι ένα είδος αυτών μπορούν να πετάξουν με ταχύτητα 1300 χιλιομέτρων και σε υψόμετρο κιόλας. Αν αυτό είναι αλήθεια αυτό σημαίνει ότι θα είναι ικανές να αποθηκεύουν την διπλάσια ποσότητα τροφής τους από όση χρειάζεται για τόση ταχύτητα.

Διασκεδάζουν με αυτό το πτώμα αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι γενικός κίνδυνος.
    Last edited by fidi1979; 03-02-2015 at 04:08.

Junior Member
    αναι θέλω να πω και αυτό. εγώ ας πούμε είμαι ξανθός αυθεντικά αλλά είμαι ανατολικός ξανθός με εμπειρίες χορών αληθινής διασκέδασης. μιας και είναι πολύ λίγα πράγματα γνωστά για το παρελθόν μας ως ανθρωπότητα αλλά άμα το δούμε έτσι αυτό δε συμφέρει τους απατεώνες και δεν εννοώ ότι οι ξανθιές είναι απαραίτητα από την δύση. έτσι χαμσαλάτα; κάποιοι φαίνεται ετοιμάζονται για την αποκάλυψη εγώ θέλω να αρχίζω να βλέπω τηλεόραση ξάπλα. και μόνοι κάποιοι παιρνούν καλά δε χρειάζονται φοβερά πράγματα. δύσκολα αυτά που δείχνει.

Σκέφτομαι πως πάω να φορτώσω τον εαυτό μου με υποχρεώσεις που ακούγονται ενδιαφέρουσες και ενθουσιώδεις αλλά θα μου στερούν σημαντικό χρόνο από την προσωπική μου ζωή, χρόνο που θεωρώ πολύτιμο. Δεν ειμαι και σε ηλικία που πολύ εύκολα θα αναλάμβανα τέτοια. Θα μου πειτε η χρυση τομή είναι συνδύασε τα. Θα δώ! Θα προτιμούσα (κι αυτο ειναι σε καποιο βαθμο εφικτό) η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων αυτών να είναι σε βάθος χρόνου νοουμένου και πάλι ότι θα έχω τον προσωπικό χρόνο που θέλω για μενα. Επειδή αυτά που μπορουμε τωρα (σε προσωπικο επίπεδο) ίσως δεν ειναι και τόσο εύκολα αργότερα.
    γιάννης

Senior Member
    Οτι δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να κοιμάμαι.....
    Τελικά όταν ένας άνθρωπος έχει προβλήματα ίσως να μην είναι και καθόλου εύκολο να τα ξεπεράσει,ακόμα και αν περάσουν πενηντα χρόνια.

Εχω αρχίσει να κατανοώ τον Κύκνο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οτι δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να κοιμάμαι.....
    Τελικά όταν ένας άνθρωπος έχει προβλήματα ίσως να μην είναι και καθόλου εύκολο να τα ξεπεράσει,ακόμα και αν περάσουν πενηντα χρόνια.

Εχω αρχίσει να κατανοώ τον Κύκνο
    Δεν ξέρω πως να εκφραστώ χωρίς να παρεξηγηθώ, είμαι κι εγώ ζαλισμένη από τον πολύ ύπνο...
    Από τη μία χαίρομαι που με καταλαβαίνεις αλλά από την άλλη λυπάμαι που βρίσκεσαι κι εσύ σε άσχημη κατάσταση...κουράγιο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν ξέρω πως να εκφραστώ χωρίς να παρεξηγηθώ, είμαι κι εγώ ζαλισμένη από τον πολύ ύπνο...
    Από τη μία χαίρομαι που με καταλαβαίνεις αλλά από την άλλη λυπάμαι που βρίσκεσαι κι εσύ σε άσχημη κατάσταση...κουράγιο...
    Τουλάχιστον κάποιες από τις προσπάθειές μου έχουν ευοδώσει....
    και αυτό μου δημιουργεί κάποια αισιοδοξία...............

Από αυτό παίρνω κουράγιο και ελλπίζω σε καλύτερες μέρες...ελπίζω να κάνεις και συ το ίδιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Τουλάχιστον κάποιες από τις προσπάθειές μου έχουν ευοδώσει....
    και αυτό μου δημιουργεί κάποια αισιοδοξία...............

Από αυτό παίρνω κουράγιο και ελπίζω σε καλύτερες μέρες...ελπίζω να κάνεις και συ το ίδιο.
    Προσπαθώ κι εγώ για κάποια πράγματα, αύριο ίσως να ξέρω αν θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα σε ένα απ' αυτά ελπίζω μόνο να είναι θετικό γιατί αλλιώς θα απογοητευθώ και δεν ξέρω τι θα κάνω μετά...αλλά γενικά μιλώντας τώρα κι εγώ προσπαθώ να κρατήσω έστω μια μικρή ελπίδα ότι θα καλυτερεύσουν τα πράγματα κι ότι ίσως μερικές επιθυμίες μου γίνουν πραγματικότητα...

Junior Member
    Σκέφτομαι την ζωήμου στο εξωτερικο που θ¨αρχίσω απ¨το μηδεν να ορίζω τον εαυτό μου.Θα χω την ευκαιρία να γίνω αυτός που θέλω να είμαι και να γνωρίσω πτυχές του εαυτού μου που θα με εκπλήξουν.

Banned
    Δεν θελω αλλη βροχη!!!!Δεν παλευεται ο κωλοκαιρος!!!

Banned
    οταν θα πιανει η ακαταπαυστη βροχη
    μαυρα συννεφα σκεπαζουν τη ψυχη
    κ ενω βρεχομαι γραφω σε ενα τεφτερι
    οτι ο καθενας δε θα μπορουσε να το ξερει
    κ το τεφτερι μου πεφτει σε μια λιμνη με νερο
    αλλα οτι εγραψα απ εξω θα το θυμαμαι για καιρο

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οταν θα πιανει η ακαταπαυστη βροχη
    μαυρα συννεφα σκεπαζουν τη ψυχη
    κ ενω βρεχομαι γραφω σε ενα τεφτερι