ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 1380 FirstFirst ... 23313233343543831335331033 ... LastLast
Results 481 to 495 of 20693
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Οταν ειχε βγει το βιβλιο , θυμαμαι στο μετρο μπορει και η καθε δευτερη επιβατισσα που διαβαζε να διαβαζε αυτο. Ειχα λαθροδιαβασει μερικες σελιδες και απορουσα ειλικρινα γιατι ειναι μπεστ σελλερ.

Τι να πεις.
    Fixed,οι γυναικες καταναλωνουν τετοιες σαβουρες συνηθως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Fixed,οι γυναικες καταναλωνουν τετοιες σαβουρες συνηθως
    Ευτυχώς που υπάρχουν κι εξαιρέσεις... Δεν το έχω διαβάσει αλλά έχω ακούσει ότι είναι σε στυλ αρλεκιν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι οκ και οι σαπουνοπερες δεν ειναι κατι που θεωρειται η " ελιτιστικη κορυφη της εβδομης τεχνης " , αλλα πολυς , μα παρα πολυς κοσμος αρεσκεται να της βλεπει και να ξεφευγει απο τα προβληματα της καθημερινοτητας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ναι οκ και οι σαπουνοπερες δεν ειναι κατι που θεωρειται η " ελιτιστικη κορυφη της εβδομης τεχνης " , αλλα πολυς , μα παρα πολυς κοσμος αρεσκεται να της βλεπει και να ξεφευγει απο τα προβληματα της καθημερινοτητας.
    Mα και αυτες γυναικειο κοινο εχουν κατα κυριο λογο :P

Banned
    Eχει συμβει σε κανεναν χρηστη facebook να του απενεργοποιησουν τον λογαριασμο και του ζητουν ταυτοτητα? οχι οτι θα βαλω την γατα μου να κλαιει , ωρα του καλη και στο καλο να παει , αλλα προβληματιζομαι γιατι ενω νομιζα οτι ειναι καποιος ιος , γκουγκλαροντας το βλεπω οτι βρισκεται πλεον στους ορους χρησης του facebook.
    εχει τυχει σε κανεναν?

Senior Member
    ναι μνημόνιο έχει συμβεί σε πολλούς
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    ναι μνημόνιο έχει συμβεί σε πολλούς
    Ντοινγκ! Εγώ πρώτη φορά το ακούω...και πώς τους τη στέλνεις την ταυτότητα δηλαδή;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    φωτογραφία η σκανάρισμα
    real eyes realise real lies

Banned
    Μαλιστα... Ωρα του καλη λοιπον!!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Eχει συμβει σε κανεναν χρηστη facebook να του απενεργοποιησουν τον λογαριασμο και του ζητουν ταυτοτητα? οχι οτι θα βαλω την γατα μου να κλαιει , ωρα του καλη και στο καλο να παει , αλλα προβληματιζομαι γιατι ενω νομιζα οτι ειναι καποιος ιος , γκουγκλαροντας το βλεπω οτι βρισκεται πλεον στους ορους χρησης του facebook.
    εχει τυχει σε κανεναν?
    Απο τον Νοεμβριο και μετα,το χει κανει σχεδον σε ολους οσους ηξερα και δεν ειχαν αληθινο ονομα,ή το ειχαν παραλλαγμενο (πχ Geo Pap,αντι για Georgios Papadopoulos).
    Αμα σκαναρεις την ταυτοτητα σου,θα στο ξεκλειδωσουν,αλλα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τον κοπο.Εχει γινει (ή μαλλον ετσι ηταν παντα) πολυ big brother αυτη η κωλοσελιδα.Στο κατω κατω,σε περιπτωση ποινικου αδικηματος,σε βρισκουν οι αρχες ο,τι ονομα και αν εχεις βαλει,αρα δε βλεπω το λογο να θελει σωνει και καλα το αληθινο ονομα.

Banned
    Δεν υπηρχε περιπτωση να στειλω ταυτοτητα λολ!! Μολις εφτιαξα αλλο , απλα λυπαμαι τον κοπο μου στο candy crush κλαψ!

Senior Member
    Δεν υπηρχε περιπτωση να στειλω ταυτοτητα λολ!! Μολις εφτιαξα αλλο , απλα λυπαμαι τον κοπο μου στο candy crush κλαψ!
    to candy crush μπορεις να το παιζεις μεσα απο αυτονομη σελιδα του παιχνιδιου. δεν χρειαζεται να το συνδεσεις με το φμ

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    to candy crush μπορεις να το παιζεις μεσα απο αυτονομη σελιδα του παιχνιδιου. δεν χρειαζεται να το συνδεσεις με το φμ
    Σιγά μην το παίξω πάλι απο την αρχή.. Ήμουν σε πολύ υψηλά επίπεδα.. Τόσο που περίμενα την εφαρμογή να βγάλει νέες πίστες

Senior Member
    Σιγά μην το παίξω πάλι απο την αρχή.. Ήμουν σε πολύ υψηλά επίπεδα.. Τόσο που περίμενα την εφαρμογή να βγάλει νέες πίστες
    αγοραζες και βοηθειες η με τον ιδρωτα του προσωπου σου? σε ποια πιστα δηλαδη?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αγοραζες και βοηθειες η με τον ιδρωτα του προσωπου σου? σε ποια πιστα δηλαδη?
    Ρε εδώ δεν έχω μαντήλι να κλάψω θα αγοραζα βοήθειες; επειδή τελευταίως τα είχα παρατήσει δεν θυμάμαι με ακρίβεια την πίστα.. 700 κάτι , θυμάμαι οτι υπήρχε ένας χάρτης ακόμα μετα πίστες γιοκ.
    Δεν βαριέσαι.. Απλα ενταξει το έχουν παραχεσει!