ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 1380 FirstFirst ... 24323334353644841345341034 ... LastLast
Results 496 to 510 of 20693
    Senior Member
    Βλεπω οτι ζητανε μονο πραγματικο ονομα , φωτογραφια και ημερομηνια γεννησης (μονο ... τελος παντων). Αν αποφασισεις να μπεις στη διαδικασια σβησε απο το αντιγραφο της ταυτοτητας τα υπολοιπα στοιχεια. Εχουν ξεφυγει ολοι , απο εξυπνες τηλεορασεις που προειδοποιει ο κατασκευαστης οτι μπορουν να καταγραφουν τις συνομιλιες και να προσεχουμε τι .... λεμε μπροστα τους μεχρι spyware στο firmware σκληρων δισκων απο την αμερικανικη κυβερνηση και φοβαμαι οτι δεν ειναι καποιος που μας κανει πλακα με ψευδεις ειδησεις , αλλα απολυτως πραγματικα.

Εαν μου επιτραπει μια προβλεψη , θα ειναι αδυνατον ισως να μην μπορουν να σε παρακολουθησουν στο μελλον και να κρυφτεις ... ειναι ισως μια αναγκαιοτητα λογω της τεραστιας δυναμης που προσφερει σε ατομικοτητες η σημερινη εκρηξη της τεχνολογιας που συνεχιζεται με ξεφρενους ρυθμους και εντεινει το προβλημα. Το θεμα ειναι "ποιος και για ποιον λογο?" θα εχει ολη αυτη την δυναμη στα χερια του?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω τέτοια δεδομένα.. Να πάει να μπιπ ο ζουκερμπερκ , εφτιαξα ηδη άλλο πιο ωλαιοοοο! :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ρε εδώ δεν έχω μαντήλι να κλάψω θα αγοραζα βοήθειες; επειδή τελευταίως τα είχα παρατήσει δεν θυμάμαι με ακρίβεια την πίστα.. 700 κάτι , θυμάμαι οτι υπήρχε ένας χάρτης ακόμα μετα πίστες γιοκ.
    Δεν βαριέσαι.. Απλα ενταξει το έχουν παραχεσει!
    δοκιμασε μηπως μεσω της σελιδας του παιχνιδιου, μπορεσεις να μπεις με τον λογαριασμο του φμ, η με το μειλ που χρησιμοποιεις στο φμ

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Βλεπω οτι ζητανε μονο πραγματικο ονομα , φωτογραφια και ημερομηνια γεννησης (μονο ... τελος παντων). Αν αποφασισεις να μπεις στη διαδικασια σβησε απο το αντιγραφο της ταυτοτητας τα υπολοιπα στοιχεια. Εχουν ξεφυγει ολοι , απο εξυπνες τηλεορασεις που προειδοποιει ο κατασκευαστης οτι μπορουν να καταγραφουν τις συνομιλιες και να προσεχουμε τι .... λεμε μπροστα τους μεχρι spyware στο firmware σκληρων δισκων απο την αμερικανικη κυβερνηση και φοβαμαι οτι δεν ειναι καποιος που μας κανει πλακα με ψευδεις ειδησεις , αλλα απολυτως πραγματικα.

Εαν μου επιτραπει μια προβλεψη , θα ειναι αδυνατον ισως να μην μπορουν να σε παρακολουθησουν στο μελλον και να κρυφτεις ... ειναι ισως μια αναγκαιοτητα λογω της τεραστιας δυναμης που προσφερει σε ατομικοτητες η σημερινη εκρηξη της τεχνολογιας που συνεχιζεται με ξεφρενους ρυθμους και εντεινει το προβλημα. Το θεμα ειναι "ποιος και για ποιον λογο?" θα εχει ολη αυτη την δυναμη στα χερια του?
    Απο NSA και λοιπους οργουελικους,δεν ξεφευγεις ουτε σε υπογειο κρυσφυγετο.Το θεμα ειναι να μην σε βρισκει και ο χ,ψ ευκολα.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν υπηρχε περιπτωση να στειλω ταυτοτητα λολ!! Μολις εφτιαξα αλλο , απλα λυπαμαι τον κοπο μου στο candy crush κλαψ!
    Βαλε αληθοφανες ονομα σε αυτο,αλλιως θα στο ξανασβησουν.

Banned
    Έβαλα το ονοματεπώνυμο μου έτσι και αλλιώς έχω επιλεγμένους φίλους και όχι οποίους να'ναι..

Banned
    Θέλει και ταυτότητα απαυτοτητα θα πάρει!

Banned
    μηπως ειχες βαλει κανενα ονομα που φαινοταν οτι δεν υπαρχει πχ λαλαλο?

Banned
    Πόσο φοβερό είναι κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις πως όλοι οι άλλοι είχαν καταλάβει πράγματα (με το 1/1.000.000.000 της συναναστροφής που είχες εσύ) πολύ καλύτερα από εσένα κ πολύ πριν από εσένα...... Κ πόσο ακόμα πιο φοβερό είναι να συνειδητοποιείς ότι τα είχες όλα μπροστά σου, μπροστά στα μάτια σου, αλλά εσύ δεν ήθελες να τα δεις κ ήσουν τόσο μα τόσο λάθος....... Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή αν κάποιος έχει να πει κάτι. Απλά τελευταία κ σχεδόν μοναδική φορά που μου συνέβη ήταν πριν 7 σχεδόν χρόνια (κ άλλη 1 πολύ πιο light πριν 5 χρόνια) κ είμαι σε φάση που απλά αναρωτιέμαι πολύ σοβαρά για τον εαυτό μου......

Senior Member
    ενταξει, 2 φορες στα 7 χρονια δεν δειχνει και τοσο τραγικο, εκτος αν σου καταστρεψε την ζωη ας πουμε..
    μιλας πολυ γενικα, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο σε τοσο γενικολογη τοποθετηση.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενταξει, 2 φορες στα 7 χρονια δεν δειχνει και τοσο τραγικο, εκτος αν σου καταστρεψε την ζωη ας πουμε..
    μιλας πολυ γενικα, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο σε τοσο γενικολογη τοποθετηση.
    Όχι δεν μου κατέστρεψε τη ζωή, 5-6 μήνες ήταν, απλά αναρωτιέμαι για τον εαυτό μου μόνο...... πόσο μα πόσο λάθος κρίση κ επιλογές μπορώ να κάνω. Να μη δω το ηλίου φαεινότερον στους πάντες. Εμένα αφορά το θέμα όχι αυτόν κ με εμένα τα βάζω.

Senior Member
    και γιατι σκας τοσο για κατι που εγινε 5 χρονια πριν? αν δεν ξανασυνεβη προσφατα, ισως βλεπεις πιο καλα τα πραγματα, πλεον.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και γιατι σκας τοσο για κατι που εγινε 5 χρονια πριν? αν δεν ξανασυνεβη προσφατα, ισως βλεπεις πιο καλα τα πραγματα, πλεον.
    Αυτό το οποίο λέω είναι τωρινό. Απλά λέω πως τελευταία φορά συνέβη πριν 7 χρόνια να πέσω τόσο μα τόσο έξω. Θα μου πεις όλα μέσα στη ζωή είναι, γιαυτό κ δεν πρέπει να είμαι απόλυτοι για τίποτα κ για κανέναν.

Senior Member
    Παράτα όλα κ γίνε νοικοκυρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παράτα όλα κ γίνε νοικοκυρα
    Μπααααα........ δε νομίζω ότι μου πάει, αλλά ούτε κ ότι οι άνθρωποι εκτιμάνε τις νοικοκυρές. Αλλά πού ξέρεις, όλα πιθανά είναι, μπορεί να το σκεφτώ κ αυτό χαχαχαχαχα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Αυτό το οποίο λέω είναι τωρινό. Απλά λέω πως τελευταία φορά συνέβη πριν 7 χρόνια να πέσω τόσο μα τόσο έξω. Θα μου πεις όλα μέσα στη ζωή είναι, γιαυτό κ δεν πρέπει να είμαι απόλυτοι για τίποτα κ για κανέναν.
    για να το συζηταμε, σημαινει οτι την/τον πηρες πρεφα, ηδη. κι αυτο, κερδος ειναι..