ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 1380 FirstFirst ... 25333435363745851355351035 ... LastLast
Results 511 to 525 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για να το συζηταμε, σημαινει οτι την/τον πηρες πρεφα, ηδη. κι αυτο, κερδος ειναι..
    Εμαααα....... κάποια στιγμή θα γινότανε κ αυτό...... το είχαν δει όλοι εκτός από εμένα. Δεν κρατάω κακίες βέβαια, απλά απορώ, ξέρω πως αν ένας άνθρωπος δεν έχει βρει τις ισορροπίες του κ την υγεία του δεν θα πρέπει να παίρνω προσωπικά ή τοις μετρητοίς τα όσα μου λέει. Καλά να είναι κ καλά να είμαστε όλοι. Κ προπάντων με καθαρό μυαλό. Όλα παιχνίδια του μυαλού είναι. Κ πολλές φορές άμα είμαστε μπερδεμένοι το μυαλό παίζει παιχνίδια.

Senior Member
    καλα που το κατάλαβες γάτα με πέταλα είσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Εμαααα....... κάποια στιγμή θα γινότανε κ αυτό...... το είχαν δει όλοι εκτός από εμένα. Δεν κρατάω κακίες βέβαια, απλά απορώ, ξέρω πως αν ένας άνθρωπος δεν έχει βρει τις ισορροπίες του κ την υγεία του δεν θα πρέπει να παίρνω προσωπικά ή τοις μετρητοίς τα όσα μου λέει. Καλά να είναι κ καλά να είμαστε όλοι. Κ προπάντων με καθαρό μυαλό. Όλα παιχνίδια του μυαλού είναι. Κ πολλές φορές άμα είμαστε μπερδεμένοι το μυαλό παίζει παιχνίδια.
    κι οχι μονο το μυαλο..
    πολλες φορες οι "αλλοι" παιζουν παιχνιδια μαζι μας (η ετσι θα θελαν), καθολου καλοπροαιρετα δε. μην ανησυχεις μαριποζα. εχει ο καιρος, γυρισματα.
    οσο εισαι καλοπροαιρετος και καθαρος στις σχεσεις σου (αν εισαι), μην φοβασαι τιποτε.
    η καθε μουρλοκακομοιρα (με την εννοια της κακοηθειας) θα τρωει τα μουτρα της αργα η γρηγορα, πολυ ηχηρα και επωδυνα για εκεινην δε, κι εσυ θα ψωλαρμενιζεις ανεμελα.....

Banned
    Πηγά να πνιγω με το ζουμερο νόστιμο μπιφτεκακι μου!! ''Ψωλαρμενιζεις ανεμελα'' χαχα χαχαχαχα

Banned
    κι οχι μονο το μυαλο..
    πολλες φορες οι "αλλοι" παιζουν παιχνιδια μαζι μας (η ετσι θα θελαν), καθολου καλοπροαιρετα δε. μην ανησυχεις μαριποζα. εχει ο καιρος, γυρισματα.
    οσο εισαι καλοπροαιρετος και καθαρος στις σχεσεις σου (αν εισαι), μην φοβασαι τιποτε.
    η καθε μουρλοκακομοιρα (με την εννοια της κακοηθειας) θα τρωει τα μουτρα της αργα η γρηγορα, πολυ ηχηρα και επωδυνα για εκεινην δε, κι εσυ θα ψωλαρμενιζεις ανεμελα.....
    Υπο αλλες συνθηκες παιζει κ να σκεφτομουν πως αμαν πια με την εμμονη σου να με βαφτιζεις αντρα αλλα ειδικα σημερα χαλαλι ο,τι κ να πεις, αμα σε βοηθαει να ξεδωσεις πες με κ σκιουρο που ξερει να πληκτρολογει..... Με τοσα που εχω δει στο τελος-τελος δεν θα μου κανει εκπληξη αν καμια μερα ανακαλυψω πως εχω βαφτιστει με αλλο ονομα απο αυτο που γραφει η ταυτοτητα.

Senior Member
    Υπο αλλες συνθηκες παιζει κ να σκεφτομουν πως αμαν πια με την εμμονη σου να με βαφτιζεις αντρα αλλα ειδικα σημερα χαλαλι ο,τι κ να πεις, αμα σε βοηθαει να ξεδωσεις πες με κ σκιουρο που ξερει να πληκτρολογει..... Με τοσα που εχω δει στο τελος-τελος δεν θα μου κανει εκπληξη αν καμια μερα ανακαλυψω πως εχω βαφτιστει με αλλο ονομα απο αυτο που γραφει η ταυτοτητα.
    παρολο που πραγματικα το πιστευω, στην συγκεκριμενη συζητηση το εννοω ως "ανθρωπος", οχι ως ανδρας. σου ειπα αλλωστε "την /τον αλλον".θα τα ελεγα και σε γυναικα, τα ιδια ακριβως.

Banned
    παρολο που πραγματικα το πιστευω, στην συγκεκριμενη συζητηση το εννοω ως "ανθρωπος", οχι ως ανδρας. σου ειπα αλλωστε "την /τον αλλον".θα τα ελεγα και σε γυναικα, τα ιδια ακριβως.
    Ok δικαίωμά σου να το πιστεύεις, αλλά τουλάχιστον πες πού το βασίζεις αντικειμενικά, αν το βασίζεις κάπου. Το να με εννοείς ως άνθρωπο φυσικά το καταλαβαίνω, αλλά η λέξη σου "ψ.....ζει" νομίζω δεν πάει σε γυναίκα. Αλλά κ πάλι μπορεί να κάνω λάθος, μιας κ δεν τη χρησιμοποιώ, ώστε να γνωρίζω τη σύνταξή της, οπότε enlighten me!

Senior Member
    Ok δικαίωμά σου να το πιστεύεις, αλλά τουλάχιστον πες πού το βασίζεις αντικειμενικά, αν το βασίζεις κάπου. Το να με εννοείς ως άνθρωπο φυσικά το καταλαβαίνω, αλλά η λέξη σου "ψ.....ζει" νομίζω δεν πάει σε γυναίκα. Αλλά κ πάλι μπορεί να κάνω λάθος, μιας κ δεν τη χρησιμοποιώ, ώστε να γνωρίζω τη σύνταξή της, οπότε enlighten me!
    α, μην κολλας εκει, το εχω πει και για μενα και δεν εχω αμφιβολιες για το φυλο μου.
    στα υπολοιπα δεν απανταω, δεν εχει νοημα για μενα η συζητηση, τα ξερεις πιστευω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Eχει συμβει σε κανεναν χρηστη facebook να του απενεργοποιησουν τον λογαριασμο και του ζητουν ταυτοτητα? οχι οτι θα βαλω την γατα μου να κλαιει , ωρα του καλη και στο καλο να παει , αλλα προβληματιζομαι γιατι ενω νομιζα οτι ειναι καποιος ιος , γκουγκλαροντας το βλεπω οτι βρισκεται πλεον στους ορους χρησης του facebook.
    εχει τυχει σε κανεναν?
    Χα χα! Μου είχε τύχει γιατί δεν είχα κανονικό όνομα και δεν το αναγνώριζε λέει.
    Ζητούσαν ταυτότητα ή κάποιο επίσημο έγγραφο. Θράσος!
    Ξέρεις τι έκανα;
    Σκάναρα ένα τελείως άσχετο έγγραφο, οδηγίες χρήσης συσκευής ή κάτι τέτοιο, χωρίς οποιοδήποτε στοιχείο μου σε αυτό φυσικά και το έστειλα.
    Και μάντεψε! Το δέχτηκαν μια χαρά.
    Μούφα η υπόθεση δηλαδή.
    Η πλάκα είναι ότι κάποια στιγμή εκ των υστέρων που πήγα να το αλλάξω και να βάλω κανονικό όνομα, δεν το δεχόταν με τίποτα!

Banned
    .................................................. ...............................

Banned
    μηπως εκτος απο αυτο περασες και κανενα απο γενεες τετρακοσιες κ σε αναφερε στο φβ? γιατι εσυ τα συνηθιζεις κατι τετια....

Senior Member
    Πόσο φοβερό είναι κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις πως όλοι οι άλλοι είχαν καταλάβει πράγματα (με το 1/1.000.000.000 της συναναστροφής που είχες εσύ) πολύ καλύτερα από εσένα κ πολύ πριν από εσένα...... Κ πόσο ακόμα πιο φοβερό είναι να συνειδητοποιείς ότι τα είχες όλα μπροστά σου, μπροστά στα μάτια σου, αλλά εσύ δεν ήθελες να τα δεις κ ήσουν τόσο μα τόσο λάθος....... Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή αν κάποιος έχει να πει κάτι. Απλά τελευταία κ σχεδόν μοναδική φορά που μου συνέβη ήταν πριν 7 σχεδόν χρόνια (κ άλλη 1 πολύ πιο light πριν 5 χρόνια) κ είμαι σε φάση που απλά αναρωτιέμαι πολύ σοβαρά για τον εαυτό μου......

Ταυτιζομαι....καποιες φορες νομιζω πως προσπαθω να κουμπωσω αυτο που εχει αναγκη η ψυχη μου σε καποιον που δεν "το χει"..
    Εχεις σκεφτει οτι εχεις δικαιωμα στα λαθη?(αν καταλαβα καλα ειναι ερωτικο το ζητημα)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Ταυτιζομαι....καποιες φορες νομιζω πως προσπαθω να κουμπωσω αυτο που εχει αναγκη η ψυχη μου σε καποιον που δεν "το χει"..
    Εχεις σκεφτει οτι εχεις δικαιωμα στα λαθη?(αν καταλαβα καλα ειναι ερωτικο το ζητημα)
    Όχι Φωτεινή μου δεν είναι ερωτικό. Φιλικό- ανθρώπινο θα το χαρακτήριζα κ οι αδικίες από ανθρώπους που θεωρούσαμε "δικούς μας" πολλές φορές πονάνε περισσότερο, για τα γκομενικά όχι δεν σκάω, λίγο πολύ γραμμένα τα έχω. Αυτό το οποίο λες "έρωτα" έχω να το νοιώσω πολλά χρόνια κ γενικά μου συμβαίνει δύσκολα, οπότε για τα "απλοποιημένης μορφής" δεν κάθομαι να ασχοληθώ κ πολύ....... Δικαίωμα στα λάθη όλοι έχουμε, απλά τα βάζω με εμένα όταν το λάθος ήταν προφανές (ναι είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου). Δεν είναι το ίδιο σε πλυντήριο με λευκά να βάλεις 1 μπλε κάλτσα κ δεν είναι το ίδιο να εκτιμήσεις τελείως λάθος μια κατάσταση κ έναν άνθρωπο. Βέβαια σε κάποιες περιστάσεις εξ ορισμού δεν μπορείς να κρατήσεις κακία ή να παρεξηγήσεις, το μυαλό κάποιων ανθρώπων λόγω ιδιαίτερων συνθηκών παίζει περίεργα παιχνίδια, οπότε no hard feelings, η ευθύνη όλη δικιά μου, την αντέχω άλλωστε.......

Senior Member
    Όχι Φωτεινή μου δεν είναι ερωτικό. Φιλικό- ανθρώπινο θα το χαρακτήριζα κ οι αδικίες από ανθρώπους που θεωρούσαμε "δικούς μας" πολλές φορές πονάνε περισσότερο, για τα γκομενικά όχι δεν σκάω, λίγο πολύ γραμμένα τα έχω. Αυτό το οποίο λες "έρωτα" έχω να το νοιώσω πολλά χρόνια κ γενικά μου συμβαίνει δύσκολα, οπότε για τα "απλοποιημένης μορφής" δεν κάθομαι να ασχοληθώ κ πολύ....... Δικαίωμα στα λάθη όλοι έχουμε, απλά τα βάζω με εμένα όταν το λάθος ήταν προφανές (ναι είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου). Δεν είναι το ίδιο σε πλυντήριο με λευκά να βάλεις 1 μπλε κάλτσα κ δεν είναι το ίδιο να εκτιμήσεις τελείως λάθος μια κατάσταση κ έναν άνθρωπο. Βέβαια σε κάποιες περιστάσεις εξ ορισμού δεν μπορείς να κρατήσεις κακία ή να παρεξηγήσεις, το μυαλό κάποιων ανθρώπων λόγω ιδιαίτερων συνθηκών παίζει περίεργα παιχνίδια, οπότε no hard feelings, η ευθύνη όλη δικιά μου, την αντέχω άλλωστε.......
    Αγαπη μου γλυκια δεν εισαι γαιδουρι εσυ για να αντεχεις .....δεχομαι κι ειμαι υπερ της αποδοχης ευθυνων,αλλα ως ενος σημειου.Διοτι οπως ΚΑΙ ΕΣΥ λες δεν γνωριζουμε τι εχει ο καθεις στην κεφαλα του κι ουτε εξαρταται απο μας.νο κοντρολ αλληλεπιδραση .Δεν πετυχε το συγκεκριμενο ανακατεμα.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Εγώ πάλι σαν ώριμος καλλιεργημένος τριαντάρης κατέληξα στο συμπέρασμα ότι από πλούσιος που ήμουν προτιμώ να είμαι ένας φτωχόΜπίνες σε αυτή τη γωνία βρήκα την αλήθεια μου ευχαριστώ να σται όλοι καλά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))