ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 1380 FirstFirst ... 26343536373846861365361036 ... LastLast
Results 526 to 540 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Αγαπη μου γλυκια δεν εισαι γαιδουρι εσυ για να αντεχεις .....δεχομαι κι ειμαι υπερ της αποδοχης ευθυνων,αλλα ως ενος σημειου.Διοτι οπως ΚΑΙ ΕΣΥ λες δεν γνωριζουμε τι εχει ο καθεις στην κεφαλα του κι ουτε εξαρταται απο μας.νο κοντρολ αλληλεπιδραση .Δεν πετυχε το συγκεκριμενο ανακατεμα.
    Δεν το λέω υπό την έννοια του γαϊδουριού κ γνωρίζω ακριβώς πού έγκειται η ευθύνη μου, δε σηκώνω παραπάνω απ'όση μου αναλογεί. Απλά, όπως κ να το κάνεις, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες προδιαγραφές να αντέχουν βάρη, ευθύνες, αλήθειες, την πραγματικότητα, τα "δύσκολα" συναισθήματα κ τα ζορίσματα. Εγώ απλά αποδέχομαι πλήρως τα δικά μου. Γιαυτό άλλωστε πολλοί αδύναμοι συναισθηματικά άνθρωποι ψάχνουν πιο δυνατούς κ πιο δυναμικούς για να τους συμπληρώσουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οπωσδήποτε το ανακάτεμα θα πετύχει...... για να δεις αν κάτι θα πετύχει πρέπει να το δεις όταν κ οι 2 άνθρωποι λειτουργούν με υγιή νου, αν έστω κ 1 από τους 2 έχει ανισορροπήσει νοητικά ή ψυχικά ή κ τα 2, τότε το πείραμα είναι εξ ορισμού καταδικασμένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δεν το λέω υπό την έννοια του γαϊδουριού κ γνωρίζω ακριβώς πού έγκειται η ευθύνη μου, δε σηκώνω παραπάνω απ'όση μου αναλογεί. Απλά, όπως κ να το κάνεις, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες προδιαγραφές να αντέχουν βάρη, ευθύνες, αλήθειες, την πραγματικότητα, τα "δύσκολα" συναισθήματα κ τα ζορίσματα. Εγώ απλά αποδέχομαι πλήρως τα δικά μου. Γιαυτό άλλωστε πολλοί αδύναμοι συναισθηματικά άνθρωποι ψάχνουν πιο δυνατούς κ πιο δυναμικούς για να τους συμπληρώσουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οπωσδήποτε το ανακάτεμα θα πετύχει...... για να δεις αν κάτι θα πετύχει πρέπει να το δεις όταν κ οι 2 άνθρωποι λειτουργούν με υγιή νου, αν έστω κ 1 από τους 2 έχει ανισορροπήσει νοητικά ή ψυχικά ή κ τα 2, τότε το πείραμα είναι εξ ορισμού καταδικασμένο.
    Δεν εχω λογους να αμφισβητησω αυτα που λες :-) ,συζητηση κανουμε.
    Ρηματα οπως "αντεχω" εμενα προσωπικα με πιεζουν και μερικες φορες χωρις οι ιδιοι να το συνειδητοποιουμε φορτωνουμε σε εμας
    περιττα φορτια.
    Καταθετω προσωπικες σκεψεις κ θεωρω αυτονοητο οτι δεν χρειαζεται να ισχυουν.
    Ξερεις ποσες φορες εχω σκεφτει "ας προσεχα ή "σιγα μωρε αντεχω" ?Εφτασε ομως καποια στιγμη που διαπιστωσα οτι το παραεπαιξα θεα της αντοχης κ ανοχης ,κι οτι αυτος ηταν ενας σοβαρος λογος που δεν ενιωθα αναλαφρη.
    Last edited by Φωτεινη!; 21-02-2015 at 00:09.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    μαριποζα ακου να στα πω να τα λεσ για δικα σου οι αδυναμοι συναισθηματικα ανθρωποι που νομιζεισ εσυ οτι ειναι
    η ζωη στα ματια τουσ τουσ φαινεται σκληρη γι αυτο και λυγιζουν
    αντιθετα οι δυνατοι αυτοι που νομιζεισ εσυ στα ματια τουσ τα βλεπουν αναλαφρα και γι αυτο μπορουν και δρουν
    αυτο ειναι θεμα οπτικης η οποια αλλαζει μεγαλωνοντασ συναναστρεφοντασ με κοσμο δουλευοντασ κανοντας δηλαδη πραγματα
    αυτα νομιζω εγω και γι αυτο λεω η ζωη μαθαινεται αν θελεισ να μαθεισ
    φιλικα ο φτ....ες της διπλανησ πορτας
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    αυτα νομιζω εγω και γι αυτο λεω η ζωη μαθαινεται αν θελεισ να μαθεισ
    Σωστό αυτό. Αλλά αυτοί που τα βλέπουν ανάλαφρα δεν είναι δυνατοί, αλλά επιπόλαιοι. Κ ποιός σου είπε ότι η ζωή δεν είναι σκληρή για τους δυνατούς.......? Ίσα- ίσα, επειδή πολλές φορές βάζουν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους, επωμίζονται πολύ μεγαλύτερο βάρος κ πολλές φορές λυγίζουν. Απλά ξανασηκώνονται, κουβαλώντας όλα τους τα σημάδια κ όλες τους τις ουλές. Αυτό που περιγράφεις εσύ, δηλ οι άνθρωποι που λυγίζουν καμιά φορά επειδή η ζωή είναι σκληρή, δεν πάει στους αδύναμους, αλλά στους ευαίσθητους, οι οποίοι επηρεάζονται συναισθηματικά πάρα πολύ. Δεν είναι κακό να είσαι ευαίσθητος, ανθρωπιά δείχνει. Αδύναμος είναι αυτός ο οποίος αρνείται να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα κ επειδή δεν αντέχει συναισθηματικά βάρη, τοποθετεί απάνω απ'όλα τον εαυτούλη του κ αυτόν προσπαθεί πάσει θυσία να προστατέψει, αδυνατώντας να δει κ να νοιαστεί για τίποτα πέρα από αυτό το σημείο. Φυσικά υπάρχουν κ δυνατοί άνθρωποι που είναι ρεαλιστές κ είναι κ παρτάκηδες, όμως αδύναμος άνθρωπος αποκλείεται να είναι συγχρόνως κ ώριμος κ μη εγωκεντρικός. Εσύ πιο πολύ για ευαίσθητος μου φαίνεσαι.

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Δεν εχω λογους να αμφισβητησω αυτα που λες :-) ,συζητηση κανουμε.
    Ρηματα οπως "αντεχω" εμενα προσωπικα με πιεζουν και μερικες φορες χωρις οι ιδιοι να το συνειδητοποιουμε,φορτωνου� �ε σε εμας
    περιττα φορτια.Καταθετω προσωπικες σκεψεις κ θεωρω αυτονοητο οτι δεν χρειαζεται να ισχυουν.
    Ξερεις ποσες φορες εχω σκεφτει "ας προσεχα ή "σιγα μωρε αντεχω" ?Εφτασε ομως καποια στιγμη που διαπιστωσα οτι το παραεπαιξα θεα της αντοχης κ ανοχης ,κι οτι αυτος ηταν ενας σοβαρος λογος που δεν ενιωθα αναλαφρη.
    Το "αντέχω" έρχεται αναγκαστικά θες δε θες με όσες επιλογές κάνεις κ δεν κάνεις στη ζωή σου, γιατί τα πάντα οδηγούν σε κάτι άλλο παραπέρα. Συνήθως επώδυνες κ ουσιαστικές επιλογές χρειάζονται πολλά ψυχικά αποθέματα ώστε να τις αντέξεις, οι συνέπειες όμως μετά δεν είναι τόσο "φορτωτικές", αφού ή λύνεις το πρόβλημά σου ή απελευθερώνεσαι, ενώ συνήθως ανώδυνες κ επιφανειακές επιλογές συνεπάγονται (βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα) έναν αριθμό συνεπειών, που κάποια στιγμή θα πρέπει να "αντέξεις" κ να τον υπομείνεις. Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι κ λάθος, αλλά για εμένα κάθε μας κίνηση κ επιλογή περιέχει κ κάποιες ευχάριστες ή δυσάρεστες συνέπειες κ κάποιες ευθύνες που πρέπει "να αντέξεις" χωρίς να προσπαθήσεις να αποποιηθείς των ευθυνών σου.

Banned
    Το "αντέχω" έρχεται αναγκαστικά θες δε θες με όσες επιλογές κάνεις κ δεν κάνεις στη ζωή σου, γιατί τα πάντα οδηγούν σε κάτι άλλο παραπέρα. Συνήθως επώδυνες κ ουσιαστικές επιλογές χρειάζονται πολλά ψυχικά αποθέματα ώστε να τις αντέξεις, οι συνέπειες όμως μετά δεν είναι τόσο "φορτωτικές", αφού ή λύνεις το πρόβλημά σου ή απελευθερώνεσαι, ενώ συνήθως ανώδυνες κ επιφανειακές επιλογές συνεπάγονται (βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα) έναν αριθμό συνεπειών, που κάποια στιγμή θα πρέπει να "αντέξεις" κ να τον υπομείνεις. Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι κ λάθος, αλλά για εμένα κάθε μας κίνηση κ επιλογή περιέχει κ κάποιες ευχάριστες ή δυσάρεστες συνέπειες κ κάποιες ευθύνες που πρέπει "να αντέξεις" χωρίς να προσπαθήσεις να αποποιηθείς των ευθυνών σου.

Senior Member
    Eγω εχω να πω , ουδεις αναντικαταστατος , εκ πειρας οσο και να σου φαινεται ο-η οτι ειναι ο ενας / μια , παντα κανεις λαθος , παντα μππορεις να βρεις εναν καλυτερο -η .Το κολλημα ειναι τυφλωση . Και το χειροτερο , δεν το ξερεις οτι ισχυει αυτο .

Senior Member
    Καταλαβαινω τι λες και χωρις να προσπαθω να αποποιηθω καμια ευθυνη απο οσες ΛΟΓΙΚΑ προκυπτουν απο τα λαθη μου ,το παω παραπερα στον τροπο που διευθετω μεσα μου την ευθυνη.
    Ισως εγω να ειμαι πεπεισμενη να χρωματισω τις λεξεις..ισως αυτο το χρωμα να χρωματιζει παντως και τα υπολοιπα που συμβαινουν...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι παρότι αυτή την περίοδο είμαι σε ελαφριά κατάθλιψη θα ξαναξεκινήσω αντικαταθλιπτικά γιατί βαρέθηκα να βλέπω την ζωή να περνά και εγώ απλά να κάθομαι να να μην κάνω τίποτα.
    Κακώς τα έκοψα κιόλας

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι σε αυτη μου τη ζωη η ψυχη μου δεν αντεχει το σωμα. Δεν ανηκω εδω.

Banned
    Θεε μου αν υπαρχεις φυλαγε με απο τις μαλακιες που κανω πρωι πρωι!

Banned
    εγω πινω πορτοκαλαδα κ παιζω σκακι.