ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 1380 FirstFirst ... 27353637383947871375371037 ... LastLast
Results 541 to 555 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω πινω πορτοκαλαδα κ παιζω σκακι.
    ποιος κερδισε?
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    εγω............................................ ....

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Καταλαβαινω τι λες και χωρις να προσπαθω να αποποιηθω καμια ευθυνη απο οσες ΛΟΓΙΚΑ προκυπτουν απο τα λαθη μου ,το παω παραπερα στον τροπο που διευθετω μεσα μου την ευθυνη.
    Ισως εγω να ειμαι πεπεισμενη να χρωματισω τις λεξεις..ισως αυτο το χρωμα να χρωματιζει παντως και τα υπολοιπα που συμβαινουν...
    Σε αυτό έχεις πολύ δίκιο. Η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι πολύ προσγειωμένη κ πολύ αυστηρή με εμένα (με τους άλλους πάλι όχι.......) τα χρωματίζω αρκετά σκούρα ας πούμε. Ώρες- ώρες θα ήθελα κ εγώ ίσως το παραμύθι μου κ λίγο χρώμα, αλλά την επόμενη στιγμή τα έχω δει όλα όπως ακριβώς είναι. Πάντως θα ήθελα κάποιος που μπορεί κ "χρωματίζει" πράγματα με φωτεινά κ έντονα χρώματα κ καταφέρνει λίγο να ζει στα σύννεφα να μου δώσει κ εμένα ορισμένες οδηγίες προς ναυτιλομένους.......νομίζω μου χρειάζονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω............................................ ....
    ελπιζω να μην επαιζες με τον εαυτο σου...!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Banned
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    ελπιζω να μην επαιζες με τον εαυτο σου...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Σε αυτό έχεις πολύ δίκιο. Η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι πολύ προσγειωμένη κ πολύ αυστηρή με εμένα (με τους άλλους πάλι όχι.......) τα χρωματίζω αρκετά σκούρα ας πούμε. Ώρες- ώρες θα ήθελα κ εγώ ίσως το παραμύθι μου κ λίγο χρώμα, αλλά την επόμενη στιγμή τα έχω δει όλα όπως ακριβώς είναι. Πάντως θα ήθελα κάποιος που μπορεί κ "χρωματίζει" πράγματα με φωτεινά κ έντονα χρώματα κ καταφέρνει λίγο να ζει στα σύννεφα να μου δώσει κ εμένα ορισμένες οδηγίες προς ναυτιλομένους.......νομίζω μου χρειάζονται.

Mαριποζα , περιγραφεις πολυ 'ποιητικα' και ομορφα την γενικοτερη σταση σου στη ζωη . Αν μου επιτραπει να πω την γνωμη μου , να μην εισαι τοσο αυστηρη με τον εαυτο σου , αν και αυτο ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας , και επειδη εγω ' χρωματιζω ' οπως ωραια περιγραφεις τις καταστασεις , και ειμαι αρκετα ' ονειροβατης ' , δεν παιρνω ευκολα τα πραματα στα σοβαρα ( εκτος και αν προκειται για δουλεια , εκει ειμαι αυστηρος με τον εαυτο μου ) , ουτε ποτε κατακαρδα . Ειμαι γενικα χαλαρος , χαρουμενος , ευχαριστος οσο μπορω . Πιστευω οτι η ευχη που δινουμε στους αλλους , υγεια πανω απ ολα θα επρεπε ναντικατασταθει με την ευχη , ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ πανω απο ολα , διοτι μπορει να μην εισαι πληρως υγιης , αλλα να εχεις μια οπτικη γωνια τετοια στην ' ελλειπη ' υγεια σου , που να εισαι παρολαυτα χαρουμενος .
    Το μελλον θα δειξει αν εχω δικιο , διοτι η υγεια μου ειναι ελλειπης .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πιστευω οτι η ευχη που δινουμε στους αλλους , υγεια πανω απ ολα θα επρεπε ναντικατασταθει με την ευχη , ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ πανω απο ολα , διοτι μπορει να μην εισαι πληρως υγιης , αλλα να εχεις μια οπτικη γωνια τετοια στην ' ελλειπη ' υγεια σου , που να εισαι παρολαυτα χαρουμενος .
    Σε ευχαριστώ πολύ για όσα έγραψες, έχεις δίκιο σε όλα εκτός από το κομμάτι που απομόνωσα, κατά την άποψή μου πάντα....... Πιστεύω πως η πραγματική χαρά μπορεί να υπάρχει μόνο εάν είναι κ υγιής χαρά κ μόνο τότε την αισθάνεσαι πραγματικά....... κ ναι, έχω δει ανθρώπους να ρουφάνε κόκκες κ είναι στον 7ο ουρανό από ευτυχία, αυτοπεποίθηση, ενέργεια κ καλή ψυχολογία, όμως, προσωπικά, τόσο επίπλαστη κ νοσηρή χαρά να μου λείπει..... προτιμώ να είμαι λιγότερο χαρούμενη, αλλά σε έναν πραγματικό κόσμο για πραγματικές αιτίες παρά..... χαρούμενη σε έναν κόσμο δικό μου, που δεν υπάρχει.

Senior Member
    Ποιος μιλησε για χαρα κοκας βρε Μαριποζα ? εδω βλεπεις αναπηρους που εχουν το κουραγιο και την διαθεση να αγωνιστουν σε Παραολυμπιακους , αυτο εννοουσα .

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι σήμερα θα έχουμε κόσμο στο σπίτι και δεν έχω καμιά όρεξη...ελπίζω να νιώσω καλύτερα αργότερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    αν αναρωτιουνται καπιοι που εξαφανιστηκα ειχα παει στο πατριαρχειο ιεροσολυμων για να το φιλοσοφισω μαζι με το πατριαρχη για να βρουμε ενα νοημα υπαρξης σε αυτο το ματαιο κοσμο αχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχα χαχχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχ αχχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχ αχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχα χαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχ χαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Senior Member
    Και ειμασταν ετοιμοι να εκδωσουμε SILVER ALERT .........!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Τα εχεις δει οπως ειναι..δηλαδη μαυρα?
    Σ αρεσει εσενα το μαυρο?...κι αν ναι ποσο το θες,το θες να σε κατακλυσειΕΣΥ το οριζεις ή αυτο εσενα?
    Το χρωμα το χεις και ξερεις γιατι στο λεω?γτ το βλεπεις και το χρειαζεσαι οπως λες.
    Το μονο που σου λειπει ειναι να συναναστρεφεσαι κι αλλους χρωματιστους ανθρωπους...συμβατους με σενα...να περιορισεις εσυ το μαυρο στις δοσεις που του πρεπει γμτ!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Ο τολμων νικα?? θα δειξει..

(και ολα αυτα με τρελο πονοκεφαλο)

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Τα εχεις δει οπως ειναι..δηλαδη μαυρα?
    Σ αρεσει εσενα το μαυρο?...κι αν ναι ποσο το θες,το θες να σε κατακλυσειΕΣΥ το οριζεις ή αυτο εσενα?
    Το χρωμα το χεις και ξερεις γιατι στο λεω?γτ το βλεπεις και το χρειαζεσαι οπως λες.
    Το μονο που σου λειπει ειναι να συναναστρεφεσαι κι αλλους χρωματιστους ανθρωπους...συμβατους με σενα...να περιορισεις εσυ το μαυρο στις δοσεις που του πρεπει γμτ!
    Στο κατά πόσο το ορίζω εγώ αυτό ή αυτό εμένα θέτεις ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα......

Senior Member
    Ανάθεμα τα ψυχοσωματικά μου συμπτώματα! Με έχει πιάσει πόνος στην καρδιά και τώρα δυσκολεύομαι και να αναπνεύσω, μάλλον είναι άγχος δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω...
    Όσοι έχετε τέτοια, πώς τα αντιμετωπίζετε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...