ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 1380 FirstFirst ... 31394041424351911415411041 ... LastLast
Results 601 to 615 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Δε μπορω να ασχολουμαι με καθε ανθρωπο που δεν ταιριαζω πια.
    Μεγαλωνω και καταληγω στις προτιμησεις μου?
    Βαριεμαι καποιους επειδη ειναι διαφορετικοι και δεν μου κινουν το ενδιαφερον?
    Μετα απο πολυ καιρο ενδοσκοπησης πρεπει να υπαρχει ενα διαλειμμα "ξεκουρασης" και ανεσης εσωτερικης.Εκει ξερεις πως ολα πανε καλα :-) κι αξιζε ο κοπος κι ο πονος.
    Πολύ καλά κάνεις. Δεν ταιριάζουμε με όλους.
    Γιατί να σπαταλάμε χρόνο με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν και δεν μας κάνουν καλό, ενώ υπάρχουν άλλοι με τους οποίους όχι μόνο νιώθουμε καλά, αλλά γινόμαστε και καλύτεροι;
    Φτάνει να τους εντοπίζουμε. Αυτό γίνεται όλο και ευκολώτερα, όσο καλύτερα γνωρίζουμε τον εαυτό μας και όσο περισσότερο σεβόμαστε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Senior Member
    ελα, να πεφτουν τα στοιχηματααααα.
    λιγα βαζετε, λιγα παιρνετε.
    πολλα βαζετε, πολλα παιρνετε!!
    ελα τωρα που γυριζειιιιιιι :P :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ελα, να πεφτουν τα στοιχηματααααα.
    λιγα βαζετε, λιγα παιρνετε.
    πολλα βαζετε, πολλα παιρνετε!!
    ελα τωρα που γυριζειιιιιιι :P :P
    Εγώ λέω να ποντάρω! Συνήθως κερδίζω άλλωστε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ λέω να ποντάρω! Συνήθως κερδίζω άλλωστε!
    make a pick!
    εχω πολλες καρτελες ανοιχτες...

Senior Member
    Είμαι μέλος της εθνικής επίπλων είμαι μια πόρτα που παίζει μπάλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δυστυχώς επτωχευσαμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πολύ καλά κάνεις. Δεν ταιριάζουμε με όλους.
    Γιατί να σπαταλάμε χρόνο με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν και δεν μας κάνουν καλό, ενώ υπάρχουν άλλοι με τους οποίους όχι μόνο νιώθουμε καλά, αλλά γινόμαστε και καλύτεροι;
    Φτάνει να τους εντοπίζουμε. Αυτό γίνεται όλο και ευκολώτερα, όσο καλύτερα γνωρίζουμε τον εαυτό μας και όσο περισσότερο σεβόμαστε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.
    Για να ξεκινησει υποτυπωδως εστω ,η αποστασιοποιηση,επρεπε να δω καταματα,οτι καποιες επαφες ειναι τοξικες.Αυτη η διαπιστωση με κινητοποιησε στο να τις σταματησω.Δεν πιστευα οτι υπαρχει ανθρωπος που ηθελημενα κ συνειδητα θα βλαπτει κ μαλιστα χωρις ενδοιασμους.
    Υπαρχουν σιγουρα διαφορετικης σκεψης ανθρωποι.
    Σε αυτο το σημειο ακολουθω την τακτικη της συμβατοτητας.Επιδιωκω πλεον επαφη μονο με προσωπα που μοιαζουμε.Δεν δισταζω πια να δηλωσω τι ακριβως χρειαζομαι.
    Βασικα πραγματα που χρειαζονται σεβασμο αλλα εγω μειωνα τη σημασια τους.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Για να ξεκινησει υποτυπωδως εστω ,η αποστασιοποιηση,επρεπε να δω καταματα,οτι καποιες επαφες ειναι τοξικες.Αυτη η διαπιστωση με κινητοποιησε στο να τις σταματησω.Δεν πιστευα οτι υπαρχει ανθρωπος που ηθελημενα κ συνειδητα θα βλαπτει κ μαλιστα χωρις ενδοιασμους.
    Σε αυτο το σημειο ακολουθω την τακτικη της συμβατοτητας.Επιδιωκω πλεον επαφη μονο με προσωπα που μοιαζουμε.Δεν δισταζω πια να δηλωσω τι ακριβως χρειαζομαι.
    την μεγαλυτερη σημασια την εχουν καποια μικρα και ασημαντα για πολλους,πραγματα!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Banned
    Κάτι μου θυμίζει αυτό....... κ εγώ κάτι ανάλογο βιώνω: όσο περνάνε τα χρόνια κ γερνάω, τόσο λιγότερους συμβιβασμούς είμαι διατεθειμένη να κάνω κ τόσο μειώνονται τα περιθώρια ανοχής μου. Τί να πω, καμιά φορά γυρνάω το μυαλό μου πίσω καμιά 12αριά χρόνια, όταν ήμουν κάπου 19-20 κ αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν εγώ να είχα κάνει τέτοιες τρέλες κ να είχα μπλέξει με τόσο "ασύμβατους" για εμένα ανθρώπους. Βέβαια, ίσως τότε να πέρναγα κ καλύτερα, γιατί απλά δεν ανέλυα τα πράγματα, ό,τι ερχόταν, όπως ερχόταν, καλά να πέρναγα κ "άλλη 1 ζημιά ακόμα τί πείράζει,,,,,"?

Senior Member
    Παρατηρώ ότι τις τελευταίες μέρες ξεχύθηκαν οι ψυχολόγοι στο φόρουμ, προς άγραν πελατών.
    Αναδουλειές, θα μου πεις!
    Μόνο που οι καινούργιοι δεν το κάνουν καλυμμένα και έμμεσα, όπως κάποια παλιά μέλη.
    Όπως και να το κάνουμε, ο παλιός είναι αλλιώς!

Senior Member

Senior Member
    Σκέφτομαι την αναισθησία που δέρνει τον πατέρα μου που μπήκε στο δωμάτιο μου 9 το πρωί να πετάξει τα σκουπίδια και με ξύπνησε κι αναγκάστηκα να πάρω χάπι για να κοιμηθώ ξανά και μετά (πριν από λίγο) με ξύπνησε το κουδούνι και γενικά τώρα νιώθω ένα μάτσο χάλια, καλά κοιμόμουνα...δεν θέλω ν' αντικρίζω την πραγματικότητα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    την μεγαλυτερη σημασια την εχουν καποια μικρα και ασημαντα για πολλους,πραγματα!
    Ετσι ακριβως.
    Το δικο σου μικρο κι ασημαντο ισως ειναι το δικο μου μεγαλο κ σημαντικο.τοσο απλο κι ομως τοσο δυσκολο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Κάτι μου θυμίζει αυτό....... κ εγώ κάτι ανάλογο βιώνω: όσο περνάνε τα χρόνια κ γερνάω, τόσο λιγότερους συμβιβασμούς είμαι διατεθειμένη να κάνω κ τόσο μειώνονται τα περιθώρια ανοχής μου. Τί να πω, καμιά φορά γυρνάω το μυαλό μου πίσω καμιά 12αριά χρόνια, όταν ήμουν κάπου 19-20 κ αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν εγώ να είχα κάνει τέτοιες τρέλες κ να είχα μπλέξει με τόσο "ασύμβατους" για εμένα ανθρώπους. Βέβαια, ίσως τότε να πέρναγα κ καλύτερα, γιατί απλά δεν ανέλυα τα πράγματα, ό,τι ερχόταν, όπως ερχόταν, καλά να πέρναγα κ "άλλη 1 ζημιά ακόμα τί πείράζει,,,,,"?
    Μια χαρα σε βρισκω αν γυρνας τοσο παλια
    Εμενα με ελκυε η ασυμβατοτητα..πολυ!
    Χρειαστηκε να ισορροπησω λογικη κ συναισθημα,να δω πως με κανει ξενη με το μεσα μου αυτη η τριβη..

Senior Member
    Ετσι ακριβως.
    Το δικο σου μικρο κι ασημαντο ισως ειναι το δικο μου μεγαλο κ σημαντικο.τοσο απλο κι ομως τοσο δυσκολο.
    ο ανθρωπος που θεωρει σημαντικα και απαραιτητα,καποια απλα και "μικρα" πραγματα,πιστευω οτι αξιζει σαν ανθρωπος.και ναι συμφωνω μαζι σου,κι ομως τοσο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!