ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 1380 FirstFirst ... 33414243444553931435431043 ... LastLast
Results 631 to 645 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλλο 'αναγκαιο κακο" κι αλλο η "απλη και ομορφη" λυση πληρους ικανοποιησης, που μας ελεγες στο αλλο θεμα.
    αναγκαιο κακο απο την αποψη του πληρωμενου.παντως σαν λυση ειδικα στις κοινωνιες μας φανταζει απλη και ομορφη για πολλους ανθρωπους.το θεμα ειναι να παψει να ειναι λυση.και για να παψει πρεπει να παμε εναντια στα κοινωνικα στερεοτυπα που επηρεαζουν τη γυναικεια σεξουαλικοτητα

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    αναγκαιο κακο απο την αποψη του πληρωμενου.παντως σαν λυση ειδικα στις κοινωνιες μας φανταζει απλη και ομορφη για πολλους ανθρωπους.το θεμα ειναι να παψει να ειναι λυση.και για να παψει πρεπει να παμε εναντια στα κοινωνικα στερεοτυπα που επηρεαζουν τη γυναικεια σεξουαλικοτητα
    αυτο λεω κι εγω.
    εφοσον σου φανταζει απλη και ομορφη λυση, πληρωσε και παρε οσες παρτουζες θελεις.

Senior Member
    αυτο λεω κι εγω.
    εφοσον σου φανταζει απλη και ομορφη λυση, πληρωσε και παρε οσες παρτουζες θελεις.
    για αυτο το λογο λεω και στους αλλους να πληρωνουν αμα δεν βρισκουν γρηγορα και ευκολα μια γυναικα για σεξ.

Senior Member
    Με έχουν πιάσει πάλι οι αυτοκαταστροφικές μου σκέψεις και βασανίζομαι για να τις ελέγξω...όχι τίποτα αλλά φοράω και κοντομάνικο τώρα συν τα σημάδια που θα μείνουν και πάλι...έχει παραγίνει το κακό μ' αυτά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    κρις- αθενς δεν παιζεσαι λεμε...
    εχεις παρει σβαρνα ολα τα θρεντς και τους λες να πανε στα μπουρδελα ρε οργιο?

Senior Member
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    κρις- αθενς δεν παιζεσαι λεμε...
    εχεις παρει σβαρνα ολα τα θρεντς και τους λες να πανε στα μπουρδελα ρε οργιο?
    ονειρο μου τα ρωμαικα οργια

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    ονειρο μου τα ρωμαικα οργια
    χαχαχαχαχαχχαχ!!!
    καλα ξυπνητουρια!

Banned
    Nαι ναι.. Νομιζω μια ιωση μου λειπει τωρα !!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι τίποτα δεν έχει σημασία κι ότι ο μόνος τρόπος για να μην υποφέρω είναι να παίρνω χάπια και να κοιμάμαι μέχρι να πεθάνω...δεν αντέχω άλλο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    πολυς κοσμος εδω γραφει για την σχεση τους με τους γονεις τους,οπως κι εγω και σκεφτομαι οτι τελικα πολλοι γονεις νομιζουν οτι επειδη σου εχουν προσφερει πολλα υλικα αγαθα,στα προσφεραν ολα,ακομα και ενα ζωο ζηταει μια αγκαλια ενα χαδι,οποιος καταλαβε καταλαβε!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Δεν ξέρω πως σκέφτεστε εσείς αλλά το θεωρώ άσχημο για τα όποια μελλοντικά μας σχέδια να ξανοιγόμαστε στον καθένα, ακόμα και για απλές πληροφορίες. Το βρίσκω κακόγουστο, σχεδόν το ταυτίζω με κακό οιωνό.
    Πάει να μου παγιωθεί η αντίληψη πως ότι ανακοινώνουμε κατ' αυτούς τους τρόπους δεν το αποκτάμε ποτέ λόγω αυτής της κακογουστιάς και μόνο, κι αν το αποκτήσουμε θα πάρει μπορεί και χρόνια να το κατορθωσουμε.
    Αμα θες να πετυχεις κάπου ή να κάνεις κάτι απλά δεν το λες σε κανέναν!
    γιάννης

Quote Originally Posted by manosthess View Post
    πολυς κοσμος εδω γραφει για την σχεση τους με τους γονεις τους,οπως κι εγω και σκεφτομαι οτι τελικα πολλοι γονεις νομιζουν οτι επειδη σου εχουν προσφερει πολλα υλικα αγαθα,στα προσφεραν ολα,ακομα και ενα ζωο ζηταει μια αγκαλια ενα χαδι,οποιος καταλαβε καταλαβε!
    Το πρόβλημα είναι στην αγκαλιά και στο χάδι (κατανοητά) ή στο ότι δεν σου έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για να βγεις στη ζωη παρά το ότι δεν σου λειπε σχεδόν τιποτα από υλικά αγαθά?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν ξέρω πως σκέφτεστε εσείς αλλά το θεωρώ άσχημο για τα όποια μελλοντικά μας σχέδια να ξανοιγόμαστε στον καθένα, ακόμα και για απλές πληροφορίες. Το βρίσκω κακόγουστο, σχεδόν το ταυτίζω με κακό οιωνό.
    Πάει να μου παγιωθεί η αντίληψη πως ότι ανακοινώνουμε κατ' αυτούς τους τρόπους δεν το αποκτάμε ποτέ λόγω αυτής της κακογουστιάς και μόνο, κι αν το αποκτήσουμε θα πάρει μπορεί και χρόνια να το κατορθωσουμε.
    Αμα θες να πετυχεις κάπου ή να κάνεις κάτι απλά δεν το λες σε κανέναν!
    το πιστευει πολυ η κολλητη μου, αυτο που λες. αλλα ειναι αρκετα προληπτικη.
    εγω πιστευω οτι εχει βαση αληθειας απο αποψη αυτοσυγκεντρωσης, (δια)ροης ενεργειας κλπ.
    αλλα πιο πολυ πιστευω, οτι και μονο που το πιστευεις αρκει για να σε επηρρεαζει.
    οποτε πραττε κατα βουληση, συμφωνα με τις πεποιθησεις σου. κανε αυτο που νομιζεις οτι ΕΣΕΝΑ βοηθα και φερνει το καλυτερο αποτελεσμα (αρκει να μην σε καταδυναστευει ο τροπος που σκεφτηκες).

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (ανάρμοστη επιθετική, προσβλητική συμπεριφορά).
    Last edited by Aeon; 04-03-2015 at 16:53.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (ανάρμοστη επιθετική, προσβλητική συμπεριφορά)
    πολυ καλη επιλογη.
    ξυδι και περαστικα για την κλωτσια που θα φας..